serie A 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: serie A 2015/2016
Na njemu i Raketi se vidi da su inteligentni momci, za razliku od nekih iz repke...amper1950 wrote:Sa 18 godina zabio dva gola Dinamu i riješio veliki derbi. Samo nekoliko tjedana prije odbio odlazak u Cataniju. Hajduku donio juniorski naslov prvaka. 2012. godine zbog bolesti nije igrao 6 mjeseci, ali nije se predavao te se uspio vratiti nogometu. Već je igrao u španjolskoj, francuskoj i talijanskoj ligi. Za Monaco zabijao u Ligi prvaka, već zabija i za Milan. Posljednji je gol zabio večeras. Zabio je odlučujući penal protiv Juventusa u Superkupu i to legendarnom Buffonu. Član Hajduka, prvi je od bivših igrača podržao narodni Hajduk te je rekao da će sudjelovati u svim akcijama za otkup dionica.
Veliki Mario Pašalić!
SRETAN ROĐENDAN MAJSTORE!
A za te neke se vide da ni tablicu množenja ne znaju...
Neću ih imenovat da se prozvani ne bi naljutili u Torinu i Madridu..
Guest- Guest
End1899 wrote:čestitke za deulofeuta barcelona je ponosna, a za pašalića se odavno zna da mu onaj minijaturni druker nije niti do koljena.
Guest- Guest
Modric,rakitic,kovacic,brozovic,badelj ocito nisu hrvatski reprezentativci kad je MP tonson najbolji hrvatski veznjak ^^
Znaći ovako:
vezni red i napad reprezentacije:
Vlašić - Rakitić - Pašalić - Tudor-Kalinić- Perišić,
a na klupi čekaju:
Badelj -Modrić - Kovačić- Brozović - Manđukić - Pjaca
vezni red i napad reprezentacije:
Vlašić - Rakitić - Pašalić - Tudor-Kalinić- Perišić,
a na klupi čekaju:
Badelj -Modrić - Kovačić- Brozović - Manđukić - Pjaca
sat2-
2015-09-28
Dok svira radio pasalic mario
nowitzki-
2014-04-27
Kakva bi to reprezentacija bila, Modrić,Mandžukić dvi radilice,trkači koji su u mogućnosti zaustaviti svaki napad, i Kalinić/Pašalić dva igrača s velikim mudima koji su igrači odluke u velikim utakmicama + jedan Perišić
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ovako se nesto i očekuje od našeg najboljeg veznjaka kojeg nepravedno zaobilaze sa pozicija moći...amper1950 wrote:Milan na kolinima u gostima protiv Bologne, s dva igrača manje i onda u 90-oj minuti zasvirao radio, Pašalić Mario
Najbolji hrvatski veznjak,pitanje dana kad će biti i službeno proglašen
I jos je igrač najvećeg svjetskog kluba...
MP u <3
Koji samar za TV Mana, Savjetnika i ostalu svitu bezmudih marioneta koji dižu rukice kako im se kaže...
I polovici foruma ovo teško pada, neka neka...
Guest- Guest
Igraci odluke u vecim utakmicama nego mandzo?amper1950 wrote:Kakva bi to reprezentacija bila, Modrić,Mandžukić dvi radilice,trkači koji su u mogućnosti zaustaviti svaki napad, i Kalinić/Pašalić dva igrača s velikim mudima koji su igrači odluke u velikim utakmicama + jedan Perišić
Pa i modric?
U biti kale u 30.g zivota igrac odluke u velikim tekmama 0 trofeja...ne sjecam se jel mozda rijesio finale dvoranskoga ili turnira 4 kafica??
