serie A 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: serie A 2015/2016
aha, znači došao, izdominirao i otišaoskripar wrote:ne sjećam se dobro, znam da je došao oko 2 sata na forum napravio najavu i mislim da je odmah otišao i tek sutra navečer se opet vratio
nije bilo loženja
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
Kako ce drugačije dobit?Vincent Vega wrote:Mater vam jebem lopovsku , zato ne mogu ništa u Europi osvojit osim ako im se ne svira penal na 20metara.
No penal no fun!
Guest- Guest
Ovo ti je čist penal, a oni za Barcu nisu?muckodjubre wrote:čisti penal,rukom blokirao prolaz lopte koja bi prošla prema sredini
Guest- Guest
Bila je i Barca puno bolja, pa nisan vidija da pojedinci ka ti i Demo rezonirate na ovakav način...skripar wrote:razumijem tvoju ljutnju, ali kažem da je pobjeda zaslužena jer je juventus bio puno bolji i milan je imao više sreće nego pametiVincent Vega wrote:Kurac zaslužena. Kako te nije sramota nakon ovakve krađe pričat o pobjedi.skripar wrote:potpuno zaslužena pobjeda juventusa, nije mi drago što je iz penala ali penal je bio, bilo bi bolje da je higuain zabio jednu od one 2 šanse
žao mi je milana jer su se borili i zaslužili taj bod i volio bi da je golman obranio penal
a što se tiče penala ruka je bila mada ja nikad nebi svirao ovo, ali sucu se nema šta prigovorit jer je materijala za penal bilo jbg takva su pravila
Btw. tribalo se igrat do 94.-e, a ne do 117.-e ili kad se već Juventusu pokloni penal...
;)
Guest- Guest
Otac je razočaran lopovlukom Juventusa i Barce...skripar wrote:kako je u kurcu forum, fale mi ona stara vremena dok je OTAC bio tu, sad bi ovdje bio dernek do 4 ujutro
Ubilo ga u pojam...
:(
Guest- Guest
I ruka maskerana je bio penalfridrih_niche wrote:Ovo ti je čist penal, a oni za Barcu nisu?muckodjubre wrote:čisti penal,rukom blokirao prolaz lopte koja bi prošla prema sredini
ja ništa nisam rekao za barcu čak mi je i drago bilo na kraju kad su zabili 6. gol onim smradovima malim kukavičkim luzerskim i neznam više ni kako da ih nazovem, ali stojim i iza tog da ni barca psg nisu zaslužili proćifridrih_niche wrote:
Bila je i Barca puno bolja, pa nisan vidija da pojedinci ka ti i Demo rezonirate na ovakav način...
Btw. tribalo se igrat do 94.-e, a ne do 117.-e ili kad se već Juventusu pokloni penal...
;)
penal je sviran u cca 94:30 nakon što je pušten napad koji je bio opasan za gol, kraj se nikad ne svira dok je jedna momčad u napadu koji obećava valjda si to dosad mogao naučit
skripar-
2015-08-09
Otac će se vratit kad milan opet bude ozbiljan konkurent za scudeto, znači neće tako skoro ;)fridrih_niche wrote:Otac je razočaran lopovlukom Juventusa i Barce...skripar wrote:kako je u kurcu forum, fale mi ona stara vremena dok je OTAC bio tu, sad bi ovdje bio dernek do 4 ujutro
Ubilo ga u pojam...
:(
skripar-
2015-08-09
licImut at it's best. likuje i brani kradje cergara, onu epsku kradju od pre neki dan-a danas kmeci...
Guest- Guest
Joj kaoda je nice pogledao te situacije,on pise samo da pise.skripar wrote:ja ništa nisam rekao za barcu čak mi je i drago bilo na kraju kad su zabili 6. gol onim smradovima malim kukavičkim luzerskim i neznam više ni kako da ih nazovem, ali stojim i iza tog da ni barca psg nisu zaslužili proćifridrih_niche wrote:
Bila je i Barca puno bolja, pa nisan vidija da pojedinci ka ti i Demo rezonirate na ovakav način...
