Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
Page 41 of 44
Page 41 of 44 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42, 43, 44
Re: Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
maggie13 wrote::-)Sto'jan wrote:maggie13 wrote:dobro kazes..nego, jel'ti miris ili potpaljujes :DSto'jan wrote:megi, okani se te undeadovske ekipe...
uvek flamer...
mada sam u privatnom zivotu medijator...
Jesi ugrozen na forumu?
ko da me ugrozi, olinjale matore drtine i deckici sumnjivog seksualnog opredeljenja?
Guest- Guest
maggie13 wrote:vjerovao ili ne, nema veze s nacijom..ne moze covjek sve vidit..inace, preslano nije ni macki drago :Pdzango wrote:Nisam nezadovoljan. Nego mi malo ide na kurac admin. Ja odgovorim istom merom na ničim izazvano vređanje i on mene upozorava a njega ništa. Pa budi muško i upozori i ostale a ne kao sisica da gledaš da se ne zameriš.maggie13 wrote:Tebi je, dzani, ovih dana vrlo dosadno pa si nervozan,.;-)
Ne znam sto ti fali ovdje..prepucavao si se s treom, nitko ti nista nije posebno zamjerio, toleriramo te..sto si nezadovoljan sad, ne shvacam.
Nego, ima li jos manastirke? Da probam, makar virtualno..aperitiv :D
Guest- Guest
ni tebe..koji bi ti onda bio smisao postojanja B-)crvenkasti wrote:veber wrote:jebao vas pavelić, hitler i staljin.dzango wrote:Zaposlite Pavelića kao admina i rešen problem. Šta tebe boli dupe ko piše? Imaš druge teme i niko te ne tera na temu o Milanu Tepiću.veber wrote:na ovom forumu srbi piskaraju i nikome ništa.
nikada u životu mi nije palo na pamet regat se na srpski forum. i pisat tamo.
jebote patologije.
i milan pride.
Nemoj Hitlera i Pavelića. Oni jesu bili idioti, ali da nije bilo njih, ne bi bilo ni Hrvatske.
Njih moramo volit.
2014-04-11
Probao si, i sad ga cuclas vec 20 godina i dok ne krepas cuclat ces. Al da ne duljimo, ne smeta mi da kmecite po forumima, da ne ispadne da sad ne zelim da postojite. :PSto'jan wrote:omni wrote:Moraju negdje istrest frustracije, na ulici bi dobili po picki po obicaju, ipak smo mi humanisti ovdje pa im se nayebemo milosnih majki samo verbalno i figurativno. U RL se zna.veber wrote:na ovom forumu srbi piskaraju i nikome ništa.
jebote patologije
u rl se zna, vratio bih te na maminu sisu, sisice jedna...
omni-
2014-04-12
Eto vidiš, vojniče MZ, kako smo na kraju se ipak usuglasili. Spomenik za dzanga, srpskog heroja (i heroja MZ čije je sve zapovijedi savjesno izvršavao).dzango wrote:Ja mogu. Ali ti ne možeš. Ne dobija se spoemik za bivstvovanje na majčinoj sisi.Piglet wrote:Vama MZ određuje kad ćete se povlačiti, a kad napadati? I vi poslušali, molili i preklinjali da vas ne povlače, ali zapovijed MZ je zapovijed MZ. I onda vas ta MZ bombardirala u Bosni i razrušila pola Srbije, odjednom ste prestali slušati zapovijedi gospodara?dzango wrote:Ja nisam pobegao već smo povučeni na zahtev MZ koja je tražila da JNA izađe iz BIH. Nego. gde si ti bio u to vreme? Nije valjda da si se držao mami za suknju? Ono jeste da se vidi iz aviona da si jajara i pizda, ali opet.Piglet wrote:Samo zato što je on izabrao malo originalniji način za pobjeći od fajta od tebe, to ne znači da si ti manja kukavica od majora Tepića. Pravda i spomenik za dzangadzango wrote:
Ja cenim da si ti originalni hravatski heroj. Govno od čoveka a možda imaš i kriminalni dosije.
Ima smisla, sve to treba staviti na tvoj spomenik. Ako može Tepić biti heroj, što ne bi mogao i ti
Last edited by Piglet on 3/12/2016, 10:18; edited 1 time in total
Piglet- Posts : 1522
2016-02-24
samo nemoj i ti gay price..pocet cu ja bit ugrozena @_@Sto'jan wrote:maggie13 wrote::-)Sto'jan wrote:maggie13 wrote:dobro kazes..nego, jel'ti miris ili potpaljujes :DSto'jan wrote:megi, okani se te undeadovske ekipe...
uvek flamer...
Jesi ugrozen na forumu?
ko da me ugrozi, olinjale matore drtine i deckici sumnjivog seksualnog opredeljenja?
