Rade Šerbeđija je kriv za rasulo u Hrvatskoj
Page 9 of 17
Page 9 of 17 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Re: Rade Šerbeđija je kriv za rasulo u Hrvatskoj
pa nek ide u pičku mile mame u jugoslaviju.... možda kod onog tepića ima mjesta.... uglavnom u hrvatskoj mu nije mjesto.... on svojom pojavnošću i povlasticama koje ničim nije zaslužio, kontaminira ovu zemlju....kaja wrote:kamen spoticanja kod rade su brijuni i ljubomora što tamo nema neki hrvatski glumac, odnosno hrvat kazalište. a ako moram birati između vilija matule i rade neka rade bude, on je bar umjetnik za razliku od ovih budala, kontaminirali bi papige i slonove. a onda se izvlači argument srbin.
spočitava mu se što je otišao 90 ih a što je drugo mogao. on je kako je sam rekao poznat svima i realno tada bi ga njih deset pozdravilo a 11-i bi mu zaljepio šamar na ulici iz čista mira.
ni u srbiji nije bolje prošao. i zato je otišao vani.
rade nije čedo, on je jugosloven i jebiga. ako mu je to sav grijeh onda jebiga..ne možete očekivati od rade da bude za dom spreman.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Jel neki Japanac dolazi u Ameriku i priča da ne zna tko je kriv za rat?bogomdani wrote:Jel Ameri blokiraju Japance da dolaze u Ameriku,ili obratno...ebi ga..treba biti nivo,da bi se neke stvari shvatilo..
pa ne može u jugoslaviju kad je nema. a povlastice su mu dali naši, i napravili od njega savršenu metu s tim.michaellcmacha wrote:pa nek ide u pičku mile mame u jugoslaviju.... možda kod onog tepića ima mjesta.... uglavnom u hrvatskoj mu nije mjesto.... on svojom pojavnošću i povlasticama koje ničim nije zaslužio, kontaminira ovu zemlju....kaja wrote:kamen spoticanja kod rade su brijuni i ljubomora što tamo nema neki hrvatski glumac, odnosno hrvat kazalište. a ako moram birati između vilija matule i rade neka rade bude, on je bar umjetnik za razliku od ovih budala, kontaminirali bi papige i slonove. a onda se izvlači argument srbin.
spočitava mu se što je otišao 90 ih a što je drugo mogao. on je kako je sam rekao poznat svima i realno tada bi ga njih deset pozdravilo a 11-i bi mu zaljepio šamar na ulici iz čista mira.
ni u srbiji nije bolje prošao. i zato je otišao vani.
rade nije čedo, on je jugosloven i jebiga. ako mu je to sav grijeh onda jebiga..ne možete očekivati od rade da bude za dom spreman.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ja ne sudim NIKOM,pa tako niti crvenkastom,niti Tebi,boli me ukratko qrc za vas u ukupnom..jel..da se hocete anihilirati u potpunosti,i za to me se ebe..Lizem supak?To ti tako vidis?..jel bi da tebi lizem šupak,bil se bolje osjecao?? budimo iskreni,zesci si fasista i to je jasna stvar,nis ti u biti ne bi drugacije mislio i da tebi,odnosno vama takvima lizem supak,ali to ne bi rekao,jer bi ti pasalo sto tebi drzim stranu..Regoč wrote:Je, digne tlak jer je bešćutna četnička stoka, a ti mu ližeš šupak. Pa vidi na kojoj si razini.bogomdani wrote:Pa ..ono..digne vam tlak,a on mrtav ladan...Regoč wrote:Aha, sve nas je raskrečio.bogomdani wrote:Ruku na srcu,Crvenkasti vas ebe u logiku,a samo tako...vec poduze..
Ipak,Reg,u ovom slucaju nije rijec o lizanju supkova,nego cisto stilu konverzije,diskusije,i ostaloga..Vas nekoliko se obarate na Crvenog,a on vas ladno i logikom poravna za zemlju...i to me nasmije..lik je space superioriti,po inteligenciji,i stilu...eto,to je u biti to,nemam zasto lizati bilo kome shupak,jerbo..kako na pocetku rekoh,meni ste isti u tim vasim besmislenim raspravama...
