Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Hajduk Split
jel onda počeo kenjati po hajduku?vuksadinare wrote:ma pet...jebote lik se ne trijezni..dosta ga cesto vidim u zagrebu..ima tu stan na pescenici...mislim na ferenscici...tamo ga isto vidim u jednoj birtiji..ja mislim da on ima otvorene sank racune i kod dinama i kod hajduka...ali izgleda da mu ej hajduk ukinuo pipu na njihov trosak...a dinamo ga jos drzi an svojoj pipi pa je sad vise u zg nego u st..makar u splitu zivi..Zeko wrote:Pa kaj ti je to ? Pet gemišta za takvog muža.
nešto kao kada je maminjo zavrnio pipu jedno dijelu BBBa...
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
..ali aj kuzim te likove...90% njih su kroneri..veterani...neki su se okusali u trenerskim vodama pa propali...inace sto oni znaju van nogometa..nista..neku pinku su zaradilivani..to su vecinom spiskali...i vrte se oko bivsih klubova..hajduka i dinama da im daju neke poslice makar sisali travu..i otvoren racun u svojim klupskim restoranima i kaficima..ja im ne bi zatvorio..njima je to na jedan nacin zivot i sjecanja na karijeru,utakmice...
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
a poceo je..inace osobno znam da dio veterana narocito onih iz sedamdesetih i osamdesetih imaju 'otvorene' racune u klupskom kaficu...ali jbg ti bi popili badel.....muckodjubre wrote:jel onda počeo kenjati po hajduku?vuksadinare wrote:ma pet...jebote lik se ne trijezni..dosta ga cesto vidim u zagrebu..ima tu stan na pescenici...mislim na ferenscici...tamo ga isto vidim u jednoj birtiji..ja mislim da on ima otvorene sank racune i kod dinama i kod hajduka...ali izgleda da mu ej hajduk ukinuo pipu na njihov trosak...a dinamo ga jos drzi an svojoj pipi pa je sad vise u zg nego u st..makar u splitu zivi..Zeko wrote:Pa kaj ti je to ? Pet gemišta za takvog muža.
nešto kao kada je maminjo zavrnio pipu jedno dijelu BBBa...
2015-09-08
striček ima dobar cug i sad mu to brojite.vuksadinare wrote:ma pet...jebote lik se ne trijezni..dosta ga cesto vidim u zagrebu..ima tu stan na pescenici...mislim na ferenscici...tamo ga isto vidim u jednoj birtiji..ja mislim da on ima otvorene sank racune i kod dinama i kod hajduka...ali izgleda da mu ej hajduk ukinuo pipu na njihov trosak...a dinamo ga jos drzi an svojoj pipi pa je sad vise u zg nego u st..makar u splitu zivi.. :):Zeko wrote:Pa kaj ti je to ? Pet gemišta za takvog muža.
i kao igrač je bio u vrhu ...
sitting_bull-
2015-09-28
Pa napisal si litra gemišta. To je 5 komada po 2 deci. Taj je stan dobil od Dinama kad je u Dinamu igrao i bio jedno od najboljih igrača sa strane koji su u Dinamo ikada došli.vuksadinare wrote:ma pet...jebote lik se ne trijezni..dosta ga cesto vidim u zagrebu..ima tu stan na pescenici...mislim na ferenscici...tamo ga isto vidim u jednoj birtiji..ja mislim da on ima otvorene sank racune i kod dinama i kod hajduka...ali izgleda da mu ej hajduk ukinuo pipu na njihov trosak...a dinamo ga jos drzi an svojoj pipi pa je sad vise u zg nego u st..makar u splitu zivi..Zeko wrote:Pa kaj ti je to ? Pet gemišta za takvog muža.
Zeko-
2015-08-26
...ma nije to razlog......razlog ti je posao...nemaju vise veterani love kao sto su imali...sve se popilo,pojelo,potrosilo jer su propali kao menađeri i slicno...i sad bi da ih klub zaposli makar kao portire..sitting_bull wrote:striček ima dobar cug i sad mu to brojite.vuksadinare wrote:ma pet...jebote lik se ne trijezni..dosta ga cesto vidim u zagrebu..ima tu stan na pescenici...mislim na ferenscici...tamo ga isto vidim u jednoj birtiji..ja mislim da on ima otvorene sank racune i kod dinama i kod hajduka...ali izgleda da mu ej hajduk ukinuo pipu na njihov trosak...a dinamo ga jos drzi an svojoj pipi pa je sad vise u zg nego u st..makar u splitu zivi..Zeko wrote:Pa kaj ti je to ? Pet gemišta za takvog muža.
i kao igrač je bio u vrhu ...
