serie A 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: serie A 2015/2016
Nice i end prestanite...to sto radite je protuprirodni blud prigorca i mazge
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
muckodjubre wrote:Posebno po raketinom glazbenom ukusu? Nisi li nedavno pricao da je to odraz neinteligencije!?fridrih_niche wrote:Na njemu i Raketi se vidi da su inteligentni momci, za razliku od nekih iz repke...amper1950 wrote:Sa 18 godina zabio dva gola Dinamu i riješio veliki derbi. Samo nekoliko tjedana prije odbio odlazak u Cataniju. Hajduku donio juniorski naslov prvaka. 2012. godine zbog bolesti nije igrao 6 mjeseci, ali nije se predavao te se uspio vratiti nogometu. Već je igrao u španjolskoj, francuskoj i talijanskoj ligi. Za Monaco zabijao u Ligi prvaka, već zabija i za Milan. Posljednji je gol zabio večeras. Zabio je odlučujući penal protiv Juventusa u Superkupu i to legendarnom Buffonu. Član Hajduka, prvi je od bivših igrača podržao narodni Hajduk te je rekao da će sudjelovati u svim akcijama za otkup dionica.
Veliki Mario Pašalić!
SRETAN ROĐENDAN MAJSTORE!
A za te neke se vide da ni tablicu množenja ne znaju...
Neću ih imenovat da se prozvani ne bi naljutili u Torinu i Madridu..
Ajd, djeca gastarbajtera imaju popust zbog nostalgije...:)
darth_vader-
2014-04-17
činjenica je da je mandžo svojim golovima u finalima donosio trofeje bayernu,atletiku,juventus za razliku od kaleta koji ima 0 trofeja i svojim golovima i utjecaju na igru je donio 0 trofeja...amper1950 wrote:muckodjubre wrote:da je,da je, ali nije....amper1950 wrote:muckodjubre wrote:U biti kale u 30.g zivota igrac odluke u velikim tekmama 0 trofeja...ne sjecam se jel mozda rijesio finale dvoranskoga ili turnira 4 kafica??
Pa pokazao je da ima muda i da zna odigrati velike utakmice, o tome sam pričao. Primjerice u finalu EL gdje nije samo zabio tamo neki gol, nego odigrao fenomenalnu akciju, pa protiv Juventusa i Buffona, zatim u reprezentaciji protiv tada aktualnog prvaka Europe Španjolske gdje odigra vrhunski uz gol i asist. A da je u drugim utakmicama izbornik ozbiljnije računa na njega, možda bi sad ima trofej kakav Hrvatska još nije vidila
No pokaza je da zna odigrati velike utakmice, često nije imao podršku,jebiga. Da je Mandžukić uz gol i svoju prezantaciju osta bez LP zbog npr. par grešaka njegove obrane, zar bi to umanjilo njegov doprinos i njegovu predstavu u tom finalu?
držimo se mi čenjenica,a činjenica je da je kale igrač s 0 trofeja i zato me zanima koje velike tekme je on to riješio za razliku od mandže koji očito po tebi nije zabijao u velikim tekmama i donosio golovima trofeje?
Ok, držimo se činjenica. Kalinić je u zadnje 2-3 godine rješio više velikih utakmica i opčenito više utakmica od Mnadžukića, više zabija i zabio je najviše golova u zadnje 2-3 godine od svih naših napadača koji igraju na visokoj razini (tu mislim europske utakmice + liga poput seria A). Jeli ovo činjenica?
ali eto,kale zna kako zabijati u velikim utakmicama za razliku od igrača juventusa,bayerna,atletika koji ima hrpu trofeja i ima zabijenih golova u finalima
muckodjubre wrote:činjenica je da je mandžo svojim golovima u finalima donosio trofeje bayernu,atletiku,juventus za razliku od kaleta koji ima 0 trofeja i svojim golovima i utjecaju na igru je donio 0 trofeja...amper1950 wrote:muckodjubre wrote:da je,da je, ali nije....amper1950 wrote:muckodjubre wrote:U biti kale u 30.g zivota igrac odluke u velikim tekmama 0 trofeja...ne sjecam se jel mozda rijesio finale dvoranskoga ili turnira 4 kafica??
Pa pokazao je da ima muda i da zna odigrati velike utakmice, o tome sam pričao. Primjerice u finalu EL gdje nije samo zabio tamo neki gol, nego odigrao fenomenalnu akciju, pa protiv Juventusa i Buffona, zatim u reprezentaciji protiv tada aktualnog prvaka Europe Španjolske gdje odigra vrhunski uz gol i asist. A da je u drugim utakmicama izbornik ozbiljnije računa na njega, možda bi sad ima trofej kakav Hrvatska još nije vidila
No pokaza je da zna odigrati velike utakmice, često nije imao podršku,jebiga. Da je Mandžukić uz gol i svoju prezantaciju osta bez LP zbog npr. par grešaka njegove obrane, zar bi to umanjilo njegov doprinos i njegovu predstavu u tom finalu?
držimo se mi čenjenica,a činjenica je da je kale igrač s 0 trofeja i zato me zanima koje velike tekme je on to riješio za razliku od mandže koji očito po tebi nije zabijao u velikim tekmama i donosio golovima trofeje?