Guest- Guest
Regoč wrote:Pošnjofaj se.bogomdani wrote:ne znam.,..ne znam kako smrde cetnici,a niti drugi...Regoč wrote:Ako smrdi kao četnik, četnik je.
Guest- Guest
al kako vi ne kužite da ako kaže da je srbija agresor dobiće po lampi u srbiji, ako kaže da nije dobiće kod nas.Regoč wrote:Jel neki Japanac dolazi u Ameriku i priča da ne zna tko je kriv za rat?bogomdani wrote:Jel Ameri blokiraju Japance da dolaze u Ameriku,ili obratno...ebi ga..treba biti nivo,da bi se neke stvari shvatilo..
zato ti se takvi dižu i ne žele odgovoriti. oni su u neobranom grožđu što god da odgovore.
2015-08-15
Regoč wrote:Jel neki Japanac dolazi u Ameriku i priča da ne zna tko je kriv za rat?bogomdani wrote:Jel Ameri blokiraju Japance da dolaze u Ameriku,ili obratno...ebi ga..treba biti nivo,da bi se neke stvari shvatilo..
ne,osim sto svakih 6.august se prirecuju evokacije u americi za zrtve njukovog bumbanja 1945..
Guest- Guest
kaja wrote:al kako vi ne kužite da ako kaže da je srbija agresor dobiće po lampi u srbiji, ako kaže da nije dobiće kod nas.Regoč wrote:Jel neki Japanac dolazi u Ameriku i priča da ne zna tko je kriv za rat?bogomdani wrote:Jel Ameri blokiraju Japance da dolaze u Ameriku,ili obratno...ebi ga..treba biti nivo,da bi se neke stvari shvatilo..
zato ti se takvi dižu i ne žele odgovoriti. oni su u neobranom grožđu što god da odgovore.
ako je pravi covjek treba reci istinu, kakva god bila, no on je ne kaze, muti, bizantinska posla
uostalom, koji to Hrvat treba i zasto suosjecati s bilo kojim jugoslavenom, sto god to bilo(jugoslaven)
dijagram-
2015-08-09
s obzirom da ti nisi ni poluinteligentan, onda ni ne čudi da ti imponira čitati tog ološara.... inače glup je ko kurac... isto kao i ti ali iz drugog povoda čuči u prikrajku i čeka kog će podjebati.... on iz mržnje, a ti iz nemoći jer uredovno ispadneš glup, s obzirom da nisi u stanju ni pošteno slagati.... većina forumaša ali i forumašica te smatra ober lažovom bez skrupula koji ima prikrivene pedofilske porive, usput si i šovinist i nacist po defaultu.... ;))bogomdani wrote:Ja ne sudim NIKOM,pa tako niti crvenkastom,niti Tebi,boli me ukratko qrc za vas u ukupnom..jel..da se hocete anihilirati u potpunosti,i za to me se ebe..Lizem supak?To ti tako vidis?..jel bi da tebi lizem šupak,bil se bolje osjecao?? budimo iskreni,zesci si fasista i to je jasna stvar,nis ti u biti ne bi drugacije mislio i da tebi,odnosno vama takvima lizem supak,ali to ne bi rekao,jer bi ti pasalo sto tebi drzim stranu..Regoč wrote:Je, digne tlak jer je bešćutna četnička stoka, a ti mu ližeš šupak. Pa vidi na kojoj si razini.bogomdani wrote:Pa ..ono..digne vam tlak,a on mrtav ladan...Regoč wrote:Aha, sve nas je raskrečio.bogomdani wrote:Ruku na srcu,Crvenkasti vas ebe u logiku,a samo tako...vec poduze..
Ipak,Reg,u ovom slucaju nije rijec o lizanju supkova,nego cisto stilu konverzije,diskusije,i ostaloga..Vas nekoliko se obarate na Crvenog,a on vas ladno i logikom poravna za zemlju...i to me nasmije..lik je space superioriti,po inteligenciji,i stilu...eto,to je u biti to,nemam zasto lizati bilo kome shupak,jerbo..kako na pocetku rekoh,meni ste isti u tim vasim besmislenim raspravama...
