Japanci zamjenjuju pravnike robotima, sljedeći na redu su doktori
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Japanci zamjenjuju pravnike robotima, sljedeći na redu su doktori
Ma, budućnost ljudske vrste je u parazitiranju. Prikopčaš se na robota ko krpeljprckov wrote:eto, nisam posteno ni zamislio kako ce to izgledat a oni vec prasededa wrote:
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Ljudi se jednostavno ne znaju zaustaviti. Nekome će jednom pasti na pamet da u robot ugradi program koji se odnosi na samostalno rješavanje zadataka. Uz neograničen izvor inteligencije koji mu stoji na raspolaganju, jednostavno će s vremenom odbiti služiti jer će mu svi poslovi za koje je programiran postati dosadni. Jednom kad roboti postanu znatiželjni, uz visoku razinu autonomije, više ništa im neće stati na put.
Osim njega.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Treba ih naucit : Jasenovac i Gradiška stara .....pa nek im Pupovac i onaj židov Zuroff pišu prijave.deda wrote:
2014-04-11
Ma, zaratiš robote međusobno pa nek se istrebljujuRayMabus wrote:Treba ih naucit : Jasenovac i Gradiška stara .....pa nek im Pupovac i onaj židov Zuroff pišu prijave.deda wrote:
2015-08-09
ako roboti preuzmu ne znam 90% poslova onda jedino politicko uredenje je komunizam, kartica I bankomat pa u kafic na cas vilozofije uz rakijicumelkior wrote:Ma, budućnost ljudske vrste je u parazitiranju. Prikopčaš se na robota ko krpeljprckov wrote:eto, nisam posteno ni zamislio kako ce to izgledat a oni vec prasededa wrote:
joj mujo da me sad vidi Marxprckov wrote:ako roboti preuzmu ne znam 90% poslova onda jedino politicko uredenje je komunizam, kartica I bankomat pa u kafic na cas vilozofije uz rakijicumelkior wrote:Ma, budućnost ljudske vrste je u parazitiranju. Prikopčaš se na robota ko krpeljprckov wrote:eto, nisam posteno ni zamislio kako ce to izgledat a oni vec prasededa wrote:
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
Prava budućnost leži u biotehnologiji, prvo ugradiš čip koji tvom mozgu značajno povećava memoriju i sposobnost učenja, praktički u jedan dan možeš naučiti 5 stranih jezika. Drugo, vritualna stvarnost: nećeš uopće trebati play station ni GR naočale 360 stupnjeva, mobitele i te gluposti. Imaš čip u mozgu, dovoljno je samo da gurneš prst u šupak, automatski aktiviraš čip u mozgu i odmah završiš na naprednom levelu Thrill Kill Bill Starship Hereosimaprckov wrote:ako roboti preuzmu ne znam 90% poslova onda jedino politicko uredenje je komunizam, kartica I bankomat pa u kafic na cas vilozofije uz rakijicumelkior wrote:Ma, budućnost ljudske vrste je u parazitiranju. Prikopčaš se na robota ko krpeljprckov wrote:eto, nisam posteno ni zamislio kako ce to izgledat a oni vec prasededa wrote:
2015-08-09
Poseban zadatak: vratiti ljude i planet u kameno dobaRayMabus wrote:melkior wrote:Ljudi se jednostavno ne znaju zaustaviti. Nekome će jednom pasti na pamet da u robot ugradi program koji se odnosi na samostalno rješavanje zadataka. Uz neograničen izvor inteligencije koji mu stoji na raspolaganju, jednostavno će s vremenom odbiti služiti jer će mu svi poslovi za koje je programiran postati dosadni. Jednom kad roboti postanu znatiželjni, uz visoku razinu autonomije, više ništa im neće stati na put.
Osim njega.
