Rade Šerbeđija je kriv za rasulo u Hrvatskoj
Page 8 of 17
Page 8 of 17 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17
Re: Rade Šerbeđija je kriv za rasulo u Hrvatskoj
Ma..samo ti se pricinja...ne imati fobije...
Guest- Guest
Ruku na srcu,Crvenkasti vas ebe u logiku,a samo tako...vec poduze..
Guest- Guest
Regoč wrote:Što se snjušiše četnici.
eh...ko magneti, bokte, krpa i zakrpa.
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
ne znam.,..ne znam kako smrde cetnici,a niti drugi...Regoč wrote:Ako smrdi kao četnik, četnik je.
Guest- Guest
Šerbedžijino pismo Ministarstvu branitelja:
"Ja sam bio i ostao sin hrvatskog partizana. Moja misija mirenja i sprječavanja rata postala je besmislena, a kako je moje lice bilo i suviše prepoznatljivo i mnoge ljude provociralo, postalo mi je nemoguće živjeti u mojoj zemlji i otišao sam. Uslijedile su godine rata i stradanja tisuća ljudi. Naravno da poštujem svakoga tko je branio svoj dom, sve istinske heroje i sve stradalnike. Takvih je mnogo i cijena rata je zastrašujuća.
Medijske spletke i igre oko moga imena su se i poslije rata nastavljale, a neke se gotovo planski ponavljaju, obično prije nekih izbora ili političkih skandala, pa se u nedogled ponavljaju laži, na primjer o tome da sam u zimu 1991. snimao film u razrušenom Vukovaru. I uzalud moj demantij svih ovih godina. Pa, evo, i sada se opet priča ponavlja. Ja uistinu u svome intervjuu na Beogradskom sajmu knjiga nisam ni jednom riječju spomenuo Domovinski rat, hrvatske branitelje, hrvatske generale niti Haag. Od brojnih medija koji su bili prisutni samo je nekolicina žute štampe iskrivila moje riječi. Na osnovu toga Ministarstvo branitelja je nesmotreno i bez provjere autentičnosti poslalo priopćenje javnosti u kojem me se difamira.
Na pisanje portala i žute štampe već dugo ne reagiram. Ali smatram da je ovo neodgovoran postupak jedne državne institucije. Ja čitav svoj život u teškim vremenima u kojima smo živjeli i kroz koja još uvijek prolazimo želim spajati ljude i nadam se da ćemo jednoga dana izaći iz krugova nasilja i stradanja u koja nas je naša povijest utopila. To neke iritira, ali uvjeren sam da Hrvatska ide prema građenju jednog slobodnog i demokratskog društva u kojem će neke nove generacije sretnije rasti."
veleumno receno...ono..vrlo umno...kakogod..barry_lyndon wrote:
Šerbedžijino pismo Ministarstvu branitelja:
"Ja sam bio i ostao sin hrvatskog partizana. Moja misija mirenja i sprječavanja rata postala je besmislena, a kako je moje lice bilo i suviše prepoznatljivo i mnoge ljude provociralo, postalo mi je nemoguće živjeti u mojoj zemlji i otišao sam. Uslijedile su godine rata i stradanja tisuća ljudi. Naravno da poštujem svakoga tko je branio svoj dom, sve istinske heroje i sve stradalnike. Takvih je mnogo i cijena rata je zastrašujuća.
Medijske spletke i igre oko moga imena su se i poslije rata nastavljale, a neke se gotovo planski ponavljaju, obično prije nekih izbora ili političkih skandala, pa se u nedogled ponavljaju laži, na primjer o tome da sam u zimu 1991. snimao film u razrušenom Vukovaru. I uzalud moj demantij svih ovih godina. Pa, evo, i sada se opet priča ponavlja. Ja uistinu u svome intervjuu na Beogradskom sajmu knjiga nisam ni jednom riječju spomenuo Domovinski rat, hrvatske branitelje, hrvatske generale niti Haag. Od brojnih medija koji su bili prisutni samo je nekolicina žute štampe iskrivila moje riječi. Na osnovu toga Ministarstvo branitelja je nesmotreno i bez provjere autentičnosti poslalo priopćenje javnosti u kojem me se difamira.
Na pisanje portala i žute štampe već dugo ne reagiram. Ali smatram da je ovo neodgovoran postupak jedne državne institucije. Ja čitav svoj život u teškim vremenima u kojima smo živjeli i kroz koja još uvijek prolazimo želim spajati ljude i nadam se da ćemo jednoga dana izaći iz krugova nasilja i stradanja u koja nas je naša povijest utopila. To neke iritira, ali uvjeren sam da Hrvatska ide prema građenju jednog slobodnog i demokratskog društva u kojem će neke nove generacije sretnije rasti."
Guest- Guest
Aha, sve nas je raskrečio.bogomdani wrote:Ruku na srcu,Crvenkasti vas ebe u logiku,a samo tako...vec poduze..
Pa ..ono..digne vam tlak,a on mrtav ladan...Regoč wrote:Aha, sve nas je raskrečio.bogomdani wrote:Ruku na srcu,Crvenkasti vas ebe u logiku,a samo tako...vec poduze..
Guest- Guest
Pošnjofaj se.bogomdani wrote:ne znam.,..ne znam kako smrde cetnici,a niti drugi...Regoč wrote:Ako smrdi kao četnik, četnik je.
Jel Ameri blokiraju Japance da dolaze u Ameriku,ili obratno...ebi ga..treba biti nivo,da bi se neke stvari shvatilo..
