mrzim ...
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 22 of 30
Page 22 of 30 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 26 ... 30
Re: mrzim ...
brzo me zbuba
2014-04-14
Zagy wrote:Hvala ti na savjetu,eto ti ga....:D
-----------------------
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
betty.boop wrote:i boce iz kojih pijes vodu su toksicne yebote
najbolje ne zivjet onda, osim toga znas kako se kaze 'cistoca je pola zdravlja'
bas lijepo da imas tako simpa misljenje o meni, iako se perem svaki praznik
evo, bas danas je taj dan :)
Živio 1. Maj......................................ili misliš na Vaskrs
Svejedno, ja sam da se slavi. Uz pečeno i lešo, i umjereno alkohol te, samo za praznike,
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
uh da mi je sad čupavaca
2014-04-14
trenutno mrzim ovaj smrdljivi grad u kojem živim, ljjude još više, a pogotovo ove s kojima radim.
gamad retardirana gradska. muka mi je od svih. sami izrodi žive tu
gamad retardirana gradska. muka mi je od svih. sami izrodi žive tu
Guest- Guest
šta stvarno? vec sam pomislio da nesto nije u redu sa mnom :Dbetty.boop wrote:ima nas jos s tim stavom :D
Guest- Guest
naravno, normalno je da se covjek ne osjeca svugdje isto
betty.boop-
2015-01-23
ja sam 26 godina živio u manjem mjestu - mogao bih ga opisati kao raj na zemlji. stvarno divno mjesto koje je uništila privatizacija
ali ne sjedim i plačem ko neki nego sam se pokrenuo i ove godine krećem u biznis. sad, da li će se isplatiti, vidjet cu jer to je kocka zapravo ali bolje i riskirati nego zivjeti u gradu i patiti...
ali ne sjedim i plačem ko neki nego sam se pokrenuo i ove godine krećem u biznis. sad, da li će se isplatiti, vidjet cu jer to je kocka zapravo ali bolje i riskirati nego zivjeti u gradu i patiti...
Guest- Guest
sunrise wrote:ja sam 26 godina živio u manjem mjestu - mogao bih ga opisati kao raj na zemlji. stvarno divno mjesto koje je uništila privatizacija
ako ne pokrenes sam stvari u svom zivotu, male su sanse da ce ti one pasti s neba
c'est la vie :)
betty.boop-
2015-01-23
odustao davno i čak dva puta odigro. jedna kombinacija 15 kn... bitch pleasekic wrote:i to igras eurojacpot? :^^
Guest- Guest
vidjet cemo kako ce proci ova godina s proizvodnjom vina pa cu tek iduce mozda traziti poticaj od EU....betty.boop wrote:sunrise wrote:ja sam 26 godina živio u manjem mjestu - mogao bih ga opisati kao raj na zemlji. stvarno divno mjesto koje je uništila privatizacija
ako ne pokrenes sam stvari u svom zivotu, male su sanse da ce ti one pasti s neba
c'est la vie :)
ako ga dobijem instantno se selim natrag na selo
kak si ti završila u francuskoj?
Guest- Guest
Page 22 of 30 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 26 ... 30
Similar topics
» Mrzim te Zvezdo...
» Ja mrzim muškarce
» Učili su me da mrzim Srbe
» MRZIM IH, DOK SAM ŽIV UČINIĆU SVE DA NESTANU
» LJUDI KOJE NAJVISE MRZIM NA SVIJETU
» Ja mrzim muškarce