Rade Šerbeđija je kriv za rasulo u Hrvatskoj
Page 15 of 17
Page 15 of 17 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17
Re: Rade Šerbeđija je kriv za rasulo u Hrvatskoj
a malo viski malo kokakola ali evo sad sam tu.Daklem, ko s kim proću koga?Noor wrote:govinda wrote:Ovdje neka svadja? Hajd da se i ja ukljucim sa tradicionalnim pozdravom: Đe ste pičke, evo inžinjera..
već sam se zabrinula gdje si...:))
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Ma nije svadja,nego me uvijk isfrapira,jednodimenzionalno mišljanje oponenata....govinda wrote:Ovdje neka svadja? Hajd da se i ja ukljucim sa tradicionalnim pozdravom: Đe ste pičke, evo inžinjera..
Guest- Guest
svi osim mene protiv bogomdanig,govinda wrote:a malo viski malo kokakola ali evo sad sam tu.Daklem, ko s kim proću koga?Noor wrote:govinda wrote:Ovdje neka svadja? Hajd da se i ja ukljucim sa tradicionalnim pozdravom: Đe ste pičke, evo inžinjera..
ja samo posmatram hehehehehehe
bogomdani wrote:ono,bitna si mi pa ti prodajem??..na bilo kakve susvisle argumente,vi ono po svojem..da ne kazem sada...Noor wrote:bogomdani wrote:jel moram ponavljati,da me politika u biti ne zanima,zanimaju me dueli izmedju Vas i Njih...i tu se dobro nasmijem...Noor wrote:bogomdani wrote:
Reg,kad naucis,postivati ljude sa drugacijim stavom,u svemu,tek si onda odrasao i sazrio..
Naprotiv,ako covjeka castite svim najgorim,sto valjda iz ljudskog bica moze biti izgovoreno,gdje to vodi..?
Podosta ljudi ste prekrstili u ovo i ono,samo radi drugacijeg misljenja,a tim nasilnim i agresivnim stilom ih jos samo utvrdjujete u njihovim oponentnim,pa cak i isprovociranim "neprijateljskim" stavovima..ja nisam bitan,seruckam i zajebajem se i nijedna mi opcija ne ide ni iz džepa ni u džep...
Samo kao primjer Jastreb..covjek isto u DR-u sudjelovao,a pogledaj sada njegove stavove i odgovore..STO MISLIS zasto se tak opresaltao?
pa ti nemaš stav, mijenjaš ih ko čarape iz posta u post, na jednoj te istoj temi...
to sto ja "mijenjam" stav,je u biti ,"potpaljivanje" rasprave,lagana provokacija,nis zlonamjerno...i da,vec jednom u tim glavudžama prihvatite cinjenicu da nemam ni sa vama ni sa Njima nista,mozda bi vam ta logina cinjenica taman sjela na mjesto...
Zajebajem se,otvoreno se vidi iz aviona,ali ne..vi ne kuzite,odmah je netko cetnik,netko srbin,a netko po stotiputa i ovo i ono...jel to neki ZRELI nacin razmisljanja i nekog ZRELOG stava??
svele, meni ne buš prodavao maglu
koji suvisli argument ti imaš na bilo što?
pa, što god napišeš živi si smijeh i jad...najviše kad kreneš s proserima o ženama
Guest- Guest
hm, hajd stacu uz cojka, da ne bidne sam (nemam pojma oko cega se svadjaju, ne da mi se citati 100 postova unazad). Dakle Boge je u pravu sve sto kaze.Leviathan2 wrote:svi osim mene protiv bogomdanig,govinda wrote:a malo viski malo kokakola ali evo sad sam tu.Daklem, ko s kim proću koga?Noor wrote:govinda wrote:Ovdje neka svadja? Hajd da se i ja ukljucim sa tradicionalnim pozdravom: Đe ste pičke, evo inžinjera..
2016-11-17
Boge, u potpunosti te razumijem..razmisljanje bez cetiri dimenzije je samo prdjenje u cabar..bogomdani wrote:Ma nije svadja,nego me uvijk isfrapira,jednodimenzionalno mišljanje oponenata....govinda wrote:Ovdje neka svadja? Hajd da se i ja ukljucim sa tradicionalnim pozdravom: Đe ste pičke, evo inžinjera..
2016-11-17
Jedino što je crveni izvukao deblji kraj pa na krju morao gaziti tenkovima po svojima a od čega si ni dan danas nije oporavio.Regoč wrote:I držali liniju 91.Noor wrote:crvenkasti wrote:Regoč wrote:Odabrao je biti četnikom još 91.crvenkasti wrote:
ma bio je on četnik i prije nego što to nije rekao
još još prije
biće da ste zajedno startali, a?
Guest- Guest
eto, stade svadja cim ja dodjoh..jbt, ja sam Colt Peacemaker..
2016-11-17
Svele nemoj ti o logici svega ti :))bogomdani wrote:Ruku na srcu,Crvenkasti vas ebe u logiku,a samo tako...vec poduze..
Guest- Guest
Ako sam ja dobro skonto, crvenkasti, asilovski, pizzon i onaj dzango sto je ubio 500 ustasa, dzihadista i siptarskih terorista u jednom danuj duvaju u istu tikvu?
