Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
Page 8 of 44
Page 8 of 44 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 26 ... 44
Re: Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
Koju sliku jebem te manita?Baci to iz ruke. Sram te bilo.govinda wrote:pa eti ti svrsavas na sliku majora junaka a nekome spominjes gay fantazije..dzango wrote:Ovo neke tvoje gay fantazije? Počeo si kao onaj nesretni Thre.govinda wrote:Mogu zamisliti kad se spomenik podigne a ispod spomenika dzango i cetnici, drkaju i uzdisu: Ah, majore, ah majore raznesi me raznesi me..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Fukara bio kao i ti? Lešinar? E sudbo kleta, šta su ti geni.govinda wrote:Nije. Moj je bio obucar pa je gulio koze sa tamo nekih Srba..ups, izvini, neko je od tovjih zavrsio u Cele kuli?dzango wrote:Gde su njegovi lik i delo? U istoriji heroja svoga naroda. Gde su glave tvojih pradedova? Ups, izvini, zaboravio sam da je Snđelić i tvoj predak.govinda wrote:A gdje je glava SinDZelica junaka? U Celel kuli ili u nekom javnom wc-u u Istanbulu?dzango wrote:Mogao je da preda oružje i municiju i ode kući kao drugi. On to nije učinio i zato je dobio titulu heroja, ulice u Srbiji i spomenik. I svoje mesto u istoriji poput vojvode Stevana Sinđelića. Svako bira svoj put.kaja wrote:
i onda ste pobedili.
točnije bi bilo da je luđak odlučio dići sebe u zrak jer nije dao municiju. vojnici su mu uspjeli pobjeći . naših 11 je stradalo. municije je došlo koliko je trebalo, dovoljno da pobjegnete kući. i tako.
budala sve u svemu.
A sta ces, cetnicka posla...nego dzango, sto se ti nisi raznio? Mislim,, mogao si sad da imas dve ulice i tri bulevara i jedno kulturnoumetnicko drustvo na Kosovu nazvano po svom imenu...
2016-11-16
Ne, nego se nekakva budala raznijela i ubila i sebe i Srbe pa steta da koza propadne, debela, za djonove od opanaka..od tada se kaze djon obraz..dzango wrote:Fukara bio kao i ti? Lešinar? E sudbo kleta, šta su ti geni.govinda wrote:Nije. Moj je bio obucar pa je gulio koze sa tamo nekih Srba..ups, izvini, neko je od tovjih zavrsio u Cele kuli?dzango wrote:Gde su njegovi lik i delo? U istoriji heroja svoga naroda. Gde su glave tvojih pradedova? Ups, izvini, zaboravio sam da je Snđelić i tvoj predak.govinda wrote:A gdje je glava SinDZelica junaka? U Celel kuli ili u nekom javnom wc-u u Istanbulu?dzango wrote:
Mogao je da preda oružje i municiju i ode kući kao drugi. On to nije učinio i zato je dobio titulu heroja, ulice u Srbiji i spomenik. I svoje mesto u istoriji poput vojvode Stevana Sinđelića. Svako bira svoj put.
govinda- Posts : 8930
2016-11-16
Izgleda cetnika strefio srcani...
2016-11-16
Ono jest. Bilo mrtvih Turaka kao u priči. A deda ti imao dobar stomak za skrnavljenje leševa. Ima kod Andrića takvih likova.govinda wrote:Ne, nego se nekakva budala raznijela i ubila i sebe i Srbe pa steta da koza propadne, debela, za djonove od opanaka..od tada se kaze djon obraz..dzango wrote:Fukara bio kao i ti? Lešinar? E sudbo kleta, šta su ti geni.govinda wrote:Nije. Moj je bio obucar pa je gulio koze sa tamo nekih Srba..ups, izvini, neko je od tovjih zavrsio u Cele kuli?dzango wrote:Gde su njegovi lik i delo? U istoriji heroja svoga naroda. Gde su glave tvojih pradedova? Ups, izvini, zaboravio sam da je Snđelić i tvoj predak.govinda wrote:
A gdje je glava SinDZelica junaka? U Celel kuli ili u nekom javnom wc-u u Istanbulu?
Čekao tebe da dođeš. A tebe nema. Gde si otišao?govinda wrote:A sta ces, cetnicka posla...nego dzango, sto se ti nisi raznio? Mislim,, mogao si sad da imas dve ulice i tri bulevara i jedno kulturnoumetnicko drustvo na Kosovu nazvano po svom imenu...
