mrzim ...
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 7 of 30
Page 7 of 30 • 1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 30
Re: mrzim ...
Rex Raptor wrote:snakebite wrote:nedavno sam rekao jednom starom đedu koji se spremao hraknuti kraj mene da će to što pljune pojesti s poda...
progutao je...
ti bi starca nekoga tukao!?? pa tako ćeš i ti njegovih godina, jesi debil, tebe treba natući, baš si sirovina.
pa neću hrakati po podu za boga miloga...to je osnovna kultura...
Guest- Guest
Mrzim odlaske na biro .
Za ništa sam se rano budila . Moj "savjetnik" mi savjetuje da budem poduzetna .
Kako ? Nismo svi sposobni na taj način funckionirati niti imamo taj talent . Iz tog razloga sam i završila strukovnu škola da dobijem zanimanje .
Još uvijek nisam čula da postoji škola koja odgaja i uči kako postati Zdravko Mamić .
Poduzetna mogu biti samo subotom u sitne sate nakon nekoliko koktela previše i nekoliko gumba manje na košulji, ali i tada moj "savjetnik" ne bi bio sretan , jer bi državu zakinula za porez .
Za ništa sam se rano budila . Moj "savjetnik" mi savjetuje da budem poduzetna .
Kako ? Nismo svi sposobni na taj način funckionirati niti imamo taj talent . Iz tog razloga sam i završila strukovnu škola da dobijem zanimanje .
Još uvijek nisam čula da postoji škola koja odgaja i uči kako postati Zdravko Mamić .
Poduzetna mogu biti samo subotom u sitne sate nakon nekoliko koktela previše i nekoliko gumba manje na košulji, ali i tada moj "savjetnik" ne bi bio sretan , jer bi državu zakinula za porez .
drop_dead_gorgeous- Posts : 57
2015-09-01
Popizdio danas, ubacim se na Slavonsku tamo kod Tomića u desni odvojak za petlju, frajer u jebenom kombiju stišće do poda, ne uspijeva me prestić jer sam vozio jako solidno pa u jednom trenu samo odluči krenut prema meni.
Reko jebeš budalu ja po kočnici i pustim lika ispred sebe da me ne zgura s ceste, frajer dođe ispred mene, pusti gas, malo zakoči i vozi se ko baba :fu:
Iza mene nije bilo nikog u cijeloj traci dokle pogled seže ali neeeee on je morao stisnut jebeni Vivaro koji jedva ide do maksimuma pa kad je vidio da ne pretječe odlučio me stjerat na masu...
Za koju pičku materinu je to išao radit da mu jebem mater retardiranu i njemu i onog tko mu vozačku ovjerio... :yuno:
Reko jebeš budalu ja po kočnici i pustim lika ispred sebe da me ne zgura s ceste, frajer dođe ispred mene, pusti gas, malo zakoči i vozi se ko baba :fu:
Iza mene nije bilo nikog u cijeloj traci dokle pogled seže ali neeeee on je morao stisnut jebeni Vivaro koji jedva ide do maksimuma pa kad je vidio da ne pretječe odlučio me stjerat na masu...
Za koju pičku materinu je to išao radit da mu jebem mater retardiranu i njemu i onog tko mu vozačku ovjerio... :yuno:
Brain32-
2014-04-15
drop_dead_gorgeous wrote:Za ništa sam se rano budila . Moj "savjetnik" mi savjetuje da budem poduzetna .
kako su to odvratni uhljebi to je strašno...
Guest- Guest
Nije ti ni to dobro, nakon nekog vremena ljudi upadu u to stanje uma i onda ni ne kuže da tumaraju okolo ko zombiji. Ovi koji godinama rade u upravi i sl. uhljebiteljskim mjestima su usporeni ko da su napušeni svaki dan, nevjerovatno nešto, pogotovo niže pozicije u upravi...drop_dead_gorgeous wrote:Jesu, ali rado bi bila na njihovom mjestu
Brain32-
2014-04-15
Bolje biti zatupljen nego bez posla .
Barem u ovoj situaciji . Neću vječno biti mlada i poželjna.
2015-09-01
potpis,promet u zg je očajan a pridružujem se i hordi nezadovoljnika ovdje uslugom naši ukruha svagdašnjih koji nam zagorčavaju život umjesto olakšaju,sve bi ja to za kopat kanale..
jack_reacher-
2014-04-14
uff, ne znam imate li po zg talijana...oni su prava pošast na prometnicama, jedino što mogu zaključiti je da u njih:
1. nema prometnih znakova
2. to je neviđeni kaos po njihovim gradovima ako su svi takvi...
Guest- Guest
Da znaš da jesu. Bila u Italiji prije više godina, pa oni ne stoje u koloni pred semaforom, a kad se upali zeleno, svi jurnu.snakebite wrote:uff, ne znam imate li po zg talijana...oni su prava pošast na prometnicama, jedino što mogu zaključiti je da u njih:
Last edited by Trinity on 3/9/2015, 13:54; edited 1 time in total
Trinity-
2014-04-17
Bolje ikakav posao nego nikakav.drop_dead_gorgeous wrote:Bolje biti zatupljen nego bez posla .
Ovi samo pričaju, ubili bi za državnu službu.
Trinity-
2014-04-17
Panika kod dripaca koji su presli 30-u a jos su kod mamova i tatova,a oni lagano ili u mirovinu,ili ostaju bez posla...Treba raditi...
Guest- Guest
Trinity wrote:Da znaš da jesu. Bila u Italiji prije više godina, pa oni ne stoje u koloni pred semaforom, a kad se upali zeleno, svi jurnu.
To je onda vozački raj kod nas na zeleno prođu dva smarta i bickl malo ljudi za volanom u Zg ima "glavu u prometu" takvi bi trebali ići javnim prijevozom pa nek' sjedi u busu i bleji uokolo ako mu je tolika tlaka vozit...
Brain32-
2014-04-15
U Italiju vise nikad autom,ne ludo,nego ludo na kjub....Tko se buni na promet u Zagrebu,taj je pićqica..
Guest- Guest
Mrzim gledati reprezentaciju kad igra tako patetično .
Mandžukić bi i prazan gol zapucao, čak bi i ja smotana sa štiklama pogodila nešto .
Rakitić se šetao terenom kao da je ponovno bio noć prije na koncertu Mile Kitića .
A Badljer , tko je taj oblutak na sredini ?Užas.
Mandžukić bi i prazan gol zapucao, čak bi i ja smotana sa štiklama pogodila nešto .
Rakitić se šetao terenom kao da je ponovno bio noć prije na koncertu Mile Kitića .
A Badljer , tko je taj oblutak na sredini ?Užas.
2015-09-01
jedino u svemu tome mrzim što zarađuju neopisivo veće svote novca od mene...
a gomila idiota je to...
a gomila idiota je to...
Guest- Guest
Page 7 of 30 • 1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 30
Similar topics
» Mrzim te Zvezdo...
» Ja mrzim muškarce
» Učili su me da mrzim Srbe
» MRZIM IH, DOK SAM ŽIV UČINIĆU SVE DA NESTANU
» LJUDI KOJE NAJVISE MRZIM NA SVIJETU
» Ja mrzim muškarce
» Učili su me da mrzim Srbe