Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Hajduk Split
Ako je Dinamo ima za jedan par kopacki, onda je popusija ovaj drugi...jalnirajko wrote:a možda su imali samo za jedan par kopački pa je popušio moro
B-)
Guest- Guest
Maradona, Ronaldo, Kranjčar...muckodjubre wrote:auuu sad mi je jasno zašto je hajduk bio pred bankrotomfridrih_niche wrote:Vjerojatno ni purgeri nisu tili Kranjcaru kupit kopačke, pa je mora doc u nas da ga obujemo, najedemo i napijemo...
<3
Genijalci znaju nekad bit malo jači...
B-)
Guest- Guest
i hvoje štrokfridrih_niche wrote:Maradona, Ronaldo, Kranjčar...muckodjubre wrote:auuu sad mi je jasno zašto je hajduk bio pred bankrotomfridrih_niche wrote:Vjerojatno ni purgeri nisu tili Kranjcaru kupit kopačke, pa je mora doc u nas da ga obujemo, najedemo i napijemo...
<3
Genijalci znaju nekad bit malo jači...
B-)
ovo je već čista filozofijafridrih_niche wrote:Ako je Dinamo ima za jedan par kopacki, onda je popusija ovaj drugi...jalnirajko wrote:a možda su imali samo za jedan par kopački pa je popušio moro
B-)
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
To je bit foruma...jalnirajko wrote:ovo je već čista filozofijafridrih_niche wrote:Ako je Dinamo ima za jedan par kopacki, onda je popusija ovaj drugi...jalnirajko wrote:a možda su imali samo za jedan par kopački pa je popušio moro
B-)
:D
Guest- Guest
Jedan je sigurno popušio ...fridrih_niche wrote:Ako je Dinamo ima za jedan par kopacki, onda je popusija ovaj drugi...jalnirajko wrote:a možda su imali samo za jedan par kopački pa je popušio moro
B-)
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:Jedan je sigurno popušio ...fridrih_niche wrote:Ako je Dinamo ima za jedan par kopacki, onda je popusija ovaj drugi...jalnirajko wrote:a možda su imali samo za jedan par kopački pa je popušio moro
B-)
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
ovako niče nama prodaje fore:
ovo mi je jedan od bolji:
Ove baze s Kerumom su smišne gotovo jednako koliko je demo uvjerljiv kad brani mamićeve sinove
Guest- Guest
tvoj smisao za humor je nadaleko poznat...
drži se ti prikinih novina i takvoga štiva
muckodjubre wrote:tvoj smisao za humor je nadaleko poznat...
Pa čuj, uvik su mi govorili da znam zabaviti, od školskih preko fakultetskih dana do firmi di sam radija. Bija sam poznat po tome
Ne znam u čem je problem s novinama i časopisima koje izlaze van granica lijepe naše. Znam da je tebi, koji nisi nikad ni čitao nešto van foruma, SN, indexa i wikipedia-e to čudno, ali normalnom svijetu nije Mrdni malo guzicom iz te jazbine, odi negdi, odi vani pogledaj koju utakmicu, upoznaj malo fanove poznatih nogometnih klubova pa se raspitaj
Guest- Guest
To ti je kao neki univerzalno odgovor u stilu " mrdni dalje od jazbine"... Nemoj sudito po sebi jer ljudi putuju i turisticki,ne samo trbuhom za kruhom
možda ste mu morali kupiti kopačke jer su mu sve druge bile pretijesne.fridrih_niche wrote:Vjerojatno ni purgeri nisu tili Kranjcaru kupit kopačke, pa je mora doc u nas da ga obujemo, najedemo i napijemo...
<3
to da ste ga trebali udebljati je perverzan vic...
sitting_bull-
2015-09-28
amper1950 wrote:
Pa čuj, uvik su mi govorili da znam zabaviti, od školskih preko fakultetskih dana do firmi di sam radija. Bija sam poznat po tome :;):
sačuvaj nas bože kuge, kolere, rata i amperove duhovitosti...
sitting_bull-
2015-09-28
muckodjubre wrote:To ti je kao neki univerzalno odgovor u stilu " mrdni dalje od jazbine"... Nemoj sudito po sebi jer ljudi putuju i turisticki,ne samo trbuhom za kruhom
Je, ali tu pričamo o nogometu, atmosferi, fanovima (a ti se rugaš kad ja spominjem nešto u vezi toga i rugaš se šta sam spomenija natpise u jednom njemačkom časopisu ) i onda te ja pitam kad si vidio atmosferu, spominješ mi tamo 1999-e godinu
Ti možda putuješ turistički, pariz-grad ljubavi, egipatske piramide i tako to, ali ne putuješ da bi pogleda utakmicu uživo, vidio atmosferu,dok se s druge stane rugaš kad netko o tome priča
Guest- Guest
Opusti se malo, stalno si nabrijan i svadljiv...vrag odnija i prišu...
muckodjubre wrote:Opusti se malo, stalno si nabrijan i svadljiv...vrag odnija i prišu...
Gdje ti vidiš da sam ja nabrijan,što ti je?
Btw. kad si ti zadnji put uživo gleda svog ljubimca mandžu?(ako si ikad:): ) Ja sam ga gleda lani
Guest- Guest
Pa rekao sam vec da vise ne idem na tekme...samo na tvu gledam...prosao me taj đir
muckodjubre wrote:Pa rekao sam vec da vise ne idem na tekme...samo na tvu gledam...prosao me taj đir
Čekaj, jesi li ikad gleda Mandžukića uživo?
Guest- Guest
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50