Na Kosovo, pitam one Siptare ima li gdje dzangeta, kazu oni mene: A bogumi njega e nema odovud vec osamnest godina. Pa sto ga nema? kazu oni meni: pobegao a nije platio bakljavu i ljimunadu, u usta mu se seremo i mi i celo Kosovo.dzango wrote:Čekao tebe da dođeš. A tebe nema. Gde si otišao?govinda wrote:A sta ces, cetnicka posla...nego dzango, sto se ti nisi raznio? Mislim,, mogao si sad da imas dve ulice i tri bulevara i jedno kulturnoumetnicko drustvo na Kosovu nazvano po svom imenu...
2016-11-16
Srećom, ti naišao, pa se tebi posrali. Srbin je Srbin, pa makar i muhamedanac. Znaju to Šiptari.govinda wrote:Na Kosovo, pitam one Siptare ima li gdje dzangeta, kazu oni mene: A bogumi njega e nema odovud vec osamnest godina. Pa sto ga nema? kazu oni meni: pobegao a nije platio bakljavu i ljimunadu, u usta mu se seremo i mi i celo Kosovo.dzango wrote:Čekao tebe da dođeš. A tebe nema. Gde si otišao?govinda wrote:A sta ces, cetnicka posla...nego dzango, sto se ti nisi raznio? Mislim,, mogao si sad da imas dve ulice i tri bulevara i jedno kulturnoumetnicko drustvo na Kosovu nazvano po svom imenu...
Ma mozes ti sad kao dijete se tu nesto pokusavati nadmetati, idi plati ono sto si ostao duzan na Kosovu...zar te nije stid da sramotis Srbe i Srbiju pred nekim slasticarima sa Kosova? A karakter ti je bas ko u cetnika: dupla nula...dzango wrote:Srećom, ti naišao, pa se tebi posrali. Srbin je Srbin, pa makar i muhamedanac. Znaju to Šiptari.govinda wrote:Na Kosovo, pitam one Siptare ima li gdje dzangeta, kazu oni mene: A bogumi njega e nema odovud vec osamnest godina. Pa sto ga nema? kazu oni meni: pobegao a nije platio bakljavu i ljimunadu, u usta mu se seremo i mi i celo Kosovo.dzango wrote:Čekao tebe da dođeš. A tebe nema. Gde si otišao?govinda wrote:A sta ces, cetnicka posla...nego dzango, sto se ti nisi raznio? Mislim,, mogao si sad da imas dve ulice i tri bulevara i jedno kulturnoumetnicko drustvo na Kosovu nazvano po svom imenu...
2016-11-16
moguće i da nije... postoji mogućnost da je porijeklom srbin čiji su preci prešli na islam, ali postoji mogućnost i da je pravi turčin jer su i turci išli sa tim narodom kad je krenulo etničko čišćenje iz užica....al kako god bilo taj tvoj sinđelić je opet naš potomak.... :)))) i ti skupa s njim.... ti si lako moguće i čistokrvni hrvat....;)) samo si srameći....dzango wrote:Gde su njegovi lik i delo? U istoriji heroja svoga naroda. Gde su glave tvojih pradedova? Ups, izvini, zaboravio sam da je Snđelić i tvoj predak.govinda wrote:A gdje je glava SinDZelica junaka? U Celel kuli ili u nekom javnom wc-u u Istanbulu?dzango wrote:Mogao je da preda oružje i municiju i ode kući kao drugi. On to nije učinio i zato je dobio titulu heroja, ulice u Srbiji i spomenik. I svoje mesto u istoriji poput vojvode Stevana Sinđelića. Svako bira svoj put.kaja wrote:i onda ste pobedili.dzango wrote:
Tvoji ISILovci dižu u vazdug žene i decu. On je digao u vazduh ustaše ne dozvolivši da im municija i oružje padnu u ruke.
točnije bi bilo da je luđak odlučio dići sebe u zrak jer nije dao municiju. vojnici su mu uspjeli pobjeći . naših 11 je stradalo. municije je došlo koliko je trebalo, dovoljno da pobjegnete kući. i tako.
budala sve u svemu.
2015-08-08
Nemoj, pusti coveka, nije mu lako..svi ce cetnici dobiti svoju ulicu u Beogradu, jedino on nece.michaellcmacha wrote:moguće i da nije... postoji mogućnost da je porijeklom srbin čiji su preci prešli na islam, ali postoji mogućnost i da je pravi turčin jer su i turci išli sa tim narodom kad je krenulo etničko čišćenje iz užica....al kako god bilo taj tvoj sinđelić je opet naš potomak.... :)))) i ti skupa s njim.... ti si lako moguće i čistokrvni hrvat....;)) samo si srameći....dzango wrote:Gde su njegovi lik i delo? U istoriji heroja svoga naroda. Gde su glave tvojih pradedova? Ups, izvini, zaboravio sam da je Snđelić i tvoj predak.govinda wrote:A gdje je glava SinDZelica junaka? U Celel kuli ili u nekom javnom wc-u u Istanbulu?dzango wrote:Mogao je da preda oružje i municiju i ode kući kao drugi. On to nije učinio i zato je dobio titulu heroja, ulice u Srbiji i spomenik. I svoje mesto u istoriji poput vojvode Stevana Sinđelića. Svako bira svoj put.kaja wrote:
i onda ste pobedili.
budala sve u svemu.
