Denkverbot
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Denkverbot
Ah, tko je danas normalan i sto je danas normalno..:-)
2014-04-12
Uz vas doista postajem nenormalna :Dmaggie13 wrote:Ah, tko je danas normalan i sto je danas normalno..:-)
Guest- Guest
Nevinost nema veze sa iskustvom, vec s djecjim duhom i slobodnom dusom..zapitaj se sto s tim pa sebi samoj iskreno odgovori..
Lnoc :-)
Lnoc :-)
2014-04-12
jesi li ti svjesna da je civilizacija izgrođena isključivo na knjigami? kako moreš preuzimati na sebe teret da soma osmisliš i to nanovo sve ono ča je već osmišljeno?
http://katoliksdnakace.blogspot.hr/2011/10/kako-krscani-nisu-unistili.html
aben wrote:hm, mislim da se tu ne bi saznalo sve o tomu kako su vanzemaljci ostavili svin ljudima a onda su svećenici sve zataškali, ali bi siguro dolo bolji uvid u duh vrimenakic wrote:
ja se često sjetim Aleksandrijske zapaljene knjižnice, i brojnih drugih
http://katoliksdnakace.blogspot.hr/2011/10/kako-krscani-nisu-unistili.html
Guest- Guest
to ti je ko i s gender wage gap mitom, čuješ ga odsvuder, samo ne iz ust onih ki konkretno istražuju to područje. kršćansko mračno doba također je "opće znanje", svih, tj sa svih stron, osim povjesnika.
2014-04-16
imo objašnjenja,kic wrote:aben wrote:i, još jedno, vode je i dobrin dijelu rič o stilu; moj stil je bociti rukavicu u lice, i staviti se omoh na jenu stronu. jo ću ti reći lažeš prvo, ili lupaš, a unda danima i bez ljutnje ili sukoba (potpuno laički, ovo nišće ni moje područje:) dokazivati zoč tako mislin.
htio bih se vratit na ovo samo kratko, zanimljivo da je nama muškim stil ispada bitnijim, kao i to, da više vjerujemo ljudima nego naše drugarice koje se većinom oslanjaju na osjećaje, with that been said, off I go..
mi miromo biti kooperativni inače je teško uvatiti životinju, a intrige ne moreš neutralizirati isničin osim sumljičavošću..
za stil isto imo objašnjenje ali mi ne gre u prilg pa se pozivun na 5. amandman
2014-04-16
nis razumi ovo zanje s mativkon i megi,
jel imo ki vrimena za krotko objašnjenje?
jel imo ki vrimena za krotko objašnjenje?
2014-04-16
aben wrote:to ti je ko i s gender wage gap mitom, čuješ ga odsvuder, samo ne iz ust onih ki konkretno istražuju to područje. kršćansko mračno doba također je "opće znanje", svih, tj sa svih stron, osim povjesnika.
mit je da su kršćani zapalili knjižnicu.. i onda se u antikršćanskim krugovima mit pretvorio u istinu... imaš i ovdje o tome, a ti mi pronađi izvor iz neke zbilja objektivne povijesne knjige da je to bilo tako...
https://hr.wikipedia.org/wiki/Aleksandrijska_knji%C5%BEnica
Guest- Guest
ne postoji mogućnost pretvaranja mita u istinu.metilda wrote:aben wrote:to ti je ko i s gender wage gap mitom, čuješ ga odsvuder, samo ne iz ust onih ki konkretno istražuju to područje. kršćansko mračno doba također je "opće znanje", svih, tj sa svih stron, osim povjesnika.
mit je da su kršćani zapalili knjižnicu.. i onda se u antikršćanskim krugovima mit pretvorio u istinu... imaš i ovdje o tome, a ti mi pronađi izvor iz neke zbilja objektivne povijesne knjige da je to bilo tako...
kako morin nojti ozbiljnu knjigu o nečemu ča ne postoji?
2014-04-16
Drago mi je.)Guest wrote:Draga Mare, ja razumijem što želiš reći.Maria wrote:
Prvo se pita objašenjenje pa se onda eventualno kaže da netko lupa.)
Ako netko želi učiti, i naučiti može i danas, ako ne želi nitko ga ne može natjerati..
a da bi puno učenika to željelo, trebaju misliti da će im znanje pomoći u životu...
Kako se danas ne cijeni znanje , ni obrazovanje , nego pretežu druge stvari, nema ni motiva...
Ja barem jasno pišem:)
Postavimo tezu ovako: gdje se Abend školovao? od kud mu toliki inat? od kud tolika ogorčenost?