Guest- Guest
A taman pomislih da imas mozga...budaletino,madjarski zidov podrijetlom,ali retardima da ponovim 1000x,opet ce vidjeti srbina,četnika,jugonostalgicara,ovog i onog,i to samo zato jer ne podrzavam nacističko gledanje u danasnjem vremenu..ali kad nes pozitvno kazem,onda nisam cetnik..Regoč wrote:Pošnjofaj se.bogomdani wrote:ne znam.,..ne znam kako smrde cetnici,a niti drugi...Regoč wrote:Ako smrdi kao četnik, četnik je.
summa summarum...jadni i balkanski nacin diskreditacije sugovornika...
Reg,nikad od tebe necega..
Guest- Guest
zato mi znamo kako smrdi lažljivko... ;), da nije tebe ne bi znali....bogomdani wrote:ne znam.,..ne znam kako smrde cetnici,a niti drugi...Regoč wrote:Ako smrdi kao četnik, četnik je.
2015-08-08
ti nes znas,nedojebanko...hajd jedi i narasti do muškog formata...michaellcmacha wrote:zato mi znamo kako smrdi lažljivko... ;), da nije tebe ne bi znali....bogomdani wrote:ne znam.,..ne znam kako smrde cetnici,a niti drugi...Regoč wrote:Ako smrdi kao četnik, četnik je.
Guest- Guest
znači žešči ološ, ali samo u umišljaju.... srbo si ti, i to kvalificirani samo sa opakim kuršlusom u glavi....bogomdani wrote:A taman pomislih da imas mozga...budaletino,madjarski zidov podrijetlom,ali retardima da ponovim 1000x,opet ce vidjeti srbina,četnika,jugonostalgicara,ovog i onog,i to samo zato jer ne podrzavam nacističko gledanje u danasnjem vremenu..ali kad nes pozitvno kazem,onda nisam cetnik..Regoč wrote:Pošnjofaj se.bogomdani wrote:ne znam.,..ne znam kako smrde cetnici,a niti drugi...Regoč wrote:Ako smrdi kao četnik, četnik je.
summa summarum...jadni i balkanski nacin diskreditacije sugovornika...
Reg,nikad od tebe necega..
2015-08-08
kamen spoticanja kod rade su brijuni i ljubomora što tamo nema neki hrvatski glumac, odnosno hrvat kazalište. a ako moram birati između vilija matule i rade neka rade bude, on je bar umjetnik za razliku od ovih budala, kontaminirali bi papige i slonove. a onda se izvlači argument srbin.
spočitava mu se što je otišao 90 ih a što je drugo mogao. on je kako je sam rekao poznat svima i realno tada bi ga njih deset pozdravilo a 11-i bi mu zaljepio šamar na ulici iz čista mira.
ni u srbiji nije bolje prošao. i zato je otišao vani.
rade nije čedo, on je jugosloven i jebiga. ako mu je to sav grijeh onda jebiga..ne možete očekivati od rade da bude za dom spreman.
spočitava mu se što je otišao 90 ih a što je drugo mogao. on je kako je sam rekao poznat svima i realno tada bi ga njih deset pozdravilo a 11-i bi mu zaljepio šamar na ulici iz čista mira.
rade nije čedo, on je jugosloven i jebiga. ako mu je to sav grijeh onda jebiga..ne možete očekivati od rade da bude za dom spreman.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I same zene kazui da ono ispod 180 nije muškarac..jel si zato tako isfrustriran i iskompleksiran,a uvijek nadrkan Miha?
Guest- Guest
Je, digne tlak jer je bešćutna četnička stoka, a ti mu ližeš šupak. Pa vidi na kojoj si razini.bogomdani wrote:Pa ..ono..digne vam tlak,a on mrtav ladan...Regoč wrote:Aha, sve nas je raskrečio.bogomdani wrote:Ruku na srcu,Crvenkasti vas ebe u logiku,a samo tako...vec poduze..
uostalom Rade ,je pokazao da je u svojoj bransi svjecki format,kao reziser i glumac...
Guest- Guest
pa nek ide u pičku mile mame u jugoslaviju.... možda kod onog tepića ima mjesta.... uglavnom u hrvatskoj mu nije mjesto.... on svojom pojavnošću i povlasticama koje ničim nije zaslužio, kontaminira ovu zemlju....kaja wrote:kamen spoticanja kod rade su brijuni i ljubomora što tamo nema neki hrvatski glumac, odnosno hrvat kazalište. a ako moram birati između vilija matule i rade neka rade bude, on je bar umjetnik za razliku od ovih budala, kontaminirali bi papige i slonove. a onda se izvlači argument srbin.
2015-08-08
Page 8 of 17 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17
Similar topics
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Senf:'Nisam kriv majke mi ociju mi tako mi Rade Boric'
» Tko je kriv za dvoje mrtvih i 81 zaraženih danas u Hrvatskoj ?
» Pričali smo sa sezoncima iz Srbije koji rade u Hrvatskoj. Oduševljeni su
» kako je lijepo vidjet ovakove akcije, steta sto takve ne rade po hrvatskoj
» Senf:'Nisam kriv majke mi ociju mi tako mi Rade Boric'
» Tko je kriv za dvoje mrtvih i 81 zaraženih danas u Hrvatskoj ?
» Pričali smo sa sezoncima iz Srbije koji rade u Hrvatskoj. Oduševljeni su
» kako je lijepo vidjet ovakove akcije, steta sto takve ne rade po hrvatskoj
Page 8 of 17