Rade Šerbeđija je kriv za rasulo u Hrvatskoj
Page 11 of 17
Page 11 of 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
Re: Rade Šerbeđija je kriv za rasulo u Hrvatskoj
traži ga da nam nešto odtepa...kaja wrote:svetko..aj nam napiši nešto na mađarskom ili hebrejskom
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
SZEREM TE... /dakle,to znaci VOLIM TE:..csolkolom..!!!kaja wrote:svetko..aj nam napiši nešto na mađarskom ili hebrejskom
Guest- Guest
Kajo, za DR ti si bila mala slatka djevojcica i ne pamtis dobro kad se ovaj nakon rata dovukao natrag i poceo palamuditi gdje je bio, kako mu je bilo, i kojesta filozofirati.kaja wrote:a gle, vidiš i kada ne kaže da mu štampa stavlja riječi u usta. on je demantirao srpsku štampu i kaže da nas nije spominjao. da je sada rekao da su bili agresor sutra bi objavili u beogradu da je ustaša i dobio bi tamo.dijagram wrote:kaja wrote:al kako vi ne kužite da ako kaže da je srbija agresor dobiće po lampi u srbiji, ako kaže da nije dobiće kod nas.Regoč wrote:Jel neki Japanac dolazi u Ameriku i priča da ne zna tko je kriv za rat?bogomdani wrote:Jel Ameri blokiraju Japance da dolaze u Ameriku,ili obratno...ebi ga..treba biti nivo,da bi se neke stvari shvatilo..
zato ti se takvi dižu i ne žele odgovoriti. oni su u neobranom grožđu što god da odgovore.
ako je pravi covjek treba reci istinu, kakva god bila, no on je ne kaze, muti, bizantinska posla
uostalom, koji to Hrvat treba i zasto suosjecati s bilo kojim jugoslavenom, sto god to bilo(jugoslaven)
za takve ti je "istina"- građanski rat za koji je kriv nacionalizam. i uopće se ne moraš truditi istjerati istinu na čistac jer ju nečeš dobiti.
al ako mu je to sav grijeh, pa i nije tako strašan.
Radi on to vec dugi niz godina.
Meni je jasno da mu RH nije na srcu jer da jest nikakav problem da to kaze.
No problem je reci i da mu nije i da je ne voli i pati za jugoslavijom.
Cak i to lelegitimno, ali ako ga je vec netko i pitao kako on to vidi trebao je reci.
Jasno je da nema empatije za sve sto smo dozivjeli i da bi radije da su nas pokorili i drzali u nekoj krnjoj jugi ili kako bi se to cudoviste vec zvalo.
Nikakvo cudo stoga da nije simpaticna nijednom ratniku za Hrvatsku,kako bi mogao i biti.
Svakako nismo simpaticni ni mi njemu, tko zna zasto:)
I to je to, cemu se cudi, glumata.
dijagram-
2015-08-09
zbrisao je sad..michaellcmacha wrote:traži ga da nam nešto odtepa...kaja wrote:svetko..aj nam napiši nešto na mađarskom ili hebrejskom
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ja bih se dao kladit da ju ne zna nacrtati....barry_lyndon wrote:
nacrtaj pentagram, ovaj, davidovu :D
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
eno,napisajoo sam ti..prethodni postkaja wrote:zbrisao je sad..michaellcmacha wrote:traži ga da nam nešto odtepa...kaja wrote:svetko..aj nam napiši nešto na mađarskom ili hebrejskom
Guest- Guest
e-pte se i Vol-te se..ne se svaditi..odoh ja kofi kuffati..pusa u vuho,Miha..
Guest- Guest
ufff..vec tolko sati..malo kasno za kofi..
Guest- Guest
sreco moja, di je tetka tvoja:)mativka wrote:On je hermafrodit....
dijagram-
2015-08-09
nema on empatije za hrvatsku stranu, jasno je to meni. on ima možda empatiju onako za sve neku kolektivnu i on bi najrađe da to nije bilo da je ostala juga.dijagram wrote:Kajo, za DR ti si bila mala slatka djevojcica i ne pamtis dobro kad se ovaj nakon rata dovukao natrag i poceo palamuditi gdje je bio, kako mu je bilo, i kojesta filozofirati.kaja wrote:a gle, vidiš i kada ne kaže da mu štampa stavlja riječi u usta. on je demantirao srpsku štampu i kaže da nas nije spominjao. da je sada rekao da su bili agresor sutra bi objavili u beogradu da je ustaša i dobio bi tamo.dijagram wrote:kaja wrote:al kako vi ne kužite da ako kaže da je srbija agresor dobiće po lampi u srbiji, ako kaže da nije dobiće kod nas.Regoč wrote:
Jel neki Japanac dolazi u Ameriku i priča da ne zna tko je kriv za rat?
zato ti se takvi dižu i ne žele odgovoriti. oni su u neobranom grožđu što god da odgovore.
ako je pravi covjek treba reci istinu, kakva god bila, no on je ne kaze, muti, bizantinska posla
uostalom, koji to Hrvat treba i zasto suosjecati s bilo kojim jugoslavenom, sto god to bilo(jugoslaven)
za takve ti je "istina"- građanski rat za koji je kriv nacionalizam. i uopće se ne moraš truditi istjerati istinu na čistac jer ju nečeš dobiti.
