mrzim ...
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 28 of 30
Page 28 of 30 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30
Re: mrzim ...
Nemoj diskriminirat:/ moras mrzit sve ljude a ne samo glupe, k'o strumpf Mrgud, on mrzi sve :D
Guest- Guest
Nije na meni da znam :D a uostalom ja ne diskriminiram ni po spolu ni po nicem, ja mrzim sve pa cak i prave zene :D
Guest- Guest
ebenica wrote:Nije na meni da znam :D a uostalom ja ne diskriminiram ni po spolu ni po nicem, ja mrzim sve pa cak i prave zene :D
nije, al onda nemoj govorit "na kraju" kad sam ja od pocetka prava
kuzis ? :p
uostalom, nadrkana sam danas i bolesna, yebe mi se
betty.boop-
2015-01-23
Na kraju rekoh! Ja sam se nadrkan rodio pa mi se jebe duplo, tak da ono, kake veze ima kaj si bolesna? :D kai os juhicu? Nisam ti ja mama e :P
Guest- Guest
ja jednom probao praviti burek pa na kraju ispao burek sa korom debelom 1 cm.
2014-04-14
Kad se odjavim sa mailing liste pa mi pošalju mail da sam se odjavila sa mailing liste.
Trinity-
2014-04-17
kad ljudima ispadnu gace ili ne daj boze guzica iz hlaca niskog struka
ono kad se nagnu ...
ono kad se nagnu ...
betty.boop-
2015-01-23
kad se sazalim na nekoga do te mjere da mi dodje plakat
betty.boop-
2015-01-23
dodjoh u neku radnju mjesovite robe a imaju i garden,biljke,drvca,vegetacija,pise popust 75% ja uso i ne vidjo taj silni popust,pushionafridrih_niche wrote:Mrzim kad je popust 60 %, a nemaju broj 44...
:(
2014-04-14
sta se zalis ja imam preko 6000 mailovaTriny wrote:Kad se odjavim sa mailing liste pa mi pošalju mail da sam se odjavila sa mailing liste.
2014-04-14
Winter is coming wrote:dodjoh u neku radnju mjesovite robe a imaju i garden,biljke,drvca,vegetacija,pise popust 75% ja uso i ne vidjo taj silni popust,pushionafridrih_niche wrote:Mrzim kad je popust 60 %, a nemaju broj 44...
pa jesi ih pitao zasto sire lazni publisiti ?
betty.boop-
2015-01-23
pa jesam kukac,nisam ni ocekivao nesto,navikao sam da litaju ko litvancibetty.boop wrote:Winter is coming wrote:dodjoh u neku radnju mjesovite robe a imaju i garden,biljke,drvca,vegetacija,pise popust 75% ja uso i ne vidjo taj silni popust,pushionafridrih_niche wrote:Mrzim kad je popust 60 %, a nemaju broj 44...
pa jesi ih pitao zasto sire lazni publisiti ?
2014-04-14
Page 28 of 30 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30
Similar topics
» Mrzim te Zvezdo...
» Ja mrzim muškarce
» Učili su me da mrzim Srbe
» MRZIM IH, DOK SAM ŽIV UČINIĆU SVE DA NESTANU
» LJUDI KOJE NAJVISE MRZIM NA SVIJETU
» Ja mrzim muškarce
» Učili su me da mrzim Srbe
» MRZIM IH, DOK SAM ŽIV UČINIĆU SVE DA NESTANU
» LJUDI KOJE NAJVISE MRZIM NA SVIJETU