Rade Šerbeđija je kriv za rasulo u Hrvatskoj
Page 14 of 17
Page 14 of 17 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17
Re: Rade Šerbeđija je kriv za rasulo u Hrvatskoj
Nisi igrač, tražimo pouzdanoga muža a ti si perspektivan: situiran i potentan.veber wrote:Ne bi zenio.Regoč wrote:Evo, ženik se odmah našao.
Samo jebao.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Ajmo malo o susjedu....Regoč wrote:Nisi igrač, tražimo pouzdanoga muža a ti si perspektivan: situiran i potentan.veber wrote:Ne bi zenio.Regoč wrote:Evo, ženik se odmah našao.
Samo jebao.
2014-12-30
Sveto ima svoju ruj(k)uNoor wrote:veber wrote:Ne bi zenio.Regoč wrote:Evo, ženik se odmah našao.
Samo jebao.
nemoj počet o tome, svetozar se bude vratio u trenu
2014-12-30
Bogija ne bih ni Dudatoj namienio.veber wrote:Ajmo malo o susjedu....Regoč wrote:Nisi igrač, tražimo pouzdanoga muža a ti si perspektivan: situiran i potentan.veber wrote:Ne bi zenio.Regoč wrote:Evo, ženik se odmah našao.
Samo jebao.
Regoč wrote:Bogija ne bih ni Dudatoj namienio.veber wrote:Ajmo malo o susjedu....Regoč wrote:Nisi igrač, tražimo pouzdanoga muža a ti si perspektivan: situiran i potentan.veber wrote:Ne bi zenio.Regoč wrote:Evo, ženik se odmah našao.
Samo jebao.
kome je on susjed? :O
Guest- Guest
Retorički susjed, neću nuditi Mihu kad je oženjen.Noor wrote:Regoč wrote:Bogija ne bih ni Dudatoj namienio.veber wrote:Ajmo malo o susjedu....Regoč wrote:Nisi igrač, tražimo pouzdanoga muža a ti si perspektivan: situiran i potentan.veber wrote:
Ne bi zenio.
Samo jebao.
Regoč wrote:Retorički susjed, neću nuditi Mihu kad je oženjen.Noor wrote:Regoč wrote:Bogija ne bih ni Dudatoj namienio.veber wrote:Ajmo malo o susjedu....Regoč wrote:
Nisi igrač, tražimo pouzdanoga muža a ti si perspektivan: situiran i potentan.
shvatila sam doslovno, pa se pitam tko je toliko Bogu zgriješio
Guest- Guest
Etoc na..!!! Vid zlopamtila..!!! Rekoh mu da sam veci Hrvat i od njega,iako nisam Hrvat,i odma me zanevolio...Regoč wrote:Bogija ne bih ni Dudatoj namienio.veber wrote:Ajmo malo o susjedu....Regoč wrote:Nisi igrač, tražimo pouzdanoga muža a ti si perspektivan: situiran i potentan.veber wrote:Ne bi zenio.Regoč wrote:Evo, ženik se odmah našao.
Samo jebao.
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
pa nisam to niti rekao...jel vam toliko smetam???
Guest- Guest
Ne smetaš, ali ispadaš nedosljedan i neodlučan.
Reg,kad naucis,postivati ljude sa drugacijim stavom,u svemu,tek si onda odrasao i sazrio..Regoč wrote:Ne smetaš, ali ispadaš nedosljedan i neodlučan.
Naprotiv,ako covjeka castite svim najgorim,sto valjda iz ljudskog bica moze biti izgovoreno,gdje to vodi..?
Podosta ljudi ste prekrstili u ovo i ono,samo radi drugacijeg misljenja,a tim nasilnim i agresivnim stilom ih jos samo utvrdjujete u njihovim oponentnim,pa cak i isprovociranim "neprijateljskim" stavovima..ja nisam bitan,seruckam i zajebajem se i nijedna mi opcija ne ide ni iz džepa ni u džep...
Samo kao primjer Jastreb..covjek isto u DR-u sudjelovao,a pogledaj sada njegove stavove i odgovore..STO MISLIS zasto se tak opresaltao?
Guest- Guest
bogomdani wrote:Reg,kad naucis,postivati ljude sa drugacijim stavom,u svemu,tek si onda odrasao i sazrio..Regoč wrote:Ne smetaš, ali ispadaš nedosljedan i neodlučan.
Naprotiv,ako covjeka castite svim najgorim,sto valjda iz ljudskog bica moze biti izgovoreno,gdje to vodi..?
Podosta ljudi ste prekrstili u ovo i ono,samo radi drugacijeg misljenja,a tim nasilnim i agresivnim stilom ih jos samo utvrdjujete u njihovim oponentnim,pa cak i isprovociranim "neprijateljskim" stavovima..ja nisam bitan,seruckam i zajebajem se i nijedna mi opcija ne ide ni iz džepa ni u džep...
Samo kao primjer Jastreb..covjek isto u DR-u sudjelovao,a pogledaj sada njegove stavove i odgovore..STO MISLIS zasto se tak opresaltao?
pa ti nemaš stav, mijenjaš ih ko čarape iz posta u post, na jednoj te istoj temi...
