Premier liga 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Premier liga 2015/2016
kada su imali onu cuvenu generaciju modric, bale, VdV mislim da su bili prvi ili drugi-i onda pijani mclaren se nalozio da ce da bude selektor engleske pa je poceo da jede govna sa nekim izmisljenim taktikama-na kraju nije ni u prvih 5 zavrsio...
Guest- Guest
Prvo ga je njegov miljenik Kranjčar uveo u CL, a onda je postao bivši pa ga zamijenio s novim miljenikom Modrićem, Balea instalirao na krilo i nikad više Tottenham nije vidio elitno natjecanje. Jebiga, Redknapp je bio i ostao specijalac.Braćala wrote:kada su imali onu cuvenu generaciju modric, bale, VdV mislim da su bili prvi ili drugi-i onda pijani mclaren se nalozio da ce da bude selektor engleske pa je poceo da jede govna sa nekim izmisljenim taktikama-na kraju nije ni u prvih 5 zavrsio...
Inače je Tottenham takav šugav klub. Zadnjih 15 godina uvijek bi se dogodilo par bljeskova i malo se trgne i onaj škrtac Levy, ali sve je to totalna banana. Nemaju nikakav mentalitet iako su nekad znali okupiti i više nego respektabilne ekipe. Vidjet ćemo Pochettina na djelu. Sad sve super izgleda, ali dojmovi se podvlače i zbrajaju nakon što se sezona završi.
Guest- Guest
Udarac za Manchester United: Rooney neće igrati 2 mjeseca
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
http://www.telegram.hr/price/komentar-aleksandra-holige-zasto-bi-angazman-josea-mourinha-mogao-biti-katastrofa-za-manchester-united/ kakav jadni mali klub, kakvo brukanje
End- Posts : 21177
2015-08-25
http://net.hr/sport/zar-i-on-manchester-united-razmislja-o-prodaji-svoje-najvece-zvijezde-u-kinu/ i opet, kakvi klošari bez obraza
2015-08-25
Prvi čovek Barselone Đosep Marija Bartomeu rekao je da je zabrinut zbog pretnje koju će od naredne sezone predstavljati klubovi iz Premijer lige.
Od naredne sezone u Premijer ligi na snagu stupa novi ugovor o televizijskim pravima vredan preko pet miliona funti, od kojeg će profitirati svi klubovi u elitnom društvu. Upravo zbog toga, Bartomeu smatra da će engleski klubovi biti najveći konkurenti Kataloncima u borbi za dovođenje igrača.
„Klubovi iz Premijer lige će biti u neverovatnoj finansijskoj situaciji od naredne sezone i mi smo zabrinuti“, rekao je Bartomeu, „Premijer liga je najbolje fudbalsko takmičenje. Najprimamljivije je navijačima i ima velike prihode. Rade dobar posao, a svi timovi su jednaki i svima su od interesa. Mi imamo drugačije budžete u Španiji i bilo bi teško za klub kao Lester da se nađe na čelu tabele“.
Bartomeu je tako jasno naglasio činjenicu da Barselona i Real Madrid dobijaju polovinu novca od televizijskih prava u Španiji.
Predsednik Barselone je istakao da je zabrinut da bi mlade španske nade mogao da privuče novac, ali je naglasio da za fudbalere katalonskog kluba to nije najvažnije.
„Naši rivali su klubovi Premijer lige. Moramo da damo sve od sebe da povećamo prihode i poboljšamo finansijsku situaciju da bismo se postarali da talenti ostaju kod nas. Zbog toga sam i zabrinut, ali radimo na tome jer želimo da zadržimo svoje talente. Znam da su naši fudbaleri u kontaktu sa drugim klubovima, to je normalno. Nijedan naš igrač nije rekao da želi da ode. Mnogi dobijaju bolje finansijske ponude, ali naši igrači nisu u Barseloni zbog novca, već zbog fudbala i navijača“, naglasio je Bartomeu.
Barselona je iza Reala na listi najbogatijih klubova, ali je Bartomeu istakao da je cilj njegovog kluba da dođe do godišnjeg prihoda od milijardu evra da bi on bio još veći. ’Kraljevski klub’ je prošle godine imao prihode od 577 miliona evra, ispred Barselone sa 560 miliona i Mančester Junajteda sa 530 miliona.
Od naredne sezone u Premijer ligi na snagu stupa novi ugovor o televizijskim pravima vredan preko pet miliona funti, od kojeg će profitirati svi klubovi u elitnom društvu. Upravo zbog toga, Bartomeu smatra da će engleski klubovi biti najveći konkurenti Kataloncima u borbi za dovođenje igrača.
„Klubovi iz Premijer lige će biti u neverovatnoj finansijskoj situaciji od naredne sezone i mi smo zabrinuti“, rekao je Bartomeu, „Premijer liga je najbolje fudbalsko takmičenje. Najprimamljivije je navijačima i ima velike prihode. Rade dobar posao, a svi timovi su jednaki i svima su od interesa. Mi imamo drugačije budžete u Španiji i bilo bi teško za klub kao Lester da se nađe na čelu tabele“.
Bartomeu je tako jasno naglasio činjenicu da Barselona i Real Madrid dobijaju polovinu novca od televizijskih prava u Španiji.
