Rade Šerbeđija je kriv za rasulo u Hrvatskoj
Page 12 of 17
Page 12 of 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Re: Rade Šerbeđija je kriv za rasulo u Hrvatskoj
michaellcmacha wrote:nema to veze sa naivnošću... svetozar je iznimno neinteligentna osoba.... to si već mogao zaključiti.....Regoč wrote:Ako smatraš da se Crveni dobronamjerno zafrkava, naivan si. Cinizmom samo prikriva mržnju.bogomdani wrote:eto vidis..ni ne kuzis sto Crvenkasti radi..maksimala se zajebaje na svoj i vas racun...sorry Reg,mene on tim svojim STILOM ladnim nasmijava..i kako uspijeva na uvrede ostati hladan i smiren..Regoč wrote:Crveni i logika!? Bagra koja obezvrjeđuje, kao da je to neka veleumna argumentacija. A ako je tebi to vrhunac raspravljačke vještine, samo dokazuješ da si koja razina ispod njega.bogomdani wrote:
Ja ne sudim NIKOM,pa tako niti crvenkastom,niti Tebi,boli me ukratko qrc za vas u ukupnom..jel..da se hocete anihilirati u potpunosti,i za to me se ebe..Lizem supak?To ti tako vidis?..jel bi da tebi lizem šupak,bil se bolje osjecao?? budimo iskreni,zesci si fasista i to je jasna stvar,nis ti u biti ne bi drugacije mislio i da tebi,odnosno vama takvima lizem supak,ali to ne bi rekao,jer bi ti pasalo sto tebi drzim stranu..
Ipak,Reg,u ovom slucaju nije rijec o lizanju supkova,nego cisto stilu konverzije,diskusije,i ostaloga..Vas nekoliko se obarate na Crvenog,a on vas ladno i logikom poravna za zemlju...i to me nasmije..lik je space superioriti,po inteligenciji,i stilu...eto,to je u biti to,nemam zasto lizati bilo kome shupak,jerbo..kako na pocetku rekoh,meni ste isti u tim vasim besmislenim raspravama...
Pravi parodiju na ukupnu situaciju na Balkanu..a vi se žestite i svadjate,vrijedjate,omalovazavate..a cuj..daj si malo pauze i promijeni angle,i pogledaj te nejgove postove iz drugog kuta...necu reci da vas stedi,ali ni vi to njemu ne radite..
šta ima veze kad je lep ko slika i koke padaju ko pokošene
Guest- Guest
Regoč wrote:Kic je Jugić? Nisam toga dojma, ali dopuštam da griešim.kaja wrote:aha, pa vidim da je neki jugoslovenNoor wrote:kaja wrote:a tko ste sad vi?barry_lyndon wrote:
hrvatska je zapravo oduvijek domaćin jugoslavije, kao stvoritelji jugoslavenske ideje smo usko vezani uz to..
to je kao njemački odnos spram komunizmu, kojeg su stvorili, marxa danas smatraju najvećim njemcem..
ili kao što francuzi ne vole šovinizam, a zapravo su oni stvorili nacionalizam, kao i švedi recimo..
ma kic :)
a donedavno sam ti bio vastaša..
Razumijem to, itekako.dijagram wrote:Blago tebi, za razliku od filmova mi smo djelovali bojevom municijom i ljudi su doista ginuli.mativka wrote:Recitira Radine prepjeve :Ddijagram wrote:sreco moja, di je tetka tvoja:)mativka wrote:On je hermafrodit....
Šalim se :)
Al, iskreno?
Meni su svi oni isti...Šerbeđija, Dvornik, Samarđić, Živojinović.., ja ih sve pamtim po partizanskim filmovima :D
Zato se nije zajebavati s tim.
Pa ja sam iz naših krajeva!!!!!
No, umjetnike ne doživljavam kao osobe koje nešto znače u političkom smislu niti se zamaram oko toga. Treba više pažnje usmjeriti k Vučiću, Plenkoviću i inima.
Umjetnici i jesu umjetnici jer prkose....pitanje je samo čiji je prkos snažniji, barem što se tiče umjetnosti...
Guest- Guest
e moja timativka wrote:Razumijem to, itekako.dijagram wrote:Blago tebi, za razliku od filmova mi smo djelovali bojevom municijom i ljudi su doista ginuli.mativka wrote:Recitira Radine prepjeve :Ddijagram wrote:sreco moja, di je tetka tvoja:)mativka wrote:On je hermafrodit....
Šalim se :)
Al, iskreno?
Meni su svi oni isti...Šerbeđija, Dvornik, Samarđić, Živojinović.., ja ih sve pamtim po partizanskim filmovima :D
Zato se nije zajebavati s tim.
Pa ja sam iz naših krajeva!!!!!
No, umjetnike ne doživljavam kao osobe koje nešto znače u političkom smislu niti se zamaram oko toga. Treba više pažnje usmjeriti k Vučiću, Plenkoviću i inima.
Umjetnici i jesu umjetnici jer prkose....pitanje je samo čiji je prkos snažniji, barem što se tiče umjetnosti...
nikad se nes udat:)
dijagram-
2015-08-09
barry_lyndon wrote:Regoč wrote:Kic je Jugić? Nisam toga dojma, ali dopuštam da griešim.kaja wrote:aha, pa vidim da je neki jugoslovenNoor wrote:kaja wrote:
a tko ste sad vi?
pa i ja sam i partizanka i ujna
Guest- Guest
Zato se i čudim, Poglavniče.barry_lyndon wrote:Regoč wrote:Kic je Jugić? Nisam toga dojma, ali dopuštam da griešim.kaja wrote:aha, pa vidim da je neki jugoslovenNoor wrote:kaja wrote:
a tko ste sad vi?