Guest- Guest
jel moram ponavljati,da me politika u biti ne zanima,zanimaju me dueli izmedju Vas i Njih...i tu se dobro nasmijem...Noor wrote:bogomdani wrote:Reg,kad naucis,postivati ljude sa drugacijim stavom,u svemu,tek si onda odrasao i sazrio..Regoč wrote:Ne smetaš, ali ispadaš nedosljedan i neodlučan.
pa ti nemaš stav, mijenjaš ih ko čarape iz posta u post, na jednoj te istoj temi...
to sto ja "mijenjam" stav,je u biti ,"potpaljivanje" rasprave,lagana provokacija,nis zlonamjerno...i da,vec jednom u tim glavudžama prihvatite cinjenicu da nemam ni sa vama ni sa Njima nista,mozda bi vam ta logina cinjenica taman sjela na mjesto...
Zajebajem se,otvoreno se vidi iz aviona,ali ne..vi ne kuzite,odmah je netko cetnik,netko srbin,a netko po stotiputa i ovo i ono...jel to neki ZRELI nacin razmisljanja i nekog ZRELOG stava??
Guest- Guest
Ovdje neka svadja? Hajd da se i ja ukljucim sa tradicionalnim pozdravom: Đe ste pičke, evo inžinjera..
2016-11-17
bogomdani wrote:jel moram ponavljati,da me politika u biti ne zanima,zanimaju me dueli izmedju Vas i Njih...i tu se dobro nasmijem...Noor wrote:bogomdani wrote:Reg,kad naucis,postivati ljude sa drugacijim stavom,u svemu,tek si onda odrasao i sazrio..Regoč wrote:Ne smetaš, ali ispadaš nedosljedan i neodlučan.
to sto ja "mijenjam" stav,je u biti ,"potpaljivanje" rasprave,lagana provokacija,nis zlonamjerno...i da,vec jednom u tim glavudžama prihvatite cinjenicu da nemam ni sa vama ni sa Njima nista,mozda bi vam ta logina cinjenica taman sjela na mjesto...
Zajebajem se,otvoreno se vidi iz aviona,ali ne..vi ne kuzite,odmah je netko cetnik,netko srbin,a netko po stotiputa i ovo i ono...jel to neki ZRELI nacin razmisljanja i nekog ZRELOG stava??
svele, meni ne buš prodavao maglu
Guest- Guest
govinda wrote:Ovdje neka svadja? Hajd da se i ja ukljucim sa tradicionalnim pozdravom: Đe ste pičke, evo inžinjera..
već sam se zabrinula gdje si...:))
Guest- Guest
ono,bitna si mi pa ti prodajem??..na bilo kakve susvisle argumente,vi ono po svojem..da ne kazem sada...Noor wrote:bogomdani wrote:jel moram ponavljati,da me politika u biti ne zanima,zanimaju me dueli izmedju Vas i Njih...i tu se dobro nasmijem...Noor wrote:bogomdani wrote:Reg,kad naucis,postivati ljude sa drugacijim stavom,u svemu,tek si onda odrasao i sazrio..Regoč wrote:Ne smetaš, ali ispadaš nedosljedan i neodlučan.
svele, meni ne buš prodavao maglu
Guest- Guest
Hahaha, ja te čekao kod lidla danima da vidim hoćeš li riješiti ovaj grafit koji sam zatekao a od gnječa ni g a kamoli nekakva antifašistička akcija. Biće da si se opet usro kada se treba preći sa riječi na djela :)Gnječ wrote:Eroo wrote:Brioni možda, ali ne i Brijuni...Gnječ wrote:asilovski wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/potpisite-da-ne-zelite-serbedziju-na-brijunima-978636#axzz4Rau2AU00
otočje Brioni su istarski otoci a ne hrvatski.
čuj, samo se vi sa vašom ustašijom ne približavajte Istri i ne kopajte probleme tamo gdje ih nema i bit će sve u redu. OK? Učka vam je granica tamo preko iza Učke ustašujte ovdje nećete.
Guest- Guest
a malo viski malo kokakola ali evo sad sam tu.Daklem, ko s kim proću koga?Noor wrote:govinda wrote:Ovdje neka svadja? Hajd da se i ja ukljucim sa tradicionalnim pozdravom: Đe ste pičke, evo inžinjera..
već sam se zabrinula gdje si...:))
2016-11-17
Page 14 of 17 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17
Similar topics
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Senf:'Nisam kriv majke mi ociju mi tako mi Rade Boric'
» Tko je kriv za dvoje mrtvih i 81 zaraženih danas u Hrvatskoj ?
» Pričali smo sa sezoncima iz Srbije koji rade u Hrvatskoj. Oduševljeni su
» kako je lijepo vidjet ovakove akcije, steta sto takve ne rade po hrvatskoj
» Senf:'Nisam kriv majke mi ociju mi tako mi Rade Boric'
» Tko je kriv za dvoje mrtvih i 81 zaraženih danas u Hrvatskoj ?
» Pričali smo sa sezoncima iz Srbije koji rade u Hrvatskoj. Oduševljeni su
» kako je lijepo vidjet ovakove akcije, steta sto takve ne rade po hrvatskoj
Page 14 of 17