Predsednik Barselone je istakao da je zabrinut da bi mlade španske nade mogao da privuče novac, ali je naglasio da za fudbalere katalonskog kluba to nije najvažnije.
„Naši rivali su klubovi Premijer lige. Moramo da damo sve od sebe da povećamo prihode i poboljšamo finansijsku situaciju da bismo se postarali da talenti ostaju kod nas. Zbog toga sam i zabrinut, ali radimo na tome jer želimo da zadržimo svoje talente. Znam da su naši fudbaleri u kontaktu sa drugim klubovima, to je normalno. Nijedan naš igrač nije rekao da želi da ode. Mnogi dobijaju bolje finansijske ponude, ali naši igrači nisu u Barseloni zbog novca, već zbog fudbala i navijača“, naglasio je Bartomeu.
Barselona je iza Reala na listi najbogatijih klubova, ali je Bartomeu istakao da je cilj njegovog kluba da dođe do godišnjeg prihoda od milijardu evra da bi on bio još veći. ’Kraljevski klub’ je prošle godine imao prihode od 577 miliona evra, ispred Barselone sa 560 miliona i Mančester Junajteda sa 530 miliona.
Guest- Guest
nema brige dok je la masija tu, samo razvaljivanje premieršita i klošara madridskih
2015-08-25
Braćala wrote:„Premijer liga je najbolje fudbalsko takmičenje. Najprimamljivije je navijačima i ima velike prihode. Rade dobar posao, a svi timovi su jednaki i svima su od interesa. Mi imamo drugačije budžete u Španiji i bilo bi teško za klub kao Lester da se nađe na čelu tabele“.
i cigani su shvatili da su kurac od lige...
Guest- Guest
Markus Rašford postao je u četvrtak najmlađi strelac Mančester Junajteda u evropskim takmičenjima.
Ovaj anonimni napadač je na svom debiju za "Crvene đavole" dva puta zatresao mrežu Mitjlanda u Ligi Evrope, sa svega 18 godina i 117 dana starosti.
Rašford je oborio rekord legendarnog Džordža Besta koji je 1964. protiv švedskog Jurgordena u Kupu sajamskih gradova bio stariji 41 dan.
Luj van Gal se kockao u revanšu na Old Trafordu ubacivši nekoliko tinejdžera, ali je bio primoran jer zbog povreda ne može da računa na čak 13 igrača.
"Nisam imao drugog izbora, Rašford je morao da igra. Na klupi je bio jer je idealna zamena za Marsijala. Odigrali smo odlično, posebmo klinci. Nije bilo lako Rašfordu i Džou Rajliju (19) da debituju u evropskoj utakmici, zbog pritiska pobede, ali su odigrali na fantastičnom nivou. Napravili su veliki korak u svoj razvoju", rekao je Van Gal.
Junajted je izgubio prvi meč 2:1, Mitjland je poveo rano na Old Trafordu, ali je domaćin u nastavku uspeo da preokrene i sa 5:1 prođe u osminu finala takmičenja.
kakva la masija, kakvi kurci?
Ovaj anonimni napadač je na svom debiju za "Crvene đavole" dva puta zatresao mrežu Mitjlanda u Ligi Evrope, sa svega 18 godina i 117 dana starosti.
Rašford je oborio rekord legendarnog Džordža Besta koji je 1964. protiv švedskog Jurgordena u Kupu sajamskih gradova bio stariji 41 dan.
Luj van Gal se kockao u revanšu na Old Trafordu ubacivši nekoliko tinejdžera, ali je bio primoran jer zbog povreda ne može da računa na čak 13 igrača.
"Nisam imao drugog izbora, Rašford je morao da igra. Na klupi je bio jer je idealna zamena za Marsijala. Odigrali smo odlično, posebmo klinci. Nije bilo lako Rašfordu i Džou Rajliju (19) da debituju u evropskoj utakmici, zbog pritiska pobede, ali su odigrali na fantastičnom nivou. Napravili su veliki korak u svoj razvoju", rekao je Van Gal.
Junajted je izgubio prvi meč 2:1, Mitjland je poveo rano na Old Trafordu, ali je domaćin u nastavku uspeo da preokrene i sa 5:1 prođe u osminu finala takmičenja.
kakva la masija, kakvi kurci?
Guest- Guest
nicky butt preuzme akademiju i odma iskoči mladi marcus. dajte mu otkaz pa ga odma zaposlite da još netko iskoči
zamisli koliko moras biti mali klub kada ti dete u prvoj profesionalnoj utakmici u ligi da gol, a pritom ga vodi lvg...
Guest- Guest
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
x2Braćala wrote:zamisli koliko moras biti mali klub kada ti dete u prvoj profesionalnoj utakmici u ligi da gol, a pritom ga vodi lvg...
bafalo wrote:šta radi rashford ka steph curry sinoć
unitedova akademija jos jednom pokazuje zasto je najbolja na svetu...
Guest- Guest
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Similar topics
» Premier liga 2015/2016
» Europska liga 2016/2017
» LIGA PRVAKA 2016/2017
» LIGA PRVAKA 2016/2017
» serie A 2015/2016
» Europska liga 2016/2017
» LIGA PRVAKA 2016/2017
» LIGA PRVAKA 2016/2017
» serie A 2015/2016