2014-04-11
Ma jebe mi se za njega. Ostala još 2 prsta:maggie13 wrote:vjerovao ili ne, nema veze s nacijom..ne moze covjek sve vidit..inace, preslano nije ni macki drago :Pdzango wrote:Nisam nezadovoljan. Nego mi malo ide na kurac admin. Ja odgovorim istom merom na ničim izazvano vređanje i on mene upozorava a njega ništa. Pa budi muško i upozori i ostale a ne kao sisica da gledaš da se ne zameriš.maggie13 wrote:Tebi je, dzani, ovih dana vrlo dosadno pa si nervozan,.;-)
Ne znam sto ti fali ovdje..prepucavao si se s treom, nitko ti nista nije posebno zamjerio, toleriramo te..sto si nezadovoljan sad, ne shvacam.
I više od savesno. Ako me razumeš.Piglet wrote:Eto vidiš, vojniče MZ, kako smo na kraju se ipak usuglasili. Spomenik za dzanga, srpskog heroja (i heroja MZ čije je sve zapovijedi savjesno izvršavao).dzango wrote:Ja mogu. Ali ti ne možeš. Ne dobija se spoemik za bivstvovanje na majčinoj sisi.Piglet wrote:Vama MZ određuje kad ćete se povlačiti, a kad napadati? I vi poslušali, molili i preklinjali da vas ne povlače, ali zapovijed MZ je zapovijed MZ. I onda vas ta MZ bombardirala u Bosni i razrušila pola Srbije, odjednom ste prestali slušati zapovijedi gospodara?dzango wrote:Ja nisam pobegao već smo povučeni na zahtev MZ koja je tražila da JNA izađe iz BIH. Nego. gde si ti bio u to vreme? Nije valjda da si se držao mami za suknju? Ono jeste da se vidi iz aviona da si jajara i pizda, ali opet.Piglet wrote:
Samo zato što je on izabrao malo originalniji način za pobjeći od fajta od tebe, to ne znači da si ti manja kukavica od majora Tepića. Pravda i spomenik za dzanga
Ima smisla, sve to treba staviti na tvoj spomenik. Ako može Tepić biti heroj, što ne bi mogao i ti
Sad se femkaš a znamo da ti je to fetiš.maggie13 wrote:samo nemoj i ti gay price..pocet cu ja bit ugrozena @_@Sto'jan wrote:maggie13 wrote::-)Sto'jan wrote:maggie13 wrote:
dobro kazes..nego, jel'ti miris ili potpaljujes :D
uvek flamer...
Jesi ugrozen na forumu?
proslijedi..B-)dzango wrote:Ma jebe mi se za njega. Ostala još 2 prsta:maggie13 wrote:vjerovao ili ne, nema veze s nacijom..ne moze covjek sve vidit..inace, preslano nije ni macki drago :Pdzango wrote:Nisam nezadovoljan. Nego mi malo ide na kurac admin. Ja odgovorim istom merom na ničim izazvano vređanje i on mene upozorava a njega ništa. Pa budi muško i upozori i ostale a ne kao sisica da gledaš da se ne zameriš.maggie13 wrote:Tebi je, dzani, ovih dana vrlo dosadno pa si nervozan,.;-)
2014-04-11
Specijalno za tebe:maggie13 wrote:proslijedi..B-)dzango wrote:Ma jebe mi se za njega. Ostala još 2 prsta:maggie13 wrote:vjerovao ili ne, nema veze s nacijom..ne moze covjek sve vidit..inace, preslano nije ni macki drago :Pdzango wrote:Nisam nezadovoljan. Nego mi malo ide na kurac admin. Ja odgovorim istom merom na ničim izazvano vređanje i on mene upozorava a njega ništa. Pa budi muško i upozori i ostale a ne kao sisica da gledaš da se ne zameriš.maggie13 wrote:Tebi je, dzani, ovih dana vrlo dosadno pa si nervozan,.;-)
mijesas toleranciju sa odusevljenjem. Nisi puno fulao..uopce :Ddzango wrote:Sad se femkaš a znamo da ti je to fetiš.maggie13 wrote:samo nemoj i ti gay price..pocet cu ja bit ugrozena @_@Sto'jan wrote:maggie13 wrote::-)Sto'jan wrote:
uvek flamer...
Jesi ugrozen na forumu?
2014-04-11
maggie13 wrote:ni tebe..koji bi ti onda bio smisao postojanja B-)crvenkasti wrote:veber wrote:jebao vas pavelić, hitler i staljin.dzango wrote:Zaposlite Pavelića kao admina i rešen problem. Šta tebe boli dupe ko piše? Imaš druge teme i niko te ne tera na temu o Milanu Tepiću.veber wrote:na ovom forumu srbi piskaraju i nikome ništa.
jebote patologije.
i milan pride.
Nemoj Hitlera i Pavelića. Oni jesu bili idioti, ali da nije bilo njih, ne bi bilo ni Hrvatske.
Njih moramo volit.
Točno, ja sam našao sebe kad sam postao Hrvat.
Više se ne sramim što sam ovakav. Više mi se nitko ne ruga.
