serie A 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: serie A 2015/2016
A što je to kreativno u napadu? Dati petom gol ... škaricama ... ili ... ?fridrih_niche wrote:Ili Mandzo napravija nesto kreativno u napadu...muckodjubre wrote:bolje stavi gdje je kale osvojio trofej
sat2- Posts : 2234
2015-09-28
sat2 wrote:To se u Hajduku da naučiti ...amper1950 wrote:sat2 wrote:Sad ćeš vidit ... samo kad dođe .... jebo si ježa ...Ziil Los Dii ! wrote:Imamo i kalu...koji zabija bitne pogotke vorskli,croatiji sesvete i pescarimuckodjubre wrote:imamo moćnog majmuna,životinju i moćnoga mandžu,gorilu
Mislija sam staviti jednu akciju di je Kale izborija AUT,ali sam odusta
Ko i u Dinamu kako što teatralnije pasti u 16-cu. Neki elegantno to izvedu, neki slome ključnu kost.
Guest- Guest
I to je to ... svatko ima svoj stav o nekom igraču ovisno o tome kakav nogometni ukus ima ... tome dodaš navijačku obojenost i nema tog kriterija po kojemu će netko promijeniti svoj stav o tom igraču! Broj golova, broj asistencija, broj osvojenih titula,"veličina kluba", jačina lige ... ?amper1950 wrote:muckodjubre wrote:bolje stavi gdje je kale osvojio trofej
Pa meni to ne triba biti mjerilo,pošto sam cca 12-13 godina proveo u nogometu vrlo dobro znam (za razliku od tebe) da je nogomet momčadski sport. Ako Kale ovog lita ode negdi u neki klub koji ima te mogućnosti i u 2-3 godine osvoji neke trofeje, što će onda tebi promjeniti sliku o njemu? Meni neće, jer on se dokazao kao kvaliteta u jakoj ligi gdje je, kako mnogi kažu gdje je najteže zabijati, biti ću svjestan njegove kvalitete i prezentacije jednako kao što sam i danas.
Pogleda na nogomet nije tako uzak kako ti vidiš svojim očima
sat2-
2015-09-28
To se uči i u Hajduku ... viđeno, a i samoozljeđivanje u Hajduku nije nepoznanica ...amper1950 wrote:sat2 wrote:To se u Hajduku da naučiti ...amper1950 wrote:sat2 wrote:Sad ćeš vidit ... samo kad dođe .... jebo si ježa ...Ziil Los Dii ! wrote:
Imamo i kalu...koji zabija bitne pogotke vorskli,croatiji sesvete i pescari
Ko i u Dinamu kako što teatralnije pasti u 16-cu. Neki elegantno to izvedu, neki slome ključnu kost.
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:I to je to ... svatko ima svoj stav o nekom igraču ovisno o tome kakav nogometni ukus ima ... tome dodaš navijačku obojenost i nema tog kriterija po kojemu će netko promijeniti svoj stav o tom igraču! Broj golova, broj asistencija, broj osvojenih titula,"veličina kluba", jačina lige ... ?amper1950 wrote:muckodjubre wrote:bolje stavi gdje je kale osvojio trofej
Pa meni to ne triba biti mjerilo,pošto sam cca 12-13 godina proveo u nogometu vrlo dobro znam (za razliku od tebe) da je nogomet momčadski sport. Ako Kale ovog lita ode negdi u neki klub koji ima te mogućnosti i u 2-3 godine osvoji neke trofeje, što će onda tebi promjeniti sliku o njemu? Meni neće, jer on se dokazao kao kvaliteta u jakoj ligi gdje je, kako mnogi kažu gdje je najteže zabijati, biti ću svjestan njegove kvalitete i prezentacije jednako kao što sam i danas.
Nije samo stvar navijačke obojenosti i nogometnog ukusa (bar ne kod mene), nego poimanja nogometa kao momčadskog sporta.
Jedan Totti ima samo 2-3 trofeja, klupska trofeja u karijeri (samo jedan značajan, prvak Italije), a da je svojevremeno otišao za rekordan transfer i rekordnu plaču u Real (ponudu koja je imao) sigurno bi u svojoj riznici imao više trofeja, no to nebi promjenilo moju sliku o njegovoj veličini.
Guest- Guest
sat2 wrote:To se uči i u Dinamu ... viđeno, a i samoozljeđivanje u Dinamu nije nepoznanica ...amper1950 wrote:sat2 wrote:To se u Hajduku da naučiti ...amper1950 wrote:sat2 wrote:
Sad ćeš vidit ... samo kad dođe .... jebo si ježa ...