Posebno po raketinom glazbenom ukusu? Nisi li nedavno pricao da je to odraz neinteligencije!?fridrih_niche wrote:Na njemu i Raketi se vidi da su inteligentni momci, za razliku od nekih iz repke...amper1950 wrote:Sa 18 godina zabio dva gola Dinamu i riješio veliki derbi. Samo nekoliko tjedana prije odbio odlazak u Cataniju. Hajduku donio juniorski naslov prvaka. 2012. godine zbog bolesti nije igrao 6 mjeseci, ali nije se predavao te se uspio vratiti nogometu. Već je igrao u španjolskoj, francuskoj i talijanskoj ligi. Za Monaco zabijao u Ligi prvaka, već zabija i za Milan. Posljednji je gol zabio večeras. Zabio je odlučujući penal protiv Juventusa u Superkupu i to legendarnom Buffonu. Član Hajduka, prvi je od bivših igrača podržao narodni Hajduk te je rekao da će sudjelovati u svim akcijama za otkup dionica.
Veliki Mario Pašalić!
SRETAN ROĐENDAN MAJSTORE!
A za te neke se vide da ni tablicu množenja ne znaju...
Neću ih imenovat da se prozvani ne bi naljutili u Torinu i Madridu..
muckodjubre wrote:Igraci odluke u vecim utakmicama nego mandzo?amper1950 wrote:Kakva bi to reprezentacija bila, Modrić,Mandžukić dvi radilice,trkači koji su u mogućnosti zaustaviti svaki napad, i Kalinić/Pašalić dva igrača s velikim mudima koji su igrači odluke u velikim utakmicama + jedan Perišić
Pa i modric?
Ne treba odma da se zjupariš.
Mislija sam na velike utakmice kad je potrebno. Pašalić je stvoren za to,on je u svakom klubu do sad rješava velike i važne utakmice za klub,ima muda nema straha. Modrić je vrhunski igrač i najbolji na svojoj poziciji,ali kad zatriba onda se govno stisne ko protiv Turske za vrime Bilića ili pak kad je bija u Tottenhamu kad je prljavi Hary reka da, citiram:"mali Modrić nije htio pucati penal" S tim da u Relu ima neke suigrače koji imaju takva muda uz kvalitetu naravno.
Guest- Guest
muckodjubre wrote:U biti kale u 30.g zivota igrac odluke u velikim tekmama 0 trofeja...ne sjecam se jel mozda rijesio finale dvoranskoga ili turnira 4 kafica??
Pa pokazao je da ima muda i da zna odigrati velike utakmice, o tome sam pričao. Primjerice u finalu EL gdje nije samo zabio tamo neki gol, nego odigrao fenomenalnu akciju, pa protiv Juventusa i Buffona, zatim u reprezentaciji protiv tada aktualnog prvaka Europe Španjolske gdje odigra vrhunski uz gol i asist. A da je u drugim utakmicama izbornik ozbiljnije računa na njega, možda bi sad ima trofej kakav Hrvatska još nije vidila
No pokaza je da zna odigrati velike utakmice, često nije imao podršku,jebiga. Da je Mandžukić uz gol i svoju prezantaciju osta bez LP zbog npr. par grešaka njegove obrane, zar bi to umanjilo njegov doprinos i njegovu predstavu u tom finalu?
Guest- Guest
Kakva bi to reprezentacija bila, Modrić,Mandžukić dvi radilice,trkači koji su u mogućnosti zaustaviti svaki napad, i Kalinić/Pašalić dva igrača s velikim mudima koji su igrači odluke u velikim utakmicama + jedan Perišić
jel to znači da je kale riješio veće tekme nego mandžo ?
muckodjubre wrote:Kakva bi to reprezentacija bila, Modrić,Mandžukić dvi radilice,trkači koji su u mogućnosti zaustaviti svaki napad, i Kalinić/Pašalić dva igrača s velikim mudima koji su igrači odluke u velikim utakmicama + jedan Perišić
Gledajući zadnje 2-3 godine da,ali u karijeri više Mandžukić prvenstveno zbog razdoblja u Bayernu
No Mandžukića se i u njegovom klubu premješta na neke druge pozicije gdje su bitni trka, zaustavljanje protivnika, sprint i ostalo, tako da je u tom kontekstu napisan moj post gori.
