Denkverbot
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Denkverbot
o da, maaovnahisterija mi je u all time top 5 forumaša, jo se sićun one formulacije
...Bog, ako Ga ima, ..
baš mi je žo ča je podlego niskin forumskin strastima:(
...Bog, ako Ga ima, ..
baš mi je žo ča je podlego niskin forumskin strastima:(
aben- Posts : 35492
2014-04-16
http://narod.hr/kultura/22-prosinca-642-aleksandrija-muslimanski-saraceni-zapalili-najvecu-biblioteku-starog-svijeta
Guest- Guest
Pa vi surađujete u lovu a onda se zaratite oko plijena...aben wrote:imo objašnjenja,kic wrote:aben wrote:i, još jedno, vode je i dobrin dijelu rič o stilu; moj stil je bociti rukavicu u lice, i staviti se omoh na jenu stronu. jo ću ti reći lažeš prvo, ili lupaš, a unda danima i bez ljutnje ili sukoba (potpuno laički, ovo nišće ni moje područje:) dokazivati zoč tako mislin.
htio bih se vratit na ovo samo kratko, zanimljivo da je nama muškim stil ispada bitnijim, kao i to, da više vjerujemo ljudima nego naše drugarice koje se većinom oslanjaju na osjećaje, with that been said, off I go..
mi miromo biti kooperativni inače je teško uvatiti životinju, a intrige ne moreš neutralizirati isničin osim sumljičavošću..
za stil isto imo objašnjenje ali mi ne gre u prilg pa se pozivun na 5. amandman
Mi uvijek pomalo ratujemo da dobijemo bolji dio, ali nikad to ne eskalira jer znamo da onda neće nitko dobiti ništa.)
Maria- Posts : 519
2016-09-20
ko da ženami tribo razlog:)metilda wrote:što ste učinili Mativki da je ugasila nick?
2014-04-16
znoči, opaimo paušalnu tvrdnju, i pravimo se da je to argument, je sa tako zove ota igra?Maria wrote:Pa vi surađujete u lovu a onda se zaratite oko plijena...aben wrote:imo objašnjenja,kic wrote:aben wrote:i, još jedno, vode je i dobrin dijelu rič o stilu; moj stil je bociti rukavicu u lice, i staviti se omoh na jenu stronu. jo ću ti reći lažeš prvo, ili lupaš, a unda danima i bez ljutnje ili sukoba (potpuno laički, ovo nišće ni moje područje:) dokazivati zoč tako mislin.
htio bih se vratit na ovo samo kratko, zanimljivo da je nama muškim stil ispada bitnijim, kao i to, da više vjerujemo ljudima nego naše drugarice koje se većinom oslanjaju na osjećaje, with that been said, off I go..
mi miromo biti kooperativni inače je teško uvatiti životinju, a intrige ne moreš neutralizirati isničin osim sumljičavošću..
za stil isto imo objašnjenje ali mi ne gre u prilg pa se pozivun na 5. amandman
Mi uvijek pomalo ratujemo da dobijemo bolji dio, ali nikad to ne eskalira jer znamo da onda neće nitko dobiti ništa.)
2014-04-16
aben wrote:ko da ženami tribo razlog:)metilda wrote:što ste učinili Mativki da je ugasila nick?
na kraju ćete ostati samo vas dvojica.. i Maria će dignuti ruke od vas.. sa ženama treba na fine... nemo'š samo pljunuti svoju istinu u lice.
Guest- Guest
aben wrote:
znoči, opaimo paušalnu tvrdnju, i pravimo se da je to argument, je sa tako zove ota igra?
trebaš dati argumente, ali na fine to... a mi ljudi u nekim godinama već imamo izgrađene stavove, nije to lako promijenit... svi zapravo dokazujemo nešto što onaj drugi ne može razumjeti jer govorimo različitim meta jezicima...
Guest- Guest
a, prvo, jo mislin da se mativka samo pošla presvući,metilda wrote:aben wrote:ko da ženami tribo razlog:)metilda wrote:što ste učinili Mativki da je ugasila nick?
na kraju ćete ostati samo vas dvojica.. i Maria će dignuti ruke od vas.. sa ženama treba na fine... nemo'š samo pljunuti svoju istinu u lice.
ali ono ča je bitno je da ovo u stvori i ni ženska tema. ne da je ženami zabronjeno or such, nego je ovo ko rudnik, ili construction site, ženami nezanimljivo. doduše, tribo reći da ovo ni ni muška tema, jer upravo onoliko koliko nemo ženskih, nemo mi muških.
ovo je zapravo kicov kontejner za njegove gluposti...i za mene. da nemo ove teme, bilo bi puno više mog antifašizma po celon forumu. ako ti je to i bi cilj, e pa unda morun reći-
genijalno, kic.
