Rade Šerbeđija je kriv za rasulo u Hrvatskoj
Page 10 of 17
Page 10 of 17 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17
Re: Rade Šerbeđija je kriv za rasulo u Hrvatskoj
a tko ste sad vi?barry_lyndon wrote:
hrvatska je zapravo oduvijek domaćin jugoslavije, kao stvoritelji jugoslavenske ideje smo usko vezani uz to..
to je kao njemački odnos spram komunizmu, kojeg su stvorili, marxa danas smatraju najvećim njemcem..
ili kao što francuzi ne vole šovinizam, a zapravo su oni stvorili nacionalizam, kao i švedi recimo..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Crveni i logika!? Bagra koja obezvrjeđuje, kao da je to neka veleumna argumentacija. A ako je tebi to vrhunac raspravljačke vještine, samo dokazuješ da si koja razina ispod njega.bogomdani wrote:Ja ne sudim NIKOM,pa tako niti crvenkastom,niti Tebi,boli me ukratko qrc za vas u ukupnom..jel..da se hocete anihilirati u potpunosti,i za to me se ebe..Lizem supak?To ti tako vidis?..jel bi da tebi lizem šupak,bil se bolje osjecao?? budimo iskreni,zesci si fasista i to je jasna stvar,nis ti u biti ne bi drugacije mislio i da tebi,odnosno vama takvima lizem supak,ali to ne bi rekao,jer bi ti pasalo sto tebi drzim stranu..Regoč wrote:Je, digne tlak jer je bešćutna četnička stoka, a ti mu ližeš šupak. Pa vidi na kojoj si razini.bogomdani wrote:Pa ..ono..digne vam tlak,a on mrtav ladan...Regoč wrote:Aha, sve nas je raskrečio.bogomdani wrote:Ruku na srcu,Crvenkasti vas ebe u logiku,a samo tako...vec poduze..
Ipak,Reg,u ovom slucaju nije rijec o lizanju supkova,nego cisto stilu konverzije,diskusije,i ostaloga..Vas nekoliko se obarate na Crvenog,a on vas ladno i logikom poravna za zemlju...i to me nasmije..lik je space superioriti,po inteligenciji,i stilu...eto,to je u biti to,nemam zasto lizati bilo kome shupak,jerbo..kako na pocetku rekoh,meni ste isti u tim vasim besmislenim raspravama...
Miha,jep se..postedi si te male nemuzevne prstice..ne mogu te citati,kujiš?..vjerovatno lajes ko peso,ali stos,tu se nis ne moze...
Guest- Guest
joj, e daj nemoj...bogomdani wrote:
nisam srbin,nisam Hrvat,branio TVOJU drzavu
2015-08-15
kaja wrote:a tko ste sad vi?barry_lyndon wrote:
hrvatska je zapravo oduvijek domaćin jugoslavije, kao stvoritelji jugoslavenske ideje smo usko vezani uz to..
to je kao njemački odnos spram komunizmu, kojeg su stvorili, marxa danas smatraju najvećim njemcem..
ili kao što francuzi ne vole šovinizam, a zapravo su oni stvorili nacionalizam, kao i švedi recimo..