Cak i to lelegitimno, ali ako ga je vec netko i pitao kako on to vidi trebao je reci.
Jasno je da nema empatije za sve sto smo dozivjeli i da bi radije da su nas pokorili i drzali u nekoj krnjoj jugi ili kako bi se to cudoviste vec zvalo.
Nikakvo cudo stoga da nije simpaticna nijednom ratniku za Hrvatsku,kako bi mogao i biti.
al ja ga uspoređujem za lošijima, sa onima koji su pucali, pa mi to što je pobjegao i što serucka nije toliko strašno. meni barem. al vidim da vi samo pravo, nema lijevo, nema desno.juriš.
2015-08-15
to si sad izguglao brzinskibogomdani wrote:SZEREM TE... /dakle,to znaci VOLIM TE:..csolkolom..!!!kaja wrote:svetko..aj nam napiši nešto na mađarskom ili hebrejskom
2015-08-15
nije strasno, ali zasto ga tolerirati kad se izmotava i pokusava na neki nacin omalovazavati sve sto se dogadjalo i relativizirati agresiju i zlocine koje pocini njegova jugoslavenska jna bratija u suradnji s njegovim Srbima,bilo domacim il onima iz Srbije i Bosne.kaja wrote:nema on empatije za hrvatsku stranu, jasno je to meni. on ima možda empatiju onako za sve neku kolektivnu i on bi najrađe da to nije bilo da je ostala juga.dijagram wrote:Kajo, za DR ti si bila mala slatka djevojcica i ne pamtis dobro kad se ovaj nakon rata dovukao natrag i poceo palamuditi gdje je bio, kako mu je bilo, i kojesta filozofirati.kaja wrote:a gle, vidiš i kada ne kaže da mu štampa stavlja riječi u usta. on je demantirao srpsku štampu i kaže da nas nije spominjao. da je sada rekao da su bili agresor sutra bi objavili u beogradu da je ustaša i dobio bi tamo.dijagram wrote:kaja wrote:
al kako vi ne kužite da ako kaže da je srbija agresor dobiće po lampi u srbiji, ako kaže da nije dobiće kod nas.
al ja ga uspoređujem za lošijima, sa onima koji su pucali, pa mi to što je pobjegao i što serucka nije toliko strašno. meni barem. al vidim da vi samo pravo, nema lijevo, nema desno.juriš.
najbolje da se pravimo da ga ne cujemo,il mozda se slozimo s njim?
i glumata jer zna da nije omiljen,a zna i zasto nije,onda cemu glumatanje
s brijuna to treba maknuti i razvijati dolje turizam u svakom slucaju
dijagram-
2015-08-09
treba samo pažljivo pročitati to njegovo otvoreno pismo... tj kraj pisma, gdje on docira (neće jezik nego pravo) svima nama kako je on eto uvjeren kako će hrvatska jednom biti slobodna i demokratska (kao ona to nije) i to uz pomoć njegovog (spajanja ljudi- čitaj tko nas bre zavadi kad su srbovi u pitanju i čuvaj se onih ustaša kad su hrvati u pitanju). on se jadan polomio i lomi i dan danas kako bi iduće generacije hrvata živjele sretno.... krv ti jebem kakav je to mamlaz.... jebo ga svak tko ga smatra ičim i ikim...dijagram wrote:Kajo, za DR ti si bila mala slatka djevojcica i ne pamtis dobro kad se ovaj nakon rata dovukao natrag i poceo palamuditi gdje je bio, kako mu je bilo, i kojesta filozofirati.kaja wrote:a gle, vidiš i kada ne kaže da mu štampa stavlja riječi u usta. on je demantirao srpsku štampu i kaže da nas nije spominjao. da je sada rekao da su bili agresor sutra bi objavili u beogradu da je ustaša i dobio bi tamo.dijagram wrote:kaja wrote:al kako vi ne kužite da ako kaže da je srbija agresor dobiće po lampi u srbiji, ako kaže da nije dobiće kod nas.Regoč wrote:
Jel neki Japanac dolazi u Ameriku i priča da ne zna tko je kriv za rat?