Od ovog mesarskog starta:
ode ključna kost
Guest- Guest
Pa o čemu sam pisao?amper1950 wrote:sat2 wrote:I to je to ... svatko ima svoj stav o nekom igraču ovisno o tome kakav nogometni ukus ima ... tome dodaš navijačku obojenost i nema tog kriterija po kojemu će netko promijeniti svoj stav o tom igraču! Broj golova, broj asistencija, broj osvojenih titula,"veličina kluba", jačina lige ... ?amper1950 wrote:muckodjubre wrote:bolje stavi gdje je kale osvojio trofej
Nije samo stvar navijačke obojenosti i nogometnog ukusa (bar ne kod mene), nego poimanja nogometa kao momčadskog sporta.
Jedan Totti ima samo 2-3 trofeja, klupska trofeja u karijeri (samo jedan značajan, prvak Italije), a da je svojevremeno otišao za rekordan transfer i rekordnu plaču u Real (ponudu koja je imao) sigurno bi u svojoj riznici imao više trofeja, no to nebi promjenilo moju sliku o njegovoj veličini.
Ako nogomet poimaš kao momčadski sport, što on i jest, čemu onda obezvrijeđivanje i omalovažavanje Modrićeve i Mandžukićeve igre?
sat2-
2015-09-28
Jel te mogu zamoliti da mi ne falcificiraš postove? To ja tebi ne radim pa te molim da to poštuješ. Eno ti Niče pa se igrajte, jer i on to voli raditi ...amper1950 wrote:sat2 wrote:To se uči i u Dinamu ... viđeno, a i samoozljeđivanje u Dinamu nije nepoznanica ...amper1950 wrote:sat2 wrote:To se u Hajduku da naučiti ...amper1950 wrote:
ode ključna kost
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:Pa o čemu sam pisao?amper1950 wrote:sat2 wrote:I to je to ... svatko ima svoj stav o nekom igraču ovisno o tome kakav nogometni ukus ima ... tome dodaš navijačku obojenost i nema tog kriterija po kojemu će netko promijeniti svoj stav o tom igraču! Broj golova, broj asistencija, broj osvojenih titula,"veličina kluba", jačina lige ... ?amper1950 wrote:muckodjubre wrote:bolje stavi gdje je kale osvojio trofej
Ako nogomet poimaš kao momčadski sport, što on i jest, čemu onda obezvrijeđivanje i omalovažavanje Modrićeve i Mandžukićeve igre?
Ja ne obezvrijeđujem njihove dobre igre kad ih ostvare, ali kad nisu dobri onda na to ukažem onima kojima su oni uvjek dobri.
Nikad nisam reka da Modrić nema zasluge za uspjehe koje je Real ostvarija (LP), tako da ne znamo čem pričaš!
Guest- Guest
sat2 wrote:Jel te mogu zamoliti da mi ne falcificiraš postove? To ja tebi ne radim pa te molim da to poštuješ. Eno ti Niče pa se igrajte, jer i on to voli raditi ...amper1950 wrote:sat2 wrote:To se uči i u Dinamu ... viđeno, a i samoozljeđivanje u Dinamu nije nepoznanica ...amper1950 wrote:sat2 wrote:
To se u Hajduku da naučiti ...
ode ključna kost
Dogovoreno, kad ti prestaneš ponašati i pisati kako pišeš, kad prestaneš pisati u stilu kakvom si pisa o meni kad je netko nalipija onaj video razgovora Drpića i još nekog, kad prestaneš tu skretati s teme i odmah Hajduk spominjati (Hajduk, Hajduk, Hajduk) onda ću ja prestati ispravljati tvoje postove onako kako bi trebao napisati
Guest- Guest
http://www.goal.com/hr/news/6964/glasine-o-transferima/2017/03/02/33230652/tudor-prodao-svjetskog-prvaka-i-umjesto-njega-%C5%BEeli?ICID=HP_HN_HP_RI_0_3
za trofeje, zovi mandžu
za trofeje, zovi mandžu
Guest- Guest
http://www.goal.com/hr/news/6964/glasine-o-transferima/2015/06/19/12872002/mand%C5%BEuki%C4%87-zbog-juventusa-odbio-manchester-united
ako je nekom promaklo
šta će on u Juventusu ne može dobacit do gola bolje nek ide u manchester tamo će imati osigurano mjesto u prvih 11
ako je nekom promaklo
šta će on u Juventusu ne može dobacit do gola bolje nek ide u manchester tamo će imati osigurano mjesto u prvih 11
Guest- Guest
Hoćeš, ako ja pišem po tvom ? Pravi Hajdukovac ...amper1950 wrote:sat2 wrote:Jel te mogu zamoliti da mi ne falcificiraš postove? To ja tebi ne radim pa te molim da to poštuješ. Eno ti Niče pa se igrajte, jer i on to voli raditi ...amper1950 wrote:sat2 wrote:To se uči i u Dinamu ... viđeno, a i samoozljeđivanje u Dinamu nije nepoznanica ...amper1950 wrote:
ode ključna kost
Dogovoreno, kad ti prestaneš ponašati i pisati kako pišeš, kad prestaneš pisati u stilu kakvom si pisa o meni kad je netko nalipija onaj video razgovora Drpića i još nekog, kad prestaneš tu skretati s teme i odmah Hajduk spominjati (Hajduk, Hajduk, Hajduk) onda ću ja prestati ispravljati tvoje postove onako kako bi trebao napisati
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:Hoćeš, ako ja pišem po tvom ? Pravi Hajdukovac ...amper1950 wrote:sat2 wrote:Jel te mogu zamoliti da mi ne falcificiraš postove? To ja tebi ne radim pa te molim da to poštuješ. Eno ti Niče pa se igrajte, jer i on to voli raditi ...amper1950 wrote:sat2 wrote:
To se uči i u Dinamu ... viđeno, a i samoozljeđivanje u Dinamu nije nepoznanica ...
