serie A 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: serie A 2015/2016
To je istina...Ziil Los Dii ! wrote:Ima i u splitu dinamovaca
Samo kazem da je bijela utvrda Osijek ,najveca podruznica istocno od zg
Svi moji osječki prijatelji su za Hajduka...
;)
Guest- Guest
Ne znam baš, ja sam puno u Osijeku i radim s dosta Osječana i svi su uglavnom Dinamovci, ili navijaju za Osijek, a Dinamo im je draži od Hajduka.fridrih_niche wrote:To je istina...Ziil Los Dii ! wrote:Ima i u splitu dinamovaca
Samo kazem da je bijela utvrda Osijek ,najveca podruznica istocno od zg
Svi moji osječki prijatelji su za Hajduka...
;)
Guest- Guest
Zapravo je nebitno za koga navijaju
Osjecani su najgori ljudi na kugli zemaljskoj i za njih je spreman poseban kutak u paklu
Gori su od hercegovaca ..to sve govori
Osjecani su najgori ljudi na kugli zemaljskoj i za njih je spreman poseban kutak u paklu
Gori su od hercegovaca ..to sve govori
Pun je Dubrovnik ekipe iz Osijeka...
Iman desetak lega medju prikama i svi su za Hajduka...
;)
Iman desetak lega medju prikama i svi su za Hajduka...
;)
Guest- Guest
Ne slažem se, Osijek mi je poslije Zagreba najdraži grad, a uz Osječane i općenito Slavonce sam posebno emotivno vezan, za mene najjača regija u Hrvatskoj. Iako sam Zagrepčan porijeklom i rođenjem, mrzim one tzv. purgere. iako mi je žena Dalmatinka, ne podnosim ih baš. Slavonci su mi zakon, pogotovo Osječani.
Guest- Guest
Meni su svi ljudi dragi, ako su ok...
Jebe mi se odakle su...
Naravno da najviše volin Dalmatince, sl to je normala...
;)
Jebe mi se odakle su...
;)
Guest- Guest
Jasno, ako su ljudi OK. Ali postoje "purgeri" i purgeri, kao i Dalmatinci i Dalmoši. Teško mi je to objasniti. Rajko bi mogao najbolje skužiti na što mislim kad to kažem.fridrih_niche wrote:Meni su svi ljudi dragi, ako su ok...
Jebe mi se odakle su...
;)
Guest- Guest
da skratimo postoje oni koji piju pivu ili pivoVincent Vega wrote:Jasno, ako su ljudi OK. Ali postoje "purgeri" i purgeri, kao i Dalmatinci i Dalmoši. Teško mi je to objasniti. Rajko bi mogao najbolje skužiti na što mislim kad to kažem.fridrih_niche wrote:Meni su svi ljudi dragi, ako su ok...
Jebe mi se odakle su...
;)
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Osijek ti je na granici slavonije i baranjeVincent Vega wrote:. Slavonci su mi zakon, pogotovo Osječani.
U nacelu daleko ti je to od pravih slavonaca i slavonije
Ne znam, rekoh, godinama sam dosta vezan uz Slavoniju i Osijek i imam samo pozitivna iskustva.
Guest- Guest
I to. Ali prije sam mislio na pičkice i frajere.jalnirajko wrote:da skratimo postoje oni koji piju pivu ili pivoVincent Vega wrote:Jasno, ako su ljudi OK. Ali postoje "purgeri" i purgeri, kao i Dalmatinci i Dalmoši. Teško mi je to objasniti. Rajko bi mogao najbolje skužiti na što mislim kad to kažem.fridrih_niche wrote:Meni su svi ljudi dragi, ako su ok...
Jebe mi se odakle su...
;)
Guest- Guest
Ja ne dilim ljude tako, svugdje mogu i svugdje nađem svoje društvo, družija sam se s dosta ljudi iz Slavonije, prije par godina sam preko prijatelja upoznao jednog iz Vinkovaca, prije ga nikad nisam vidio, prespavali nas 5-ca kod njega, ugostio nas kao da smo kraljevi. Uglavnom, svugdje ima ok ljudi kao i idiota, u vlastitom mistu doli kod mene u Dalmaciji ima nekih kad ih vidim Tako da...fridrih_niche wrote:Meni su svi ljudi dragi, ako su ok...
Jebe mi se odakle su...
;)
A u Slavoniji, ka šta sam reka ima, puno hajdukovaca, navijača, simpatizera i to nije nikakva tajna!
Guest- Guest
Reka mi je Casper da ti je piva neku pismu kad ste se našli haha...Beli wrote:fridrih_niche wrote:Samo ne smis bit govno i to je to...
;)
:p
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Iman prijatelje svuda...
Samo ne smis bit govno i to je to...
;)
Guest- Guest
Ćale ti u đubretarima...?fridrih_niche wrote:Reka mi je Casper da ti je piva neku pismu kad ste se našli haha...Beli wrote:fridrih_niche wrote:Samo ne smis bit govno i to je to...
;)
darth_vader-
2014-04-17
fridrih_niche wrote:Reka mi je Casper da ti je piva neku pismu kad ste se našli haha...Beli wrote:fridrih_niche wrote:Samo ne smis bit govno i to je to...
;)
ne kada smo se našli, na utakmici....
Guest- Guest
Daaa!!!jasambrend wrote:Ćale ti u đubretarima...?fridrih_niche wrote:Reka mi je Casper da ti je piva neku pismu kad ste se našli haha...Beli wrote:fridrih_niche wrote:Samo ne smis bit govno i to je to...
;)
Hahahahahaha...
Guest- Guest
Spominja je Marakanu haha...Beli wrote:fridrih_niche wrote:Reka mi je Casper da ti je piva neku pismu kad ste se našli haha...Beli wrote:fridrih_niche wrote:Samo ne smis bit govno i to je to...
;)
ne kada smo se našli, na utakmici....
:D
Guest- Guest
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Similar topics
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016