;)
penal je sviran u cca 94:30 nakon što je pušten napad koji je bio opasan za gol, kraj se nikad ne svira dok je jedna momčad u napadu koji obećava valjda si to dosad mogao naučit
Penal u94:18, prije toga crveni karton i odugovlacenje pri izlasku s terena i naravno da je sudac od tekme koju je minimalno produzena 4min da je jos produzio taj zadnji napad radi ranije navedene situacije
niče,opet si sam sebe našamarao...
"ionako bi loreal dobio"....fridrih_niche wrote:Bila je i Barca puno bolja, pa nisan vidija da pojedinci ka ti i Demo rezonirate na ovakav način...skripar wrote:razumijem tvoju ljutnju, ali kažem da je pobjeda zaslužena jer je juventus bio puno bolji i milan je imao više sreće nego pametiVincent Vega wrote:Kurac zaslužena. Kako te nije sramota nakon ovakve krađe pričat o pobjedi.skripar wrote:potpuno zaslužena pobjeda juventusa, nije mi drago što je iz penala ali penal je bio, bilo bi bolje da je higuain zabio jednu od one 2 šanse
žao mi je milana jer su se borili i zaslužili taj bod i volio bi da je golman obranio penal
a što se tiče penala ruka je bila mada ja nikad nebi svirao ovo, ali sucu se nema šta prigovorit jer je materijala za penal bilo jbg takva su pravila
;)
End- Posts : 21177
2015-08-25
i autošamarafridrih_niche wrote:I onda san ja licimur!
Demo i Bracala za anale licemjerstva...
;)
End- Posts : 21177
2015-08-25
Goebbels bi bija ponosan na tebe!muckodjubre wrote:niče,opet si sam sebe našamarao...
Guest- Guest
i jesi provjerio u kojo minuti je sviran penal za juve? ili i dalje nastavljaš s autošamaranjem?fridrih_niche wrote:Goebbels bi bija ponosan na tebe!muckodjubre wrote:niče,opet si sam sebe našamarao...
tik-tak,tik-tak ...jesi provjerio ili nastavljaš s autošamaranjem i licemjernim prozivanjem drugih?fridrih_niche wrote:Bila je i Barca puno bolja, pa nisan vidija da pojedinci ka ti i Demo rezonirate na ovakav način...skripar wrote:razumijem tvoju ljutnju, ali kažem da je pobjeda zaslužena jer je juventus bio puno bolji i milan je imao više sreće nego pametiVincent Vega wrote:Kurac zaslužena. Kako te nije sramota nakon ovakve krađe pričat o pobjedi.skripar wrote:potpuno zaslužena pobjeda juventusa, nije mi drago što je iz penala ali penal je bio, bilo bi bolje da je higuain zabio jednu od one 2 šanse
;)
Penal je sviran iza 94.-e minute...
Znaci, iza predviđenog vrimena...
Sad nastavi bit licemjer...
;)
Znaci, iza predviđenog vrimena...
Sad nastavi bit licemjer...
;)
Guest- Guest
operw wrote:čestitke stručnom stožeru, igračima, navijačima na pobjedi i nova 3 boda
uvijek je lijepo porazit acmilan
Guest- Guest
muckodjubre wrote:tik-tak,tik-tak ...jesi provjerio ili nastavljaš s autošamaranjem i licemjernim prozivanjem drugih?fridrih_niche wrote:Bila je i Barca puno bolja, pa nisan vidija da pojedinci ka ti i Demo rezonirate na ovakav način...skripar wrote:razumijem tvoju ljutnju, ali kažem da je pobjeda zaslužena jer je juventus bio puno bolji i milan je imao više sreće nego pametiVincent Vega wrote:Kurac zaslužena. Kako te nije sramota nakon ovakve krađe pričat o pobjedi.skripar wrote:potpuno zaslužena pobjeda juventusa, nije mi drago što je iz penala ali penal je bio, bilo bi bolje da je higuain zabio jednu od one 2 šanse
;)
na kraju kad se sve zbroji Juventus je sinoć oštećen za penal, crveni karton i zaleđe prilikom pogotka bacce
Guest- Guest
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016