Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Hajduk Split
sat mi je odličan sa ovim gosponom kaj pije taj kuracfridrih_niche wrote:Ne znam jel me trolate, al stvarno ovo mislin...jalnirajko wrote:sat2 wrote:fridrih_niche wrote:Lovre ce bit u top 10 golmana svita...
A Suba je već u tom društvu...
;)
;)
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Sad ce i Demo razvit naglu simpatiju prema najvećem hrvatskom nogometašu svih vrimena - Bajdi...
:8)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Sad ce i Demo razvit naglu simpatiju prema najvećem hrvatskom nogometašu svih vrimena -Lukici drukici..
jalnirajko wrote:sat mi je odličan sa ovim gosponom kaj pije taj kuracfridrih_niche wrote:Ne znam jel me trolate, al stvarno ovo mislin...jalnirajko wrote:sat2 wrote:fridrih_niche wrote:Lovre ce bit u top 10 golmana svita...
A Suba je već u tom društvu...
;)
;)
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:jalnirajko wrote:sat mi je odličan sa ovim gosponom kaj pije taj kuracfridrih_niche wrote:Ne znam jel me trolate, al stvarno ovo mislin...jalnirajko wrote:sat2 wrote:
;)
2015-08-19
fridrih_niche wrote:Sad ce i Demo razvit naglu simpatiju prema najvećem hrvatskom nogometašu svih vrimena - Bajdi...
2015-08-19
fridrih_niche wrote:Sad ce i Demo razvit naglu simpatiju prema najvećem hrvatskom nogometašu svih vrimena - Bajdi...
Ma kakvi, nije bija mamićev sin...
Guest- Guest
amper1950 wrote:fridrih_niche wrote: Sad ce i Demo razvit naglu simpatiju prema najvećem hrvatskom nogometašu svih vrimena - Bajdi...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:amper1950 wrote:fridrih_niche wrote: Sad ce i Demo razvit naglu simpatiju prema najvećem hrvatskom nogometašu svih vrimena - Bajdi...
2015-08-19
fridrih_niche wrote:Sram me je priznat, al 75 % igrača ne bi zna pripoznat...
:(
sat2-
2015-09-28
fridrih_niche wrote:Sram me je priznat, al 75 % igrača mene nebi znalo pripoznat...
:(
Guest- Guest
PRIČA NAJMLAĐEG HAJDUKOVCA U TURSKOJ: Moro mu je prijatelj od malih nogu, Vlak ga je zvao u Dinamo, a nezasluženo je otpao iz U-19
Tonio Teklić najmlađi je prvotimac 'bijelih' na pripremama u Turskoj. Rođen je 9. 9. 1999. godine, a njegova hajdučka priča počela je prije godinu i pol dana.
Došao je iz Adriatica, kluba u kojemu je od prvog dana osnivanja prošao put od najnižeg ranga do 1. HNL. Nakon prvoligaških kvalifikacija u Sesvetama šef škole Dinama Marijan Vlak kazao je prvom čovjeku Adriatica Franku Bogdanu da ima nekoliko interesantnih kadeta, ali da Teklića želi baš odmah. No, Tonio je usmjeren prema Poljudu. Bio je među igračima koje je struka 'bijelih' probrala u sklopu potpisane suradnje dva kluba, te tu nikakva dilema nije postojala.
Ovdje je zanimljivo spomenuti da su Teklići Solinjani, a Tonijev prijatelj od malih nogu je samo godinu stariji Nikola Moro, koji je danas prvotimac Dinama. Očevi obojice su hrvatski branitelji, zajedno su bili na bojištu, a otprilike u isto vrijeme su i pozvani u Maksimir, tako da je Teklić još kao devetgodišnjak odigrao dva turnira u modrom dresu. Nudili su mu tada čak bolje uvjete nego Moru, ali njegova obitelj nikad nije željela preseliti u Zagreb, niti ga registrirati za Dinamo.
Hajduk ponudija da mu plate jednu kopačku i on prista
Guest- Guest
prvo skočiti, onda reći hop.
gdje je danas tičinović?
gdje je danas sačer?
gdje je danas lendrić?
nije dolazak u hajduk garancija ni za što, jednako tako niti odlazak iz dinama nije garancija ni za što.
vidjeti ćemo je li se što promijenilo u hajduku na bolje.
ajde, počeli su opet neku dicu okupljati, ali svaka šuša može nešto započeti...
gdje je danas tičinović?
gdje je danas sačer?
gdje je danas lendrić?
nije dolazak u hajduk garancija ni za što, jednako tako niti odlazak iz dinama nije garancija ni za što.
vidjeti ćemo je li se što promijenilo u hajduku na bolje.
ajde, počeli su opet neku dicu okupljati, ali svaka šuša može nešto započeti...
sitting_bull-
2015-09-28
Vjerojatno ni purgeri nisu tili Kranjcaru kupit kopačke, pa je mora doc u nas da ga obujemo, najedemo i napijemo...
<3
<3
Guest- Guest
a možda su imali samo za jedan par kopački pa je popušio moro
2015-08-19
auuu sad mi je jasno zašto je hajduk bio pred bankrotomfridrih_niche wrote:Vjerojatno ni purgeri nisu tili Kranjcaru kupit kopačke, pa je mora doc u nas da ga obujemo, najedemo i napijemo...
<3
Ako je Dinamo ima za jedan par kopacki, onda je popusija ovaj drugi...jalnirajko wrote:a možda su imali samo za jedan par kopački pa je popušio moro
B-)
Guest- Guest
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50