:D
Školovao se u državnim školama i knjižnicama, pa zato sve zna i uvijek je u pravu :)
Maria- Posts : 519
2016-09-20
aben wrote:ne postoji mogućnost pretvaranja mita u istinu.metilda wrote:aben wrote:to ti je ko i s gender wage gap mitom, čuješ ga odsvuder, samo ne iz ust onih ki konkretno istražuju to područje. kršćansko mračno doba također je "opće znanje", svih, tj sa svih stron, osim povjesnika.
kod nas je sve moguće - što je više kleveta i laži tito nam je miliji i draži ... primjer mita pretvorenog u istinu.. naravno ne govorimo o apsolutnoj istini
što se ovog drugoga tiče.. kako si onda autoritativno rekao da su svećenici spalili aleksandrijsku knjižnicu i spriječili tko zna kakvo znanje koje je bilo spremljeno u njoj?
Guest- Guest
to sun temeljito školovan, zoto mi i je tribalo polak života da se obrazujen, ni lako ispraviti ono ča državne skule skrivu.Maria wrote:Drago mi je.)Guest wrote:Draga Mare, ja razumijem što želiš reći.Maria wrote:
Prvo se pita objašenjenje pa se onda eventualno kaže da netko lupa.)
Ako netko želi učiti, i naučiti može i danas, ako ne želi nitko ga ne može natjerati..
a da bi puno učenika to željelo, trebaju misliti da će im znanje pomoći u životu...
Kako se danas ne cijeni znanje , ni obrazovanje , nego pretežu druge stvari, nema ni motiva...
Ja barem jasno pišem:)
Postavimo tezu ovako: gdje se Abend školovao? od kud mu toliki inat? od kud tolika ogorčenost?
:D
Školovao se u državnim školama i knjižnicama, pa zato sve zna i uvijek je u pravu :)
2014-04-16
Malo si me uvridio onim postom, neću ga citirati :)
Ponekad ti ne odgovorim na tvoj odgovor, jer bih se morala ponavljati..samo zato:)
Ponekad ti ne odgovorim na tvoj odgovor, jer bih se morala ponavljati..samo zato:)
Maria- Posts : 519
2016-09-20
ne postoji apsolutna istina, istinanili je ili ni.metilda wrote:aben wrote:ne postoji mogućnost pretvaranja mita u istinu.metilda wrote:aben wrote:to ti je ko i s gender wage gap mitom, čuješ ga odsvuder, samo ne iz ust onih ki konkretno istražuju to područje. kršćansko mračno doba također je "opće znanje", svih, tj sa svih stron, osim povjesnika.
kod nas je sve moguće - što je više kleveta i laži tito nam je miliji i draži ... primjer mita pretvorenog u istinu.. naravno ne govorimo o apsolutnoj istini
što se ovog drugoga tiče.. kako si onda autoritativno rekao da su svećenici spalili aleksandrijsku knjižnicu i spriječili tko zna kakvo znanje koje je bilo spremljeno u njoj?
i did no such thing. ono ča jes učini, to je sprdanje s ljevičarima ateistima i jugoslovenima, o golemon vanzemaljskon znanju koje je nepovratno uništeno od strone popov. pitaj mariju ki je razori, i ča je rahoreno:)
moja je procjena da bi nan aleksandrijska knjižnica više otkrila duh vrimena, nego neke činjenice poput bolje formule za opseg.
2014-04-16
a ne ćemo valjo ko po jojima hoditi...Maria wrote:Malo si me uvridio onim postom, neću ga citirati :)
2014-04-16
aben wrote:ne postoji apsolutna istina, istinanili je ili ni.metilda wrote:aben wrote:ne postoji mogućnost pretvaranja mita u istinu.metilda wrote:aben wrote:to ti je ko i s gender wage gap mitom, čuješ ga odsvuder, samo ne iz ust onih ki konkretno istražuju to područje. kršćansko mračno doba također je "opće znanje", svih, tj sa svih stron, osim povjesnika.
i did no such thing. ono ča jes učini, to je sprdanje s ljevičarima ateistima i jugoslovenima, o golemon vanzemaljskon znanju koje je nepovratno uništeno od strone popov. pitaj mariju ki je razori, i ča je rahoreno:)
moja je procjena da bi nan aleksandrijska knjižnica više otkrila duh vrimena, nego neke činjenice poput bolje formule za opseg.
sad si me podsjetio na vrijeme kad je speare izluđivao sugovornike sa onom svojom uzrečicom: Bog ne postoji.
Bog Jest. Istina Jest.
a ti i tvoj dijalekt... teško ga je razumjeti.. sad sam tek vidjela da si bio ironično-sarkastičan ali ni to nije dobar izraz - recimo podrugljiv... isprika...
Guest- Guest
o da, maaovnahisterija mi je u all time top 5 forumaša, jo se sićun one formulacije
...Bog, ako Ga ima, ..
baš mi je žo ča je podlego niskin forumskin strastima:(
...Bog, ako Ga ima, ..
baš mi je žo ča je podlego niskin forumskin strastima:(
2014-04-16
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Page 44 of 50