Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece!
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece!
pa problem je u tome sto dio onih smatra da hosovci a i ostali nisu pali za njihovu slobodu nego im rusili jugu i borili s eprotiv jnajasambrend wrote:Noor wrote:i moji su ubijeni u jasenovcu, a dečki iz HOS su pali i za moju slobodu i moje djece.
oko pozdrava smo sve rekli neki dan.
Ako se pitaš zašto se svim muškima na forumu sviđas...e pa zato...
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Borili su se oni za tuđe interese i novo hrvatsko plemstvo predvođeno Todorićem. Korisne budale i novi pokusni kunići koje se sad truje K+proizvodima i jebe bez kurca, s K+ poreznom reformom. No, za to ste se borili, sad čkomite kmeti.vuksadinare wrote:pa problem je u tome sto dio onih smatra da hosovci a i ostali nisu pali za njihovu slobodu nego im rusili jugu i borili s eprotiv jnajasambrend wrote:Noor wrote:i moji su ubijeni u jasenovcu, a dečki iz HOS su pali i za moju slobodu i moje djece.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:pa problem je u tome sto dio onih smatra da hosovci a i ostali nisu pali za njihovu slobodu nego im rusili jugu i borili s eprotiv jnajasambrend wrote:Noor wrote:i moji su ubijeni u jasenovcu, a dečki iz HOS su pali i za moju slobodu i moje djece.
Osobno me najviše smeta kukavičluk HDZ-ovaca po tom pitanju...
darth_vader-
2014-04-16
Zoran Pusić:'Da sad samo ne pricamo o natpisu ZDS na ploci postoji jos jedan zanemaren detalj a to je da do operacije 'Bljesak' na tom podrucju nije bilo nikakvih hrvatskih snaga pa shodno tome ni pripadnika HOS-a jer je to podrucje jos od proljeca 1991 bilo pod srpskim nadzorom i zato ne samo zbog tog natpisa ZDS ta spomen ploca je nelegalna jer tamo jedino zrtve su mogle biti civili 1991 godine'....pusicu ti si prosviro i pao na lazi frenda strbca odnosno i bez strbca tako mislis..naravno demantirao sam te onim video linkom dolje na drugoj temi
2015-09-08
Nema druge nego opet puškicu u ruke i juriššššš
Guest- Guest
Eva wrote:Jao koja patetika.
Dođi i ti na grljenje... Čisto da malo razvijes taj osjećaj...empatiju mislim...
darth_vader-
2014-04-16
Empatije prema ustašama ni mrvice. Možemo se samo gledat prek nišana, tko se sa ZDS pozdravlja.jasambrend wrote:Eva wrote:Jao koja patetika.
Dođi i ti na grljenje... Čisto da malo razvijes taj osjećaj...empatiju mislim...
Guest- Guest
..evo jos podataka...'U mjesto Jasenovac poslali smo pocetkom sedmog mjeseca 1991 oko pedeset pripadnika mup-a i isti broj pripadnika zng-a jer smo procjenili da bi se to mjesto moglo naci prvo na udaru paravojnih srpskih snaga i JNA narocito jer se nalazi na pravcu moguceg prodora banjaluckog korpusa prema zapadnoj Slavoniji i Novskoj i u svrhu spajanja srpskih snaga na banovini sa onima u zapadnoj Slavoniji da bi se stvorila jedinstvena srspka teritorija.Samo mjesto Jasenovac je vecinski hrvatsko ali ima dosta srpskih sela u okolici koja su se odmetnula i shodno tome i zbog zastite hrvatskog pucanstva Jasenovca kao i hrvatskih sela u okolici morali smo pojacati nase snage tamo'.(Novska i posavlje u domovinskom ratu)
2015-09-08
Eva wrote:Borili su se oni za tuđe interese i novo hrvatsko plemstvo predvođeno Todorićem. Korisne budale i novi pokusni kunići koje se sad truje K+proizvodima i jebe bez kurca, s K+ poreznom reformom. No, za to ste se borili, sad čkomite kmeti.vuksadinare wrote:pa problem je u tome sto dio onih smatra da hosovci a i ostali nisu pali za njihovu slobodu nego im rusili jugu i borili s eprotiv jnajasambrend wrote:Noor wrote:i moji su ubijeni u jasenovcu, a dečki iz HOS su pali i za moju slobodu i moje djece.
pa kaj se ti onda nisi išla boriti?
