Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
Page 4 of 44
Page 4 of 44 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 24 ... 44
Re: Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
ma bio je decembarac 1991. znači gušterčina malo žešća...govinda wrote:Bas, je l bio cetnik ili na odlsuzenju JNA?Noor wrote:michaellcmacha wrote:ma zezam se bio je štur... njih jebe što ovdje ima ljudi koji znaju u detalj mnoga ratišta i u hrvatskoj a i u bosni i hercegovini pa onda moraju dobro paziti da ne belebnu neku glupost.... iako i ovako blebaju iz trećeg lica....
dobro šta sad na kraju...jel džango ratovo il nije?
za stanojka znamo...bio glavni dasa u mirkovcima, eno i dan danas čuva i lašti čizme, nek se nađu :))
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
još nije ni pletenicu naučio plesti... a već moro kući ići... :))
2015-08-08
e da , još gore
raznio se u tuđoj zemlji, 1000km od Beograda, ubio je svoje vojnike, i sve jedno žrtva mu bila zakruac jer su opet izgubili rat.
I ovi mu dižu spomenik
raznio se u tuđoj zemlji, 1000km od Beograda, ubio je svoje vojnike, i sve jedno žrtva mu bila zakruac jer su opet izgubili rat.
I ovi mu dižu spomenik
Guest- Guest
govinda wrote:Bas, je l bio cetnik ili na odlsuzenju JNA?Noor wrote:michaellcmacha wrote:ma zezam se bio je štur... njih jebe što ovdje ima ljudi koji znaju u detalj mnoga ratišta i u hrvatskoj a i u bosni i hercegovini pa onda moraju dobro paziti da ne belebnu neku glupost.... iako i ovako blebaju iz trećeg lica....
dobro šta sad na kraju...jel džango ratovo il nije?
za stanojka znamo...bio glavni dasa u mirkovcima, eno i dan danas čuva i lašti čizme, nek se nađu :))
nemam pojma govinda, ja koliko pročitam tu po forumu kad ga cimaju..al, eto...miha je reko za sve njih :D
znači, stanojko oko kuhinje, a pizzon ko kiša oko kragujevac
Guest- Guest
ma bio je kurac, mislim ok, bio je u 10. motoriziranoj brigadi, koja je da je bila pune popunjenosti mogla zadati ozbiljne glavobolje ljudima dolje, ali bilo ih je oko 1700 mješovitog sastav i tu je zapo i naš đango... ja ga čak malo i žalim garant je bio splašen ko zec kad je vidio gdje je opo....
2015-08-08
ili je u njoj bio sam s početka pa su ga prebacili u 57. brdsku koja je čuvala aerodrom i okolne važnije pozicije... jbg zaboravio sam a neda mi se gledat u teku... ;))))
2015-08-08
al sjećam se da je tak nešto u igri bilo...
2015-08-08
Ja kad pricam kako sam u junu 1992. prosao cijelu Posavini i izasao iz Bosne, niko mi ne vjeruje ili kazu ti si imao ludu srecu.michaellcmacha wrote:ma bio je kurac, mislim ok, bio je u 10. motoriziranoj brigadi, koja je da je bila pune popunjenosti mogla zadati ozbiljne glavobolje ljudima dolje, ali bilo ih je oko 1700 mješovitog sastav i tu je zapo i naš đango... ja ga čak malo i žalim garant je bio splašen ko zec kad je vidio gdje je opo....
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
michaellcmacha wrote:ma bio je kurac, mislim ok, bio je u 10. motoriziranoj brigadi, koja je da je bila pune popunjenosti mogla zadati ozbiljne glavobolje ljudima dolje, ali bilo ih je oko 1700 mješovitog sastav i tu je zapo i naš đango... ja ga čak malo i žalim garant je bio splašen ko zec kad je vidio gdje je opo....
kako god, al danas se osjećaju privilegiranima što se na forumu druže s okorjelim ustašama, a bez straha da budu priklani ;)
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:ili je u njoj bio sam s početka pa su ga prebacili u 57. brdsku koja je čuvala aerodrom i okolne važnije pozicije... jbg zaboravio sam a neda mi se gledat u teku... ;))))
koji hobi
a @jastreb skuplja fudbalere i timove
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
michaellcmacha wrote:ili je u njoj bio sam s početka pa su ga prebacili u 57. brdsku koja je čuvala aerodrom i okolne važnije pozicije... jbg zaboravio sam a neda mi se gledat u teku... ;))))
tekica je još živa, a? :))
Guest- Guest
u 7 mjesecu, pa ne znam kojom si rutom išao... uglavnom nisi mogao samo tako proći onuda.... tada kad navodiš...govinda wrote:Ja kad pricam kako sam u junu 1992. prosao cijelu Posavini i izasao iz Bosne, niko mi ne vjeruje ili kazu ti si imao ludu srecu.michaellcmacha wrote:ma bio je kurac, mislim ok, bio je u 10. motoriziranoj brigadi, koja je da je bila pune popunjenosti mogla zadati ozbiljne glavobolje ljudima dolje, ali bilo ih je oko 1700 mješovitog sastav i tu je zapo i naš đango... ja ga čak malo i žalim garant je bio splašen ko zec kad je vidio gdje je opo....
