Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece!
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece!
Eva wrote:Samo se smiri i diši duboko.Noor wrote:Eva wrote:Židovka od pete do nosa. A i volim dugove vraćat uz kamatu.max123 wrote:moram priznat da sam te drzao za cetnikusu.a onda si stavila sliku i kaj rec,nos je ipak potvrdil da si ipak eva...;)Eva wrote:
Naravno da hoću, kad je forum židovski. A i Donaldov zet je Židov. Jebat ćete ježa da bu milina. Gore bude neg na Bleiburgu.
znaš kaj si ti? ti si sramota židovskoj naciji i ženskom rodu!!
Guest- Guest
Eroo wrote:Ako se ja išta razumijem u diplomatski jezik, onda je Plenky rekao upravo (i) to da će se nešto maknit,Eva wrote:Ne, to ostaje, da vam mast vadi. Hrvati su ionak pretili, a to se i po Noorki vidi, gicigici
ali će se definitivno institucionalno makniti sva ideološka(totalitarna) obilježja sa hr prostora. Po uzoru na Njemce, jelda...
I nije to sve. Plenky će tražiti da se simbli i spomenici totalitarnim režimima , pa tako i četnicima, maknu na cijelom prostoru Balkana.
Institucionalno. Inače ništa od EU....Plenky lider regiJona.
Eroo- Posts : 79085
2016-07-22
Kaj se mene dotikavle, četnike može i pojebat, meni su ustaše na tapeti za trančiranje.Eroo wrote:Eroo wrote:Ako se ja išta razumijem u diplomatski jezik, onda je Plenky rekao upravo (i) to da će se nešto maknit,Eva wrote:Ne, to ostaje, da vam mast vadi. Hrvati su ionak pretili, a to se i po Noorki vidi, gicigici
ali će se definitivno institucionalno makniti sva ideološka(totalitarna) obilježja sa hr prostora. Po uzoru na Njemce, jelda...
I nije to sve. Plenky će tražiti da se simbli i spomenici totalitarnim režimima , pa tako i četnicima, maknu na cijelom prostoru Balkana.
Last edited by Eva on 6/12/2016, 14:09; edited 1 time in total
Guest- Guest
Eva wrote:Gubi žifce, a nismo ni krenule. Jebeš takve borce, lošija je od Trea i Mihe. Oni su mi zdurali sezonu.vuksadinare wrote:dzizs..ovo je bila bombaNoor wrote:Eva wrote:Židovka od pete do nosa. A i volim dugove vraćat uz kamatu.max123 wrote:
moram priznat da sam te drzao za cetnikusu.a onda si stavila sliku i kaj rec,nos je ipak potvrdil da si ipak eva...;)
draga, opet te tepe....samo mirno leži...sve bu dobro
Guest- Guest
Mlaka si mi, to je valjda zato kaj si fake ustašicaNoor wrote:Eva wrote:Gubi žifce, a nismo ni krenule. Jebeš takve borce, lošija je od Trea i Mihe. Oni su mi zdurali sezonu.vuksadinare wrote:dzizs..ovo je bila bombaNoor wrote:Eva wrote:
Židovka od pete do nosa. A i volim dugove vraćat uz kamatu.
Guest- Guest
Moraš se više trudit da bi mi bila napeta za faširanje.
Guest- Guest
Eva wrote:
Mlaka si mi, to je valjda zato kaj si fake ustašica
ma koga boli kakva sam ja tebi..samo se ti frči u grčevima :))
Guest- Guest
Kao prvo, HOS je službeno(institucionalno) proglašeni kao domoljubi i borci za slobodu i to se neće promijeniti. Na to ne računaj.Eva wrote:Kaj se mene dotikavle, četnike može i pojebat, meni su ustaše na tapeti za trančiranje.Eroo wrote:Eroo wrote:Ako se ja išta razumijem u diplomatski jezik, onda je Plenky rekao upravo (i) to da će se nešto maknit,Eva wrote:Ne, to ostaje, da vam mast vadi. Hrvati su ionak pretili, a to se i po Noorki vidi, gicigici
I da dodam, Plenkyi će zabraniti mogućnost kandidiranja četničkih vojvoda i zločinaca za precednika (Nikolić, Šešelj).
Vesele bu u blatnom dolu, kaj ne.
Eroo- Posts : 79085
2016-07-22
bu te tuzila odnosno tuzbu pisala knesetu i zuroffuNoor wrote:Eva wrote:
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
max123 wrote:jao norkice,al imas dobar but.ti zaista oces da max jednom bane u zagorje..;)Noor wrote:
maxo, dodaješ joj soli na ranu....nemoj ako boga znaš, ženi nije dobro od jučer popodne
Guest- Guest
Od sada se tužbe piše Kushneru. Baš sam mu se javila gleda u svezi ZDS. Opet budu isprike i plač od strane vlasti kad Buzin pošalej čistačicu da postroje hrvatsku vladu.vuksadinare wrote:bu te tuzila odnosno tuzbu pisala knesetu i zuroffuNoor wrote:Eva wrote:
Guest- Guest
A kao drugo ZDS će biit kost u grlu Plankyju.Eroo wrote:Kao prvo, HOS je službeno(institucionalno) proglašeni kao domoljubi i borci za slobodu i to se neće promijeniti. Na to ne računaj.Eva wrote:Kaj se mene dotikavle, četnike može i pojebat, meni su ustaše na tapeti za trančiranje.Eroo wrote:Eroo wrote:Ako se ja išta razumijem u diplomatski jezik, onda je Plenky rekao upravo (i) to da će se nešto maknit,Eva wrote:Ne, to ostaje, da vam mast vadi. Hrvati su ionak pretili, a to se i po Noorki vidi, gicigici
I da dodam, Plenkyi će zabraniti mogućnost kandidiranja četničkih vojvoda i zločinaca za precednika (Nikolić, Šešelj).
