ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece!

Page 8 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Go down

Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece! - Page 8 Empty Re: Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece!

Post by vuksadinare 6/12/2016, 16:05

ja se samo smijem... :)

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece! - Page 8 Empty Re: Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece!

Post by Guest 6/12/2016, 16:08

vuksadinare wrote:
tre911 wrote:
Noor wrote:
Eva wrote:
max123 wrote:
moram priznat da sam te drzao za cetnikusu.a onda si stavila sliku i kaj rec,nos je ipak potvrdil da si ipak eva...;)
Židovka od pete do nosa.  A i volim dugove vraćat uz kamatu.

znaš kaj si ti? ti si sramota židovskoj naciji i ženskom rodu!!
:tu  Iskreno da ne poštujem židove zbog tebe i još nekoliko dragih ljudi židovskog porijekla ovoj letvi od ewe bi svašta napisao ali ti ljudi koje poznajem su sušta suprotnost od nje i samo bi ih povrjedio  pa makar i nehotično samo kad bi ih stavio u isti koš sa ewom a kamoli nešto drugo, dva svijeta, pakao i raj, svjetlo i tama...totalna suprotnost svega što ewa predstavlja.
pa evva je zidovski nacionalist ona to nikad nije demantirala...dapace to između redaka naglasava...sad da en ulazim u to imali ona od toga kave koristi ili ne...ali definitivno svojim postovima dokazuje da ej zidovski nacionalist
Židovski  k...kakve kurčeve veze ima ona sa židovima? Pa otac joj je hrvat a nismo u izraelu da se vodi majčino rodoslovlje čiji je čaća također bio hrvat tako da...može ona za sebe reći i da je vanzemljak i ima istu težinu kao i ovo što laprda da je židovka i pljuje po ocu svome.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/12/2016, 16:09

dakle,Menea sirotog optuzivali za tuzakanje vamo i tamo,a Prvo su mrkli sa foruma Prelijepe zenske guze..
cisto zloba neke Zenskije..
a..mogli smo tako uzivati diskretno u bouzjem oltaru zenstvenosti
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/12/2016, 16:10

jucer,opet cure na Prigovorima se tiho dohvatile kao dvije Crne Mambe,a otrov je tekao u potocima..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/12/2016, 16:11

bogomdani..nije ti to bas ne's vrijedno... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 6/12/2016, 16:12

bogomdani wrote:dakle,Menea sirotog optuzivali za tuzakanje vamo i tamo,a Prvo su mrkli sa foruma Prelijepe zenske guze..
ewi ovo nije prvi put, u vezi hasanbegovića se javno hvalila da je poslala desetak mailova prema stranim konzulatima tako da je stvarno vrhunsko smeće i ološ koji boravi među nama.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/12/2016, 16:13

vuksadinare wrote:bogomdani..nije ti to bas ne's vrijedno... :)
kako ne???!!!!... u samom pocetku kad je neki topic imao najvise 1500 klikova,i to ne VIP,nego drugi,Moje Zenske Guze su imale vec oko 5000...aaaa gledjili ste vi samo tako.... king king king
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/12/2016, 16:15

bogomdani wrote:
kako ne???!!!!... u samom pocetku kad je neki topic imao najvise 1500 klikova,i to ne VIP,nego drugi,Moje Zenske Guze su imale vec oko 5000...aaaa gledjili ste vi samo tako.... king king king
ma dobro te guze..nisam mislio na te... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 6/12/2016, 16:17

tre911 wrote:
bogomdani wrote:dakle,Menea sirotog optuzivali za tuzakanje vamo i tamo,a Prvo su mrkli sa foruma Prelijepe zenske guze..
ewi ovo nije prvi put, u vezi hasanbegovića se javno hvalila da je poslala desetak mailova prema stranim konzulatima tako da je stvarno vrhunsko smeće i ološ koji boravi među nama.
cijenim,Tree,da sam u vise navrata se poklao sa ljudima,ili bio baniran,i da je netko tu gungulu iskoristio i napravio Abjz,i to je onako ,izgledalo occigledno kao da m  sam ja to napravio..a trudim se od samog pocetka da forum sto bolje uspije..

