Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
Page 43 of 44
Page 43 of 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Re: Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
Čeka da im se vrati istom merom, pa se onda javi.Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:de navrati da doživiš i ti tu razdraganost i da malo hopsaš.... dobio od mene mali poklončić.... makar i nevoljko da ga primiš ja bih ustrajao dok se ti ne bi predomislio pa makar potom ostao mrtav hladan... ;)crvenkasti wrote:Gdje je miha, tu je radost i veselje. Pjesma odzvanja, ljudi se vole, smiju, ciče i podvriskuju. Opaa, ajmo, hop hop. U dušama razdraganost.
gdje su admini jebomupasmater jel je ovaj mentalno sjebani kreten zaštičen ili koji kurac? ide abuse prijava jebite si majku.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Dakle, kao što sam napisao, zadnjeg dana prije nego je počeo pravi fajt, ti si povučen od Madeleine Albright osobno, a kao vojnik MZ si morao poslušati njezinu zapovijed. Ostati i boriti se nije bila opcija.dzango wrote:Zadnjeg dana roka za povlačenje JNA iz BIH, jebem te nepismena. Čitaj šta je napisano.Piglet wrote:Zadnjeg dana čega? Zadnjeg dana prije nego je počeo pravi fajt tebe povuklo, i to Richard Holbrooke iz MZ? Koja hrabrost, pravi si boracdzango wrote:Nisam bio. Povučeni smo zadnjeg dana. Tepić je heroj sa svojom ulicom, spomenikom i mestom u istoriji. Tebi je ostala samo mamina sisa.Piglet wrote:Naravno. Ti si već bio natrag u Beogradu kad vam je MZ naredila povlačenje. Zato si sad srpski heroj, kao i Tepić.dzango wrote:
I više od savesno. Ako me razumeš.
Ne moraš biti toliko skroman, barem mali spomenik u psećem parku bi ti mogli tvoji podići da i ti dobiješ svoje mjesto u istoriji.
Gde tebi spomenik da dignemo? Mami na sisi ili kod tate u podrumu?
Do kraja rata si pomagao mami oko kuće i baki nositi stvari sa placa. Srpski heroj dzango, sve to treba zapisati na tvoj spomenik
Piglet- Posts : 1522
2016-02-24
jedino gdje sam se ulogirao i ostavio jedan ili dva komentara je onaj forum u vezi jna, nikad niti jedan komentar nisam ostavio na vašim portalima, a forum koji je bio na krstarici tamo sam još odavno kao gost pitao šta srbijnci misle jel normalno to što vas nekolicina radi, pa su mi rekli da im probam saznati vaše adrese da vas posete i prevaspitaju... ;)dzango wrote:Usput a? Znači visiš na Blicu i B92? Još ćeš da kažeš da je zbog špijunaže. Nikada udbaš iz tebe. Jebo vas Broz koji vas napravi.michaellcmacha wrote:jesi ti debil ili šta... stavljaš u istu ravan nekog ko ode na vaš portal blic kurac palac i nešto iskomentira u prolazu sa vama koji slobodno možete konkurirati i za osobnu iskaznicu i za putovnicu s obzirom da 15-tak godina palite komp i odlazite vidjet tko je šta napisao na hrvatskom forumu prije neg što ste krmelje obrisali i bešiku ispraznili.... alo debilu imaš li ti srpski život... :))) jebote pa ćaća bi te se odreko preko ekspres politike kad bi znao kakvim se aktivnostima baviš deceniju i pol.... ;)dzango wrote:Jebo tebe admin. Imaš brdo hrvatskih komentara na srpskim portalima i niko ne pita šta oni tu traže. Ti se samu i onda ti smeta što Srbi što pišu na isoj i što uopšte postoje.veber wrote:jebao vas pavelić, hitler i staljin.dzango wrote:
Zaposlite Pavelića kao admina i rešen problem. Šta tebe boli dupe ko piše? Imaš druge teme i niko te ne tera na temu o Milanu Tepiću.
i milan pride.