Guest- Guest
znaci po tebi su budale oni koji su branili svoj dom..jer eto trebali su se povinuti velikoj srbiji jerbo ce onda doc K+....Eva wrote:Um caruje, snaga klade valja.
2015-09-08
Na to pitanje nek si sami odgovore kad pogledaju na kaj im liči država i za čije su se interese borili. Kaj ja mislim, nevažno je, od mog mišljenja nitko ne bu punog želuca.vuksadinare wrote:znaci po tebi su budale oni koji su branili svoj dom..jer eto trebali su se povinuti velikoj srbiji jerbo ce onda doc K+....Eva wrote:Um caruje, snaga klade valja.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:znaci po tebi su budale oni koji su branili svoj dom..jer eto trebali su se povinuti velikoj srbiji jerbo ce onda doc K+....Eva wrote:Um caruje, snaga klade valja.
Troll, troll, troll your boat gently down the stream...
darth_vader-
2014-04-16
Eva wrote:Um caruje, snaga klade valja.
ti bi s ovakvim umom morala na magnetsku rezonanciju, dok nije kasno
Guest- Guest
Eva wrote:Na to pitanje nek si sami odgovore kad pogledaju na kaj im liči država i za čije su se interese borili. Kaj ja mislim, nevažno je, od mog mišljenja nitko ne bu punog želuca.vuksadinare wrote:znaci po tebi su budale oni koji su branili svoj dom..jer eto trebali su se povinuti velikoj srbiji jerbo ce onda doc K+....Eva wrote:Um caruje, snaga klade valja.
pa onda ne trkeljaj svaki dan jedno te isto...uživaj u beču, boli te kurac za nas i HR
Guest- Guest
Fala na dopuštenju, upravo to i radim. Uživam u HR bankrotu i čekam sale.Noor wrote:Eva wrote:Na to pitanje nek si sami odgovore kad pogledaju na kaj im liči država i za čije su se interese borili. Kaj ja mislim, nevažno je, od mog mišljenja nitko ne bu punog želuca.vuksadinare wrote:znaci po tebi su budale oni koji su branili svoj dom..jer eto trebali su se povinuti velikoj srbiji jerbo ce onda doc K+....Eva wrote:Um caruje, snaga klade valja.
pa onda ne trkeljaj svaki dan jedno te isto...uživaj u beču, boli te kurac za nas i HR
Guest- Guest
Marčelo dobil konkurenciju. Doktorica piše dijagnoze free of chargeNoor wrote:Eva wrote:Um caruje, snaga klade valja.
Guest- Guest
Eva wrote:Marčelo dobil konkurenciju. Doktorica piše dijagnoze free of chargeNoor wrote:Eva wrote:Um caruje, snaga klade valja.
ovo je samo suspekt, kojeg podupireš svakim novim proserom. idi zbog sebe, dok još stigneš
Guest- Guest
Zakaj kad je meni baš zabavno? Viš da mi super ide, lovim na istu ješku sve od reda.Noor wrote:Eva wrote:Marčelo dobil konkurenciju. Doktorica piše dijagnoze free of chargeNoor wrote:Eva wrote:Um caruje, snaga klade valja.
ovo je samo suspekt, kojeg podupireš svakim novim proserom. idi zbog sebe, dok još stigneš
Guest- Guest
teško da si ti ikaj tu ulovila, daješ si preveliki značaj, al ok...hoće to osobe s pomanjkanjem pažnjeEva wrote:Zakaj kad je meni baš zabavno? Viš da mi super ide, lovim na istu ješku sve od reda.Noor wrote:Eva wrote:Marčelo dobil konkurenciju. Doktorica piše dijagnoze free of chargeNoor wrote:Eva wrote:Um caruje, snaga klade valja.
Guest- Guest
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Hrvati u Splitu napali srpske reprezentativce
» Panika:Hrvati u BiH hoće i deo Republike Srpske
» Hrvati prihvatili poziv Srpske za razgovor o budućnosti BiH
» Reset Daytona: Zahtjev Srpske koji će podržati i Hrvati
» Panika, srpske tajne dokumente iz Haga će dobiti Hrvati :-)
» Panika:Hrvati u BiH hoće i deo Republike Srpske
» Hrvati prihvatili poziv Srpske za razgovor o budućnosti BiH
» Reset Daytona: Zahtjev Srpske koji će podržati i Hrvati
» Panika, srpske tajne dokumente iz Haga će dobiti Hrvati :-)
Page 3 of 8