Rade Šerbeđija je kriv za rasulo u Hrvatskoj
Page 6 of 17
Page 6 of 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Re: Rade Šerbeđija je kriv za rasulo u Hrvatskoj
Doduše, ne bi ja njega zvao.maggie13 wrote:Oh, Emire, Emire, što si se džaniju zamjerio..dzango wrote:Bila je na Mokroj Gori ali Nemanja jaje nije zvao.maggie13 wrote:Da ti je bila blizu, više bi patio.dzango wrote:Ni ja nisam saleteo Moniku Beluči, pa šta sad.maggie13 wrote:
Nije ero problem, problem su izgubljeni snovi i nedosanjane sanje.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ne treba on ništa. Pustimo sad osjećaje i držimo se činjenica. Koliko optužnica za ratne zločine stoji u ladicama i skuplja prašinu? Koliko zločinaca nekažnjeno hoda ulicama gradova gdje su harali? Previše. Toga se treba prihvatiti, a ne lova na riječi. Riječi su magla.
Guest- Guest
ovo je solidan rezon... ali dopusti da se nikako nije smjelo omogućiti njemu da on tamo nešto umjetnikuje po brijunima, kao niti omogućiti besplatno ljetovanje likovima i likušama poput stazića i opačićke.... niti je on hrvatsku kulturu ičim zadužio niti su ovi iz ikojeg razloga zaslužili tu blagodat... ali ok tako je bilo od 2000 na ovamo, iako bi bilo logičnije da je sve ovo vrijeme bio nepoželjan u hrvatskoj....Starhemberg wrote:Prvo procesuirajte Stanimirovića i one silovatelje po Vukovaru...ako država nije sposobna takve dovest na sud, onda neka se i razne spodobe mane Radeta...Rade nije ubio, protjerao, silovao...iskaljivat se na njemu jer oni pravi krivci izmiču je BIJEDNO....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
asilovski wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/potpisite-da-ne-zelite-serbedziju-na-brijunima-978636#axzz4Rau2AU00
otočje Brioni su istarski otoci a ne hrvatski.
Guest- Guest
Brioni možda, ali ne i Brijuni...Gnječ wrote:asilovski wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/potpisite-da-ne-zelite-serbedziju-na-brijunima-978636#axzz4Rau2AU00
Eroo- Posts : 79085
2016-07-22
joj jeste dosadni više u pičkumile matere.asilovski wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/potpisite-da-ne-zelite-serbedziju-na-brijunima-978636#axzz4Rau2AU00
jebo ih rade da ih jebo.
kaj taj napravio osim što malo sere i pravi se grbav, niš.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Snimio nekoliko desetina filmova?kaja wrote:joj jeste dosadni više u pičkumile matere.asilovski wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/potpisite-da-ne-zelite-serbedziju-na-brijunima-978636#axzz4Rau2AU00
jebo ih rade da ih jebo.
kaj taj napravio osim što malo sere i pravi se grbav, niš.
Matijaz Debeljak ·
Studies
Nikako na Brijune ni on ni njemu slični. Mislim da bi mi branitelji i naše udruge morali potpisivati više peticija jer ova Hrvatska sa ovakim političarima nigdje ne vodi. Kao npr. da se Pupovac i njegovi maknu iz politike, Vlade i svih ostalih rukovodećih pozicija kao i pojedini članovi Vlade itd. ima još puno toga. Previše je krvi proliveno, dijece ubijeno, žena silovanih i ostalih strahota i na kraju Hrvatsku predali u ruke K O M E...........Za ovakvo stanje djelom snosimo odgovornost i mi branitelji i naše udruge.
Like · Reply · 6 · 21 hrs
Studies
Nikako na Brijune ni on ni njemu slični. Mislim da bi mi branitelji i naše udruge morali potpisivati više peticija jer ova Hrvatska sa ovakim političarima nigdje ne vodi. Kao npr. da se Pupovac i njegovi maknu iz politike, Vlade i svih ostalih rukovodećih pozicija kao i pojedini članovi Vlade itd. ima još puno toga. Previše je krvi proliveno, dijece ubijeno, žena silovanih i ostalih strahota i na kraju Hrvatsku predali u ruke K O M E...........Za ovakvo stanje djelom snosimo odgovornost i mi branitelji i naše udruge.