2015-08-08
ma puši ga majmune, zajedno sa ovom četničkom žgadijom.... odi do mene pa ću ti ja zafitiljit jedan abus drito u trticu...pa š trebat savjet od ortopeda i pomagalo neko.... aj marš ne bit dosadan...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:de navrati da doživiš i ti tu razdraganost i da malo hopsaš.... dobio od mene mali poklončić.... makar i nevoljko da ga primiš ja bih ustrajao dok se ti ne bi predomislio pa makar potom ostao mrtav hladan... ;)crvenkasti wrote:Gdje je miha, tu je radost i veselje. Pjesma odzvanja, ljudi se vole, smiju, ciče i podvriskuju. Opaa, ajmo, hop hop. U dušama razdraganost.
gdje su admini jebomupasmater jel je ovaj mentalno sjebani kreten zaštičen ili koji kurac? ide abuse prijava jebite si majku.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pa što nisi poslije bio dragovoljac pa sam došao malo na baniju pomoć braći srbima... npr u blinjski kut, ili u koloniju kod petrinje, ili u stankovac kod gline ili na konjsku glavu.... eto to su lokacije gdje smo se mogli upoznati i razmijeniti pokoju...tu smo se družili mi i vi, mi nastavili dalje a vi ostali ležati... ;) ili odmarati eto da se Gnječ ne uzrujava.... ;)dzango wrote:Jesam. Ali nisam bio komandant. Koju sam to mobilizaciju izbegao?michaellcmacha wrote:pa što nisi... pa imao si priliku, što si ko zadnja pička pobjegao i poslije izbjegavao mobilizacijske pozive.... bio bi mi gušt naletjeti na takve ko ti.... i tad a i sad....dzango wrote:Slažem se. Kurčili ste se dok je Zapad držao Srbima jednu ruku vezano iza leđa. Trebalo je to jače, kao što kažeš. Da ne ostane kamen na kamenu, pa da onda vidim kako bi se kurčili.michaellcmacha wrote:;)... preuzimao tenkove... poslije kompletirali oklopne bojne 1., 2., 3., i 4. brigade... poslije vam se najebali keve na svim frontovima...neopisiv mi je bio gušt kad sam bio u prilici ošinuti po čejenima punom snagom....lijepo ih je bilo slušati prek veze, kako kmeče kad je i njima počelo grmjeti nad glavama.... jebiga vi ste računali da bude rat i da samo vi imateoružje a mi da vam pružimo ruke da nas vezane pijukom riješavate... kurca diko, to vam je prošlo onomad i nikad više.... jedino šteta da vas nismo bar zeru brutalnije izgenocidisali u borbama.... to nama na čast iako nije bilo potrebno, moglo je i malo žešće tako da vam građevinska operativa ima šta raditi... mislim spomenike i tako to...;)Sto'jan wrote:vlada trifunovic je jednostavno ispao glup, nije problem sto je predao kasarnu-ok zastitio je 300 zivota neduznih redova, ali je predao u ruke ustasama 90 tenkova i ne znam koliko jos transportera i koliko komada artiljerisjkog orudja...
Last edited by michaellcmacha on 3/12/2016, 12:34; edited 1 time in total
2015-08-08
jel i tvoj đedo bio partizan ko i njegov.... mora da su se i oni slagali onomad ko i vas dvojica danas...;)dzango wrote:Čeka da im se vrati istom merom, pa se onda javi.Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:de navrati da doživiš i ti tu razdraganost i da malo hopsaš.... dobio od mene mali poklončić.... makar i nevoljko da ga primiš ja bih ustrajao dok se ti ne bi predomislio pa makar potom ostao mrtav hladan... ;)crvenkasti wrote:Gdje je miha, tu je radost i veselje. Pjesma odzvanja, ljudi se vole, smiju, ciče i podvriskuju. Opaa, ajmo, hop hop. U dušama razdraganost.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ma puši ga majmune, zajedno sa ovom četničkom žgadijom.... odi do mene pa ću ti ja zafitiljit jedan abus drito u trticu...pa š trebat savjet od ortopeda i pomagalo neko.... aj marš ne bit dosadan...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:de navrati da doživiš i ti tu razdraganost i da malo hopsaš.... dobio od mene mali poklončić.... makar i nevoljko da ga primiš ja bih ustrajao dok se ti ne bi predomislio pa makar potom ostao mrtav hladan... ;)crvenkasti wrote:Gdje je miha, tu je radost i veselje. Pjesma odzvanja, ljudi se vole, smiju, ciče i podvriskuju. Opaa, ajmo, hop hop. U dušama razdraganost.