Vesele bu u blatnom dolu, kaj ne.
Guest- Guest
bolje ti stavi kakav svoj atribut i avatar...ovak ces ispast stanga..uzvrati..sto cekas...Eva wrote:Od sada se tužbe piše Kushneru. Baš sam mu se javila gleda u svezi ZDS. Opet budu isprike i plač od strane vlasti kad Buzin pošalej čistačicu da postroje hrvatsku vladu.vuksadinare wrote:bu te tuzila odnosno tuzbu pisala knesetu i zuroffuNoor wrote:Eva wrote:
2015-09-08
nisi ljubomorna samo na muške nego i na ženske. Jebote ko bi pomislio da si toliki kompleksašEva wrote:Ne, to ostaje, da vam mast vadi. Hrvati su ionak pretili, a to se i po Noorki vidi, gicigici
Guest- Guest
Iskreno da ne poštujem židove zbog tebe i još nekoliko dragih ljudi židovskog porijekla ovoj letvi od ewe bi svašta napisao ali ti ljudi koje poznajem su sušta suprotnost od nje i samo bi ih povrjedio pa makar i nehotično samo kad bi ih stavio u isti koš sa ewom a kamoli nešto drugo, dva svijeta, pakao i raj, svjetlo i tama...totalna suprotnost svega što ewa predstavlja.Noor wrote:Eva wrote:Židovka od pete do nosa. A i volim dugove vraćat uz kamatu.max123 wrote:moram priznat da sam te drzao za cetnikusu.a onda si stavila sliku i kaj rec,nos je ipak potvrdil da si ipak eva...;)Eva wrote:
Naravno da hoću, kad je forum židovski. A i Donaldov zet je Židov. Jebat ćete ježa da bu milina. Gore bude neg na Bleiburgu.
Guest- Guest
pa evva je zidovski nacionalist ona to nikad nije demantirala...dapace to između redaka naglasava...sad da en ulazim u to imali ona od toga kave koristi ili ne...ali definitivno svojim postovima dokazuje da ej zidovski nacionalisttre911 wrote:Iskreno da ne poštujem židove zbog tebe i još nekoliko dragih ljudi židovskog porijekla ovoj letvi od ewe bi svašta napisao ali ti ljudi koje poznajem su sušta suprotnost od nje i samo bi ih povrjedio pa makar i nehotično samo kad bi ih stavio u isti koš sa ewom a kamoli nešto drugo, dva svijeta, pakao i raj, svjetlo i tama...totalna suprotnost svega što ewa predstavlja.Noor wrote:Eva wrote:Židovka od pete do nosa. A i volim dugove vraćat uz kamatu.max123 wrote:moram priznat da sam te drzao za cetnikusu.a onda si stavila sliku i kaj rec,nos je ipak potvrdil da si ipak eva...;)Eva wrote:
2015-09-08
Pa svi su tu fake, ustaša nema osim u tvojoj bundevi kao i u bundevama ostatka četniče i jugoslavenske ekipe.Eva wrote:Mlaka si mi, to je valjda zato kaj si fake ustašicaNoor wrote:Eva wrote:Gubi žifce, a nismo ni krenule. Jebeš takve borce, lošija je od Trea i Mihe. Oni su mi zdurali sezonu.vuksadinare wrote:dzizs..ovo je bila bombaNoor wrote:
Guest- Guest
umffff...Effa..debelo grijesis,eto ja,Bogomdano Bogomdani,Alfa i Omega za Zenske Guzle,moram reci,doista nepristrano,da je Guzla,a i ostatak Noorke,genetska savrsenost...To kaze,_Mjerodavni Poznavatelj Zenskih Guzli...Mdaaa...Eva wrote:Ne, to ostaje, da vam mast vadi. Hrvati su ionak pretili, a to se i po Noorki vidi, gicigici
Guest- Guest
Nešto najljigavije što može biti je cinkator koji ide sa prijavama izvan foruma. Ajde idi se ubij jednostanični organizmu.Eva wrote:Od sada se tužbe piše Kushneru. Baš sam mu se javila gleda u svezi ZDS. Opet budu isprike i plač od strane vlasti kad Buzin pošalej čistačicu da postroje hrvatsku vladu.vuksadinare wrote:bu te tuzila odnosno tuzbu pisala knesetu i zuroffuNoor wrote:Eva wrote:
Guest- Guest
ja se samo smijem...
2015-09-08
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Hrvati u Splitu napali srpske reprezentativce
» Panika:Hrvati u BiH hoće i deo Republike Srpske
» Hrvati prihvatili poziv Srpske za razgovor o budućnosti BiH
» Reset Daytona: Zahtjev Srpske koji će podržati i Hrvati
» Panika, srpske tajne dokumente iz Haga će dobiti Hrvati :-)
» Panika:Hrvati u BiH hoće i deo Republike Srpske
» Hrvati prihvatili poziv Srpske za razgovor o budućnosti BiH
» Reset Daytona: Zahtjev Srpske koji će podržati i Hrvati
» Panika, srpske tajne dokumente iz Haga će dobiti Hrvati :-)
Page 7 of 8