2016-11-16
Dobro, platiću tebi 20 evra za ono šiptarsko poseravanje u tvoja usta i sve OK. Sledeći put reci da me ne znaš. Ne mogu ja da plaćam 20 verića svaki put kad se nekom Šiptaru prisere.govinda wrote:Ma mozes ti sad kao dijete se tu nesto pokusavati nadmetati, idi plati ono sto si ostao duzan na Kosovu...zar te nije stid da sramotis Srbe i Srbiju pred nekim slasticarima sa Kosova? A karakter ti je bas ko u cetnika: dupla nula...dzango wrote:Srećom, ti naišao, pa se tebi posrali. Srbin je Srbin, pa makar i muhamedanac. Znaju to Šiptari.govinda wrote:Na Kosovo, pitam one Siptare ima li gdje dzangeta, kazu oni mene: A bogumi njega e nema odovud vec osamnest godina. Pa sto ga nema? kazu oni meni: pobegao a nije platio bakljavu i ljimunadu, u usta mu se seremo i mi i celo Kosovo.dzango wrote:Čekao tebe da dođeš. A tebe nema. Gde si otišao?govinda wrote:A sta ces, cetnicka posla...nego dzango, sto se ti nisi raznio? Mislim,, mogao si sad da imas dve ulice i tri bulevara i jedno kulturnoumetnicko drustvo na Kosovu nazvano po svom imenu...
Sinđelić vaš potomak? O jebote. Ostavi tu rakiju i ne mešaj sa lekovima.michaellcmacha wrote:moguće i da nije... postoji mogućnost da je porijeklom srbin čiji su preci prešli na islam, ali postoji mogućnost i da je pravi turčin jer su i turci išli sa tim narodom kad je krenulo etničko čišćenje iz užica....al kako god bilo taj tvoj sinđelić je opet naš potomak.... :)))) i ti skupa s njim.... ti si lako moguće i čistokrvni hrvat....;)) samo si srameći....dzango wrote:Gde su njegovi lik i delo? U istoriji heroja svoga naroda. Gde su glave tvojih pradedova? Ups, izvini, zaboravio sam da je Snđelić i tvoj predak.govinda wrote:A gdje je glava SinDZelica junaka? U Celel kuli ili u nekom javnom wc-u u Istanbulu?dzango wrote:Mogao je da preda oružje i municiju i ode kući kao drugi. On to nije učinio i zato je dobio titulu heroja, ulice u Srbiji i spomenik. I svoje mesto u istoriji poput vojvode Stevana Sinđelića. Svako bira svoj put.kaja wrote:
i onda ste pobedili.
budala sve u svemu.
Halo ba, frajeru, nije moj mokracni mjehur kanister..ispisao sam ti se u usta do zadnje kapi, otresao ga, nema vise..cekaj ujutru kad se probudim pa cu da ti ubacim jedan pis u usta zvaljava..nestace zvalja odmah..dzango wrote:Dobro, platiću tebi 20 evra za ono šiptarsko poseravanje u tvoja usta i sve OK. Sledeći put reci da me ne znaš. Ne mogu ja da plaćam 20 verića svaki put kad se nekom Šiptaru prisere.govinda wrote:Ma mozes ti sad kao dijete se tu nesto pokusavati nadmetati, idi plati ono sto si ostao duzan na Kosovu...zar te nije stid da sramotis Srbe i Srbiju pred nekim slasticarima sa Kosova? A karakter ti je bas ko u cetnika: dupla nula...dzango wrote:Srećom, ti naišao, pa se tebi posrali. Srbin je Srbin, pa makar i muhamedanac. Znaju to Šiptari.govinda wrote:Na Kosovo, pitam one Siptare ima li gdje dzangeta, kazu oni mene: A bogumi njega e nema odovud vec osamnest godina. Pa sto ga nema? kazu oni meni: pobegao a nije platio bakljavu i ljimunadu, u usta mu se seremo i mi i celo Kosovo.dzango wrote:
Čekao tebe da dođeš. A tebe nema. Gde si otišao?