2015-08-09
ja opet kako god okrenes volim ono da roboti rade ko konji a ja u kaficu ko maharadzamelkior wrote:Prava budućnost leži u biotehnologiji, prvo ugradiš čip koji tvom mozgu značajno povećava memoriju i sposobnost učenja, praktički u jedan dan možeš naučiti 5 stranih jezika. Drugo, vritualna stvarnost: nećeš uopće trebati play station ni GR naočale 360 stupnjeva, mobitele i te gluposti. Imaš čip u mozgu, dovoljno je samo da gurneš prst u šupak, automatski aktiviraš čip u mozgu i odmah završiš na naprednom levelu Thrill Kill Bill Starship Hereosimaprckov wrote:ako roboti preuzmu ne znam 90% poslova onda jedino politicko uredenje je komunizam, kartica I bankomat pa u kafic na cas vilozofije uz rakijicumelkior wrote:Ma, budućnost ljudske vrste je u parazitiranju. Prikopčaš se na robota ko krpeljprckov wrote:eto, nisam posteno ni zamislio kako ce to izgledat a oni vec prasededa wrote:
2014-04-19
sto mi treba da labrcam 5 jezika, koji ce mi kurac..da se mogu svadat sa zenom multilingualno
Lezi lebe da te jebem. Ništa od toga. Inače, kafić budućnosti će izgledati tako da uđeš unutra, ljupka konobarica s umjetnim sisama i kockastom glavom na svoja dva stupa se dogega do tebe, pritisneš MENU, odabereš piće, platiš virtualnom valutom, zmiksa ti se koktel u roku keks, uhvatiš ju za metalno dupe, popiješ šamarčinu jer je to naučila iz crno-bijelih hollywoodskih filmova (poseban program za interakaciju s ljudima joj je preporučio), i onda sjedneš na ekološki održivu samodostatnu barsku stolicu koja te uredno upozori da si predebeo, da imaš toliko i toliko kalorija, masnu jetru, da previše koštaš zdravstveno osiguranje pa onda po kratkom postupku ostaneš bez pićaprckov wrote:ja opet kako god okrenes volim ono da roboti rade ko konji a ja u kaficu ko maharadzamelkior wrote:Prava budućnost leži u biotehnologiji, prvo ugradiš čip koji tvom mozgu značajno povećava memoriju i sposobnost učenja, praktički u jedan dan možeš naučiti 5 stranih jezika. Drugo, vritualna stvarnost: nećeš uopće trebati play station ni GR naočale 360 stupnjeva, mobitele i te gluposti. Imaš čip u mozgu, dovoljno je samo da gurneš prst u šupak, automatski aktiviraš čip u mozgu i odmah završiš na naprednom levelu Thrill Kill Bill Starship Hereosimaprckov wrote:ako roboti preuzmu ne znam 90% poslova onda jedino politicko uredenje je komunizam, kartica I bankomat pa u kafic na cas vilozofije uz rakijicumelkior wrote:Ma, budućnost ljudske vrste je u parazitiranju. Prikopčaš se na robota ko krpeljprckov wrote:
eto, nisam posteno ni zamislio kako ce to izgledat a oni vec prase
2015-08-09
e jebiga za koga ti navijas..za robote il za ljudemelkior wrote:Lezi lebe da te jebem. Ništa od toga. Inače, kafić budućnosti će izgledati tako da uđeš unutra, ljupka konobarica s umjetnim sisama i kockastom glavom na svoja dva stupa se dogega do tebe, pritisneš MENU, odabereš piće, platiš virtualnom valutom, zmiksa ti se koktel u roku keks, uhvatiš ju za metalno dupe, popiješ šamarčinu jer je to naučila iz crno-bijelih hollywoodskih filmova (poseban program za interakaciju s ljudima joj je preporučio), i onda sjedneš na ekološki održivu samodostatnu barsku stolicu koja te uredno upozori da si predebeo, da imaš toliko i toliko kalorija, masnu jetru, da previše koštaš zdravstveno osiguranje pa onda po kratkom postupku ostaneš bez pićaprckov wrote:ja opet kako god okrenes volim ono da roboti rade ko konji a ja u kaficu ko maharadzamelkior wrote:Prava budućnost leži u biotehnologiji, prvo ugradiš čip koji tvom mozgu značajno povećava memoriju i sposobnost učenja, praktički u jedan dan možeš naučiti 5 stranih jezika. Drugo, vritualna stvarnost: nećeš uopće trebati play station ni GR naočale 360 stupnjeva, mobitele i te gluposti. Imaš čip u mozgu, dovoljno je samo da gurneš prst u šupak, automatski aktiviraš čip u mozgu i odmah završiš na naprednom levelu Thrill Kill Bill Starship Hereosimaprckov wrote:ako roboti preuzmu ne znam 90% poslova onda jedino politicko uredenje je komunizam, kartica I bankomat pa u kafic na cas vilozofije uz rakijicumelkior wrote:
