Hoćete li potpisati peticiju za liberalizaciju taksi usluga?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Hoćete li potpisati peticiju za liberalizaciju taksi usluga?
ma to bih svakome preporučila, savršena stvar, preporodila sam se otkako sam ga kupila.. a i pocrnila sam vozeći se ljetos :)michaellcmacha wrote:e jbg, mene veber išpoto kad sam reko da bih si kupio jednog takvog.... što se nisi tada oglasila, a taman mi se ukazala dobra prilika za male novce.... cccc...
nema gužve, nema stresa u prometu, čista sreća i uživanje.. usput se rekreiraš, jer bateriju možeš uključiti, a i ne moraš
neva- Posts : 4367
2014-04-12
a jbg meni kao po novom treba samo pedaliranje.... nema odmora dok traje aortalna obnova... :)))
2015-08-08
ali mislim da se svejedno ne smiješ previše naprezati, da ne dođe do aortalnog kolapsa, pa bi ti ovakav bic isto dobro poslužio :)michaellcmacha wrote:a jbg meni kao po novom treba samo pedaliranje.... nema odmora dok traje aortalna obnova... :)))
ja recimo pojačam bateriju samo kad kasnim i žuri mi se, i na jednoj većoj uzbrdici prema poslu, zato da se ne uznojim
inače je brzina do 30 km/h, a baterija mi bez problema traje cijeli tjedan na posao i s posla, to je oko 15tak km dnevno
2014-04-12
Kažu da je pola sata vožnje biciklom kao jedan sex, jel to istinaNeve wrote:ali mislim da se svejedno ne smiješ previše naprezati, da ne dođe do aortalnog kolapsa, pa bi ti ovakav bic isto dobro poslužio :)michaellcmacha wrote:a jbg meni kao po novom treba samo pedaliranje.... nema odmora dok traje aortalna obnova... :)))
ja recimo pojačam bateriju samo kad kasnim i žuri mi se, i na jednoj većoj uzbrdici prema poslu, zato da se ne uznojim
inače je brzina do 30 km/h, a baterija mi bez problema traje cijeli tjedan na posao i s posla, to je oko 15tak km dnevno
Guest- Guest
nije, sex je bolji
2014-04-12
Uh sad mi je lakše. Inače jedan moj pajdu vozio 29 min i tama se spremao doživjeti vrhunac kada ga je jedna treba sprašila autom dolazeći sa sporedne ceste pa mi nije mogao potvrditi teoriju :))))))))))Neve wrote:nije, sex je bolji
Guest- Guest
razumijem ga 100%, i mene je jednom jedan deda pokupio vratima od autatre911 wrote:Uh sad mi je lakše. Inače jedan moj pajdu vozio 29 min i tama se spremao doživjeti vrhunac kada ga je jedna treba sprašila autom dolazeći sa sporedne ceste pa mi nije mogao potvrditi teoriju :))))))))))
malo smo letjeli po zraku moj bic i ja, a kad smo se prizemljili, deda je bio bijel kao zid i tresao se u šoku, bic i ja bili smo okej, samo ogrebotine i istegnuće gležnja
eto sad vidiš zašto je sex bolji
2014-04-12
Hm, nisam to gledao sa te strane, ugao gledanja čini čuda očitoNeve wrote:razumijem ga 100%, i mene je jednom jedan deda pokupio vratima od autatre911 wrote:Uh sad mi je lakše. Inače jedan moj pajdu vozio 29 min i tama se spremao doživjeti vrhunac kada ga je jedna treba sprašila autom dolazeći sa sporedne ceste pa mi nije mogao potvrditi teoriju :))))))))))
malo smo letjeli po zraku moj bic i ja, a kad smo se prizemljili, deda je bio bijel kao zid i tresao se u šoku, bic i ja bili smo okej, samo ogrebotine i istegnuće gležnja
eto sad vidiš zašto je sex bolji
Guest- Guest
stvar perspektive
šanse da preživim sex su oko 99,9%
a ono s dedom i bicom je bilo gusto :D
šanse da preživim sex su oko 99,9%
a ono s dedom i bicom je bilo gusto :D
2014-04-12
uff sad pomalo zvučim kao da je duh crvenkastog ušao u mene, morat ću ići na micanje uroka
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Na direktno.hr mozete potpisati peticiju potpore ministru Hasanbegovicu
» EU odobrila viznu liberalizaciju za Ukrajinu
» Amerikanka usla u taksi i silovala taksistu
» Bozanic krenuo u liberalizaciju KC u Hrvatskoj.Smijenio Damira Stojica
» Užas: Europa nije odobrila Kosovu liberalizaciju viznog režima
» EU odobrila viznu liberalizaciju za Ukrajinu
» Amerikanka usla u taksi i silovala taksistu
» Bozanic krenuo u liberalizaciju KC u Hrvatskoj.Smijenio Damira Stojica