serie A 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: serie A 2015/2016
amper1950 wrote:muckodjubre wrote:Mandzo top1... Kakvo samaranje hejtera...sat2 wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/mandzo-jos-jednom-pokazao-da-je-kljuc-novog-juvea-pa-ovom-porukom-odusevio-navijace/947316.aspx
[size=40]"Prije sedam dana rođen je novi Juventus, koji je nastavio s pobjedama u prvenstvu (Lazio, Sassuolo) i Kupu (Milan), a tajna njegovog uspjeha je Mario Mandžukić, najkorisniji igrač Juvea. Njegova pluća omogućavaju mu da pokriva cijeli teren, a visina da pobjeđuje u svim duelima. To je posebno bitno na novoj poziciji na krilu, gdje ga čuvaju bekovi, koji su u pravilui niži od njega. Ali, Mandžukić nije samo sirova snaga, itekako zna s loptom, što je pokazao kada je petom krasno proigrao Sandra za prvi gol kod Sassuola."[/size]
[size=40]http://video.gazzetta.it/topflop-napoli-roma-corsa-frenata-juve-ringrazia-mandzukic/39a8cf94-e677-11e6-a0e5-14e46006566d[/size]
Ovaj članak je našamara jedino tebe (dobro i operw-a) koji tvrdiš da Kale triba biti zamjena za Mandžu pošto vidimo igraju sasvim druge pozicije, s sasvim drugim ulogama na terenu :
na novoj poziciji na krilu, gdje ga čuvaju bekovi[/b]
Guest- Guest
Kako ce trpat u Bundesligi, to je čudo...End1899 wrote:Borussia Dortmund želi Nikolu Kalinića!
"Odbio je Kineze, ali nas neće."
Ako je Mandzo dava 15-16 golova, onda ce Kale 25-30...
;)
Guest- Guest
muckodjubre wrote:Ne valja mandzo,smece,gotov mandzo kad ono mandzo top1 i samar hejterima
amper1950 wrote:amper1950 wrote:muckodjubre wrote:Mandzo top1... Kakvo samaranje hejtera...sat2 wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/mandzo-jos-jednom-pokazao-da-je-kljuc-novog-juvea-pa-ovom-porukom-odusevio-navijace/947316.aspx
[size=40]"Prije sedam dana rođen je novi Juventus, koji je nastavio s pobjedama u prvenstvu (Lazio, Sassuolo) i Kupu (Milan), a tajna njegovog uspjeha je Mario Mandžukić, najkorisniji igrač Juvea. Njegova pluća omogućavaju mu da pokriva cijeli teren, a visina da pobjeđuje u svim duelima. To je posebno bitno na novoj poziciji na krilu, gdje ga čuvaju bekovi, koji su u pravilui niži od njega. Ali, Mandžukić nije samo sirova snaga, itekako zna s loptom, što je pokazao kada je petom krasno proigrao Sandra za prvi gol kod Sassuola."[/size]
[size=40]http://video.gazzetta.it/topflop-napoli-roma-corsa-frenata-juve-ringrazia-mandzukic/39a8cf94-e677-11e6-a0e5-14e46006566d[/size]
Ovaj članak je našamara jedino tebe (dobro i operw-a) koji tvrdiš da Kale triba biti zamjena za Mandžu pošto vidimo igraju sasvim druge pozicije, s sasvim drugim ulogama na terenu :
Guest- Guest
Mozda kojim cudom ulaskom u 4.deceniju zivota i osjeti kako je biti pobjednik pa makar nekim trofejcicemfridrih_niche wrote:Kako ce trpat u Bundesligi, to je čudo...End1899 wrote:[size=37]Borussia Dortmund želi Nikolu Kalinića![/size]
[size=37]"Odbio je Kineze, ali nas neće."[/size]
;)
Jedino ako prijedje u najveci talijanski i svitski klub a to je Juventus iz torina
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
amper stručnjak i za carlingamper1950 wrote:operw wrote:pitanje koliko bi robben i ribery bili učinkoviti da nisu imali mandžukića koji im je otvarao stvarao prostor i činio ih boljim igračima na terenu. tako su s njim u ekipi osvojali europu a bez njega jedva skupinu prođu.
Drž se ti curlinga
Guest- Guest
tko još gleda rezultat rezultat nije bitanmuckodjubre wrote:Pitanje za operwa:
Koji jedini napadac iz kadru repke nikada u karijeri nije osvojio ama baš nikakav trofej?
mandžo je igrao za tamo neke dinamo zagreb, wolfsburg, atletico madrid, Juventus, a kale je odigrao petu u prošlom kolu
Guest- Guest
Mandzo da nije dobar nebi igra u dva najveca svitska kluba a to su bayern i juve
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
A koliko to bekova ima na njegovoj strani? Do sada se hrvao sa dva stopera ...amper1950 wrote:amper1950 wrote:muckodjubre wrote:Mandzo top1... Kakvo samaranje hejtera...sat2 wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/mandzo-jos-jednom-pokazao-da-je-kljuc-novog-juvea-pa-ovom-porukom-odusevio-navijace/947316.aspx
sat2-
2015-09-28
ko nekad bokšićsat2 wrote:
Do sada se hrvao sa dva stopera ...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Boksic na je odveo na dva prvenstva. Uuuu bogati tek je podne a vec san nalijo benu
2015-09-13
Mandžukić se na ove hvalospjeve nije umislio, nego je poručio: "Ne pokušavaj biti najbolji u momčadi, pokušavaj biti najbolji za momčad.", čime je izazvao oduševljenje navijača.
velike riječi velikog šampiona
Guest- Guest
dok su neki u karijeri igrali i igraju za najveće europske klubove i donose im trofejemuckodjubre wrote:Mozda kojim cudom ulaskom u 4.deceniju zivota i osjeti kako je biti pobjednik pa makar nekim trofejcicemfridrih_niche wrote:Kako ce trpat u Bundesligi, to je čudo...End1899 wrote:[size=37]Borussia Dortmund želi Nikolu Kalinića![/size]
[size=37]"Odbio je Kineze, ali nas neće."[/size]
;)
drugi niti na photoshopu ne mogu biti veliki
Guest- Guest
rođeni pobjednik MM...zovi M za trofejeoperw wrote:Mandžukić se na ove hvalospjeve nije umislio, nego je poručio: "Ne pokušavaj biti najbolji u momčadi, pokušavaj biti najbolji za momčad.", čime je izazvao oduševljenje navijača.
operw wrote:
amperu prije spavanja
Ne triba on preči u Juve ni u bilo koji drugi klub da bi ja vidio njegovu klasu. To su stvari za tebe, jer tebi je Mandžo bija panj i ismijava si ga dok nije doša u Juventus, onda je posta igračina...
Guest- Guest
mandžu sam uvijek cijenio kao i svakog drugog igrača za razliku od tebe koji si poželio smrt hrvatskoj reprezentaciji i njenim igračima
Guest- Guest
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Similar topics
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016