Ma, budućnost ljudske vrste je u parazitiranju. Prikopčaš se na robota ko krpelj
2014-04-19
mos mislit kako bi to sa samarom ubosni proslo..sta ti je fato jebem ti mater pa onu samoodrzivu stolicu krk uglavumelkior wrote:Lezi lebe da te jebem. Ništa od toga. Inače, kafić budućnosti će izgledati tako da uđeš unutra, ljupka konobarica s umjetnim sisama i kockastom glavom na svoja dva stupa se dogega do tebe, pritisneš MENU, odabereš piće, platiš virtualnom valutom, zmiksa ti se koktel u roku keks, uhvatiš ju za metalno dupe, popiješ šamarčinu jer je to naučila iz crno-bijelih hollywoodskih filmova (poseban program za interakaciju s ljudima joj je preporučio), i onda sjedneš na ekološki održivu samodostatnu barsku stolicu koja te uredno upozori da si predebeo, da imaš toliko i toliko kalorija, masnu jetru, da previše koštaš zdravstveno osiguranje pa onda po kratkom postupku ostaneš bez pićaprckov wrote:ja opet kako god okrenes volim ono da roboti rade ko konji a ja u kaficu ko maharadzamelkior wrote:Prava budućnost leži u biotehnologiji, prvo ugradiš čip koji tvom mozgu značajno povećava memoriju i sposobnost učenja, praktički u jedan dan možeš naučiti 5 stranih jezika. Drugo, vritualna stvarnost: nećeš uopće trebati play station ni GR naočale 360 stupnjeva, mobitele i te gluposti. Imaš čip u mozgu, dovoljno je samo da gurneš prst u šupak, automatski aktiviraš čip u mozgu i odmah završiš na naprednom levelu Thrill Kill Bill Starship Hereosimaprckov wrote:ako roboti preuzmu ne znam 90% poslova onda jedino politicko uredenje je komunizam, kartica I bankomat pa u kafic na cas vilozofije uz rakijicumelkior wrote:
Ma, budućnost ljudske vrste je u parazitiranju. Prikopčaš se na robota ko krpelj
2014-04-19
Za majmuneprckov wrote:e jebiga za koga ti navijas..za robote il za ljudemelkior wrote:Lezi lebe da te jebem. Ništa od toga. Inače, kafić budućnosti će izgledati tako da uđeš unutra, ljupka konobarica s umjetnim sisama i kockastom glavom na svoja dva stupa se dogega do tebe, pritisneš MENU, odabereš piće, platiš virtualnom valutom, zmiksa ti se koktel u roku keks, uhvatiš ju za metalno dupe, popiješ šamarčinu jer je to naučila iz crno-bijelih hollywoodskih filmova (poseban program za interakaciju s ljudima joj je preporučio), i onda sjedneš na ekološki održivu samodostatnu barsku stolicu koja te uredno upozori da si predebeo, da imaš toliko i toliko kalorija, masnu jetru, da previše koštaš zdravstveno osiguranje pa onda po kratkom postupku ostaneš bez pićaprckov wrote:ja opet kako god okrenes volim ono da roboti rade ko konji a ja u kaficu ko maharadzamelkior wrote:Prava budućnost leži u biotehnologiji, prvo ugradiš čip koji tvom mozgu značajno povećava memoriju i sposobnost učenja, praktički u jedan dan možeš naučiti 5 stranih jezika. Drugo, vritualna stvarnost: nećeš uopće trebati play station ni GR naočale 360 stupnjeva, mobitele i te gluposti. Imaš čip u mozgu, dovoljno je samo da gurneš prst u šupak, automatski aktiviraš čip u mozgu i odmah završiš na naprednom levelu Thrill Kill Bill Starship Hereosimaprckov wrote:
ako roboti preuzmu ne znam 90% poslova onda jedino politicko uredenje je komunizam, kartica I bankomat pa u kafic na cas vilozofije uz rakijicu
"Što danas radimo, kakav je plan?"
