mrzim ...
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 5 of 30
Page 5 of 30 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 30
Re: mrzim ...
Koji to ...betty.boop wrote:postoji danas jedan izum ... :)
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Triny šta ima ljepše od puštanja mlaza(pijevcu krv)u prirodi,jedino ako misliš na one po haustorima i prolazima,to je i meni ogavno osim ak mi je tak sila da nemrem zdržat..
jack_reacher-
2014-04-14
Mislim na one koji samo izađu iz auta na cesti i briga ih što prolaze drugi auti.
I na one koji pišaju na stazi na kojoj šećem psa, ono...da okrenem glavu...pozdravim...pričekam...šta...?!
I na one koji pišaju na stazi na kojoj šećem psa, ono...da okrenem glavu...pozdravim...pričekam...šta...?!
Trinity-
2014-04-17
Nije ugodno gledati ...snakebite wrote:ugodno je pišati vani, jako ugodno...
Trinity-
2014-04-17
najbolje da ću se patiti na auto cesti, a i to se rijetko dešava.Trinity wrote:Prff... mi vas ni ne moramo hvatat, lijepo izađete iz auta na cesti i šibaj...u po bijela dana...
veber-
2014-12-30
Trinity wrote:Nije ugodno gledati ...snakebite wrote:ugodno je pišati vani, jako ugodno...
nije ni meni ugodno gledati kad mame počnu presvlačiti djecu vani pa što sad...
Guest- Guest
Pa odeš u kukuruz...veber_1 wrote:najbolje da ću se patiti na auto cesti, a i to se rijetko dešava.Trinity wrote:Prff... mi vas ni ne moramo hvatat, lijepo izađete iz auta na cesti i šibaj...u po bijela dana...
Trinity-
2014-04-17
u kuruzu ili šumu idem samo kad trebam kakat,a kad smo već kod toga nema zdravijeg pražnjenja od čučavca,obavezno priuštim taj ritual kad sam na selu,manje je frka da će neko nagazit ko u gusto naseljenom gradu..Trinity wrote:
Pa odeš u kukuruz...
jack_reacher-
2014-04-14
najbolje da ću preskakati ogradu. ovako lijepo stanem, upalim 4 žmigavca i ispraznim sistem. najčešće se desi sindrom krda pa i ostali malo označe teritorij.Trinity wrote:Pa odeš u kukuruz...
2014-12-30
veber-
2014-12-30
sad ću podijelit s vama jednu "malu" perverziju;ja kad sam znao navratit u bivši kraj di sam odrasto(trešnjevka,sad sam nz)uvijek bi označio stari teritorij ne znam ni sam zašto,valjda nešto podsvjesno,jedino je problem bilo što je to mala uska uličica pa kad bi neko naišo bilo bi fakat neugodno jer se nisam imo kam sklonit,sreća u nesreći što me ne bi prepoznali više..
jack_reacher-
2014-04-14
Idem sad van sa psom, nosim mob sa sobom, naiđem li na kojeg popišanca, uslikam ga odmah i šeram netom.
Bolje vam je da se klonite moje staze.
Bolje vam je da se klonite moje staze.
Trinity-
2014-04-17
to je i meni noćna mora,samo ne štiklom ofkorse,smrad je posle užasno teško isprat btw who the fuck are you?drop_dead_gorgeous wrote:Mrzim kada ugazim štiklom u govance
jack_reacher-
2014-04-14
..i po stubištu...snakebite wrote:kad smo kod izlučevina, ljude koji hraču i pljuvaju po putu...
Trinity-
2014-04-17
nedavno sam rekao jednom starom đedu koji se spremao hraknuti kraj mene da će to što pljune pojesti s poda...
progutao je...
progutao je...
Guest- Guest
Page 5 of 30 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 30
Similar topics
» Mrzim te Zvezdo...
» Ja mrzim muškarce
» Učili su me da mrzim Srbe
» MRZIM IH, DOK SAM ŽIV UČINIĆU SVE DA NESTANU
» LJUDI KOJE NAJVISE MRZIM NA SVIJETU
» Ja mrzim muškarce
» Učili su me da mrzim Srbe