2015-08-08
Sam si se svojim upisima identificirao, druga ti legitimacija ne treba.bogomdani wrote:A taman pomislih da imas mozga...budaletino,madjarski zidov podrijetlom,ali retardima da ponovim 1000x,opet ce vidjeti srbina,četnika,jugonostalgicara,ovog i onog,i to samo zato jer ne podrzavam nacističko gledanje u danasnjem vremenu..ali kad nes pozitvno kazem,onda nisam cetnik..Regoč wrote:Pošnjofaj se.bogomdani wrote:ne znam.,..ne znam kako smrde cetnici,a niti drugi...Regoč wrote:Ako smrdi kao četnik, četnik je.
summa summarum...jadni i balkanski nacin diskreditacije sugovornika...
Reg,nikad od tebe necega..
kaja wrote:al kako vi ne kužite da ako kaže da je srbija agresor dobiće po lampi u srbiji, ako kaže da nije dobiće kod nas.Regoč wrote:Jel neki Japanac dolazi u Ameriku i priča da ne zna tko je kriv za rat?bogomdani wrote:Jel Ameri blokiraju Japance da dolaze u Ameriku,ili obratno...ebi ga..treba biti nivo,da bi se neke stvari shvatilo..
kajo, pa nek kaže istinu i ostane na Brijunima. a ima i hollywood.
Guest- Guest
Reg,ne znam koje si godiste,ali recimo,nisi imao prilike nositi RH uniformu u ratu,bio si premlad..
Ja sam tad opet imao dovoljno godina i volje da se javim volonterski i casno odrapam svoje..
Sad,ti meni kazes cetnik,a Pas ti guzicu poharao..
nisam srbin,nisam Hrvat,branio TVOJU drzavu,a ti mi kazes cetnik..pa da nije presmijesno,bilo bi za plakanje,naravno na tvoj racun...
Jer,koji si qurac TI napravio za svoju drzavu??(e ovo je najbolje)
Ja sam tad opet imao dovoljno godina i volje da se javim volonterski i casno odrapam svoje..
nisam srbin,nisam Hrvat,branio TVOJU drzavu,a ti mi kazes cetnik..pa da nije presmijesno,bilo bi za plakanje,naravno na tvoj racun...
Guest- Guest
ma šta si ti branio... aj ne seri, prodaji te spike crvenkastom jebo te on u usta lažljiva....bogomdani wrote:Reg,ne znam koje si godiste,ali recimo,nisi imao prilike nositi RH uniformu u ratu,bio si premlad..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Cuj,tvom menthalnom sklopu,za koji sam mislio da je napredniji,naravno da je slika ista..,sto god se reklo,napisalo naslikalo..Regoč wrote:Sam si se svojim upisima identificirao, druga ti legitimacija ne treba.bogomdani wrote:A taman pomislih da imas mozga...budaletino,madjarski zidov podrijetlom,ali retardima da ponovim 1000x,opet ce vidjeti srbina,četnika,jugonostalgicara,ovog i onog,i to samo zato jer ne podrzavam nacističko gledanje u danasnjem vremenu..ali kad nes pozitvno kazem,onda nisam cetnik..Regoč wrote:Pošnjofaj se.bogomdani wrote:ne znam.,..ne znam kako smrde cetnici,a niti drugi...Regoč wrote:Ako smrdi kao četnik, četnik je.
summa summarum...jadni i balkanski nacin diskreditacije sugovornika...
Reg,nikad od tebe necega..
Guest- Guest
vidim Miha se nes raspisao ali ne vidim sto pise...vjerovatno bedastoce,ko po obicaju..
Guest- Guest
Šlampa isto..ebi ga..podguzna mooha..jedno ide sa drugim..
Guest- Guest
ti odore hrvatskog vojnika, ili sjp policajca si vidio samo u prolazu na nekom, a ti je nosio nisi... ali ti je za potrebe lakše komunikacije dobro došla i jedna takva laž...