ma kic :)
Guest- Guest
aha, pa vidim da je neki jugoslovenNoor wrote:kaja wrote:a tko ste sad vi?barry_lyndon wrote:
2015-08-15
eto vidis..ni ne kuzis sto Crvenkasti radi..maksimala se zajebaje na svoj i vas racun...sorry Reg,mene on tim svojim STILOM ladnim nasmijava..i kako uspijeva na uvrede ostati hladan i smiren..Regoč wrote:Crveni i logika!? Bagra koja obezvrjeđuje, kao da je to neka veleumna argumentacija. A ako je tebi to vrhunac raspravljačke vještine, samo dokazuješ da si koja razina ispod njega.bogomdani wrote:Ja ne sudim NIKOM,pa tako niti crvenkastom,niti Tebi,boli me ukratko qrc za vas u ukupnom..jel..da se hocete anihilirati u potpunosti,i za to me se ebe..Lizem supak?To ti tako vidis?..jel bi da tebi lizem šupak,bil se bolje osjecao?? budimo iskreni,zesci si fasista i to je jasna stvar,nis ti u biti ne bi drugacije mislio i da tebi,odnosno vama takvima lizem supak,ali to ne bi rekao,jer bi ti pasalo sto tebi drzim stranu..Regoč wrote:Je, digne tlak jer je bešćutna četnička stoka, a ti mu ližeš šupak. Pa vidi na kojoj si razini.bogomdani wrote:Pa ..ono..digne vam tlak,a on mrtav ladan...Regoč wrote:
Aha, sve nas je raskrečio.
Ipak,Reg,u ovom slucaju nije rijec o lizanju supkova,nego cisto stilu konverzije,diskusije,i ostaloga..Vas nekoliko se obarate na Crvenog,a on vas ladno i logikom poravna za zemlju...i to me nasmije..lik je space superioriti,po inteligenciji,i stilu...eto,to je u biti to,nemam zasto lizati bilo kome shupak,jerbo..kako na pocetku rekoh,meni ste isti u tim vasim besmislenim raspravama...
Pravi parodiju na ukupnu situaciju na Balkanu..a vi se žestite i svadjate,vrijedjate,omalovazavate..a cuj..daj si malo pauze i promijeni angle,i pogledaj te nejgove postove iz drugog kuta...necu reci da vas stedi,ali ni vi to njemu ne radite..
Guest- Guest
Neka kaže istinu, prikrivajući istinu vrieđa žrtve velikosrbske agresije.kaja wrote:al kako vi ne kužite da ako kaže da je srbija agresor dobiće po lampi u srbiji, ako kaže da nije dobiće kod nas.Regoč wrote:Jel neki Japanac dolazi u Ameriku i priča da ne zna tko je kriv za rat?bogomdani wrote:Jel Ameri blokiraju Japance da dolaze u Ameriku,ili obratno...ebi ga..treba biti nivo,da bi se neke stvari shvatilo..
zato ti se takvi dižu i ne žele odgovoriti. oni su u neobranom grožđu što god da odgovore.
nije mu to sav grijeh... to što on u hrvatskoj nudi kroz svoj "umjetnički" rad zajedno sa ostalom jugoslavenskom bagrom koja je u osnovi svog djelovanja štetočinska, je u širem kontekstu razarujuće za hrvatsko društvo.... zbog svih njih uključujući i njega mi doslovno financiramo bjelodane hrvatske neprijatelje, a bolje bi bilo da tim novcima financiramo još dvije brigade hrvatskih vojnika.... ili četiri što bi bilo još bolje za sve nas....kaja wrote:a gle, vidiš i kada ne kaže da mu štampa stavlja riječi u usta. on je demantirao srpsku štampu i kaže da nas nije spominjao. da je sada rekao da su bili agresor sutra bi objavili u beogradu da je ustaša i dobio bi tamo.dijagram wrote:kaja wrote:al kako vi ne kužite da ako kaže da je srbija agresor dobiće po lampi u srbiji, ako kaže da nije dobiće kod nas.Regoč wrote:Jel neki Japanac dolazi u Ameriku i priča da ne zna tko je kriv za rat?bogomdani wrote:Jel Ameri blokiraju Japance da dolaze u Ameriku,ili obratno...ebi ga..treba biti nivo,da bi se neke stvari shvatilo..
zato ti se takvi dižu i ne žele odgovoriti. oni su u neobranom grožđu što god da odgovore.
ako je pravi covjek treba reci istinu, kakva god bila, no on je ne kaze, muti, bizantinska posla
uostalom, koji to Hrvat treba i zasto suosjecati s bilo kojim jugoslavenom, sto god to bilo(jugoslaven)
za takve ti je "istina"- građanski rat za koji je kriv nacionalizam. i uopće se ne moraš truditi istjerati istinu na čistac jer ju nečeš dobiti.
al ako mu je to sav grijeh, pa i nije tako strašan.
