mrzim ...
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 8 of 30
Page 8 of 30 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 30
Re: mrzim ...
nikog i nista.to je jako nezdrava aktivost.
ali ne volim, nap.ljude sa sto lica.
ali ne volim, nap.ljude sa sto lica.
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
haha,jesu ti ga izbili btw više neću nikad protiv plavuša,danas bio kod zubara na vađenju,čeko 2 sata(to je ono što mrzim) i onda mi ga prekrasna plava sitna doktorica riješila za 5 min,svaka joj čast..snakebite wrote:
danas su mi na zub naletili kolege s posla...
jack_reacher-
2014-04-14
Mrzim kada vidim haljinu koju si ne mogu kupiti
drop_dead_gorgeous- Posts : 57
2015-09-01
Mrzim ljude koji puno mrze.
Eo kad već piše forumski ispušni ventil...
Iritiraju me ljudi koji kad čekaju u redu ne poštuju osobni prostor ljudi ispred sebe.
Ono čekaš u redu na trafici kad iza tebe lik na 5cm diše ti za vratom, pa jebote koji kurac?!? Ono da može zabio bi ti ga u pak samo da je bar na neki način na redu i onda kad izbaciš laktove i naglo se okreneš kao nisi ga vidio gleda u čudu...alo deda, daj malo mjesta nismo u rovu pred Berlinom četrs'pete...
Isto tako u dućanu, staviš fino stvari na traku i čim se pomakne traka za 2 milimetra evo ti babe stavlja kremu za analne čireve dritto do tvojih stvari "Nije za me to za mog Jozu." Ma jebi se i ti i tvoj tegobni Jozo, čekaj da moje stvari bar malo odu da ne moram umornu robot-blagajnicu sprječavat da počastim tvog analnog Jozu omiljenim preparatom.
Isto tako kad trebam samo pljuge nemam nish na traci logično, baba iza krene stavljat zalihe za jebeni nuklearni rat jer šta će ona pričekat par sekundi, dođem na red logično blagajnica automatski počne kucat njezine stvari - pa jebem ti mater...počet ću nosit ciglu sa sobom sa svojim imenom da imam kaj stavit na traku...
Da li da uopće krenem sa naguravanjem kolica u noge dok stojiš u redu? Mislim kaj bi to trebalo značit? Oš' se tuć? Jer ja ne vidim drugog razloga zašto bi se netko tako ponašao.
Iritiraju me ljudi koji kad čekaju u redu ne poštuju osobni prostor ljudi ispred sebe.
Ono čekaš u redu na trafici kad iza tebe lik na 5cm diše ti za vratom, pa jebote koji kurac?!? Ono da može zabio bi ti ga u pak samo da je bar na neki način na redu i onda kad izbaciš laktove i naglo se okreneš kao nisi ga vidio gleda u čudu...alo deda, daj malo mjesta nismo u rovu pred Berlinom četrs'pete...
Isto tako u dućanu, staviš fino stvari na traku i čim se pomakne traka za 2 milimetra evo ti babe stavlja kremu za analne čireve dritto do tvojih stvari "Nije za me to za mog Jozu." Ma jebi se i ti i tvoj tegobni Jozo, čekaj da moje stvari bar malo odu da ne moram umornu robot-blagajnicu sprječavat da počastim tvog analnog Jozu omiljenim preparatom.
Isto tako kad trebam samo pljuge nemam nish na traci logično, baba iza krene stavljat zalihe za jebeni nuklearni rat jer šta će ona pričekat par sekundi, dođem na red logično blagajnica automatski počne kucat njezine stvari - pa jebem ti mater...počet ću nosit ciglu sa sobom sa svojim imenom da imam kaj stavit na traku...
Da li da uopće krenem sa naguravanjem kolica u noge dok stojiš u redu? Mislim kaj bi to trebalo značit? Oš' se tuć? Jer ja ne vidim drugog razloga zašto bi se netko tako ponašao.
Brain32-
2014-04-15
ne treba ti cigla, samo ne imat milosti s takvima ;)
betty.boop-
2015-01-23
ideš odjavit vozilo. prijavit novo. ti budalaš popuniš uplatnice na pultu, a "pametnjaković" na jebenom pultu od pošte i uredno tvrdi kako je u "redu". naravno steral sam ga u tri pičke mile materine pa je stao u red. još je pride rogoborio kaj sam pustio ženu ispred mene. ne bi ju pustio kao ženu, navodno smo ravnopravni, no imala je dijete u kolicima....jebote ako tipa nisam onda opleo neću nikad, nikog.
2014-12-30
Iskreno cu reci, ne mrzim nikoga. Osim one koji mrze druge, i ponekad, one koji preziru umjetnost.bogomdani wrote:i opet..nikog ne mrzim...
Oni koji mrze druge svoje duse opterecuju jalovim osjecajima,a njima ser to najvise obija o glavu...jokerman wrote:Iskreno cu reci, ne mrzim nikoga. Osim one koji mrze druge, i ponekad, one koji preziru umjetnost.bogomdani wrote:i opet..nikog ne mrzim...
Guest- Guest
Zasto bi mrzila neke dane u Mjesecu???drop_dead_gorgeous wrote:Mrzim one dane u mjesecu.
Guest- Guest
... glupe ljude
i kad mi kaze "mislio/la sam da..."
nemoj mislit, pitaj yebote !
i kad mi kaze "mislio/la sam da..."
nemoj mislit, pitaj yebote !
betty.boop-
2015-01-23
veber-
2014-12-30
Page 8 of 30 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 30