Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece!
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece!
teško da si ti ikaj tu ulovila, daješ si preveliki značaj, al ok...hoće to osobe s pomanjkanjem pažnjeEva wrote:Zakaj kad je meni baš zabavno? Viš da mi super ide, lovim na istu ješku sve od reda.Noor wrote:Eva wrote:Marčelo dobil konkurenciju. Doktorica piše dijagnoze free of chargeNoor wrote:Eva wrote:Um caruje, snaga klade valja.
ti bi s ovakvim umom morala na magnetsku rezonanciju, dok nije kasno
ovo je samo suspekt, kojeg podupireš svakim novim proserom. idi zbog sebe, dok još stigneš
Guest- Guest
e, al zato me eva mrzi...šmrcjasambrend wrote:Noor wrote:i moji su ubijeni u jasenovcu, a dečki iz HOS su pali i za moju slobodu i moje djece.
oko pozdrava smo sve rekli neki dan.
Ako se pitaš zašto se svim muškima na forumu sviđas...e pa zato...
Guest- Guest
Noor wrote:e, al zato me eva mrzi...šmrcjasambrend wrote:Noor wrote:i moji su ubijeni u jasenovcu, a dečki iz HOS su pali i za moju slobodu i moje djece.
Alergiju na kockice ima...A da nisam uvjeren da se radi o Nemanji iz Smedereva, rekao bih da ima tu malo i ženske ljubomore...
darth_vader-
2014-04-17
varas se..jasambrend wrote:Noor wrote:e, al zato me eva mrzi...šmrcjasambrend wrote:Noor wrote:i moji su ubijeni u jasenovcu, a dečki iz HOS su pali i za moju slobodu i moje djece.
Alergiju na kockice ima...A da nisam uvjeren da se radi o Nemanji iz Smedereva, rekao bih da ima tu malo i ženske ljubomore...
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
vuksadinare wrote:varas se..jasambrend wrote:Noor wrote:e, al zato me eva mrzi...šmrcjasambrend wrote:Noor wrote:i moji su ubijeni u jasenovcu, a dečki iz HOS su pali i za moju slobodu i moje djece.
u čemu?
Guest- Guest
..pa ovo o nemanji....Noor wrote:vuksadinare wrote:varas se..jasambrend wrote:Noor wrote:e, al zato me eva mrzi...šmrcjasambrend wrote:
u čemu?
2015-09-08
Kak ne, evo ti si se zaljepila.Noor wrote:teško da si ti ikaj tu ulovila, daješ si preveliki značaj, al ok...hoće to osobe s pomanjkanjem pažnjeEva wrote:Zakaj kad je meni baš zabavno? Viš da mi super ide, lovim na istu ješku sve od reda.Noor wrote:Eva wrote:Marčelo dobil konkurenciju. Doktorica piše dijagnoze free of chargeNoor wrote:
ti bi s ovakvim umom morala na magnetsku rezonanciju, dok nije kasno
ovo je samo suspekt, kojeg podupireš svakim novim proserom. idi zbog sebe, dok još stigneš
Guest- Guest
Ma ne vara se, imam pimpek. Tak veli drotova tekica i Veberov algoritamvuksadinare wrote:..pa ovo o nemanji....Noor wrote:vuksadinare wrote:varas se..jasambrend wrote:Noor wrote:
e, al zato me eva mrzi...šmrc
u čemu?
Guest- Guest
ja ga nisam osjetio...Eva wrote:Ma ne vara se, imam pimpek. Tak veli drotova tekica i Veberov algoritamvuksadinare wrote:..pa ovo o nemanji....Noor wrote:vuksadinare wrote:varas se..jasambrend wrote:
u čemu?
2015-09-08
Sam nekak su mi desničari u sevdahu. Od kad im su Hasanče i Karamarko rahmetli i oni su posustali. Svi su mlakonje i luk i voda. Da im nije pristupila Noor ne bih imala kaj roštiljat.