sad sto se bas politike tice,jedino mi je istinski zanimljiva europsk,asvjecka i ono sto se tice Khozoepa..malo sam i po domacima,ali vise malo Flejmao,nego sto me to doista zanima...bas kako sam nedavno neke stvari Regu objasnio...
Idealno bi bilo da je svaki dan ovdje debela zaebancija,a po pitanju ozbiljnih stvari ruganje politicarima na svim stranama..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/12/2016, 16:17

vuksadinare wrote:
bogomdani wrote:
ma dobro te guze..nisam mislio na te... :)
ehhh,a bilo je vrsnih..dobro bekapirane su... king
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/12/2016, 16:19

bogomdani wrote:
tre911 wrote:
cijenim,Tree,da sam u vise navrata se poklao sa ljudima,ili bio baniran,i da je netko tu gungulu iskoristio i napravio Abjz,i to je onako ,izgledalo occigledno kao da m  sam ja to napravio..a trudim se od samog pocetka da forum sto bolje uspije..

sad sto se bas politike tice,jedino mi je istinski zanimljiva europsk,asvjecka i ono sto se tice Khozoepa..malo sam i po domacima,ali vise malo Flejmao,nego sto me to doista zanima...bas kako sam nedavno neke stvari Regu objasnio...
Idealno bi bilo da je svaki dan ovdje debela zaebancija,a po pitanju ozbiljnih stvari ruganje politicarima na svim stranama..
Zajebancija je jedno pa čak i klanje na noževe, abuse prijave poput dadate i sl. su nešto drugo, dno dna
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Stribor 6/12/2016, 16:33

michaellcmacha wrote:
Yehudi wrote:
vuksadinare wrote:..pa kako mogu iz jame iskopavat kosti..mislim ova srbadija totalno prosvirala..jednostavno tamo nema niceg sto su i pokazivala istrazivanja te jame 1990 godine....i panika

Pa kako mogu iskopavati kosti po Slovenskim škrapama i tvrditi da su to ustaške žrtve 

a u stvai su sve redom žrtve ustaških i belogardejskih zločinaca.

I to uglavnom žene, dice i starčad
Tamo je i tvoj djed skončao... onaj što ti je srbosjek ostavio u naslijeđe

Da ... ded mu se ožeral žganice i opal sa stražarskog turnja.
Stribor
Stribor

Male
2015-09-22

Back to top Go down

Post by Guest 6/12/2016, 16:43

Stribor wrote:
michaellcmacha wrote:
Yehudi wrote:
vuksadinare wrote:..pa kako mogu iz jame iskopavat kosti..mislim ova srbadija totalno prosvirala..jednostavno tamo nema niceg sto su i pokazivala istrazivanja te jame 1990 godine....i panika

Pa kako mogu iskopavati kosti po Slovenskim škrapama i tvrditi da su to ustaške žrtve 

a u stvai su sve redom žrtve ustaških i belogardejskih zločinaca.

I to uglavnom žene, dice i starčad
Tamo je i tvoj djed skončao... onaj što ti je srbosjek ostavio u naslijeđe

Da ... ded mu se ožeral žganice i opal sa stražarskog turnja.
Može biti, ti tornjevi su bili popularni ranije, recimo u tovarniku su sa crkvenog tornja u ww2 bacili katoličkog svećenika i tako ga ubili, u DR se isto ponovilo, zatim šitrokobriješki crkveni tornjevi odakle su navodno zaljevali fratri partizane sa vrelim uljem i zato su ih sve u samostanu potamanili, zatim DR gdje nisu iskušavali sreću samo sa tornjevima nego su i sve crkve na okupiranom području za svaki slučaj bile sravnjene sa zemljom jer nikada ne znaš kada će te fratar zaliti sa dvijesto litara vrelog ulja i iza kojih vrata će te dočekati i poklati cijelu jedinicu sa jednim srbosjekom!!!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Back to top

- Similar topics