2015-09-08
....a cuo sam da je on propao kao poslovnjak...bio jedno vrijeme glumio menađera pa zbog cuge izgubio trziste ..pa se okusao u trenerskim vodama ali isto propao jer je vise bio za klupskim sankom nego na igralistu...a lova iscurila...navodno mu ej prije par godina mamic dao 5,6 000 eura...da se drzi podalje od stadiona...jer se nudio mamicu da bude jedan od trenera u juniorskoj skoli...ali jbg cuga..dug jezik..a takve mamic najvise 'voli'..Zeko wrote:Pa napisal si litra gemišta. To je 5 komada po 2 deci. Taj je stan dobil od Dinama kad je u Dinamu igrao i bio jedno od najboljih igrača sa strane koji su u Dinamo ikada došli.vuksadinare wrote:ma pet...jebote lik se ne trijezni..dosta ga cesto vidim u zagrebu..ima tu stan na pescenici...mislim na ferenscici...tamo ga isto vidim u jednoj birtiji..ja mislim da on ima otvorene sank racune i kod dinama i kod hajduka...ali izgleda da mu ej hajduk ukinuo pipu na njihov trosak...a dinamo ga jos drzi an svojoj pipi pa je sad vise u zg nego u st..makar u splitu zivi..Zeko wrote:Pa kaj ti je to ? Pet gemišta za takvog muža.
2015-09-08
fridrih_niche wrote:Odnija ga alkohol, jebat ga...
;)
Rumeni se više nego ova zvizda na starom dresu Hajduka
Guest- Guest
Presta je bit igrač prije 30 godina...jalnirajko wrote:vilson džoni je vrh igrača
;)
Guest- Guest
.....bolje partije je u dinamu pruzio...makar ej krace igrao..ali zapamcen je boljim igrama u dinamu nego u hajduku...
2015-09-08
no to je bilo nekako i realno ejr je u dinamu mogao vise doc do izrazaja jer je tad dinamo imao slabiju momcad od hajduka..na poziciji na kojoj ej igrao đoni u hajduku konkurirali su jos dva igraca podjednake kvalitete...vuksadinare wrote:.....bolje partije je u dinamu pruzio...makar ej krace igrao..ali zapamcen je boljim igrama u dinamu nego u hajduku...
2015-09-08
Legende koje to nisu
Neugodni incident koji se dogodio u Novalji tek je vrh ledenog brijega.
Kao malo koji klub na svijetu Hajduk ima problem sa svojim bivšim igračima, isključivo s onima koji sami sebe nazivaju - legendama.
Taj problem eskalirao je prije nekoliko dana u Novalji, na Biloj noći Hajduka gdje je Vilson Džoni pred 200-tinjak okupljenih vrijeđao predsjednika Hajduka Ivana Kosa.
"U ime veterana pozdravljam sve nazočne, a pozdravljam i predsjednika Hajduka koji se zove, kako ono, kao neka ptica. Kos? Da, baš tako", između ostalog je poručio Džoni i nastavio s uvredama za Kosa.
Džonijev "pucanj" u prazno
Svjedoci, među kojima je i bio i gradonačelnik Novalje Ante Dabo, izrazili su žaljenje zbog incidenta ističući kako je Džoni bio vidno alkoholiziran.
Naravno da činjenica da je popio koju "kapljicu više" ne može amnestirati Džonija od odgovornosti za ovaj ispad. Međutim, i dan kasnije nastavio je s ofenzivom na Kosa, poručivši u izjavi za Slobodnu Dalmaciju:
"On neće ostati do ljeta na čelu Hajduka, ja ću ga smijeniti!"
Nije nam baš najjasnije kako bi to netko tko nema nikakvu funkciju u klubu mogao smjenjivati predsjednika uprave jednog dioničkog društva pored nadzornog odbora istog tog društva. Je li Džoni ove riječi izrekao u afektu ili tek ne poznaje materiju o kojoj govori, u cijeloj priči manje je važno.
Kad legende postanu "legende"
S vremenom će (za pretpostaviti je da će biti tako) proći ova halabuka, ali ostat će neugodna ostavština za Hajduk, u obliku relativno velikog broja bivših igrača nezadovoljnih svim i svačim, a ponajprije činjenicom da se danas u klubu njih malo toga pita.
Vrijeme kad su Hajdukom drmali bivši igrači za velikana s Poljuda je, srećom, prošlo. Zašto srećom? Prvenstveno zato jer je klub pod vodstvom takvih doveden na prosjački štap nakon sustavne devastacije duge više od jednog desetljeća, tijekom koje je ponajmanje bilo bitno kako će se nešto platiti jer je mantra rukovodećih ljudi bila ista: "To neka rješavaju oni koji dođu iza nas."