2015-08-08
Ako smatraš da se Crveni dobronamjerno zafrkava, naivan si. Cinizmom samo prikriva mržnju.bogomdani wrote:eto vidis..ni ne kuzis sto Crvenkasti radi..maksimala se zajebaje na svoj i vas racun...sorry Reg,mene on tim svojim STILOM ladnim nasmijava..i kako uspijeva na uvrede ostati hladan i smiren..Regoč wrote:Crveni i logika!? Bagra koja obezvrjeđuje, kao da je to neka veleumna argumentacija. A ako je tebi to vrhunac raspravljačke vještine, samo dokazuješ da si koja razina ispod njega.bogomdani wrote:Ja ne sudim NIKOM,pa tako niti crvenkastom,niti Tebi,boli me ukratko qrc za vas u ukupnom..jel..da se hocete anihilirati u potpunosti,i za to me se ebe..Lizem supak?To ti tako vidis?..jel bi da tebi lizem šupak,bil se bolje osjecao?? budimo iskreni,zesci si fasista i to je jasna stvar,nis ti u biti ne bi drugacije mislio i da tebi,odnosno vama takvima lizem supak,ali to ne bi rekao,jer bi ti pasalo sto tebi drzim stranu..Regoč wrote:Je, digne tlak jer je bešćutna četnička stoka, a ti mu ližeš šupak. Pa vidi na kojoj si razini.bogomdani wrote:
Pa ..ono..digne vam tlak,a on mrtav ladan...
Ipak,Reg,u ovom slucaju nije rijec o lizanju supkova,nego cisto stilu konverzije,diskusije,i ostaloga..Vas nekoliko se obarate na Crvenog,a on vas ladno i logikom poravna za zemlju...i to me nasmije..lik je space superioriti,po inteligenciji,i stilu...eto,to je u biti to,nemam zasto lizati bilo kome shupak,jerbo..kako na pocetku rekoh,meni ste isti u tim vasim besmislenim raspravama...
Pravi parodiju na ukupnu situaciju na Balkanu..a vi se žestite i svadjate,vrijedjate,omalovazavate..a cuj..daj si malo pauze i promijeni angle,i pogledaj te nejgove postove iz drugog kuta...necu reci da vas stedi,ali ni vi to njemu ne radite..
Recitira Radine prepjeve :Ddijagram wrote:sreco moja, di je tetka tvoja:)mativka wrote:On je hermafrodit....
Šalim se :)
Al, iskreno?
Meni su svi oni isti...Šerbeđija, Dvornik, Samarđić, Živojinović.., ja ih sve pamtim po partizanskim filmovima :D
Guest- Guest
Kic je Jugić? Nisam toga dojma, ali dopuštam da griešim.kaja wrote:aha, pa vidim da je neki jugoslovenNoor wrote:kaja wrote:a tko ste sad vi?barry_lyndon wrote:
hrvatska je zapravo oduvijek domaćin jugoslavije, kao stvoritelji jugoslavenske ideje smo usko vezani uz to..
to je kao njemački odnos spram komunizmu, kojeg su stvorili, marxa danas smatraju najvećim njemcem..
ili kao što francuzi ne vole šovinizam, a zapravo su oni stvorili nacionalizam, kao i švedi recimo..
ma kic :)
Blago tebi, za razliku od filmova mi smo djelovali bojevom municijom i ljudi su doista ginuli.mativka wrote:Recitira Radine prepjeve :Ddijagram wrote:sreco moja, di je tetka tvoja:)mativka wrote:On je hermafrodit....
Šalim se :)
Al, iskreno?
Meni su svi oni isti...Šerbeđija, Dvornik, Samarđić, Živojinović.., ja ih sve pamtim po partizanskim filmovima :D
Zato se nije zajebavati s tim.