ode ključna kost
Čuj, ako ti misliš da je korektno,nakon što je netko stavio onu snimku razgovora Drpića i onog nekog, pisati da taj vuče na mene, ja smatram da je korektno i ovo šta ja radim
Najbolje da onda ostane kako je
Guest- Guest
Reći svoje mišljenje, stav ili bilo što i falsificirati tuđe izjave nikako nije isto! Ja sam jako blag prema tebi s obzirom na uvrede, koje ti upučuješ. No, to je tvoj izbor, koji dovoljno govori o tebi ....amper1950 wrote:sat2 wrote:Hoćeš, ako ja pišem po tvom ? Pravi Hajdukovac ...amper1950 wrote:sat2 wrote:Jel te mogu zamoliti da mi ne falcificiraš postove? To ja tebi ne radim pa te molim da to poštuješ. Eno ti Niče pa se igrajte, jer i on to voli raditi ...amper1950 wrote:
ode ključna kost
Čuj, ako ti misliš da je korektno,nakon što je netko stavio onu snimku razgovora Drpića i onog nekog, pisati da taj vuče na mene, ja smatram da je korektno i ovo šta ja radim
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:Ja sam jako blag prema tebi s obzirom na tvoje ponašanje. No, to je tvoj izbor, koji dovoljno govori o tebi ....amper1950 wrote:sat2 wrote:Hoćeš, ako ja pišem po tvom ? Pravi Hajdukovac ...amper1950 wrote:sat2 wrote:
Jel te mogu zamoliti da mi ne falcificiraš postove? To ja tebi ne radim pa te molim da to poštuješ. Eno ti Niče pa se igrajte, jer i on to voli raditi ...
Čuj, ako ti misliš da je korektno,nakon što si me kresnuo ne javiti mi se na telefon tjedan dana, ja smatram da je korektno i ovo šta ja radim
Guest- Guest
sat2 wrote:Reći svoje mišljenje, stav ili bilo što i falsificirati tuđe izjave nikako nije isto! Ja sam jako blag prema tebi s obzirom na uvrede, koje ti upučuješ. No, to je tvoj izbor, koji dovoljno govori o tebi ....amper1950 wrote:sat2 wrote:Hoćeš, ako ja pišem po tvom ? Pravi Hajdukovac ...amper1950 wrote:sat2 wrote:
Jel te mogu zamoliti da mi ne falcificiraš postove? To ja tebi ne radim pa te molim da to poštuješ. Eno ti Niče pa se igrajte, jer i on to voli raditi ...
Ne nego ti ideš vrijeđati u rukavicama, a to je baš pičkasto. Ja sam izravan i kad ti nešto kažem (što ti uzimaš za uvredu) to je zato jer ja svarno tako mislim, a ne da bi te uvrijedio.
Btw. ono stavljanje u post je ionako samo zajebancija koju gotovo svi rade,a kad se ti možeš zajebavati i biti ironičan, mogu i ja Problem je samo što tebi ironija od drugih smeta, a tvoja je ok A to sve govori o tebi
Guest- Guest
Sate, budi blag i dalje i ne spominji mene bezveze dok se prepucavas s drugima...
;)
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Sate, budi blag i dalje i ne spominji mene bezveze dok se prepucavas s drugima...
;)
Kako to misliš? On može kako hoće, a mi moramo kako on hoće. Pravi štovatelj HNS-a, Šukera i ostalih iz tog legla lopovluka i korupcije
Guest- Guest
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Similar topics
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016