2015-08-08
kaja wrote:a tko ste sad vi?barry_lyndon wrote:
ic me
Barry
a neće ju reći, za njega je istina da je srbija agresor ali hrvatska je kriva jer je htjela van iz jugoslavije . to ti je njegova istina.Regoč wrote:Neka kaže istinu, prikrivajući istinu vrieđa žrtve velikosrbske agresije.kaja wrote:al kako vi ne kužite da ako kaže da je srbija agresor dobiće po lampi u srbiji, ako kaže da nije dobiće kod nas.Regoč wrote:Jel neki Japanac dolazi u Ameriku i priča da ne zna tko je kriv za rat?bogomdani wrote:Jel Ameri blokiraju Japance da dolaze u Ameriku,ili obratno...ebi ga..treba biti nivo,da bi se neke stvari shvatilo..
2015-08-15
joj daj začepibogomdani wrote:eto vidis..ni ne kuzis sto Crvenkasti radi..maksimala se zajebaje na svoj i vas racun...sorry Reg,mene on tim svojim STILOM ladnim nasmijava..i kako uspijeva na uvrede ostati hladan i smiren..Regoč wrote:Crveni i logika!? Bagra koja obezvrjeđuje, kao da je to neka veleumna argumentacija. A ako je tebi to vrhunac raspravljačke vještine, samo dokazuješ da si koja razina ispod njega.bogomdani wrote:Ja ne sudim NIKOM,pa tako niti crvenkastom,niti Tebi,boli me ukratko qrc za vas u ukupnom..jel..da se hocete anihilirati u potpunosti,i za to me se ebe..Lizem supak?To ti tako vidis?..jel bi da tebi lizem šupak,bil se bolje osjecao?? budimo iskreni,zesci si fasista i to je jasna stvar,nis ti u biti ne bi drugacije mislio i da tebi,odnosno vama takvima lizem supak,ali to ne bi rekao,jer bi ti pasalo sto tebi drzim stranu..Regoč wrote:Je, digne tlak jer je bešćutna četnička stoka, a ti mu ližeš šupak. Pa vidi na kojoj si razini.bogomdani wrote:
Pa ..ono..digne vam tlak,a on mrtav ladan...
Pravi parodiju na ukupnu situaciju na Balkanu..a vi se žestite i svadjate,vrijedjate,omalovazavate..a cuj..daj si malo pauze i promijeni angle,i pogledaj te nejgove postove iz drugog kuta...necu reci da vas stedi,ali ni vi to njemu ne radite..
Guest- Guest
kaja wrote:aha, pa vidim da je neki jugoslovenNoor wrote:kaja wrote:a tko ste sad vi?barry_lyndon wrote:
večeras se vrijeđamo dakle, papigo
I? Iskazuje li itko sumnju u uzrok rata? Ne odvažuje se reći da mu oni drugi ne zamjere? Ne nasmijavaj me, stvarno si koji stupanj ispod Crvenkastoga.bogomdani wrote:Regoč wrote:Jel neki Japanac dolazi u Ameriku i priča da ne zna tko je kriv za rat?bogomdani wrote:Jel Ameri blokiraju Japance da dolaze u Ameriku,ili obratno...ebi ga..treba biti nivo,da bi se neke stvari shvatilo..
ne,osim sto svakih 6.august se prirecuju evokacije u americi za zrtve njukovog bumbanja 1945..
