Boris Paveić:Kolinda je vojni militarist
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Boris Paveić:Kolinda je vojni militarist
Eroo wrote:Pa kažem, samo vi četnici je ne podnosite... "turski skoti" će vas doći glave, ako tako nastavite.
Malo brkaš pojmove. Četnici su tvoji rodijaci budući da su vaše majke stoljećima turci punili Drugo, šta tebe briga kao bosančerosa na privremenom radu Sloveniji za vrhovnicu neke strane države
Last edited by dawson on 2/12/2016, 09:43; edited 1 time in total
catabbath- Posts : 12438
2015-08-22
Mačka koja zna loviti "miševe", a to vam danas itekako treba...Noor wrote:Eroo wrote:KGK je Božji dar. Ne podnose je isključivo četnici a la Dawson, Asilovski, Eva etc...
sad kad je stesala liniju, uniforma joj sigurno odlično stoji
Eroo- Posts : 79069
2016-07-22
..ali sto je's je's borbena je..i mislim da je vrijeme da imamo napokon i takve politicare a ne samo one lignjune sa odlucnim 'mozda..'....sad dela li krivo ili pravo..moze se razgovarati....ali bar da imaju neke zivosti u sebi...bilo zoki,kolinda,hase,pervan...dosta mi je vise mrtvih puhala od politicara poput josipovica,racana,jandrokovica,jace,pusicke....nit energije nit krvi nit emocijadawson wrote:vuksadinare wrote:zajebajite se vi..zena je totalka nabrijana...
Koly je ženska verzija Zokija iz SDPa. Od životopisa do pričanja pizdarija.
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
vuksadinare wrote:
..ali sto je's je's borbena je..i mislim da je vrijeme da imamo napokon i takve politicare a ne samo one lignjune sa odlucnim 'mozda..'....sad dela li krivo ili pravo..moze se razgovarati....ali bar da imaju neke zivosti u sebi...bilo zoki,kolinda,hase,pervan...dosta mi je vise mrtvih puhala od politicara poput josipovica,racana,jandrokovica,jace,pusicke....nit energije nit krvi nit emocija
Pa Zoki je barem skakao s transportera a ne vjerujem da se Koly uopće može popeti na to vozilo I neznam zašto mislim da ona ima svoje mišljenje kao ona samo ponavlja kao papiga ono šta joj diktiraju iz Buzina ili Bruxellesa
catabbath-
2015-08-22
Doduše malo se zajebala s podrškom Hillary sad će morati pušiti Donaldu kao Monica Billu svojevremeno. Jakove izdrži!
...a cuj a'k si u nekom savezu ili uniji zan se tko ej tamo glavni..od nauruzanja,financiranja,brojnosti,velicine...pa nemres reci necu te slusati..ovaj ce reci onda idi od nas i trazi drugog kojeg ces opet morati slusati...jbg....dawson wrote:vuksadinare wrote:
..ali sto je's je's borbena je..i mislim da je vrijeme da imamo napokon i takve politicare a ne samo one lignjune sa odlucnim 'mozda..'....sad dela li krivo ili pravo..moze se razgovarati....ali bar da imaju neke zivosti u sebi...bilo zoki,kolinda,hase,pervan...dosta mi je vise mrtvih puhala od politicara poput josipovica,racana,jandrokovica,jace,pusicke....nit energije nit krvi nit emocija
Pa Zoki je barem skakao s transportera a ne vjerujem da se Koly uopće može popeti na to vozilo I neznam zašto mislim da ona ima svoje mišljenje kao ona samo ponavlja kao papiga ono šta joj diktiraju iz Buzina ili Bruxellesa
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
vuksadinare wrote:...pa nemres reci necu te slusati..ovaj ce reci onda idi od nas i trazi drugog kojeg ces opet morati slusati...jbg....
Sve 5 ali onda nemoj govoriti kako je ona jaki vođa koji lupa šakom o stol
catabbath-
2015-08-22
Noor wrote:Eroo wrote:KGK je Božji dar. Ne podnose je isključivo četnici a la Dawson, Asilovski, Eva etc...
sad kad je stesala liniju, uniforma joj sigurno odlično stoji
Mnim kako nosi steznik.
Stribor-
2015-09-22
kolinda se ne ponasa kao pred. hrvatske
vec PR nato pakta koji radi po starom modelu
smatra da je to vazeci model,
dok ne stigne novi pravilnik.
jednostavno oseca potrebu da bude na zadatku,
na usluzi nato paktu, a ne hrvatskoj
vec PR nato pakta koji radi po starom modelu
smatra da je to vazeci model,
dok ne stigne novi pravilnik.
jednostavno oseca potrebu da bude na zadatku,
Guest- Guest
dawson wrote:Doduše malo se zajebala s podrškom Hillary sad će morati pušiti Donaldu kao Monica Billu svojevremeno. Jakove izdrži!
Pomoz Bog, junače!
2016-07-22
dawson wrote:vuksadinare wrote:
f-16
2016-07-22
To brine i mene, osobito jer je već pokazala karijerizam kao osobinu ostavivši hrvatsko veleposlanstvo u Washingtonu praznim.pizzon wrote:jednostavno oseca potrebu da bude na zadatku,
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» Boris na dnu
» Boris Becker na dnu
» Boris je novi Premijer UK :)
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» Boris na dnu
» Boris Becker na dnu
» Boris je novi Premijer UK :)
Page 2 of 2