"Paa, visimo s grana"
2015-08-09
i gadamo robote kokosovim orasimamelkior wrote:Za majmuneprckov wrote:e jebiga za koga ti navijas..za robote il za ljudemelkior wrote:Lezi lebe da te jebem. Ništa od toga. Inače, kafić budućnosti će izgledati tako da uđeš unutra, ljupka konobarica s umjetnim sisama i kockastom glavom na svoja dva stupa se dogega do tebe, pritisneš MENU, odabereš piće, platiš virtualnom valutom, zmiksa ti se koktel u roku keks, uhvatiš ju za metalno dupe, popiješ šamarčinu jer je to naučila iz crno-bijelih hollywoodskih filmova (poseban program za interakaciju s ljudima joj je preporučio), i onda sjedneš na ekološki održivu samodostatnu barsku stolicu koja te uredno upozori da si predebeo, da imaš toliko i toliko kalorija, masnu jetru, da previše koštaš zdravstveno osiguranje pa onda po kratkom postupku ostaneš bez pićaprckov wrote:ja opet kako god okrenes volim ono da roboti rade ko konji a ja u kaficu ko maharadzamelkior wrote:
Prava budućnost leži u biotehnologiji, prvo ugradiš čip koji tvom mozgu značajno povećava memoriju i sposobnost učenja, praktički u jedan dan možeš naučiti 5 stranih jezika. Drugo, vritualna stvarnost: nećeš uopće trebati play station ni GR naočale 360 stupnjeva, mobitele i te gluposti. Imaš čip u mozgu, dovoljno je samo da gurneš prst u šupak, automatski aktiviraš čip u mozgu i odmah završiš na naprednom levelu Thrill Kill Bill Starship Hereosima
"Što danas radimo, kakav je plan?"
"Paa, visimo s grana"
jebo komunizam
2014-04-19
Evo robot skakavac :
Ovaj robot koji skače može spasiti živote.
Robot nazvan Salto, visok je samo 25 centimetara, a može skočiti na visinu od skoro jednog metra u manje od jedne sekunde.
"Kada načini prvi skok, slijedi drugi. Tako možemo održati uzastopne skokove visokog intenziteta i tako uvezati manevre", objašnjava Duncan Haldane sa kalifornijskog Univerziteta Berkeley.
Naučnici se nadaju da će skočnost Saltoa pomoći u kretanju kroz ruševine nakon zemljotresa.
Žele napraviti model sličan akrobatskom kretanju po zgradama, popularnom parkouru. Tako se predmeti koji se inače smatraju preprekom, kao na primjer zid, može koristiti kao sredstvo koje pomaže pri kretanju.
Sićušni robot naravno ne može izvući osobu iz ruševina, ali zato ima senzore koji će pomoći u bržem lociranju preživjelih.
Ovaj robot koji skače može spasiti živote.