Pazi što pišeš, sve je na serveru nemoj se zajebavati već si odavno prešao granicu dobrog ukusa. Ovo što ti pišeš je za ban ali ako si kod admina zaštićen, vjeruj mi da kod vlasnika forumotion foruma nisi. Nije meni problem poslati abuse prijavu forumotion vlasnicima i sysadminima da ovaj forum deletiraju.
Ti i dalje nastavi.
Guest- Guest
gle majmune ja sam četnike rokao sve u sedamnaest i rokao bih ih opet i tebe zajedno s njima ukoliko bi im se pridružio... a ti prijavljuj, ili admini nek baniraju... a ja ti kažem šta će te sljedovati za taliranje sa četnicima... i sad MARŠ VIŠE U TRI PIČKE MATERINE, nemoj da te ja potražim pa ćeš popit abus s kockicama leda i to kroz rilo.... jebo te onaj tko te izlego tu gdj te je izlego...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:ma puši ga majmune, zajedno sa ovom četničkom žgadijom.... odi do mene pa ću ti ja zafitiljit jedan abus drito u trticu...pa š trebat savjet od ortopeda i pomagalo neko.... aj marš ne bit dosadan...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:de navrati da doživiš i ti tu razdraganost i da malo hopsaš.... dobio od mene mali poklončić.... makar i nevoljko da ga primiš ja bih ustrajao dok se ti ne bi predomislio pa makar potom ostao mrtav hladan... ;)crvenkasti wrote:Gdje je miha, tu je radost i veselje. Pjesma odzvanja, ljudi se vole, smiju, ciče i podvriskuju. Opaa, ajmo, hop hop. U dušama razdraganost.
Pazi što pišeš, sve je na serveru nemoj se zajebavati već si odavno prešao granicu dobrog ukusa. Ovo što ti pišeš je za ban ali ako si kod admina zaštićen, vjeruj mi da kod vlasnika forumotion foruma nisi. Nije meni problem poslati abuse prijavu forumotion vlasnicima i sysadminima da ovaj forum deletiraju.
Ti i dalje nastavi.
2015-08-08
a to da bi ti rado ovaj forum poništio to je očito jer ti se drugare ne tetoši... i tebe zajedno s njima.... odi si šerbedžiji pa zajedno s njim napiši jedno otvoreno pismo, možda ti bude lakše pri duši u tom slučaju....
2015-08-08
Poskokom u hopu.crvenkasti wrote:Puškom ili tradicionalno - nožem?
Guest- Guest
evo ti drugarice prijaviteljice... odite ruku pod ruku pa prijavljujte,
2015-08-08
michaellcmacha wrote:gle majmune ja sam četnike rokao sve u sedamnaest i rokao bih ih opet i tebe zajedno s njima ukoliko bi im se pridružio... a ti prijavljuj, ili admini nek baniraju... a ja ti kažem šta će te sljedovati za taliranje sa četnicima... i sad MARŠ VIŠE U TRI PIČKE MATERINE, nemoj da te ja potražim pa ćeš popit abus s kockicama leda i to kroz rilo.... jebo te onaj tko te izlego tu gdj te je izlego...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:ma puši ga majmune, zajedno sa ovom četničkom žgadijom.... odi do mene pa ću ti ja zafitiljit jedan abus drito u trticu...pa š trebat savjet od ortopeda i pomagalo neko.... aj marš ne bit dosadan...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:
de navrati da doživiš i ti tu razdraganost i da malo hopsaš.... dobio od mene mali poklončić.... makar i nevoljko da ga primiš ja bih ustrajao dok se ti ne bi predomislio pa makar potom ostao mrtav hladan... ;)
Ti i dalje nastavi.
Kic? Starhi?