Ok, držimo se činjenica. Kalinić je u zadnje 2-3 godine rješio više velikih utakmica i opčenito više utakmica od Mnadžukića, više zabija i zabio je najviše golova u zadnje 2-3 godine od svih naših napadača koji igraju na visokoj razini (tu mislim europske utakmice + liga poput seria A). Jeli ovo činjenica?
ali eto,kale zna kako zabijati u velikim utakmicama za razliku od igrača juventusa,bayerna,atletika koji ima hrpu trofeja i ima zabijenih golova u finalima
Istina da je, tad je igrao i bio prvi napadač u klubu i s pravom u reprezentaciji prvi izbor, a sad ti meni reci jeli činjenica i ono što sam ja napisa u prethodnom postu?
Guest- Guest
Ne znam jel' bila, namjera, ali uspjeli ste Demu zatrolati...Sav se zalaufao u obrani lika i djela određene gospode..:D
darth_vader-
2014-04-17
Nije. Zato jer je mandzo i u juveu zabijao golove za trofeje i zabijao u jakim tekmama a LP je jaca od ELamper1950 wrote:muckodjubre wrote:činjenica je da je mandžo svojim golovima u finalima donosio trofeje bayernu,atletiku,juventus za razliku od kaleta koji ima 0 trofeja i svojim golovima i utjecaju na igru je donio 0 trofeja...amper1950 wrote:muckodjubre wrote:da je,da je, ali nije....amper1950 wrote:
Istina da je, tad je igrao i bio prvi napadač u klubu i s pravom u reprezentaciji prvi izbor, a sad ti meni reci jeli činjenica i ono što sam ja napisa u prethodnom postu?
Samo se meni ne da vaditi podatke i lijepiti...ajd zamisli da je obratno,da npr.ja ili mi omalovazavamo igrace juventusa i reala,igrace koji osvajaju trofeje,a uzdizemo neke igrace sredine tablice prvoligasa koliko bi amper izvadio fotki i klipova trofeja i priznanja ovih igraca vrhunskih klubova kao sto su juve,real,bayern,atletikojasambrend wrote:Ne znam jel' bila, namjera, ali uspjeli ste Demu zatrolati...Sav se zalaufao u obrani lika i djela određene gospode..:D
To je Raketi minus...muckodjubre wrote:Posebno po raketinom glazbenom ukusu? Nisi li nedavno pricao da je to odraz neinteligencije!?fridrih_niche wrote:Na njemu i Raketi se vidi da su inteligentni momci, za razliku od nekih iz repke...amper1950 wrote:Sa 18 godina zabio dva gola Dinamu i riješio veliki derbi. Samo nekoliko tjedana prije odbio odlazak u Cataniju. Hajduku donio juniorski naslov prvaka. 2012. godine zbog bolesti nije igrao 6 mjeseci, ali nije se predavao te se uspio vratiti nogometu. Već je igrao u španjolskoj, francuskoj i talijanskoj ligi. Za Monaco zabijao u Ligi prvaka, već zabija i za Milan. Posljednji je gol zabio večeras. Zabio je odlučujući penal protiv Juventusa u Superkupu i to legendarnom Buffonu. Član Hajduka, prvi je od bivših igrača podržao narodni Hajduk te je rekao da će sudjelovati u svim akcijama za otkup dionica.
Veliki Mario Pašalić!
100 %...
Al posto govori 6 jezika i kuži se u arhitekturu, onda dobija prolaznu ocjenu...
;)
Guest- Guest
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/nogomet-mix/izjava-za-pamcenje-ivana-rakitica-on-bi-bio-gaudi-jacques-herzogamppierre-de-meuron-norman-foster-ili-minimalist-poput-ludwiga-miesa-van-der-rohea.../4144611/river_jude wrote:Od kud ti da se Raketa kuži u arhitekturu?
;)
Guest- Guest
Lijepo, a i bavi se ugostiteljstvom kojim promovira hrvatske proizvode :) Preveć je tu pluseva koji pokrivaju cajke :D
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
muckodjubre wrote:Samo se meni ne da vaditi podatke i lijepiti...ajd zamisli da je obratno,da npr.ja ili mi omalovazavamo igrace juventusa i reala,igrace koji osvajaju trofeje,a uzdizemo neke igrace sredine tablice prvoligasa koliko bi amper izvadio fotki i klipova trofeja i priznanja ovih igraca vrhunskih klubova kao sto su juve,real,bayern,atletikojasambrend wrote:Ne znam jel' bila, namjera, ali uspjeli ste Demu zatrolati...Sav se zalaufao u obrani lika i djela određene gospode..:D
Tvoj je problem što bi ti vadio arhivu, nešto što se dogodilo prije 2,3 i više godina. Zanemaruješ činjenicu da je Mandžukić u padu, da više ne trpa kao nekad (zato ga se i stavlja na druge pozicije) da Kalinić u posljednje vrijeme (pa sad uzmi godinu, ili dvije svejedno) igra puno bolji nogomet. To je činjenica ma što ti pričao, a ti je naravno nikad nećeš priznati.
