ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece!

Page 2 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece! - Page 2 Empty Re: Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece!

Post by Guest Mon 5 Dec - 16:03

pizzon wrote:
michaellcmacha wrote:pizzon jel se ti bojiš ustaša...

ne, ali ja sam iz sasvim drugog filma
ne bi me cudilo da za par godine vise ne postoje dokazi
U jamama i sl. stratistima. 
to nema veze, postoje mape  na kojima su date tacke
stradanja i zlocina. tako da to nema veze, to ionake
nece ici sudskim putem, vec vansudskim poravnanjem.
Nikada blentone i nisu postojali nikakvi dokazi za ovo što serete, zapamti NIKADA pa ni onda no kod vas se već sprema kvantni skok u kojima ćete povjerovati da smo uništili dokaze dve melearde samo kostiju srpske nejači. Da si imalo pametan malo bi to sve proučio i doveo u sumnju velikosrpske četničke izvore no budući da nisi jasno je da ćeš piliti kao i do sada.
Nego jel vrijedi oklada da ti više nećeš ovdje pisati od onog trena kada Alojzija Stepinca proglase za svetca budući da si neki dan napisao da nema teorije da se to dogodi i da to srbi neće dozvoliti?

Guest
Guest

Back to top Go down

Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece! - Page 2 Empty Re: Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece!

Post by kaya Mon 5 Dec - 17:58

pa oni to taje i od hrvata izgleda, prvi put čujem. pa meka iskopaju više da završimo s nagađanjima. možda ih zbilja ima.
mada mom starom u lovištu su srbi pričali da je na nekoj lokaciji masa kostiju što su ustaše pobile decu a neki stari srbin partizan mu reko - lažu sine, tu smo mi njemce pobili...
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Yehudi Mon 5 Dec - 19:43

vuksadinare wrote:..pa kako mogu iz jame iskopavat kosti..mislim ova srbadija totalno prosvirala..jednostavno tamo nema niceg sto su i pokazivala istrazivanja te jame 1990 godine....i panika

Pa kako mogu iskopavati kosti po Slovenskim škrapama i tvrditi da su to ustaške žrtve 

a u stvai su sve redom žrtve ustaških i belogardejskih zločinaca.

I to uglavnom žene, dice i starčad
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi Mon 5 Dec - 19:45

kaja wrote:pa oni to taje i od hrvata izgleda, prvi put čujem. pa meka iskopaju više da završimo s nagađanjima. možda ih zbilja ima.
mada mom starom u lovištu su srbi pričali da je na nekoj lokaciji masa kostiju što su ustaše pobile decu a neki stari srbin partizan mu reko - lažu sine, tu smo mi njemce pobili...

Jeli mu reka u koliko sati je to bilo?
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Stribor Mon 5 Dec - 20:16

tre911 wrote:
Stribor wrote:I ča se čini s timi košćobami? Košćano brašno za blago hranit? Ne preporučujem takovu prihranu blagu.
Ništa, kostiju nema ni u naznakama ali su se zato srbi opet pokazali kao narod koji može progutati sve što ima se servira iz velikosrpske kuhinje i vrha SPCa.

Znam, bilo tamo niko istraživanje. Reču nima tamo koščob niti zalutalih ovac, kamoli ljudskih. Ali rečem triba malo škercat ove ljudoždere.
Stribor
Stribor

Male
2015-09-22

Back to top Go down

Post by dijagram Mon 5 Dec - 20:31

Kako nema, navodno 30 000, i Tadic je pohodio tamo i drzali govore.
Ajme kad ih se ulovi u lazi:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest Mon 5 Dec - 20:34

dijagram wrote:Kako nema, navodno 30 000, i Tadic je pohodio tamo i drzali govore.

a nad čim?? nad praznom jamom? o jbt, zbogom pameti
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram Mon 5 Dec - 20:40

Noor wrote:
dijagram wrote:Kako nema, navodno 30 000, i Tadic je pohodio tamo i drzali govore.

Naravno, i lamentiralo se o brojkama, i svedoka kolko oces.
Iako se nesluzbeno govorkalo vec devedesetih da dolje i nema bog zna sto.
Oni nastavili po svom.
Sad se radi sluzbeno, bas me zanima brojka, i ima li uopce bilo koga dolje.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest Mon 5 Dec - 20:41

dijagram wrote:
Noor wrote:

Oni nastavili po svom.
pa jel to jama s ovog filma što ga je Tre postavio? pa prazna je...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram Mon 5 Dec - 20:43

Noor wrote:
dijagram wrote:
Noor wrote:

Oni nastavili po svom.
pa jel to jama s ovog filma što ga je Tre postavio? pa prazna je...
Jest, Saranova jama, al dobro,mozda i ima kostiju,valja istraziti po propisu.
No 30 000 bi se vidjelo kako god okrenes.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest Mon 5 Dec - 22:04

Porodica joj UBIJENA U JASENOVCU, 
sada proziva Kolindu i Plenkovića: 
ZSrna | 05. 12. 2016 - 13:55h
[size=11]| [size=11]Komentara: 18[/size]
[/size]
Penzionisana bibliotekarka Jevrejske opštine Zagreb Julija Koš, čija je porodica ubijena u Holokaustu, uputila je otvoreno pismo hrvatskom državnom vrhu oštro kritikujući ustašizaciju zemlje.

Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece! - Page 2 OfTktkqTURBXy8wMDRjNDMyMzA3NzRhYjBiZjYwMTQ2YWRkNWM1MDNmYS5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Foto: udhos-zagreb.hr / Promo
Jasenovac

Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece! - Page 2 Share_v1_pintrest_gray_icoHrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece! - Page 2 Share_v1_facebook_gray_ico

Ona "obaveštava" hrvatski državni vrh da se "Jasenovac nalazi u Hrvatskoj, a ne na Okinavi, Novoj Gvineji, Samoi, Sejšelima, Karibima ili nekom drugom udaljenom i egzotičnom mjestu".

Košova pita predsednicu Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović i premijera Andreja Plenkovića zašto nisu reagovali kada je pre nekoliko dana u Jasenovcu postavljen "spomenik" sa ustaškim znamenjem i krilaticom - "Za dom spremni".
U Jasenovcu i širom Nezavisne Države Hrvatske počinjeno je ustaško etničko i političko čišćenje hrvatskog društva, a "Jevrejima /i Romima i Srbima/ dogodile su se ustaše i dogodio im se Jasenovac", podseća Košova u otvorenom pismu.

Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece! - Page 2 D2RktkqTURBXy9mNTRkZjhjZmEwNTllMzg0Mjk0YzMyMWYzMDZlNTYxZi5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Foto: www.zg-nadbiskupija.hr
Julija Koš

Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece! - Page 2 Share_v1_pintrest_gray_icoHrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece! - Page 2 Share_v1_facebook_gray_ico

Ona upozorava da svakodnevno susreće mnogo mladih hrvatskih učenika koji je pitaju da li su Jevreji tokom Drugog svetskog rata iz Hrvatske "istjerani u Izrael i šta im se zapravo dogodilo".
"Ta deca ni ne slute istinu koju im je škola bila dužna saopštiti. A, ona je, gospodo najviši i najodgovorniji funkcioneri u Hrvatskoj, jednostavna i može se lako reći ukratko: U ustaškom oktroisanom parlamentu hrvatske države izglasano je zakonsko etničko čišćenje u ime tla i krvi. Dogodila se masovna smrt nepoželjnih. A, danas nije slučajno što hrvatska mladež pojma nema o tome - niko im o tome ne govori".

Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece! - Page 2 HOKktkqTURBXy9lNTYzZTRmZDdlOGU2MzVmM2I4NTY2YTM3ZjgzMmMwMS5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Foto: Tihomir Janjiček / Facebook
Predsednica Hrvatske sa ustaškom zastavom

Julija Koš upozorava Kitarovićevu da se fotografisala uz ustašku varijantu hrvatskog grba i zatim izjavila da u tome "nema ničeg posebnog ni problematičnog".
Gde ste, što ćutite?
Ona podsjeća Kitarovićevu na prošlogodišnji neuobičajeni obilazak Jasenovca.
"Prigodno poziranje u crnome, sa buketom holivudski bijelih ruža u rukama, u jasenovačkom grobištu dan pre javne komemoracije - NIJE stav.
Iz svega je upitno kakvi su vaši stavovi zaista - svime što pokazujete svedočite da su vaši pogledi vrlo prilagodljivi, u najmanju ruku.

I sada, kada se dogodio nesmetani skandal u Jasenovcu, sto metara od ledine sa grobovima i mojih najbližih srodnika, stradalih od ustaške ruke samo zato što su bili Jevreji - gde ste, šta su sada vaši stavovi", pita Košova.
Savetnica za Holokaust
Ona skreće pažnju i na "specijalnog savetnika za Holokaust" Natašu Jovičić, upravnika Memorijalnog centra Jasenovac, čiji su stavovi javnosti dobro poznati, jer se ona hvalila da njen rad ima podršu nekadašnjeg ministra Zlatka Hasanbegovića, koji se i sam slikao sa ustaškim obeležjima.
Pročitaj još

• Od zastave s kojom se slikala Kolinda skandaloznija samo njena REAKCIJA

• KOLINDA UPIRE PRSTOM Postoji problem s Rusijom, ali najveća PRETNJA dolazi nam iz KOMŠILUKA

• Hrvatski mediji: Moskva zna kako sa Zagrebom, samo DREKNE: "BU"

