Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece!
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece!
ja se samo smijem...
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Židovski k...kakve kurčeve veze ima ona sa židovima? Pa otac joj je hrvat a nismo u izraelu da se vodi majčino rodoslovlje čiji je čaća također bio hrvat tako da...može ona za sebe reći i da je vanzemljak i ima istu težinu kao i ovo što laprda da je židovka i pljuje po ocu svome.vuksadinare wrote:pa evva je zidovski nacionalist ona to nikad nije demantirala...dapace to između redaka naglasava...sad da en ulazim u to imali ona od toga kave koristi ili ne...ali definitivno svojim postovima dokazuje da ej zidovski nacionalisttre911 wrote:Iskreno da ne poštujem židove zbog tebe i još nekoliko dragih ljudi židovskog porijekla ovoj letvi od ewe bi svašta napisao ali ti ljudi koje poznajem su sušta suprotnost od nje i samo bi ih povrjedio pa makar i nehotično samo kad bi ih stavio u isti koš sa ewom a kamoli nešto drugo, dva svijeta, pakao i raj, svjetlo i tama...totalna suprotnost svega što ewa predstavlja.Noor wrote:Eva wrote:Židovka od pete do nosa. A i volim dugove vraćat uz kamatu.max123 wrote:
moram priznat da sam te drzao za cetnikusu.a onda si stavila sliku i kaj rec,nos je ipak potvrdil da si ipak eva...;)
znaš kaj si ti? ti si sramota židovskoj naciji i ženskom rodu!!
Guest- Guest
dakle,Menea sirotog optuzivali za tuzakanje vamo i tamo,a Prvo su mrkli sa foruma Prelijepe zenske guze..
cisto zloba neke Zenskije..
a..mogli smo tako uzivati diskretno u bouzjem oltaru zenstvenosti
Guest- Guest
jucer,opet cure na Prigovorima se tiho dohvatile kao dvije Crne Mambe,a otrov je tekao u potocima..
Guest- Guest
bogomdani..nije ti to bas ne's vrijedno...
2015-09-08
ewi ovo nije prvi put, u vezi hasanbegovića se javno hvalila da je poslala desetak mailova prema stranim konzulatima tako da je stvarno vrhunsko smeće i ološ koji boravi među nama.bogomdani wrote:dakle,Menea sirotog optuzivali za tuzakanje vamo i tamo,a Prvo su mrkli sa foruma Prelijepe zenske guze..
Guest- Guest
kako ne???!!!!... u samom pocetku kad je neki topic imao najvise 1500 klikova,i to ne VIP,nego drugi,Moje Zenske Guze su imale vec oko 5000...aaaa gledjili ste vi samo tako....vuksadinare wrote:bogomdani..nije ti to bas ne's vrijedno...
Guest- Guest
ma dobro te guze..nisam mislio na te...bogomdani wrote:kako ne???!!!!... u samom pocetku kad je neki topic imao najvise 1500 klikova,i to ne VIP,nego drugi,Moje Zenske Guze su imale vec oko 5000...aaaa gledjili ste vi samo tako....vuksadinare wrote:bogomdani..nije ti to bas ne's vrijedno...
2015-09-08
cijenim,Tree,da sam u vise navrata se poklao sa ljudima,ili bio baniran,i da je netko tu gungulu iskoristio i napravio Abjz,i to je onako ,izgledalo occigledno kao da m sam ja to napravio..a trudim se od samog pocetka da forum sto bolje uspije..tre911 wrote:ewi ovo nije prvi put, u vezi hasanbegovića se javno hvalila da je poslala desetak mailova prema stranim konzulatima tako da je stvarno vrhunsko smeće i ološ koji boravi među nama.bogomdani wrote:dakle,Menea sirotog optuzivali za tuzakanje vamo i tamo,a Prvo su mrkli sa foruma Prelijepe zenske guze..
sad sto se bas politike tice,jedino mi je istinski zanimljiva europsk,asvjecka i ono sto se tice Khozoepa..malo sam i po domacima,ali vise malo Flejmao,nego sto me to doista zanima...bas kako sam nedavno neke stvari Regu objasnio...
Idealno bi bilo da je svaki dan ovdje debela zaebancija,a po pitanju ozbiljnih stvari ruganje politicarima na svim stranama..