Guest- Guest
Fajt je već počeo ali ti to ne možeš da znaš jer si bio kod mame na sisi kao i svaka pizda.Piglet wrote:Dakle, kao što sam napisao, zadnjeg dana prije nego je počeo pravi fajt, ti si povučen od Madeleine Albright osobno, a kao vojnik MZ si morao poslušati njezinu zapovijed. Ostati i boriti se nije bila opcija.dzango wrote:Zadnjeg dana roka za povlačenje JNA iz BIH, jebem te nepismena. Čitaj šta je napisano.Piglet wrote:Zadnjeg dana čega? Zadnjeg dana prije nego je počeo pravi fajt tebe povuklo, i to Richard Holbrooke iz MZ? Koja hrabrost, pravi si boracdzango wrote:Nisam bio. Povučeni smo zadnjeg dana. Tepić je heroj sa svojom ulicom, spomenikom i mestom u istoriji. Tebi je ostala samo mamina sisa.Piglet wrote:
Naravno. Ti si već bio natrag u Beogradu kad vam je MZ naredila povlačenje. Zato si sad srpski heroj, kao i Tepić.
Ne moraš biti toliko skroman, barem mali spomenik u psećem parku bi ti mogli tvoji podići da i ti dobiješ svoje mjesto u istoriji.
Do kraja rata si pomagao mami oko kuće i baki nositi stvari sa placa. Srpski heroj dzango, sve to treba zapisati na tvoj spomenik
Vebi na spomeniku ne treba da piše da si mamina pizda jer to svi već znaju.
Aha. Niša bez Čvorovića. Daj im moju adresu ili neka se jave na forumu kada svraćaju do Zemuna. Rado ću ih ugostiti. Mi u Zemunu smo poznati kao odlični domaćini.michaellcmacha wrote:jedino gdje sam se ulogirao i ostavio jedan ili dva komentara je onaj forum u vezi jna, nikad niti jedan komentar nisam ostavio na vašim portalima, a forum koji je bio na krstarici tamo sam još odavno kao gost pitao šta srbijnci misle jel normalno to što vas nekolicina radi, pa su mi rekli da im probam saznati vaše adrese da vas posete i prevaspitaju... ;)dzango wrote:Usput a? Znači visiš na Blicu i B92? Još ćeš da kažeš da je zbog špijunaže. Nikada udbaš iz tebe. Jebo vas Broz koji vas napravi.michaellcmacha wrote:jesi ti debil ili šta... stavljaš u istu ravan nekog ko ode na vaš portal blic kurac palac i nešto iskomentira u prolazu sa vama koji slobodno možete konkurirati i za osobnu iskaznicu i za putovnicu s obzirom da 15-tak godina palite komp i odlazite vidjet tko je šta napisao na hrvatskom forumu prije neg što ste krmelje obrisali i bešiku ispraznili.... alo debilu imaš li ti srpski život... :))) jebote pa ćaća bi te se odreko preko ekspres politike kad bi znao kakvim se aktivnostima baviš deceniju i pol.... ;)dzango wrote:Jebo tebe admin. Imaš brdo hrvatskih komentara na srpskim portalima i niko ne pita šta oni tu traže. Ti se samu i onda ti smeta što Srbi što pišu na isoj i što uopšte postoje.veber wrote:
jebao vas pavelić, hitler i staljin.
i milan pride.
Reci im i da ponesu neki dokument sa slikom, da posle ne bude zabune.
Takvo stanje moze se sanirati. Veli miha da ima ampule.crvenkasti wrote:To je pitiespi. Ništa te ne boli, a gadno ti u glavi.