2015-08-08
Brcko,Srebrenik, kraj Modrice i Dervente pa Bosanski Brod Slavonski Brod...u sestom mejsecu..michaellcmacha wrote:u 7 mjesecu, pa ne znam kojom si rutom išao... uglavnom nisi mogao samo tako proći onuda.... tada kad navodiš...govinda wrote:Ja kad pricam kako sam u junu 1992. prosao cijelu Posavini i izasao iz Bosne, niko mi ne vjeruje ili kazu ti si imao ludu srecu.michaellcmacha wrote:ma bio je kurac, mislim ok, bio je u 10. motoriziranoj brigadi, koja je da je bila pune popunjenosti mogla zadati ozbiljne glavobolje ljudima dolje, ali bilo ih je oko 1700 mješovitog sastav i tu je zapo i naš đango... ja ga čak malo i žalim garant je bio splašen ko zec kad je vidio gdje je opo....
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
a pa kad se nekad idem podsjetiti to ispadne živa smijurija... to čak vrijedi i za mene stvarno ljudi s vremenom se u svakom pogledu promijene.... ali dovoljno je otić na onaj forum i pronjuškati što je tko pisao onih ranijih godina.... tu je svetozar car nad carevima.... :)))))))))))))Noor wrote:michaellcmacha wrote:ili je u njoj bio sam s početka pa su ga prebacili u 57. brdsku koja je čuvala aerodrom i okolne važnije pozicije... jbg zaboravio sam a neda mi se gledat u teku... ;))))
2015-08-08
michaellcmacha wrote:a pa kad se nekad idem podsjetiti to ispadne živa smijurija... to čak vrijedi i za mene stvarno ljudi s vremenom se u svakom pogledu promijene.... ali dovoljno je otić na onaj forum i pronjuškati što je tko pisao onih ranijih godina.... tu je svetozar car nad carevima.... :)))))))))))))Noor wrote:michaellcmacha wrote:ili je u njoj bio sam s početka pa su ga prebacili u 57. brdsku koja je čuvala aerodrom i okolne važnije pozicije... jbg zaboravio sam a neda mi se gledat u teku... ;))))
eh, on...on skače sam sebi u usta na istoj temi iz posta u post, da ni ne trepne :D
Guest- Guest
jbg ali ne kužim... ta ruta baš i nema smisla... i veliš bio si u brčkom do kraja 6.-og mjeseca...govinda wrote:Brcko,Srebrenik, kraj Modrice i Dervente pa Bosanski Brod Slavonski Brod...u sestom mejsecu..michaellcmacha wrote:u 7 mjesecu, pa ne znam kojom si rutom išao... uglavnom nisi mogao samo tako proći onuda.... tada kad navodiš...govinda wrote:Ja kad pricam kako sam u junu 1992. prosao cijelu Posavini i izasao iz Bosne, niko mi ne vjeruje ili kazu ti si imao ludu srecu.michaellcmacha wrote:ma bio je kurac, mislim ok, bio je u 10. motoriziranoj brigadi, koja je da je bila pune popunjenosti mogla zadati ozbiljne glavobolje ljudima dolje, ali bilo ih je oko 1700 mješovitog sastav i tu je zapo i naš đango... ja ga čak malo i žalim garant je bio splašen ko zec kad je vidio gdje je opo....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pa mogo je sebe samo zrtvovat niko mu nije branio..mi cemo kokice u ruke a ti se raznesi...vojnike smo pustili a ovaj krele oso bogu na ispovjed cak ni ne ispunivsi do kraja zadatak..to sto je ubio 11 nasih nije herojstvo...herojstvo je kad upozoris protivnika koje namjere imas...pa ti se onda ubijaj koliko te voljadzango wrote:Nije ništa sramotno. Žrtvovanje sebe zarad života vojnika je herojstvo.debotoijusto wrote:govinda wrote:Inace, koliko se ja sjecam iz vijesti, je bilo dogovoreno da se skladiste preda HV-u, doduse masa dezinformacija je isla. Uglavnom, dobice spomenik.
sramotni spomenik vise-manje u srbiji
stanje redovno
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
eto vuk je bio u podnovlju ili tu negdje... on zna jel se moglo tuda proći....
2015-08-08
....kroz podnovlje se slobodno nije moglo proc jos pocetkom 1992...burketa od moje zene skupa sa braticem zaustavili su na barikadi u podnovlju u 1 mjesecu 1992...kad su se vracali iz dervente doma jer kroz podnovlje je bio kraci put ali se nije preporucivao nego drugim putem kroz polje pa tam na na poljare,bozince no to je bio duzi put ali siguran jesu to hrvatska sela...michaellcmacha wrote:eto vuk je bio u podnovlju ili tu negdje... on zna jel se moglo tuda proći....
2015-09-08
pa to sam nekako tako i mislio... ali dobro govinda je moguće uspio tuda nekako upoprijeko se provuć....
2015-08-08
..no nakon toga svatko je isao do pocetka rata na svoju odgovornost kroz podnovlje narocito nocu..evo bas pitam zenu do kad se moglo prolazit kroz podnovlje ona mi kaze..uopce se nije vise moglo vec pocetkom 3 mjeseca 1992 nakon prvih sukoba u bos.brodu...rade se barikade u podnovlju i blokira cesta derventa-modrica...jna polovicom 3 mjeseca 1992 u podnpvlje dovlaci 12 tenkova i 18 transportera te osniva srpski stozer za podrucje zapadne posavine tj bos.brod-derventa-modrica-odzak
2015-09-08
Page 4 of 44 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 24 ... 44
Similar topics
» Narodni heroj Milan Tepić dobija spomenik na Savskom vencu
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
Page 4 of 44