Guest- Guest
da je,da je, ali nije....amper1950 wrote:muckodjubre wrote:U biti kale u 30.g zivota igrac odluke u velikim tekmama 0 trofeja...ne sjecam se jel mozda rijesio finale dvoranskoga ili turnira 4 kafica??
Pa pokazao je da ima muda i da zna odigrati velike utakmice, o tome sam pričao. Primjerice u finalu EL gdje nije samo zabio tamo neki gol, nego odigrao fenomenalnu akciju, pa protiv Juventusa i Buffona, zatim u reprezentaciji protiv tada aktualnog prvaka Europe Španjolske gdje odigra vrhunski uz gol i asist. A da je u drugim utakmicama izbornik ozbiljnije računa na njega, možda bi sad ima trofej kakav Hrvatska još nije vidila
No pokaza je da zna odigrati velike utakmice, često nije imao podršku,jebiga. Da je Mandžukić uz gol i svoju prezantaciju osta bez LP zbog npr. par grešaka njegove obrane, zar bi to umanjilo njegov doprinos i njegovu predstavu u tom finalu?
držimo se mi čenjenica,a činjenica je da je kale igrač s 0 trofeja i zato me zanima koje velike tekme je on to riješio za razliku od mandže koji očito po tebi nije zabijao u velikim tekmama i donosio golovima trofeje?
hoćeš reći da kada je igrao u drugim klubovima nije zabijao golove za trofeje u finalima?amper1950 wrote:muckodjubre wrote:Kakva bi to reprezentacija bila, Modrić,Mandžukić dvi radilice,trkači koji su u mogućnosti zaustaviti svaki napad, i Kalinić/Pašalić dva igrača s velikim mudima koji su igrači odluke u velikim utakmicama + jedan Perišić
Gledajući zadnje 2-3 godine da,ali u karijeri više Mandžukić prvenstveno zbog razdoblja u Bayernu
No Mandžukića se i u njegovom klubu premješta na neke druge pozicije gdje su bitni trka, zaustavljanje protivnika, sprint i ostalo, tako da je u tom kontekstu napisan moj post gori.
muckodjubre wrote:da je,da je, ali nije....amper1950 wrote:muckodjubre wrote:U biti kale u 30.g zivota igrac odluke u velikim tekmama 0 trofeja...ne sjecam se jel mozda rijesio finale dvoranskoga ili turnira 4 kafica??
držimo se mi čenjenica,a činjenica je da je kale igrač s 0 trofeja i zato me zanima koje velike tekme je on to riješio za razliku od mandže koji očito po tebi nije zabijao u velikim tekmama i donosio golovima trofeje?
Ok, držimo se činjenica. Kalinić je u zadnje 2-3 godine rješio više velikih utakmica i opčenito više utakmica od Mnadžukića, više zabija i zabio je najviše golova u zadnje 2-3 godine od svih naših napadača koji igraju na visokoj razini (tu mislim europske utakmice + liga poput seria A). Jeli ovo činjenica?
Guest- Guest
muckodjubre wrote:hoćeš reći da kada je igrao u drugim klubovima nije zabijao golove za trofeje u finalima?amper1950 wrote:muckodjubre wrote:Kakva bi to reprezentacija bila, Modrić,Mandžukić dvi radilice,trkači koji su u mogućnosti zaustaviti svaki napad, i Kalinić/Pašalić dva igrača s velikim mudima koji su igrači odluke u velikim utakmicama + jedan Perišić
Oću reći da je Kale u zadnje 2-3 godine rješio više velikih utakmica, uopčenito više utakmica, zabija više i igra bolje. Ako ćemo se držati činjenica, jeli.
Guest- Guest
Nice i end prestanite...to sto radite je protuprirodni blud prigorca i mazge
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016