Svaki na svoj način, ti ljudi zaista jesu dali ostavili veliki trag igrama za Hajduk. Ali, kako to se nerijetko događa u hrvatskom nogometu, često igračke legende svoj status izgube svojim potezima iz dužnosničkih fotelja.
Svi su šutjeli dok se Hajduk godinama devastirao
Što se Hajduka tiče, s takvima se srozavanje kluba događalo na svim razinama, od rezultatske (eliminacije u Europi od Shelbournea i Debrecena kojeg je skautirao upravo Džoni) preko financijske (nagomilani deseci milijuna kuna duga koji se i dan danas vraća, a za što nitko nije kazneno odgovarao) pa do stručne (tu je dovoljno reći da je skautska služba procijenila kako Luka Modrić nije talent i on ne treba Hajduku).
Svo to vrijeme brojni bivši igrači i dužnosnici su šutjeli, žmireći na stvari koje se događaju u Hajduku.
Danas su, pak, glasni kao rijetko kada sa svojim kritikama dok istodobno ljudi koji su izabrani na demokratskim izborima od strane navijača (Nadzorni odbor) i predsjednik Kos malenim, ali ipak vidljivim koracima grabe naprijed zbog čega je Hajduk sve bliže tome da potpuno izađe na površinu i zapliva u neku bolju budućnost, bez disonantnih tonova potpuno nepotrebnih čitavom klubu.
http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/hajdukove-legende-koje-to-nisu---466071.html
Guest- Guest
'legende'..ja jesam kriticar uprave ali ne volim akd se 'legende' mjesaju u rad..ok ako izađu sa kakvim kvalitetnim nogometnim rjesenjem u svezi igraca...ili daju savjet..ali savjeti se ne daju u klupskoj birtiji ili konobama...i to ako platis litru i vodu...jedini koji su se otrgli toj posasti alkohola i filozofiranja je gle cuda jedan igrac koji ej bas kao igrac zivio boemski i volio ponekad zaviriti u casicu blaz baka sliskovic koji profesionalno odrađuje svoj trenerski staz i za kojeg mnogi vele da mu ej casica daleka proslost i boemski nacin zivota..i uvijek sportist i sportski zivot na prvom mjestu zlatko vujevic....ali opcenito hajdukova generacija osamdesetih se vecinom othrvala posasti alkohola i zalovanja za nekadasnjom sportskom karijerom...dok je zlatna generacija sedamdesetih mahom nastradala od alkoholne posasti i sjetom na velike igracke dane
2015-09-08
"Ne osuđujem nikoga iz Torcide osim onih koji razmišljaju suprotno."
- Vilson Džoni
Očito je još uvik pod gasom...
Guest- Guest
Odavno to govorim: vise su nam zla nanijele naše 'legende' nego sto Mamica...
;)
;)
Guest- Guest
...a cuj to su ti likovi koji su potrosili sve sto su zaradili kao igraci..jer lova nije bezgranicna osim ako u nesto ne ulozis pa ti se obrce..a 90% igraca bar onih starijih nisu ulagali nego su jednostavno trosili..birtija,zajebancija sve ono sto za sto su bili mahom zaginuti dok su bili profesionalni igraci ne razmislajjuci da ce se to sve istopiti...pa pogledaj koliko ej velikih igraca i legendi takorec palo na prosjacki stap i bas ih je klub na jedan nacin izvukao iz gliba i dao im je ili nesto love ili ih ej smjestio u kakve domove..ili im ej dao neki poslic unutar kluba..sisanje trave,ciscenje tribina ili onako da malo rade sa najmlađim kategorijama...ali jbg neki su se izvukli dosta njih nije nego opet po starom i onda kriv klub,uprava zasto su oni takvi...fridrih_niche wrote:Odavno to govorim: vise su nam zla nanijele naše 'legende' nego sto Mamica...
;)
2015-09-08
..ali ne bi me cudilo da je đoni ovim incidentom i za nekog odrađivao kakav prljavi poslic...evo ti nesto pinke malo napadni upravu,predjsendika..digni prasinu da se cuje i pise..unesi malo razdora..sve je moguce..a takvi likovi su savrseni za to..cugeri..vole zivit na visoj nozi a love vise nemaju da bi to svaki dan prakticirali
2015-09-08
Upila si više s džonijem.
Sve se reklo, ne triba mu više davati pozornosti.
Sve se reklo, ne triba mu više davati pozornosti.
Guest- Guest
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50