2014-04-16
aben wrote:a, prvo, jo mislin da se mativka samo pošla presvući,metilda wrote:aben wrote:ko da ženami tribo razlog:)metilda wrote:što ste učinili Mativki da je ugasila nick?
ali ono ča je bitno je da ovo u stvori i ni ženska tema. ne da je ženami zabronjeno or such, nego je ovo ko rudnik, ili construction site, ženami nezanimljivo. doduše, tribo reći da ovo ni ni muška tema, jer upravo onoliko koliko nemo ženskih, nemo mi muških.
ovo je zapravo kicov kontejner za njegove gluposti...i za mene. da nemo ove teme, bilo bi puno više mog antifašizma po celon forumu. ako ti je to i bi cilj, e pa unda morun reći-
genijalno, kic.
pa tema ko tema.. ja svejedno mislim i opet to ponavljam da se ti na njoj postavljaš kao alfa mužjak..
a da nema teme - što - pisao bi svoj antifašizam i to bi na forumu značilo k'o lanjski snijeg...
previše pridajemo značenja svojim postovima, a zapravo smo, iz mog trenutačnog kuta gledanja - ovdje sve sami luzeri ... čim gubimo vrijeme piskarajući ono što ama baš nikoga ne zanima u tolikoj mjeri da bi nešto u svom poimanju ili ponašanju promijenio...
Guest- Guest
ma kakvi.metilda wrote:aben wrote:a, prvo, jo mislin da se mativka samo pošla presvući,metilda wrote:aben wrote:ko da ženami tribo razlog:)metilda wrote:što ste učinili Mativki da je ugasila nick?
genijalno, kic.
pa tema ko tema.. ja svejedno mislim i opet to ponavljam da se ti na njoj postavljaš kao alfa mužjak..
jo sun alfa mužjak isključivo i samo u razgovoru s mativkom, jer je ona nježan cvit, toliko nježan da i kic prema njoj izgljedo ko vuco.
razgovorni alfa mužjak svaćan u negativnon smislu, to bi un ki u miniro razgovor vrijeđanjem, čigova se osnova postova temelji na adhominemima, rječu, nadvikivanje. masovni je na kraju posto takov, izgubi je strpljenje. i jokerman, i brando isto. šteta, s obziron da su to sve ljudi ki su zapravo imali ča za reći.
postavljati mene za alfu je ustvari obično neznanje. ti isčitavaš površno, pokoji post na preskok. i normalno je da ćeš unda doniti takov zaključak. ipak, moja je sukrivnja ča koristin netipične izraze. recimo, jo za "slažem se" rečen "dopuštam", ali i površnon analizon jasno je da se to odnosi na propuštanje tuđe teze i inkorporiranje u moj vlastiti sustav istina, acknowledgement, a ne da jo upravljun is drugin ljudima ili se drugima postavljan ko arbitar istina. engleska inačica bi bila granted ili point taken.
ali, tu je i kic kriv, un je stavi moju sliku na socijologiju i filozofiju jer praktički samo jo i pišen tote, ali vidin kako se more protumačiti i na drukčije nočine.
a da nema teme - što - pisao bi svoj antifašizam i to bi na forumu značilo k'o lanjski snijeg...
ne bi znočilo ko lanjski snig. zamisli da longisland drži svoje litanije o emančipaćiji samo na jednoj temi. misliš da to ne bi imalo nikakovu vridnost? i beg to differ.
previše pridajemo značenja svojim postovima, a zapravo smo, iz mog trenutačnog kuta gledanja - ovdje sve sami luzeri ...
s tin se potpuno složen. previše pridojete znočenja svojin postovima.
ali, ne mislin da ste luzeri. arguing on the internet is like winning on disabled olimpics, even if you win, youre still a retard- to je zgodna doskočica, ali kriva. vjerojatno su neki od vos baš luzeri, oni ki se dojdu istresti jer ne moru u rl, al sve i da je to tako, pa kudos. bolje da se izinternetišu nego da kulminiraju uživo. ali, velika većina zapravo dolazi po ono ča mu tribo, i ako to nojdu- ostanu. to ih po momu čini winnerima.
ali da manje pridojete znočenja svojin postovima, mislin da bi bilo manje žuči. to je još pod pretpostavkon da je žuč nepoželjna, nije nečigov cilj:)
pa ako je komu cilj prominiti druge ljude, vidin kako bi se to moglo protumačiti ko gubitak vrimena, budući da je "change rate" vrlo moli. ali isto, hobiji se ne procjenjuju s obziron na uspjeh.čim gubimo vrijeme piskarajući ono što ama baš nikoga ne zanima u tolikoj mjeri da bi nešto u svom poimanju ili ponašanju promijenio...
i za kroj, kuriozitat, meni si jednon ko duende prominila mišljenje, ali eto, ka sun ti to reko, ugasila si nick- ča me vraćo na početak, ko da ženami tribo razlog za to:)
2014-04-16
kazni mebetty.boop wrote:zlocesti aben, puj puj :D
2014-04-16
kic wrote:
uvijek ja kriv, kad sam vlast jbg..
pa to ti je dobra vježba ako se odlučiš da ti je dosta konkurencije na tržištu, i učloniš se u hdz...
2014-04-16
ča je ovo bilo, za isukrsta boga, spati ne ću moći
2014-04-16
upravo sun stavi zalogaj usto i krvnički zabo šćikadent nose u komadić sira u ulju, i pomisli, you re next...
ti filmići ne moru biti dobri za tvoju dušu, kicinjo
ti filmići ne moru biti dobri za tvoju dušu, kicinjo
2014-04-16
moja duša i je tormented, enivej, mativka, hah nasmijalo me ovo za vucu..
mate ima dvostranu prirodu, lako se oduševi, ali istovremeno nakuplja i niz drugih impulsa, koje ona tumači na samo sebi razumljiv način, u svakom slučaju mislim da je dobro da je pukla kako bi se mogla resetirati..
kad malo bolje razmislin, nisu ni crtani ke sun jo gljedo bili manje nasilni...
2014-04-16
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Page 45 of 50