Like · Reply · 6 · 21 hrs
Kermit-
2014-04-17
Dom Zadar
Imali konja zvaja se rade šeberdžija i bija je lin ka magare kad bi iša prdija stari parip tako da si uvik mora ići po strani ili isprid a zna la se beštija i ritnit pripa se jednom svoje sine pa prolija damižanu vina nikad mu nisi moga virovati ni kad bi ga naija zobi još grdji bi bija osilija bi se pa se zna i na zadnje propeti kad ga nismo mogli izdurat prodamo ga nikome talijanu dobija madrikulu za mortadelu od onda nis poija jedne fete kad je talijan reka očega činidu mortadelu čini mi se da je sličan ovom svom imenjaku
Like · Reply · 7 hrs
Kermit-
2014-04-17
Eroo wrote:Brioni možda, ali ne i Brijuni...Gnječ wrote:asilovski wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/potpisite-da-ne-zelite-serbedziju-na-brijunima-978636#axzz4Rau2AU00
čuj, samo se vi sa vašom ustašijom ne približavajte Istri i ne kopajte probleme tamo gdje ih nema i bit će sve u redu. OK? Učka vam je granica tamo preko iza Učke ustašujte ovdje nećete.
Guest- Guest
Eroo wrote:Brioni možda, ali ne i Brijuni...Gnječ wrote:asilovski wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/potpisite-da-ne-zelite-serbedziju-na-brijunima-978636#axzz4Rau2AU00
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
Starha, ustašo! Prvo zločince na sud, dotad debudžetirati Radu.
Kakov rasap va Hrvatskoj? Vidim, lipo se punog droba sedi za računalom i mlatu se bedavosti o poskupljenju auto-cest od 1 do 3 €, a Hrvatska ima na raspolaganju 10 000 000 000 (milijardi) € za gospodarstvo. Triba samo sest i dobre projekte načinit.
Da je rasap Asila, ti bi pustil ovo ča sad činiš i golimi rukami slavonsku zemljicu oral kako bi se prehranil. To rasap človiku čini.
A ča se Radeta Šerbedžije tiče, pa tovarušice i tovaruši, pojdimo malo va povist i zmislite si vrime malo predi ili potli 22. lipnja 1941. kad Nimška napada SSSR.
Zmislite si jednog Sovjeta (Ukrajinac, Azer, Sibirac ... gdo god) ki je osvidočeni ''mirotvorac'' ter zarad mirotvorstva biži va najgori čas va Berlin i tamo ondar lipo snimi mirotvorski filmić. Preskočimo sad boj i zaprav si bolje zmislite ča bi mu se dogodilo kad bi se ta Sovjet nikim slučajem vrnul potli jedno 20 let va SSSR. Ili va današnju Putinovu Rusiju. Sejedno. Ako bi imal sriće, brzčas bi dobil zrno va glavu i bi ga hitili va niku grabu ter zatrpali prez ikakova obiližja. Ili .... ili va gorem slučaju bi ga poslali va niki sibirski gulag kadi bi ga tako obradjivali da bi pred saku noć molil Boga, veroval va nj ili ne, da se zjutra živ ne zbudi. A familiju mu .... i njih bi verojatno nigdi pojil mrak.
I to bi se dogodilo prez obzira hrdali tada Sovjeti ili danaska Rusi tvrdi ''lenjingradski'' kruh od piljevine i ''pili snig'' ili se prežeravali s kavijarem i opijali pinušcem. Nigdor ne bi niti časa premislil da ta bivši Sovjet ni dobil ča zavridjuje.
Da je rasap Asila, ti bi pustil ovo ča sad činiš i golimi rukami slavonsku zemljicu oral kako bi se prehranil. To rasap človiku čini.
