mrzim ...
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 24 of 30
Page 24 of 30 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30
Re: mrzim ...
bogomdani wrote:jeste,kad drugom mjeris lice i kritikujes ga,a tvoje lice je jos...vise za premjeriti..valjda tak nekak.. primjecujem da je Flegma Fejs smajli nestao...Winter is coming wrote:sta je to licemjer? kad nekom mjeris lice?
dobro primijecujes
betty.boop- Posts : 12712
2015-01-23
Pa..posteno receno svi smo mi pomalo licemjeri,jer sebe volimo idealizirati,a druge obezvrjedjivati..ebi ga..Bozji fail u Ljucke rase..betty.boop wrote:bogomdani wrote:jeste,kad drugom mjeris lice i kritikujes ga,a tvoje lice je jos...vise za premjeriti..valjda tak nekak.. primjecujem da je Flegma Fejs smajli nestao...Winter is coming wrote:sta je to licemjer? kad nekom mjeris lice?
dobro primijecujes
Guest- Guest
bogomdani wrote:A zasto je nestao..bio mi je omiljen..
eto, bas zato
betty.boop-
2015-01-23
bogomdani wrote:Pa..posteno receno svi smo mi pomalo licemjeri,jer sebe volimo idealizirati,a druge obezvrjedjivati..ebi ga..Bozji fail u Ljucke rase..betty.boop wrote:bogomdani wrote:jeste,kad drugom mjeris lice i kritikujes ga,a tvoje lice je jos...vise za premjeriti..valjda tak nekak.. primjecujem da je Flegma Fejs smajli nestao...Winter is coming wrote:sta je to licemjer? kad nekom mjeris lice?
dobro primijecujes
govori u svoje ime ...
betty.boop-
2015-01-23
dooobro..ovakjo vas onda ubuduce budem gledao... ..sram i stid da vas bude..betty.boop wrote:bogomdani wrote:A zasto je nestao..bio mi je omiljen..
eto, bas zato
Guest- Guest
Nitko na to nije imun,vjeruj mi..bar malcice,ali sebi vise dopustamo nego drugima...i to ti je to..betty.boop wrote:bogomdani wrote:Pa..posteno receno svi smo mi pomalo licemjeri,jer sebe volimo idealizirati,a druge obezvrjedjivati..ebi ga..Bozji fail u Ljucke rase..betty.boop wrote:bogomdani wrote:jeste,kad drugom mjeris lice i kritikujes ga,a tvoje lice je jos...vise za premjeriti..valjda tak nekak.. primjecujem da je Flegma Fejs smajli nestao...Winter is coming wrote:sta je to licemjer? kad nekom mjeris lice?
dobro primijecujes
govori u svoje ime ...
Guest- Guest
Napokon si postala Žena...to se cijeni..betty.boop wrote:mrzim moje debele noge
Guest- Guest
bogomdani wrote:dooobro..ovakjo vas onda ubuduce budem gledao... ..sram i stid da vas bude..betty.boop wrote:bogomdani wrote:A zasto je nestao..bio mi je omiljen..
eto, bas zato
sam si to trazio - bio si bezobrazan
betty.boop-
2015-01-23
betty.boop wrote:bogomdani wrote:dooobro..ovakjo vas onda ubuduce budem gledao... ..sram i stid da vas bude..betty.boop wrote:bogomdani wrote:A zasto je nestao..bio mi je omiljen..
eto, bas zato
sam si to trazio - bio si bezobrazan
Guest- Guest
sta ima ovdje,jel beti djeli hagsove?
2014-04-14
ne dijeli, ne dijeli
to su bila neka davna vremena :D
to su bila neka davna vremena :D
betty.boop-
2015-01-23
beti trebas raditi neke vjezbe za guz
2014-04-14
Kako mos to reci kad imas jako elegantne i duge nogice??..koja budala ti nabija komplekse..?? rekoh,Veleumno,predobra si..i kraj price..
Guest- Guest
ako je svetac ocjenio te batake ja nemam vise tu sta dodavati
2014-04-14
..Betuljak je tako ...rekao bih spoj elegancije sa seksualnoscu u idealnoj mjeri..fino stvarno fino do te mjere da covjeku je dovoljno da i samo je pogleda,a da mu dusa umjetnick uziva..i cakana je u gezihtu..Winter is coming wrote:ako je svetac ocjenio te batake ja nemam vise tu sta dodavati
Guest- Guest
jel znas da je izasao novi "independence day 2"
2014-04-14
2014-04-14
uuuuuuu..gledao sam najavu...dosad sam stremao na linku,posaljem ti na pp,pa je na video prozor poslije nes vremena doli botuni za neki duvnluad i jos nesto uglavnom ne mogu gledati filmWinter is coming wrote:jel znas da je izasao novi "independence day 2"
Guest- Guest
Page 24 of 30 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30
Similar topics
» Mrzim te Zvezdo...
» Ja mrzim muškarce
» Učili su me da mrzim Srbe
» MRZIM IH, DOK SAM ŽIV UČINIĆU SVE DA NESTANU
» LJUDI KOJE NAJVISE MRZIM NA SVIJETU
» Ja mrzim muškarce
» Učili su me da mrzim Srbe
» MRZIM IH, DOK SAM ŽIV UČINIĆU SVE DA NESTANU
» LJUDI KOJE NAJVISE MRZIM NA SVIJETU