2016-11-17
govinda wrote:Ako sam ja dobro skonto, crvenkasti, asilovski, pizzon i onaj dzango sto je ubio 500 ustasa, dzihadista i siptarskih terorista u jednom danuj duvaju u istu tikvu?
za asilu ne znam, ali ovi ostali tako nekako..pogotovo džango, taj duva ko blesav već dva dana i ne vrti mu se u glavi.
Guest- Guest
ti si UN :DLeviathan2 wrote:svi osim mene protiv bogomdanig,govinda wrote:a malo viski malo kokakola ali evo sad sam tu.Daklem, ko s kim proću koga?Noor wrote:govinda wrote:Ovdje neka svadja? Hajd da se i ja ukljucim sa tradicionalnim pozdravom: Đe ste pičke, evo inžinjera..
2014-04-12
a raspizdio ga ja malo sa majorom ISILovcem hihihihi. Dobro, za sada posmatram pa ce bacim kosku kasnije, da je psi glodju hehehNoor wrote:govinda wrote:Ako sam ja dobro skonto, crvenkasti, asilovski, pizzon i onaj dzango sto je ubio 500 ustasa, dzihadista i siptarskih terorista u jednom danuj duvaju u istu tikvu?
za asilu ne znam, ali ovi ostali tako nekako..pogotovo džango, taj duva ko blesav već dva dana i ne vrti mu se u glavi.
2016-11-17
govinda wrote:a raspizdio ga ja malo sa majorom ISILovcem hihihihi. Dobro, za sada posmatram pa ce bacim kosku kasnije, da je psi glodju hehehNoor wrote:govinda wrote:Ako sam ja dobro skonto, crvenkasti, asilovski, pizzon i onaj dzango sto je ubio 500 ustasa, dzihadista i siptarskih terorista u jednom danuj duvaju u istu tikvu?
ona tema o Miletu Petardi je nepresušna...imaš materijala kolko 'oš
Guest- Guest
joj, dala mi getruda danas neki kolac za ponesti doma, joj kak je fini ta to nisu istine, sva sreca da sam sam u kontejneru i ne moram djelit
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Leviathan2 wrote:joj, dala mi getruda danas neki kolac za ponesti doma, joj kak je fini ta to nisu istine, sva sreca da sam sam u kontejneru i ne moram djelit
šta ćeš raditi s kolcem? :D
Guest- Guest
tamnosmedja boja posut s necim, mislim da je ona mahunarka sto se koristi za kolace, neide mi u glavu kak se zove,maggie13 wrote:Opisi okuse i boje, levi ;P
spuzvast i saftan, okusom me taj saf podsjeca na urmasice
kolač od rogača
Guest- Guest
Svatko se legitimira svojim upisima.bogomdani wrote:Reg,kad naucis,postivati ljude sa drugacijim stavom,u svemu,tek si onda odrasao i sazrio..Regoč wrote:Ne smetaš, ali ispadaš nedosljedan i neodlučan.
Naprotiv,ako covjeka castite svim najgorim,sto valjda iz ljudskog bica moze biti izgovoreno,gdje to vodi..?
Podosta ljudi ste prekrstili u ovo i ono,samo radi drugacijeg misljenja,a tim nasilnim i agresivnim stilom ih jos samo utvrdjujete u njihovim oponentnim,pa cak i isprovociranim "neprijateljskim" stavovima..ja nisam bitan,seruckam i zajebajem se i nijedna mi opcija ne ide ni iz džepa ni u džep...
Samo kao primjer Jastreb..covjek isto u DR-u sudjelovao,a pogledaj sada njegove stavove i odgovore..STO MISLIS zasto se tak opresaltao?
hahahahahah Mile Petarda :)))Noor wrote:govinda wrote:a raspizdio ga ja malo sa majorom ISILovcem hihihihi. Dobro, za sada posmatram pa ce bacim kosku kasnije, da je psi glodju hehehNoor wrote:govinda wrote:Ako sam ja dobro skonto, crvenkasti, asilovski, pizzon i onaj dzango sto je ubio 500 ustasa, dzihadista i siptarskih terorista u jednom danuj duvaju u istu tikvu?
ona tema o Miletu Petardi je nepresušna...imaš materijala kolko 'oš
2016-11-17
Page 15 of 17 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17
Similar topics
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Senf:'Nisam kriv majke mi ociju mi tako mi Rade Boric'
» Tko je kriv za dvoje mrtvih i 81 zaraženih danas u Hrvatskoj ?
» Pričali smo sa sezoncima iz Srbije koji rade u Hrvatskoj. Oduševljeni su
» kako je lijepo vidjet ovakove akcije, steta sto takve ne rade po hrvatskoj
» Senf:'Nisam kriv majke mi ociju mi tako mi Rade Boric'
» Tko je kriv za dvoje mrtvih i 81 zaraženih danas u Hrvatskoj ?
» Pričali smo sa sezoncima iz Srbije koji rade u Hrvatskoj. Oduševljeni su
» kako je lijepo vidjet ovakove akcije, steta sto takve ne rade po hrvatskoj
Page 15 of 17