2015-08-08
bogomdani wrote:Ja ne sudim NIKOM,pa tako niti crvenkastom,niti Tebi,boli me ukratko qrc za vas u ukupnom..jel..da se hocete anihilirati u potpunosti,i za to me se ebe..Lizem supak?To ti tako vidis?..jel bi da tebi lizem šupak,bil se bolje osjecao?? budimo iskreni,zesci si fasista i to je jasna stvar,nis ti u biti ne bi drugacije mislio i da tebi,odnosno vama takvima lizem supak,ali to ne bi rekao,jer bi ti pasalo sto tebi drzim stranu..Regoč wrote:Je, digne tlak jer je bešćutna četnička stoka, a ti mu ližeš šupak. Pa vidi na kojoj si razini.bogomdani wrote:Pa ..ono..digne vam tlak,a on mrtav ladan...Regoč wrote:Aha, sve nas je raskrečio.bogomdani wrote:Ruku na srcu,Crvenkasti vas ebe u logiku,a samo tako...vec poduze..
Guest- Guest
hrvatska je zapravo oduvijek domaćin jugoslavije, kao stvoritelji jugoslavenske ideje smo usko vezani uz to..
to je kao njemački odnos spram komunizmu, kojeg su stvorili, marxa danas smatraju najvećim njemcem..
ili kao što francuzi ne vole šovinizam, a zapravo su oni stvorili nacionalizam, kao i švedi recimo..
a gle, vidiš i kada ne kaže da mu štampa stavlja riječi u usta. on je demantirao srpsku štampu i kaže da nas nije spominjao. da je sada rekao da su bili agresor sutra bi objavili u beogradu da je ustaša i dobio bi tamo.dijagram wrote:kaja wrote:al kako vi ne kužite da ako kaže da je srbija agresor dobiće po lampi u srbiji, ako kaže da nije dobiće kod nas.Regoč wrote:Jel neki Japanac dolazi u Ameriku i priča da ne zna tko je kriv za rat?bogomdani wrote:Jel Ameri blokiraju Japance da dolaze u Ameriku,ili obratno...ebi ga..treba biti nivo,da bi se neke stvari shvatilo..
ako je pravi covjek treba reci istinu, kakva god bila, no on je ne kaze, muti, bizantinska posla
uostalom, koji to Hrvat treba i zasto suosjecati s bilo kojim jugoslavenom, sto god to bilo(jugoslaven)
za takve ti je "istina"- građanski rat za koji je kriv nacionalizam. i uopće se ne moraš truditi istjerati istinu na čistac jer ju nečeš dobiti.
al ako mu je to sav grijeh, pa i nije tako strašan.
2015-08-15
a tko ste sad vi?barry_lyndon wrote:
hrvatska je zapravo oduvijek domaćin jugoslavije, kao stvoritelji jugoslavenske ideje smo usko vezani uz to..
to je kao njemački odnos spram komunizmu, kojeg su stvorili, marxa danas smatraju najvećim njemcem..
ili kao što francuzi ne vole šovinizam, a zapravo su oni stvorili nacionalizam, kao i švedi recimo..
2015-08-15
Page 9 of 17 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Similar topics
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Senf:'Nisam kriv majke mi ociju mi tako mi Rade Boric'
» Tko je kriv za dvoje mrtvih i 81 zaraženih danas u Hrvatskoj ?
» Pričali smo sa sezoncima iz Srbije koji rade u Hrvatskoj. Oduševljeni su
» kako je lijepo vidjet ovakove akcije, steta sto takve ne rade po hrvatskoj
» Senf:'Nisam kriv majke mi ociju mi tako mi Rade Boric'
» Tko je kriv za dvoje mrtvih i 81 zaraženih danas u Hrvatskoj ?
» Pričali smo sa sezoncima iz Srbije koji rade u Hrvatskoj. Oduševljeni su
» kako je lijepo vidjet ovakove akcije, steta sto takve ne rade po hrvatskoj
Page 9 of 17