dijagram-
2015-08-09
nema to veze sa naivnošću... svetozar je iznimno neinteligentna osoba.... to si već mogao zaključiti.....Regoč wrote:Ako smatraš da se Crveni dobronamjerno zafrkava, naivan si. Cinizmom samo prikriva mržnju.bogomdani wrote:eto vidis..ni ne kuzis sto Crvenkasti radi..maksimala se zajebaje na svoj i vas racun...sorry Reg,mene on tim svojim STILOM ladnim nasmijava..i kako uspijeva na uvrede ostati hladan i smiren..Regoč wrote:Crveni i logika!? Bagra koja obezvrjeđuje, kao da je to neka veleumna argumentacija. A ako je tebi to vrhunac raspravljačke vještine, samo dokazuješ da si koja razina ispod njega.bogomdani wrote:Ja ne sudim NIKOM,pa tako niti crvenkastom,niti Tebi,boli me ukratko qrc za vas u ukupnom..jel..da se hocete anihilirati u potpunosti,i za to me se ebe..Lizem supak?To ti tako vidis?..jel bi da tebi lizem šupak,bil se bolje osjecao?? budimo iskreni,zesci si fasista i to je jasna stvar,nis ti u biti ne bi drugacije mislio i da tebi,odnosno vama takvima lizem supak,ali to ne bi rekao,jer bi ti pasalo sto tebi drzim stranu..Regoč wrote:
Je, digne tlak jer je bešćutna četnička stoka, a ti mu ližeš šupak. Pa vidi na kojoj si razini.
Ipak,Reg,u ovom slucaju nije rijec o lizanju supkova,nego cisto stilu konverzije,diskusije,i ostaloga..Vas nekoliko se obarate na Crvenog,a on vas ladno i logikom poravna za zemlju...i to me nasmije..lik je space superioriti,po inteligenciji,i stilu...eto,to je u biti to,nemam zasto lizati bilo kome shupak,jerbo..kako na pocetku rekoh,meni ste isti u tim vasim besmislenim raspravama...
Pravi parodiju na ukupnu situaciju na Balkanu..a vi se žestite i svadjate,vrijedjate,omalovazavate..a cuj..daj si malo pauze i promijeni angle,i pogledaj te nejgove postove iz drugog kuta...necu reci da vas stedi,ali ni vi to njemu ne radite..
2015-08-08
ma nije, zezam ga malo...Regoč wrote:Kic je Jugić? Nisam toga dojma, ali dopuštam da griešim.kaja wrote:aha, pa vidim da je neki jugoslovenNoor wrote:kaja wrote:a tko ste sad vi?barry_lyndon wrote:
hrvatska je zapravo oduvijek domaćin jugoslavije, kao stvoritelji jugoslavenske ideje smo usko vezani uz to..
to je kao njemački odnos spram komunizmu, kojeg su stvorili, marxa danas smatraju najvećim njemcem..
ili kao što francuzi ne vole šovinizam, a zapravo su oni stvorili nacionalizam, kao i švedi recimo..
ma kic :)
2015-08-15
michaellcmacha wrote:nema to veze sa naivnošću... svetozar je iznimno neinteligentna osoba.... to si već mogao zaključiti.....Regoč wrote:Ako smatraš da se Crveni dobronamjerno zafrkava, naivan si. Cinizmom samo prikriva mržnju.bogomdani wrote:eto vidis..ni ne kuzis sto Crvenkasti radi..maksimala se zajebaje na svoj i vas racun...sorry Reg,mene on tim svojim STILOM ladnim nasmijava..i kako uspijeva na uvrede ostati hladan i smiren..Regoč wrote:Crveni i logika!? Bagra koja obezvrjeđuje, kao da je to neka veleumna argumentacija. A ako je tebi to vrhunac raspravljačke vještine, samo dokazuješ da si koja razina ispod njega.bogomdani wrote:
Ja ne sudim NIKOM,pa tako niti crvenkastom,niti Tebi,boli me ukratko qrc za vas u ukupnom..jel..da se hocete anihilirati u potpunosti,i za to me se ebe..Lizem supak?To ti tako vidis?..jel bi da tebi lizem šupak,bil se bolje osjecao?? budimo iskreni,zesci si fasista i to je jasna stvar,nis ti u biti ne bi drugacije mislio i da tebi,odnosno vama takvima lizem supak,ali to ne bi rekao,jer bi ti pasalo sto tebi drzim stranu..
šta ima veze kad je lep ko slika i koke padaju ko pokošene
Guest- Guest
Page 11 of 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
Similar topics
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Senf:'Nisam kriv majke mi ociju mi tako mi Rade Boric'
» Tko je kriv za dvoje mrtvih i 81 zaraženih danas u Hrvatskoj ?
» Pričali smo sa sezoncima iz Srbije koji rade u Hrvatskoj. Oduševljeni su
» kako je lijepo vidjet ovakove akcije, steta sto takve ne rade po hrvatskoj
» Senf:'Nisam kriv majke mi ociju mi tako mi Rade Boric'
» Tko je kriv za dvoje mrtvih i 81 zaraženih danas u Hrvatskoj ?
» Pričali smo sa sezoncima iz Srbije koji rade u Hrvatskoj. Oduševljeni su
» kako je lijepo vidjet ovakove akcije, steta sto takve ne rade po hrvatskoj
Page 11 of 17