Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Hajduk Split
Za kraj je komentirao i Hajduk...
"Hajduk je izgubio kompas. Nemam ništa protiv stranaca, i sam sam za život zaradio kao stranac. No dovođenje stranog sportskog direktora znači da su se odrekli domaćeg tržišta. Odlučili su dovesti strance, ali stranci bi morali biti 20-30 posto bolji od igrača iz Kaštela, Sinja, Imotskog... A mislim da ovi stranci, iako su jeftini, što je uspjeh sportskog direktora, nisu bolji. Hajduk je igrao na dišpet, na emociju, a ovi stranci ni to nemaju."
Evo, smatram da Jurčić daje dobronamjernu kritiku i da je u pravu. Previše je stranaca dovedeno koji nemaju dišpet i emociju, a na žalost ni kvalitetu. Ni ja nemam ništa protiv stranaca, ali on mora biti kvaliteta kakvu nemaš. Kvalitetu su pokazali zolja i futac jedino njih dvojica, nadam se da će biti i ovaj stoper bugar, ostali su čisto prosjek ako ne i slabiji od domačih igrača. Nadam se da će već na kraju sezone pasti broj takvih igrača,pa radije nek igra toma bašić i netko iz akademije, nego pojedinci koji ništa nisu pokazali. Neki momci će bar ostaviti srce na terenu ako ništa drugo.
"Hajduk je izgubio kompas. Nemam ništa protiv stranaca, i sam sam za život zaradio kao stranac. No dovođenje stranog sportskog direktora znači da su se odrekli domaćeg tržišta. Odlučili su dovesti strance, ali stranci bi morali biti 20-30 posto bolji od igrača iz Kaštela, Sinja, Imotskog... A mislim da ovi stranci, iako su jeftini, što je uspjeh sportskog direktora, nisu bolji. Hajduk je igrao na dišpet, na emociju, a ovi stranci ni to nemaju."
Evo, smatram da Jurčić daje dobronamjernu kritiku i da je u pravu. Previše je stranaca dovedeno koji nemaju dišpet i emociju, a na žalost ni kvalitetu. Ni ja nemam ništa protiv stranaca, ali on mora biti kvaliteta kakvu nemaš. Kvalitetu su pokazali zolja i futac jedino njih dvojica, nadam se da će biti i ovaj stoper bugar, ostali su čisto prosjek ako ne i slabiji od domačih igrača. Nadam se da će već na kraju sezone pasti broj takvih igrača,pa radije nek igra toma bašić i netko iz akademije, nego pojedinci koji ništa nisu pokazali. Neki momci će bar ostaviti srce na terenu ako ništa drugo.
Guest- Guest
Ne boj se spasili su se paljenjem baklji,vikanjem da hajduk zivi vjecno,orgijanjem po gradu i pred gradskim poglavarstvomjalnirajko wrote:
Za to im kapa dolje,nikad vidjeno u doba kapitalizma
jalnirajko wrote:mi imamo bandića bandića bandića, mi imamo bandića a gdje je vaš
Guest- Guest
http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/182341/banovina-u-obrucu-torcide-dok-kerum-ne-potpise-jamstvo-ispred-poglavarstva-se-skupilo-oko-2000-navijaca-bijelihZiil Los Dii ! wrote:Ne boj se spasili su se paljenjem baklji,vikanjem da hajduk zivi vjecno,orgijanjem po gradu i pred gradskim poglavarstvomjalnirajko wrote:
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/182341/banovina-u-obrucu-torcide-dok-kerum-ne-potpise-jamstvo-ispred-poglavarstva-se-skupilo-oko-2000-navijaca-bijelihZiil Los Dii ! wrote:Ne boj se spasili su se paljenjem baklji,vikanjem da hajduk zivi vjecno,orgijanjem po gradu i pred gradskim poglavarstvomjalnirajko wrote:
Vidiš koliko je ta Torcida močna? Mogu raditi šta oće.
Naravno, u glavama homo sapiensa je to sramota, huliganizam, divljaštvo, a ništa od toga nije kad je Kerum postavio svoje rodjake i prijatelje s janjetine u Hajduk koji je tada imao financijsku dobru situaciju nakon pretvorbe i rekordnog transfera u povijesti kluba (N. Kalinić) da bi samo par godina kasnije klub bio pred gašenjem,na rubu stečaja s miljun problema.
Guest- Guest
Dakle, ovo smeće od novina (SN) na vijest o neredima u Egiptu i suđenju koje je tamo bilo stavi sliku s Poljuda kad se su se palile baklje na sjeveru u čast poginulom Žanu Ojdaniću (a tad uopće nije bila utakmica).
Sićan se kad sam redovito kupova te novine,nebi više ni kune da. Propali dabogda...
Guest- Guest
[quote="amper1950]
Vidiš koliko je ta Torcida močna? :): Mogu raditi šta oće.:cheers:
[/quote]
ne mogu zabiti gol protivniku.
možda bi trebalo mijenjati pravila kako bi to mogli.
onda ne bi bilo straha za treće mjesto...
Vidiš koliko je ta Torcida močna? :): Mogu raditi šta oće.:cheers:
[/quote]
ne mogu zabiti gol protivniku.
možda bi trebalo mijenjati pravila kako bi to mogli.
onda ne bi bilo straha za treće mjesto...
sitting_bull-
2015-09-28
Malo je reć retardi, za ovo bi tribala ići tužba, nadam se da i oće...fridrih_niche wrote:Koji retardi, svaka im čast...
A čiji su i ne mogu bit bolji...
;)
Guest- Guest
Koja slika majko mila. Najbolji golman u povijesti hrvata (Beara), malo iza njega legendarni kapetan i največi igrački autoritet u povijesti (Frane Matošić) i najbolji hrvatski nogometaš svih vremena i naj sportaš 20-og stoljeća Bernard Vukas Bajdo
Guest- Guest
Jebote, zagorec bi se samo po sudovima vlekel.
Zeko-
2015-08-26
<3amper1950 wrote:
Koja slika majko mila. Najbolji golman u povijesti hrvata (Beara), malo iza njega legendarni kapetan i največi igrački autoritet u povijesti (Frane Matošić) i najbolji hrvatski nogometaš svih vremena i naj sportaš 20-og stoljeća Bernard Vukas Bajdo
Guest- Guest
Uskok je, dakle, poslao svoje ljude na Poljud. Češljaju papire, pretresaju transfere igrača u vremenu kad je predsjednik bio Brbić, a sportski direktor Goran Vučević. Najviše ih, čini se, zanimaju transferi trojice Ukrajinaca - Radčenka, Milevskog i Bilija. Zasad je nejasno tko je prijavio nepravilnosti i zbog čega se pretresaju tri transfera u kojima Hajduk navodno uopće nije platio odštetu. Zlobnici bi, međutim, rekli - Uskok je na Poljud stigao barem 20 godina prekrasno.
http://www.24sata.hr/sport/gdje-je-bio-uskok-kad-je-hajduk-dao-17-igraca-za-1-7-mil-dem-511923
http://www.24sata.hr/sport/gdje-je-bio-uskok-kad-je-hajduk-dao-17-igraca-za-1-7-mil-dem-511923
ne digne li se hajduk i rijeka će, kao i dinamo, opaliti đir po Poljudu.
rezultat izgleda super, ali igra je bila živi očaj...
rezultat izgleda super, ali igra je bila živi očaj...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50