Upadnem u temu, doista kao padobranac i na kraju ne znam izraziti misao...Željela sam reći na neki način: neš ti štete od jednog Rade, naspram štete od velebnih Hrvata. Dok jedni pričaju, drugi djeluju...u tom sam smislu više mislila :)dijagram wrote:
e moja ti
Guest- Guest
pa zar nam nije dosta i naših štetočina koji će nam kurac i štetočine radetovog tipa....
2015-08-08
Noor wrote:barry_lyndon wrote:Regoč wrote:Kic je Jugić? Nisam toga dojma, ali dopuštam da griešim.kaja wrote:aha, pa vidim da je neki jugoslovenNoor wrote:kaja wrote:
a tko ste sad vi?
igramo se
Ma, udat ćeš se, ne brini se. Kad je Severina mogla, svaka može.mativka wrote:Upadnem u temu, doista kao padobranac i na kraju ne znam izraziti misao...Željela sam reći na neki način: neš ti štete od jednog Rade, naspram štete od velebnih Hrvata. Dok jedni pričaju, drugi djeluju...u tom sam smislu više mislila :)dijagram wrote:
e moja ti
Pa da, čemu tolika strka i pažnja što je on rekao?!michaellcmacha wrote:pa zar nam nije dosta i naših štetočina koji će nam kurac i štetočine radetovog tipa....
Guest- Guest
barry_lyndon wrote:Noor wrote:barry_lyndon wrote:Regoč wrote:Kic je Jugić? Nisam toga dojma, ali dopuštam da griešim.kaja wrote:
aha, pa vidim da je neki jugosloven
igramo se
pa i mogli bi jedan maskenbal napraviti....svi složimo altere i idemo iz početka...malo glume, pa tko je tko..prepoznavanje :)
al samo na posebnoj temi...
Guest- Guest
pa djeluje i Rade, lijepo se skrasio o drzavnom trosku .mativka wrote:Upadnem u temu, doista kao padobranac i na kraju ne znam izraziti misao...Željela sam reći na neki način: neš ti štete od jednog Rade, naspram štete od velebnih Hrvata. Dok jedni pričaju, drugi djeluju...u tom sam smislu više mislila :)dijagram wrote:
e moja ti
uostalom, nisam mu se obratio ja nego ministar ove vlade sto ga je ocito zabrinulo
ne bi volio izgubiti stecene pozicije,nicim zasluzene
mi tek komentiramo clanke na forumu
dijagram-
2015-08-09
Utješio si me :) Hvala :) ;)Regoč wrote:
Ma, udat ćeš se, ne brini se. Kad je Severina mogla, svaka može.
Guest- Guest
ja cu biti diagram, da me ne pripoznajuNoor wrote:barry_lyndon wrote:Noor wrote:barry_lyndon wrote:Regoč wrote:
Kic je Jugić? Nisam toga dojma, ali dopuštam da griešim.
igramo se
pa i mogli bi jedan maskenbal napraviti....svi složimo altere i idemo iz početka...malo glume, pa tko je tko..prepoznavanje :)
dijagram-
2015-08-09
Ako zadržimo način pisanja, očiti smo Bogi, Aben, Stribor i ja, a osobito Emančipačija.
:)dijagram wrote:ja cu biti diagram, da me ne pripoznajuNoor wrote:barry_lyndon wrote:Noor wrote:barry_lyndon wrote:
igramo se
Guest- Guest
ne, treba se truditi da te ne prepoznaju drugi..u tome je čarRegoč wrote:Ako zadržimo način pisanja, očiti smo Bogi, Aben, Stribor i ja, a osobito Emančipačija.
Guest- Guest
Znam.dijagram wrote:
pa djeluje i Rade, lijepo se skrasio o drzavnom trosku .
uostalom, nisam mu se obratio ja nego ministar ove vlade sto ga je ocito zabrinulo
ne bi volio izgubiti stecene pozicije,nicim zasluzene
mi tek komentiramo clanke na forumu
No, tko voli izgubiti :)
Treba uvesti red, a psi neka laju :)
Guest- Guest
il da samo dodam bilinearni,...il interakcije:)Noor wrote::)dijagram wrote:ja cu biti diagram, da me ne pripoznajuNoor wrote:barry_lyndon wrote:Noor wrote:
igramo se
dijagram-
2015-08-09
Regoč-
2015-08-21
Page 12 of 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Similar topics
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Senf:'Nisam kriv majke mi ociju mi tako mi Rade Boric'
» Tko je kriv za dvoje mrtvih i 81 zaraženih danas u Hrvatskoj ?
» Pričali smo sa sezoncima iz Srbije koji rade u Hrvatskoj. Oduševljeni su
» kako je lijepo vidjet ovakove akcije, steta sto takve ne rade po hrvatskoj
» Senf:'Nisam kriv majke mi ociju mi tako mi Rade Boric'
» Tko je kriv za dvoje mrtvih i 81 zaraženih danas u Hrvatskoj ?
» Pričali smo sa sezoncima iz Srbije koji rade u Hrvatskoj. Oduševljeni su
» kako je lijepo vidjet ovakove akcije, steta sto takve ne rade po hrvatskoj
Page 12 of 17