Košova napominje da je javno upozoravala pre punih deset godina na revizionističku postavku u jasenovačkom muzeju, kao i da su nedavno usledile komemorativne posete i polaganje venaca proustaških političkih struja u Jasenovcu, koje je Jovičićeva dočekala sa dobrodošlicom.
Premijerski izborni trik
Košova u obraćanju premijeru Plenkoviću podseća da je načelnik opštine Jasenovac član njegove stranke.
"Vaša je stranka pobedila na nedavnim vanrednim izborima na osnovu promjene donedavnog radikalnog desnog `imidža` stranke... Privukli ste umerene glasače, a svesno ste žrtvovali radi tog cilja `jastrebove` u svojim redovima – je li to bio samo izborni trik", pita Košova.
Ona pita Plenkovića i da li je solidaran sa najnovijim jasenovačkim skandaloznim spomenikom ili je protiv njega.
"Ako ste protiv, treba da jasno, odmah i odlučno djelujete. Sredine nema. Vaša funkcija traži da se javno i jasno opredelite", poručuje Julija Koš u otvorenom pismu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 5 Dec - 22:24

i moji su ubijeni u jasenovcu, a dečki iz HOS su pali i za moju slobodu i moje djece.
oko pozdrava smo sve rekli neki dan.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Mon 5 Dec - 22:30

Yehudi wrote:
vuksadinare wrote:..pa kako mogu iz jame iskopavat kosti..mislim ova srbadija totalno prosvirala..jednostavno tamo nema niceg sto su i pokazivala istrazivanja te jame 1990 godine....i panika

Pa kako mogu iskopavati kosti po Slovenskim škrapama i tvrditi da su to ustaške žrtve 

a u stvai su sve redom žrtve ustaških i belogardejskih zločinaca.

I to uglavnom žene, dice i starčad
Tamo je i tvoj djed skončao... onaj što ti je srbosjek ostavio u naslijeđe
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Mon 5 Dec - 23:43

nije vrag da si zaboravio.... čak se i crvenkasti veselio i cvrkutao kad si nam se svima pohvalio sa srbosjekom za pasom dok ponosito stojiš u hrvatskoj odori u hrvatskim šepurinama... ;))... i to originalnim srbosjekom.... a ne nekom kopijom za novopečene domoljUbe

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Tue 6 Dec - 7:42

Krenulo je opet ; " 42 srpske djece ispečeno u rernama u dječjem vrtiću u Borovu, izvađene im oči - a USTAŠE  od njihovih prstiju napravili ogrlice " !!

Jebote , s kakvim mi smradovima moramo živjeti i stoljećima podnositi njihove bezočne laži i podmetanja - odavno sam ja rekao -  ZID između nas idućih 50 godina - a onda ćemo vidjeti !!

PLJUC !
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 6 Dec - 7:46

..kako sam ustvrdio njima opcenito smeta postavljanje bilo kakvog spomenika poginulim braniteljima i hrvatima a narocito onima iz hos-a ista bi pjesma bila i da nije pisalo ono za dom spremni..nasli bi opet izgovor..gle sahovnica s prvim bijelim poljem..ako i to ne bi proslo onda bi nasli izgovor hos je je bio sljednik ustaskih ideja..kao sto je bio slican slucaj u splitu..oko spomenika..kad su 'antifasisti' trazili komplet uklanjanje spomenika hosovcima..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Tue 6 Dec - 7:53

Uskoro buju se opet svi ispričavali za ZDS, od Kolinde do Plenkija. Trumpov zet Židov poslal bu butlera da ih išamara radi ploče u Jasenovcu a onda ide duboko se ispričavamo, žalimo, itd.itd. Deja vu Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece! - Page 2 1f600
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 6 Dec - 7:58

Eva wrote:Uskoro buju se opet svi ispričavali za ZDS, od Kolinde do Plenkija. Trumpov zet Židov poslal bu butlera da ih išamara radi ploče u Jasenovcu a onda ide duboko se ispričavamo, žalimo, itd.itd. Deja vu Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece! - Page 2 1f600
to nema toliko veze sa ZDS to ej samo povod...zasto ej doticnoj ekipi prije desetak godina smetalo podizanje spomenika poginulim tigrovima kod jasenovca gdje ne pise ZDS..no smetala im ej sahovnica na spomen ploci..i kako su govorili..'bilo kakvoj sahovnici nije mjesto u jasenovcu'..pa se cak trazilo da u spomen kompleksu jasenovac ne vijori ni sluzbena zastava hravtske jer je na njoj sahovnica
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Tue 6 Dec - 8:01

Odlično, kak se ja tog nis sjetila.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader Tue 6 Dec - 8:10

Noor wrote:i moji su ubijeni u jasenovcu, a dečki iz HOS su pali i za moju slobodu i moje djece.

Ako se pitaš zašto se svim muškima na forumu sviđas...e pa zato... :)
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare Tue 6 Dec - 8:12

jasambrend wrote:
Noor wrote:i moji su ubijeni u jasenovcu, a dečki iz HOS su pali i za moju slobodu i moje djece.

Ako se pitaš zašto se svim muškima na forumu sviđas...e pa zato... :)
pa problem je u tome sto dio onih smatra da hosovci a i ostali nisu pali za njihovu slobodu nego im rusili jugu i borili s eprotiv jna
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Back to top

- Similar topics