Guest- Guest
Nije. Moj je Solunac.michaellcmacha wrote:jel i tvoj đedo bio partizan ko i njegov.... mora da su se i oni slagali onomad ko i vas dvojica danas...;)dzango wrote:Čeka da im se vrati istom merom, pa se onda javi.Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:de navrati da doživiš i ti tu razdraganost i da malo hopsaš.... dobio od mene mali poklončić.... makar i nevoljko da ga primiš ja bih ustrajao dok se ti ne bi predomislio pa makar potom ostao mrtav hladan... ;)crvenkasti wrote:Gdje je miha, tu je radost i veselje. Pjesma odzvanja, ljudi se vole, smiju, ciče i podvriskuju. Opaa, ajmo, hop hop. U dušama razdraganost.
evo aj nek me baniraju i ja ću onda podnijet abuse prijavu zbog ove teme koju su dozvolili da se objavi i da se veliča i potiče terorizam i naravno tebe koji si spominjao tuđe matere i višekratno pozivao na masovno ubijanje hrvata.... sad ćeš vidjet s kim imaš posla... jer si mi dokurčio više....Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:gle majmune ja sam četnike rokao sve u sedamnaest i rokao bih ih opet i tebe zajedno s njima ukoliko bi im se pridružio... a ti prijavljuj, ili admini nek baniraju... a ja ti kažem šta će te sljedovati za taliranje sa četnicima... i sad MARŠ VIŠE U TRI PIČKE MATERINE, nemoj da te ja potražim pa ćeš popit abus s kockicama leda i to kroz rilo.... jebo te onaj tko te izlego tu gdj te je izlego...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:ma puši ga majmune, zajedno sa ovom četničkom žgadijom.... odi do mene pa ću ti ja zafitiljit jedan abus drito u trticu...pa š trebat savjet od ortopeda i pomagalo neko.... aj marš ne bit dosadan...Gnječ wrote:
Ti i dalje nastavi.
Kic? Starhi?
2015-08-08
Miha, odi na objed :-)
2014-04-12
maggie13 wrote:Miha, odi na objed :-)
hehe...
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:evo aj nek me baniraju i ja ću onda podnijet abuse prijavu zbog ove teme koju su dozvolili da se objavi i da se veliča i potiče terorizam i naravno tebe koji si spominjao tuđe matere i višekratno pozivao na masovno ubijanje hrvata.... sad ćeš vidjet s kim imaš posla... jer si mi dokurčio više....Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:gle majmune ja sam četnike rokao sve u sedamnaest i rokao bih ih opet i tebe zajedno s njima ukoliko bi im se pridružio... a ti prijavljuj, ili admini nek baniraju... a ja ti kažem šta će te sljedovati za taliranje sa četnicima... i sad MARŠ VIŠE U TRI PIČKE MATERINE, nemoj da te ja potražim pa ćeš popit abus s kockicama leda i to kroz rilo.... jebo te onaj tko te izlego tu gdj te je izlego...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:
ma puši ga majmune, zajedno sa ovom četničkom žgadijom.... odi do mene pa ću ti ja zafitiljit jedan abus drito u trticu...pa š trebat savjet od ortopeda i pomagalo neko.... aj marš ne bit dosadan...
Ti i dalje nastavi.
Kic? Starhi?
hehe...ja već znam s kim imam posla.
Guest- Guest
Dobro, pokupio si se usred fajta na zapovijed MZ Imaš pravo, tako puno bolje zvuči za pravog srpskog heroja poput tebe.dzango wrote:Fajt je već počeo ali ti to ne možeš da znaš jer si bio kod mame na sisi kao i svaka pizda.Piglet wrote:Dakle, kao što sam napisao, zadnjeg dana prije nego je počeo pravi fajt, ti si povučen od Madeleine Albright osobno, a kao vojnik MZ si morao poslušati njezinu zapovijed. Ostati i boriti se nije bila opcija.dzango wrote:Zadnjeg dana roka za povlačenje JNA iz BIH, jebem te nepismena. Čitaj šta je napisano.Piglet wrote:Zadnjeg dana čega? Zadnjeg dana prije nego je počeo pravi fajt tebe povuklo, i to Richard Holbrooke iz MZ? Koja hrabrost, pravi si boracdzango wrote:
Nisam bio. Povučeni smo zadnjeg dana. Tepić je heroj sa svojom ulicom, spomenikom i mestom u istoriji. Tebi je ostala samo mamina sisa.
Vebi na spomeniku ne treba da piše da si mamina pizda jer to svi već znaju.
Piglet- Posts : 1522
2016-02-24
Page 43 of 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Similar topics
» Narodni heroj Milan Tepić dobija spomenik na Savskom vencu
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
Page 43 of 44