2016-11-16
ma dobro to ali nejasan mi je njegov mentalni sklop... on smnatra herojem osobu koja je dobrovoljno došla u hrvatsku kako biubijala hrvate u hrvatskoj zemlji, ako sam ga dobro razumio... po toj logici je i fedor dragojlov srpski heroj i on je kao dobrovoljac došao u hrvatsku ratovati....
2015-08-08
Ti ććeš dobiti javni WC u Prištini. Jebe se tebi kad ja plaćam.govinda wrote:Nemoj, pusti coveka, nije mu lako..svi ce cetnici dobiti svoju ulicu u Beogradu, jedino on nece.michaellcmacha wrote:moguće i da nije... postoji mogućnost da je porijeklom srbin čiji su preci prešli na islam, ali postoji mogućnost i da je pravi turčin jer su i turci išli sa tim narodom kad je krenulo etničko čišćenje iz užica....al kako god bilo taj tvoj sinđelić je opet naš potomak.... :)))) i ti skupa s njim.... ti si lako moguće i čistokrvni hrvat....;)) samo si srameći....dzango wrote:Gde su njegovi lik i delo? U istoriji heroja svoga naroda. Gde su glave tvojih pradedova? Ups, izvini, zaboravio sam da je Snđelić i tvoj predak.govinda wrote:A gdje je glava SinDZelica junaka? U Celel kuli ili u nekom javnom wc-u u Istanbulu?dzango wrote:
Mogao je da preda oružje i municiju i ode kući kao drugi. On to nije učinio i zato je dobio titulu heroja, ulice u Srbiji i spomenik. I svoje mesto u istoriji poput vojvode Stevana Sinđelića. Svako bira svoj put.
još i veći heroj jer on je kao general ratovao u rovu zajedno sa vojnikom...
2015-08-08
Znam da imaš problem sa prostatom i da ti se ne diže. Ali nije lepo da mamu zoveš frajerom i da joj pišaš u usta samo zato što su tebi Šiptari srali u ista.govinda wrote:Halo ba, frajeru, nije moj mokracni mjehur kanister..ispisao sam ti se u usta do zadnje kapi, otresao ga, nema vise..cekaj ujutru kad se probudim pa cu da ti ubacim jedan pis u usta zvaljava..nestace zvalja odmah..dzango wrote:Dobro, platiću tebi 20 evra za ono šiptarsko poseravanje u tvoja usta i sve OK. Sledeći put reci da me ne znaš. Ne mogu ja da plaćam 20 verića svaki put kad se nekom Šiptaru prisere.govinda wrote:Ma mozes ti sad kao dijete se tu nesto pokusavati nadmetati, idi plati ono sto si ostao duzan na Kosovu...zar te nije stid da sramotis Srbe i Srbiju pred nekim slasticarima sa Kosova? A karakter ti je bas ko u cetnika: dupla nula...dzango wrote:Srećom, ti naišao, pa se tebi posrali. Srbin je Srbin, pa makar i muhamedanac. Znaju to Šiptari.govinda wrote:
Na Kosovo, pitam one Siptare ima li gdje dzangeta, kazu oni mene: A bogumi njega e nema odovud vec osamnest godina. Pa sto ga nema? kazu oni meni: pobegao a nije platio bakljavu i ljimunadu, u usta mu se seremo i mi i celo Kosovo.
prvo, kad su cetnici u pitanju izbacis logiku...i onda sve okrenes za 180 stepeni...optrilike tako im mozak radi.michaellcmacha wrote:ma dobro to ali nejasan mi je njegov mentalni sklop... on smnatra herojem osobu koja je dobrovoljno došla u hrvatsku kako biubijala hrvate u hrvatskoj zemlji, ako sam ga dobro razumio... po toj logici je i fedor dragojlov srpski heroj i on je kao dobrovoljac došao u hrvatsku ratovati....
2016-11-16
Nije on nigde išao već je bio u svojoj zemlji i svojoj vojsci kojoj je položio zakletvu.michaellcmacha wrote:ma dobro to ali nejasan mi je njegov mentalni sklop... on smnatra herojem osobu koja je dobrovoljno došla u hrvatsku kako biubijala hrvate u hrvatskoj zemlji, ako sam ga dobro razumio... po toj logici je i fedor dragojlov srpski heroj i on je kao dobrovoljac došao u hrvatsku ratovati....
Page 8 of 44 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 26 ... 44
Similar topics
» Narodni heroj Milan Tepić dobija spomenik na Savskom vencu
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Istanbul: pok. Tombilije dobija spomenik
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
Page 8 of 44