I onda, nemoj volit Hitlera? Ma šta nemoj?!
crvenkasti-
2014-04-17
eh,to izgleda domace..hvala :-)dzango wrote:Specijalno za tebe:maggie13 wrote:proslijedi..B-)dzango wrote:Ma jebe mi se za njega. Ostala još 2 prsta:maggie13 wrote:vjerovao ili ne, nema veze s nacijom..ne moze covjek sve vidit..inace, preslano nije ni macki drago :Pdzango wrote:
Nisam nezadovoljan. Nego mi malo ide na kurac admin. Ja odgovorim istom merom na ničim izazvano vređanje i on mene upozorava a njega ništa. Pa budi muško i upozori i ostale a ne kao sisica da gledaš da se ne zameriš.
2014-04-11
Naravno. Ti si već bio natrag u Beogradu kad vam je MZ naredila povlačenje. Zato si sad srpski heroj, kao i Tepić.dzango wrote:I više od savesno. Ako me razumeš.Piglet wrote:Eto vidiš, vojniče MZ, kako smo na kraju se ipak usuglasili. Spomenik za dzanga, srpskog heroja (i heroja MZ čije je sve zapovijedi savjesno izvršavao).dzango wrote:Ja mogu. Ali ti ne možeš. Ne dobija se spoemik za bivstvovanje na majčinoj sisi.Piglet wrote:Vama MZ određuje kad ćete se povlačiti, a kad napadati? I vi poslušali, molili i preklinjali da vas ne povlače, ali zapovijed MZ je zapovijed MZ. I onda vas ta MZ bombardirala u Bosni i razrušila pola Srbije, odjednom ste prestali slušati zapovijedi gospodara?dzango wrote:
Ja nisam pobegao već smo povučeni na zahtev MZ koja je tražila da JNA izađe iz BIH. Nego. gde si ti bio u to vreme? Nije valjda da si se držao mami za suknju? Ono jeste da se vidi iz aviona da si jajara i pizda, ali opet.
Piglet- Posts : 1522
2016-02-24
Pa sto ne odeš na neki manje smešanSto'jan wrote:dzango wrote:Koji je ovaj admin uopšte?Rad'iša Trajković wrote:barry_lyndon wrote:
sam si pojeo govno, ja ti ništa nisam rekao osim da ne želim nsfw stvari na avatarima, sve ostalo je tvoj/vaš obraz, tako da, ne trpaj mi riječi u usta znam šta sam rekao.
ne trpam ti nista, nego si za moje srao-a za drruge si cutao i otvorio neko glasanje jer si ili:
1.) isto postovalac lika i dela nacizma;
2.) pickica
kic, CEO ovog smesnog foruma...
Guest- Guest
Nisam bio. Povučeni smo zadnjeg dana. Tepić je heroj sa svojom ulicom, spomenikom i mestom u istoriji. Tebi je ostala samo mamina sisa.Piglet wrote:Naravno. Ti si već bio natrag u Beogradu kad vam je MZ naredila povlačenje. Zato si sad srpski heroj, kao i Tepić.dzango wrote:I više od savesno. Ako me razumeš.Piglet wrote:Eto vidiš, vojniče MZ, kako smo na kraju se ipak usuglasili. Spomenik za dzanga, srpskog heroja (i heroja MZ čije je sve zapovijedi savjesno izvršavao).dzango wrote:Ja mogu. Ali ti ne možeš. Ne dobija se spoemik za bivstvovanje na majčinoj sisi.Piglet wrote:
Vama MZ određuje kad ćete se povlačiti, a kad napadati? I vi poslušali, molili i preklinjali da vas ne povlače, ali zapovijed MZ je zapovijed MZ. I onda vas ta MZ bombardirala u Bosni i razrušila pola Srbije, odjednom ste prestali slušati zapovijedi gospodara?
Matori sabije tri duple rakije i dva bromića i sve upiše u svesku specijalno spremljenu za forum. Normalno, sve pogrešno.Sto'jan wrote:to vam rekao onaj udbas miha?
Last edited by dzango on 3/12/2016, 10:41; edited 1 time in total
;)... preuzimao tenkove... poslije kompletirali oklopne bojne 1., 2., 3., i 4. brigade... poslije vam se najebali keve na svim frontovima...neopisiv mi je bio gušt kad sam bio u prilici ošinuti po čejenima punom snagom....lijepo ih je bilo slušati prek veze, kako kmeče kad je i njima počelo grmjeti nad glavama.... jebiga vi ste računali da bude rat i da samo vi imateoružje a mi da vam pružimo ruke da nas vezane pijukom riješavate... kurca diko, to vam je prošlo onomad i nikad više.... jedino šteta da vas nismo bar zeru brutalnije izgenocidisali u borbama.... to nama na čast iako nije bilo potrebno, moglo je i malo žešće tako da vam građevinska operativa ima šta raditi... mislim spomenike i tako to...;)Sto'jan wrote:vlada trifunovic je jednostavno ispao glup, nije problem sto je predao kasarnu-ok zastitio je 300 zivota neduznih redova, ali je predao u ruke ustasama 90 tenkova i ne znam koliko jos transportera i koliko komada artiljerisjkog orudja...
2015-08-08
Evo mihe:-) Došao je!
crvenkasti-
2014-04-17
Page 41 of 44 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42, 43, 44
Similar topics
» Narodni heroj Milan Tepić dobija spomenik na Savskom vencu
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
Page 41 of 44