Guest- Guest
ehhh,a bilo je vrsnih..dobro bekapirane su...vuksadinare wrote:ma dobro te guze..nisam mislio na te...bogomdani wrote:kako ne???!!!!... u samom pocetku kad je neki topic imao najvise 1500 klikova,i to ne VIP,nego drugi,Moje Zenske Guze su imale vec oko 5000...aaaa gledjili ste vi samo tako....vuksadinare wrote:bogomdani..nije ti to bas ne's vrijedno...
Guest- Guest
Zajebancija je jedno pa čak i klanje na noževe, abuse prijave poput dadate i sl. su nešto drugo, dno dnabogomdani wrote:cijenim,Tree,da sam u vise navrata se poklao sa ljudima,ili bio baniran,i da je netko tu gungulu iskoristio i napravio Abjz,i to je onako ,izgledalo occigledno kao da m sam ja to napravio..a trudim se od samog pocetka da forum sto bolje uspije..tre911 wrote:ewi ovo nije prvi put, u vezi hasanbegovića se javno hvalila da je poslala desetak mailova prema stranim konzulatima tako da je stvarno vrhunsko smeće i ološ koji boravi među nama.bogomdani wrote:dakle,Menea sirotog optuzivali za tuzakanje vamo i tamo,a Prvo su mrkli sa foruma Prelijepe zenske guze..
sad sto se bas politike tice,jedino mi je istinski zanimljiva europsk,asvjecka i ono sto se tice Khozoepa..malo sam i po domacima,ali vise malo Flejmao,nego sto me to doista zanima...bas kako sam nedavno neke stvari Regu objasnio...
Idealno bi bilo da je svaki dan ovdje debela zaebancija,a po pitanju ozbiljnih stvari ruganje politicarima na svim stranama..
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:Tamo je i tvoj djed skončao... onaj što ti je srbosjek ostavio u naslijeđeYehudi wrote:vuksadinare wrote:..pa kako mogu iz jame iskopavat kosti..mislim ova srbadija totalno prosvirala..jednostavno tamo nema niceg sto su i pokazivala istrazivanja te jame 1990 godine....i panika
Pa kako mogu iskopavati kosti po Slovenskim škrapama i tvrditi da su to ustaške žrtve
a u stvai su sve redom žrtve ustaških i belogardejskih zločinaca.
I to uglavnom žene, dice i starčad
Da ... ded mu se ožeral žganice i opal sa stražarskog turnja.
Stribor-
2015-09-22
Može biti, ti tornjevi su bili popularni ranije, recimo u tovarniku su sa crkvenog tornja u ww2 bacili katoličkog svećenika i tako ga ubili, u DR se isto ponovilo, zatim šitrokobriješki crkveni tornjevi odakle su navodno zaljevali fratri partizane sa vrelim uljem i zato su ih sve u samostanu potamanili, zatim DR gdje nisu iskušavali sreću samo sa tornjevima nego su i sve crkve na okupiranom području za svaki slučaj bile sravnjene sa zemljom jer nikada ne znaš kada će te fratar zaliti sa dvijesto litara vrelog ulja i iza kojih vrata će te dočekati i poklati cijelu jedinicu sa jednim srbosjekom!!!Stribor wrote:michaellcmacha wrote:Tamo je i tvoj djed skončao... onaj što ti je srbosjek ostavio u naslijeđeYehudi wrote:vuksadinare wrote:..pa kako mogu iz jame iskopavat kosti..mislim ova srbadija totalno prosvirala..jednostavno tamo nema niceg sto su i pokazivala istrazivanja te jame 1990 godine....i panika
Pa kako mogu iskopavati kosti po Slovenskim škrapama i tvrditi da su to ustaške žrtve
a u stvai su sve redom žrtve ustaških i belogardejskih zločinaca.
I to uglavnom žene, dice i starčad
Da ... ded mu se ožeral žganice i opal sa stražarskog turnja.
Guest- Guest
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Hrvati u Splitu napali srpske reprezentativce
» Panika:Hrvati u BiH hoće i deo Republike Srpske
» Hrvati prihvatili poziv Srpske za razgovor o budućnosti BiH
» Reset Daytona: Zahtjev Srpske koji će podržati i Hrvati
» Panika, srpske tajne dokumente iz Haga će dobiti Hrvati :-)
» Panika:Hrvati u BiH hoće i deo Republike Srpske
» Hrvati prihvatili poziv Srpske za razgovor o budućnosti BiH
» Reset Daytona: Zahtjev Srpske koji će podržati i Hrvati
» Panika, srpske tajne dokumente iz Haga će dobiti Hrvati :-)
Page 8 of 8