Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece!
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece!
Ne, to ostaje, da vam mast vadi. Hrvati su ionak pretili, a to se i po Noorki vidi, gicigici
Guest- Guest
Eva wrote:Naravno da hoću, kad je forum židovski. A i Donaldov zet je Židov. Jebat ćete ježa da bu milina. Gore bude neg na Bleiburgu.Regoč wrote:Da, ti ćeš iz Beča ovdje red uvoditi. Odjebi u troskoku!Eva wrote:Empatije prema ustašama ni mrvice. Možemo se samo gledat prek nišana, tko se sa ZDS pozdravlja.jasambrend wrote:Eva wrote:Jao koja patetika.
Dođi i ti na grljenje... Čisto da malo razvijes taj osjećaj...empatiju mislim...
Ne bi baš bilo zgodno da se povijest ponovi.
Eroo- Posts : 79089
2016-07-22
moram priznat da sam te drzao za cetnikusu.a onda si stavila sliku i kaj rec,nos je ipak potvrdil da si ipak eva...;)Eva wrote:
Naravno da hoću, kad je forum židovski. A i Donaldov zet je Židov. Jebat ćete ježa da bu milina. Gore bude neg na Bleiburgu.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Eva wrote:Naravno da hoću, kad je forum židovski. A i Donaldov zet je Židov. Jebat ćete ježa da bu milina. Gore bude neg na Bleiburgu.Regoč wrote:Da, ti ćeš iz Beča ovdje red uvoditi. Odjebi u troskoku!Eva wrote:Empatije prema ustašama ni mrvice. Možemo se samo gledat prek nišana, tko se sa ZDS pozdravlja.jasambrend wrote:Eva wrote:Jao koja patetika.
Dođi i ti na grljenje... Čisto da malo razvijes taj osjećaj...empatiju mislim...
meni se čini da ti doma, bokče, nemaš pravo glasa
Guest- Guest
Kak kome, nama da, ali vama ne. Najebali steEroo wrote:Eva wrote:Naravno da hoću, kad je forum židovski. A i Donaldov zet je Židov. Jebat ćete ježa da bu milina. Gore bude neg na Bleiburgu.Regoč wrote:Da, ti ćeš iz Beča ovdje red uvoditi. Odjebi u troskoku!Eva wrote:Empatije prema ustašama ni mrvice. Možemo se samo gledat prek nišana, tko se sa ZDS pozdravlja.jasambrend wrote:
Guest- Guest
Tebi se svakaj čini, pa i da si lijepa, a ono gicaNoor wrote:Eva wrote:Naravno da hoću, kad je forum židovski. A i Donaldov zet je Židov. Jebat ćete ježa da bu milina. Gore bude neg na Bleiburgu.Regoč wrote:Da, ti ćeš iz Beča ovdje red uvoditi. Odjebi u troskoku!Eva wrote:Empatije prema ustašama ni mrvice. Možemo se samo gledat prek nišana, tko se sa ZDS pozdravlja.jasambrend wrote:
Guest- Guest
Židovka od pete do nosa. A i volim dugove vraćat uz kamatu.max123 wrote:moram priznat da sam te drzao za cetnikusu.a onda si stavila sliku i kaj rec,nos je ipak potvrdil da si ipak eva...;)Eva wrote:
Naravno da hoću, kad je forum židovski. A i Donaldov zet je Židov. Jebat ćete ježa da bu milina. Gore bude neg na Bleiburgu.
Guest- Guest
Eva wrote:Tebi se svakaj čini, pa i da si lijepa, a ono gicaNoor wrote:Eva wrote:Naravno da hoću, kad je forum židovski. A i Donaldov zet je Židov. Jebat ćete ježa da bu milina. Gore bude neg na Bleiburgu.Regoč wrote:Da, ti ćeš iz Beča ovdje red uvoditi. Odjebi u troskoku!Eva wrote:
Empatije prema ustašama ni mrvice. Možemo se samo gledat prek nišana, tko se sa ZDS pozdravlja.
pa neeemrem vjerovat... tebe još drma
Guest- Guest
e ovo ne bu bilo dobro..evicka je u kontranapadu...norka nesumnjio ce zestoko uzvratiti....