Noor wrote:joj daj začepibogomdani wrote:eto vidis..ni ne kuzis sto Crvenkasti radi..maksimala se zajebaje na svoj i vas racun...sorry Reg,mene on tim svojim STILOM ladnim nasmijava..i kako uspijeva na uvrede ostati hladan i smiren..Regoč wrote:Crveni i logika!? Bagra koja obezvrjeđuje, kao da je to neka veleumna argumentacija. A ako je tebi to vrhunac raspravljačke vještine, samo dokazuješ da si koja razina ispod njega.bogomdani wrote:Ja ne sudim NIKOM,pa tako niti crvenkastom,niti Tebi,boli me ukratko qrc za vas u ukupnom..jel..da se hocete anihilirati u potpunosti,i za to me se ebe..Lizem supak?To ti tako vidis?..jel bi da tebi lizem šupak,bil se bolje osjecao?? budimo iskreni,zesci si fasista i to je jasna stvar,nis ti u biti ne bi drugacije mislio i da tebi,odnosno vama takvima lizem supak,ali to ne bi rekao,jer bi ti pasalo sto tebi drzim stranu..Regoč wrote:Je, digne tlak jer je bešćutna četnička stoka, a ti mu ližeš šupak. Pa vidi na kojoj si razini.bogomdani wrote:
Pa ..ono..digne vam tlak,a on mrtav ladan...
ukratko :D
barry_lyndon wrote:kaja wrote:aha, pa vidim da je neki jugoslovenNoor wrote:kaja wrote:a tko ste sad vi?barry_lyndon wrote:
večeras se vrijeđamo dakle, papigo
2015-08-15
svetko..aj nam napiši nešto na mađarskom ili hebrejskom
2015-08-15
barry_lyndon wrote:Noor wrote:joj daj začepibogomdani wrote:eto vidis..ni ne kuzis sto Crvenkasti radi..maksimala se zajebaje na svoj i vas racun...sorry Reg,mene on tim svojim STILOM ladnim nasmijava..i kako uspijeva na uvrede ostati hladan i smiren..Regoč wrote:Crveni i logika!? Bagra koja obezvrjeđuje, kao da je to neka veleumna argumentacija. A ako je tebi to vrhunac raspravljačke vještine, samo dokazuješ da si koja razina ispod njega.bogomdani wrote:
Ja ne sudim NIKOM,pa tako niti crvenkastom,niti Tebi,boli me ukratko qrc za vas u ukupnom..jel..da se hocete anihilirati u potpunosti,i za to me se ebe..Lizem supak?To ti tako vidis?..jel bi da tebi lizem šupak,bil se bolje osjecao?? budimo iskreni,zesci si fasista i to je jasna stvar,nis ti u biti ne bi drugacije mislio i da tebi,odnosno vama takvima lizem supak,ali to ne bi rekao,jer bi ti pasalo sto tebi drzim stranu..
ukratko :D
pa svaku večer nekog maltretira...jučer ili prekjučer vebera, večeras regoča...mihu od obavezno kad god stigne.
nek ode već jednom žderat i na piffo...
Guest- Guest
traži ga da nam nešto odtepa...kaja wrote:svetko..aj nam napiši nešto na mađarskom ili hebrejskom
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 10 of 17 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17
Similar topics
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Senf:'Nisam kriv majke mi ociju mi tako mi Rade Boric'
» Tko je kriv za dvoje mrtvih i 81 zaraženih danas u Hrvatskoj ?
» Pričali smo sa sezoncima iz Srbije koji rade u Hrvatskoj. Oduševljeni su
» kako je lijepo vidjet ovakove akcije, steta sto takve ne rade po hrvatskoj
» Senf:'Nisam kriv majke mi ociju mi tako mi Rade Boric'
» Tko je kriv za dvoje mrtvih i 81 zaraženih danas u Hrvatskoj ?
» Pričali smo sa sezoncima iz Srbije koji rade u Hrvatskoj. Oduševljeni su
» kako je lijepo vidjet ovakove akcije, steta sto takve ne rade po hrvatskoj
Page 10 of 17