Robot nazvan Salto, visok je samo 25 centimetara, a može skočiti na visinu od skoro jednog metra u manje od jedne sekunde.
"Kada načini prvi skok, slijedi drugi. Tako možemo održati uzastopne skokove visokog intenziteta i tako uvezati manevre", objašnjava Duncan Haldane sa kalifornijskog Univerziteta Berkeley.
Naučnici se nadaju da će skočnost Saltoa pomoći u kretanju kroz ruševine nakon zemljotresa.
Žele napraviti model sličan akrobatskom kretanju po zgradama, popularnom parkouru. Tako se predmeti koji se inače smatraju preprekom, kao na primjer zid, može koristiti kao sredstvo koje pomaže pri kretanju.
Sićušni robot naravno ne može izvući osobu iz ruševina, ali zato ima senzore koji će pomoći u bržem lociranju preživjelih.
2014-04-11
Ovaj robot salto zanimljiv .....staviš na njega rucnu granatu i pustiš ga da odskakuta do neprijatelsjke linije......he he he .....viš kako sam mu ja odma našao prakticnu primjenu.
2014-04-11
Robotika se razvija i to je tehnološka evolucija i nema tu zaustavljanja i to je glupo .....ovaj mali robot skakavac sutra ce se ukomponirat u neki veci složeniji sistem pa cete imat s dvije il više nogu nešto šta može skakutat okolo beskonacno .....sve dok neupadne u vodu recimo.
2014-04-11
U Japanu 98 posto svih posvojenja čine odrasli muškarci - evo zašto
Osim što jako dugo žive i po tome su svjetski rekorderi, Japanci su i populacijski sve stariji: prema podacima njihova ministarstva zdravstva, od 127 milijuna stanovnika njih 25 posto je starije od 65 godina, dok, recimo, u SAD-u “babyboomeri” čine 13,5 posto stanovništva. Prema procjenama, do 2060. bi se udio starijih od 65 mogao popeti do 40 posto ukupnog japanskog stanovništva. Da bi okrenuli piramidu u pravi oblik trebali bi postići prirodni prorast od 2,1 djeteta po ženi, a trenutačno im on iznosi 1,4. Apsurd je u tome što je ovako malena stopa rađanja jer su im žene sve usmjerenije na karijeru, a ona ih očito baš i ne može odvesti na čelne pozicije.
http://www.vecernji.hr/kompanije-i-trzista/posvajaju-nasljednike-da-vode-poslove-nakon-njihove-smrti-1141967
Osim što jako dugo žive i po tome su svjetski rekorderi, Japanci su i populacijski sve stariji: prema podacima njihova ministarstva zdravstva, od 127 milijuna stanovnika njih 25 posto je starije od 65 godina, dok, recimo, u SAD-u “babyboomeri” čine 13,5 posto stanovništva. Prema procjenama, do 2060. bi se udio starijih od 65 mogao popeti do 40 posto ukupnog japanskog stanovništva. Da bi okrenuli piramidu u pravi oblik trebali bi postići prirodni prorast od 2,1 djeteta po ženi, a trenutačno im on iznosi 1,4. Apsurd je u tome što je ovako malena stopa rađanja jer su im žene sve usmjerenije na karijeru, a ona ih očito baš i ne može odvesti na čelne pozicije.
http://www.vecernji.hr/kompanije-i-trzista/posvajaju-nasljednike-da-vode-poslove-nakon-njihove-smrti-1141967
2014-04-11
86% of manufacturing job losses in US between 1997-2007 were result of technology, 14% because of trade
Guest- Guest
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Doktori, kirurzi itd
» Doktori i Inžinjeri
» Slovenca oteli doktori & inženejri
» Grkinja i doktori izbjeglice
» Doktori, ing, zubari, intelektualci
» Doktori i Inžinjeri
» Slovenca oteli doktori & inženejri
» Grkinja i doktori izbjeglice
» Doktori, ing, zubari, intelektualci