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Ti slobodno možeš reči - zbogom pameti.Eva wrote:Kak kome, nama da, ali vama ne. Najebali steEroo wrote:Eva wrote:Naravno da hoću, kad je forum židovski. A i Donaldov zet je Židov. Jebat ćete ježa da bu milina. Gore bude neg na Bleiburgu.Regoč wrote:Da, ti ćeš iz Beča ovdje red uvoditi. Odjebi u troskoku!Eva wrote:
Empatije prema ustašama ni mrvice. Možemo se samo gledat prek nišana, tko se sa ZDS pozdravlja.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:e ovo ne bu bilo dobro..evicka je u kontranapadu...norka nesumnjio ce zestoko uzvratiti....
mokre ti šibice
Guest- Guest
....evicka je ocito u pauzi naostrila zube....dobro je norku ujela...uh...bice svega...
2015-09-08
Eva wrote:Židovka od pete do nosa. A i volim dugove vraćat uz kamatu.max123 wrote:moram priznat da sam te drzao za cetnikusu.a onda si stavila sliku i kaj rec,nos je ipak potvrdil da si ipak eva...;)Eva wrote:
znaš kaj si ti? ti si sramota židovskoj naciji i ženskom rodu!!
Guest- Guest
dzizs..ovo je bila bombaNoor wrote:Eva wrote:Židovka od pete do nosa. A i volim dugove vraćat uz kamatu.max123 wrote:moram priznat da sam te drzao za cetnikusu.a onda si stavila sliku i kaj rec,nos je ipak potvrdil da si ipak eva...;)Eva wrote:
2015-09-08
Ako se ja išta razumijem u diplomatski jezik, onda je Plenky rekao upravo (i) to da će se nešto maknit,Eva wrote:Ne, to ostaje, da vam mast vadi. Hrvati su ionak pretili, a to se i po Noorki vidi, gicigici
ali će se definitivno institucionalno makniti sva ideološka(totalitarna) obilježja sa hr prostora. Po uzoru na Njemce, jelda...
Eroo- Posts : 79089
2016-07-22
Samo se smiri i diši duboko.Noor wrote:Eva wrote:Židovka od pete do nosa. A i volim dugove vraćat uz kamatu.max123 wrote:moram priznat da sam te drzao za cetnikusu.a onda si stavila sliku i kaj rec,nos je ipak potvrdil da si ipak eva...;)Eva wrote:
Guest- Guest
Gubi žifce, a nismo ni krenule. Jebeš takve borce, lošija je od Trea i Mihe. Oni su mi zdurali sezonu.vuksadinare wrote:dzizs..ovo je bila bombaNoor wrote:Eva wrote:Židovka od pete do nosa. A i volim dugove vraćat uz kamatu.max123 wrote:moram priznat da sam te drzao za cetnikusu.a onda si stavila sliku i kaj rec,nos je ipak potvrdil da si ipak eva...;)Eva wrote:
Guest- Guest
Ne bih se kladila u to, Ero. Vidi na Heinkenu kak se kočoperi.Eroo wrote:Ako se ja išta razumijem u diplomatski jezik, onda je Plenky rekao upravo (i) to da će se nešto maknit,Eva wrote:Ne, to ostaje, da vam mast vadi. Hrvati su ionak pretili, a to se i po Noorki vidi, gicigici
ali će se definitivno institucionalno makniti sva ideološka(totalitarna) obilježja sa hr prostora. Po uzoru na Njemce, jelda...
Guest- Guest
jao norkice,al imas dobar but.ti zaista oces da max jednom bane u zagorje..;)Noor wrote:
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Eva wrote:Samo se smiri i diši duboko.Noor wrote:Eva wrote:Židovka od pete do nosa. A i volim dugove vraćat uz kamatu.max123 wrote:moram priznat da sam te drzao za cetnikusu.a onda si stavila sliku i kaj rec,nos je ipak potvrdil da si ipak eva...;)Eva wrote:
Guest- Guest
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Hrvati u Splitu napali srpske reprezentativce
» Panika:Hrvati u BiH hoće i deo Republike Srpske
» Hrvati prihvatili poziv Srpske za razgovor o budućnosti BiH
» Reset Daytona: Zahtjev Srpske koji će podržati i Hrvati
» Panika, srpske tajne dokumente iz Haga će dobiti Hrvati :-)
» Panika:Hrvati u BiH hoće i deo Republike Srpske
» Hrvati prihvatili poziv Srpske za razgovor o budućnosti BiH
» Reset Daytona: Zahtjev Srpske koji će podržati i Hrvati
» Panika, srpske tajne dokumente iz Haga će dobiti Hrvati :-)
Page 6 of 8