A ča se Radeta Šerbedžije tiče, pa tovarušice i tovaruši, pojdimo malo va povist i zmislite si vrime malo predi ili potli 22. lipnja 1941. kad Nimška napada SSSR.
Zmislite si jednog Sovjeta (Ukrajinac, Azer, Sibirac ... gdo god) ki je osvidočeni ''mirotvorac'' ter zarad mirotvorstva biži va najgori čas va Berlin i tamo ondar lipo snimi mirotvorski filmić. Preskočimo sad boj i zaprav si bolje zmislite ča bi mu se dogodilo kad bi se ta Sovjet nikim slučajem vrnul potli jedno 20 let va SSSR. Ili va današnju Putinovu Rusiju. Sejedno. Ako bi imal sriće, brzčas bi dobil zrno va glavu i bi ga hitili va niku grabu ter zatrpali prez ikakova obiližja. Ili .... ili va gorem slučaju bi ga poslali va niki sibirski gulag kadi bi ga tako obradjivali da bi pred saku noć molil Boga, veroval va nj ili ne, da se zjutra živ ne zbudi. A familiju mu .... i njih bi verojatno nigdi pojil mrak.
I to bi se dogodilo prez obzira hrdali tada Sovjeti ili danaska Rusi tvrdi ''lenjingradski'' kruh od piljevine i ''pili snig'' ili se prežeravali s kavijarem i opijali pinušcem. Nigdor ne bi niti časa premislil da ta bivši Sovjet ni dobil ča zavridjuje.
Stribor-
2015-09-22
Regoč-
2015-08-21
Regoč wrote:Radu u grabu, zaključuje Stribor.
Ma ne, miran i miroljubiv sam človik.
Tu i tamo
Samo rečem ča bi ga va drugih država čekalo ako bi se ufal vrnuti.
Stribor-
2015-09-22
Sviraš ti na violini, mali moj, ali zapamti - tvoj život će biti borba s divljim zvijerima!
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ogorceni-serbedzija-pisao-ministru-branitelja-evo-sto-mu-je-porucio/935559.aspx
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Rade, smrade! Ako nisi mogao odabrati 91., nemoj ni sada. Drži se ti bjelosvjetske fukare.
Regoč wrote:Rade, smrade! Ako nisi mogao odabrati 91., nemoj ni sada. Drži se ti bjelosvjetske fukare.
nisi citao tekst ?
odabrao je
2014-04-12
Je, odabrao je otići iz Hrvatske ugrožene velikosrbskom agresijom u Beograd. Nek se toga drži.debotoijusto wrote:Regoč wrote:Rade, smrade! Ako nisi mogao odabrati 91., nemoj ni sada. Drži se ti bjelosvjetske fukare.
nisi citao tekst ?
odabrao je
mozes i tako gledatRegoč wrote:Je, odabrao je otići iz Hrvatske ugrožene velikosrbskom agresijom u Beograd. Nek se toga drži.debotoijusto wrote:Regoč wrote:Rade, smrade! Ako nisi mogao odabrati 91., nemoj ni sada. Drži se ti bjelosvjetske fukare.
nisi citao tekst ?
odabrao je
ja vidim da je otisao snimiti film , nakon toga odlazi s balkana
2014-04-12
Opet gledaš filočetnički, što ne čudi.
Page 6 of 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Similar topics
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Senf:'Nisam kriv majke mi ociju mi tako mi Rade Boric'
» Tko je kriv za dvoje mrtvih i 81 zaraženih danas u Hrvatskoj ?
» Pričali smo sa sezoncima iz Srbije koji rade u Hrvatskoj. Oduševljeni su
» kako je lijepo vidjet ovakove akcije, steta sto takve ne rade po hrvatskoj
» Senf:'Nisam kriv majke mi ociju mi tako mi Rade Boric'
» Tko je kriv za dvoje mrtvih i 81 zaraženih danas u Hrvatskoj ?
» Pričali smo sa sezoncima iz Srbije koji rade u Hrvatskoj. Oduševljeni su
» kako je lijepo vidjet ovakove akcije, steta sto takve ne rade po hrvatskoj
Page 6 of 17