I boli mene briga tko je osvojio 20 trofeja, ko nijedan, bitno u kontekstu reprezentacije kako igraš danas i ove sezone.
Guest- Guest
zato jer u špici igra čovjek od skoro 100M,a da je Mandžo toliko u padu onda mu ne bi našao poziciju u prvih 11 najjače talijanske ekipe...uostalom on je i u dinamu i wolfsburgu znao igrati na krilu...amper1950 wrote:muckodjubre wrote:Samo se meni ne da vaditi podatke i lijepiti...ajd zamisli da je obratno,da npr.ja ili mi omalovazavamo igrace juventusa i reala,igrace koji osvajaju trofeje,a uzdizemo neke igrace sredine tablice prvoligasa koliko bi amper izvadio fotki i klipova trofeja i priznanja ovih igraca vrhunskih klubova kao sto su juve,real,bayern,atletikojasambrend wrote:Ne znam jel' bila, namjera, ali uspjeli ste Demu zatrolati...Sav se zalaufao u obrani lika i djela određene gospode..:D
Tvoj je problem što bi ti vadio arhivu, nešto što se dogodilo prije 2,3 i više godina. Zanemaruješ činjenicu da je Mandžukić u padu, da više ne trpa kao nekad (zato ga se i stavlja na druge pozicije) da Kalinić u posljednje vrijeme (pa sad uzmi godinu, ili dvije svejedno) igra puno bolji nogomet. To je činjenica ma što ti pričao, a ti je naravno nikad nećeš priznati.
I boli mene briga tko je osvojio 20 trofeja, ko nijedan, bitno u kontekstu reprezentacije kako igraš danas i ove sezone.
ja sam i ranije rekao da bi igrao s oba i kale i mandžonema tu više striktnih pozicija i špice se izvlače po loptu,otvaraju prostor jer je prošlo vrijeme sidruna,trka borba i sprema je sve...krama je ok,ali je mekan za ozbiljne tekme i pravi fajt
Onda bi ti moj rodjo bija idealan...muckodjubre wrote:zato jer u špici igra čovjek od skoro 100M,a da je Mandžo toliko u padu onda mu ne bi našao poziciju u prvih 11 najjače talijanske ekipe...uostalom on je i u dinamu i wolfsburgu znao igrati na krilu...amper1950 wrote:muckodjubre wrote:Samo se meni ne da vaditi podatke i lijepiti...ajd zamisli da je obratno,da npr.ja ili mi omalovazavamo igrace juventusa i reala,igrace koji osvajaju trofeje,a uzdizemo neke igrace sredine tablice prvoligasa koliko bi amper izvadio fotki i klipova trofeja i priznanja ovih igraca vrhunskih klubova kao sto su juve,real,bayern,atletikojasambrend wrote:Ne znam jel' bila, namjera, ali uspjeli ste Demu zatrolati...Sav se zalaufao u obrani lika i djela određene gospode..:D
ja sam i ranije rekao da bi igrao s oba i kale i mandžonema tu više striktnih pozicija i špice se izvlače po loptu,otvaraju prostor jer je prošlo vrijeme sidruna,trka borba i sprema je sve...krama je ok,ali je mekan za ozbiljne tekme i pravi fajt
Zna igrat devetku, ima tehniku, borben je i pozitivno lud u glavu...
;)
Guest- Guest
A bome i Rebić ak uđe u formu. Šteta kaj nema tolko mesta.
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
jel crespo nije mogao naučiti engleski pa se nije snašao u londonu??fridrih_niche wrote:To je Raketi minus...muckodjubre wrote:Posebno po raketinom glazbenom ukusu? Nisi li nedavno pricao da je to odraz neinteligencije!?fridrih_niche wrote:Na njemu i Raketi se vidi da su inteligentni momci, za razliku od nekih iz repke...amper1950 wrote:Sa 18 godina zabio dva gola Dinamu i riješio veliki derbi. Samo nekoliko tjedana prije odbio odlazak u Cataniju. Hajduku donio juniorski naslov prvaka. 2012. godine zbog bolesti nije igrao 6 mjeseci, ali nije se predavao te se uspio vratiti nogometu. Već je igrao u španjolskoj, francuskoj i talijanskoj ligi. Za Monaco zabijao u Ligi prvaka, već zabija i za Milan. Posljednji je gol zabio večeras. Zabio je odlučujući penal protiv Juventusa u Superkupu i to legendarnom Buffonu. Član Hajduka, prvi je od bivših igrača podržao narodni Hajduk te je rekao da će sudjelovati u svim akcijama za otkup dionica.
Veliki Mario Pašalić!
100 %...
Al posto govori 6 jezika i kuži se u arhitekturu, onda dobija prolaznu ocjenu...
;)
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Similar topics
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016