Guest- Guest
Ljepota je u oku promatrača.vuksadinare wrote:ja ga nisam osjetio...Eva wrote:Ma ne vara se, imam pimpek. Tak veli drotova tekica i Veberov algoritamvuksadinare wrote:..pa ovo o nemanji....Noor wrote:vuksadinare wrote:
varas se..
u čemu?
Guest- Guest
Eva wrote:Sam nekak su mi desničari u sevdahu. Od kad im su Hasanče i Karamarko rahmetli i oni su posustali. Svi su mlakonje i luk i voda. Da im nije pristupila Noor ne bih imala kaj roštiljat.
wow, obožavam biti trn u oku umišljenih jalnušica...ihaaaa
pati!
Guest- Guest
Odlična si, sam te moram dobro pazit da mi se i ti ne skršiš. Valjda si od jačeg materijala neg ovi papci ala Tre, Miha, Veber & Co. To sve neka škart i bofl kineska proizvodnja.
Guest- Guest
....curke daj te si mira....pikantni detalji ne smiju izaci na javno mjestu...
2015-09-08
Eva wrote:Odlična si, sam te moram dobro pazit da mi se i ti ne skršiš. Valjda si od jačeg materijala neg ovi papci ala Tre, Miha, Veber & Co. To sve neka škart i bofl kineska proizvodnja.
a kaj njima fali? dečki su stijene!
Guest- Guest
Pa komadi kamenčina jesu, to se slažem s tobom.Noor wrote:Eva wrote:Odlična si, sam te moram dobro pazit da mi se i ti ne skršiš. Valjda si od jačeg materijala neg ovi papci ala Tre, Miha, Veber & Co. To sve neka škart i bofl kineska proizvodnja.
Guest- Guest
Sam će ti cijena porast:) ak se detalji iznesu.vuksadinare wrote:....curke daj te si mira....pikantni detalji ne smiju izaci na javno mjestu...
Guest- Guest
e, pa zato se i odbiješ ko fliper kugla kad se u njih zalećešEva wrote:Pa komadi kamenčina jesu, to se slažem s tobom.Noor wrote:Eva wrote:Odlična si, sam te moram dobro pazit da mi se i ti ne skršiš. Valjda si od jačeg materijala neg ovi papci ala Tre, Miha, Veber & Co. To sve neka škart i bofl kineska proizvodnja.
Guest- Guest
Ne, ja to s pimpekom razvalimNoor wrote:e, pa zato se i odbiješ ko fliper kugla kad se u njih zalećešEva wrote:Pa komadi kamenčina jesu, to se slažem s tobom.Noor wrote:Eva wrote:Odlična si, sam te moram dobro pazit da mi se i ti ne skršiš. Valjda si od jačeg materijala neg ovi papci ala Tre, Miha, Veber & Co. To sve neka škart i bofl kineska proizvodnja.
Guest- Guest
...rajse se drzim onog..ziher je ziherEva wrote:Sam će ti cijena porast:) ak se detalji iznesu.vuksadinare wrote:....curke daj te si mira....pikantni detalji ne smiju izaci na javno mjestu...
2015-09-08
Kaj si se stiso? Pokaži raskoš:)vuksadinare wrote:...rajse se drzim onog..ziher je ziherEva wrote:Sam će ti cijena porast:) ak se detalji iznesu.vuksadinare wrote:....curke daj te si mira....pikantni detalji ne smiju izaci na javno mjestu...
Guest- Guest
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Hrvati u Splitu napali srpske reprezentativce
» Panika:Hrvati u BiH hoće i deo Republike Srpske
» Hrvati prihvatili poziv Srpske za razgovor o budućnosti BiH
» Reset Daytona: Zahtjev Srpske koji će podržati i Hrvati
» Panika, srpske tajne dokumente iz Haga će dobiti Hrvati :-)
» Panika:Hrvati u BiH hoće i deo Republike Srpske
» Hrvati prihvatili poziv Srpske za razgovor o budućnosti BiH
» Reset Daytona: Zahtjev Srpske koji će podržati i Hrvati
» Panika, srpske tajne dokumente iz Haga će dobiti Hrvati :-)
Page 4 of 8