Denkverbot
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Denkverbot
kic wrote:
ajme tražim jedan post, stari forum se raspada i pojeo ga je izgleda
izmisli novi
aben- Posts : 35492
2014-04-16
aben wrote:ne ne, prvo se temeljito pripremi o nekoj temi, prečita se baren karijola knjig na tu temu, i unda se komodno more reći da neko lupa jer je evidentno da je to prvoloptaško lupanje, puno tautologija, niske informativne vrijednosti i apsolutno krivih tvrdnji.
ovu rečenicu mogu detaljno dekonstruitrati ako želiš, ili te mogu samo uputiti na literaturu, ili nišće, ne zun ča bi ti radije, biroj.
vjerojatno ću zajebat svoju diplomatsku auru s ovim, htio sam ovo komentirati s jednim citatom od onog forumaša iznoguda..
a radilo se o, stvaranju vlastita mišljenja, jednostavno i očito, prvo se mora proučiti neko područje ali, što većina izgubi pritom jer se drži svoje građe onda - slobodno onda reći svoje mišljenje, misao nije grijeh i nećeš završiti u kazamatu nit će otpasti ud neki ako nešto svoje rečeš..
ali prvo ovo prvo jel.. on je to puno bolje i koncentriranije rekao naravno..
Last edited by kic on Tue 20 Dec - 22:49; edited 1 time in total
Danas dakako u naprednijm zemljama poput Japana postoje prostorije za psovke, lomljenje stvari, za malo nježnije čak i karaoke :Daben wrote:overrated,mativka wrote:Neki dan gledam neku seriju i scena gdje onako, jest da je snobovski al sam se zapitala vrijednosti tih trenutaka, sjede u valjda plaćenom klubu starci u svojim foteljam, čitaju novine u tišini...i plaćaju tišinu i taj trenutak :)aben wrote:
pa bi bi u knjižnici.
Zanimljivo, zar ne? :)
moreš biti bilodi sun,
ono ča je dobro su saloni. hrpa ljudi, jedna tema i udri <3
https://en.wikipedia.org/wiki/Salon_(gathering)
Što je kod nas? :)
Guest- Guest
Ja sam od te misli :)kic wrote: misao nije grijeh i nećeš završiti u kazamatu nit će otpasti ud neki ako nešto svoje rečeš..
Guest- Guest
iznogud je bi majstor, voli sun ga čitati, ali je retko piso. i imo je jenu smirenost u slovima, bar ga jo nika nis vidi da popizdi.kic wrote:aben wrote:ne ne, prvo se temeljito pripremi o nekoj temi, prečita se baren karijola knjig na tu temu, i unda se komodno more reći da neko lupa jer je evidentno da je to prvoloptaško lupanje, puno tautologija, niske informativne vrijednosti i apsolutno krivih tvrdnji.
ovu rečenicu mogu detaljno dekonstruitrati ako želiš, ili te mogu samo uputiti na literaturu, ili nišće, ne zun ča bi ti radije, biroj.
vjerojatno ću zajebat svoju diplomatsku auru s ovim, htio sam ovo komentirati s jednim citatom od onog forumaša iznoguda..
a radilo se o, stvaranju vlastita mišljenja, jednostavno i očito, prvo se mora proučiti neko područje ali, što većina izgubi pritom jer se drži svoje građe onda - slobodno onda reći svoje mišljenje, misao nije grijeh i nećeš završiti u kazamatu nit će otpasti ud neki ako nešto svoje rečeš..
ali prvo ovo prvo jel.. on je to puno bolje i koncentriranije rekao naravno..
mislin da sun čak i prečito ot njegov post. znoš, un je piso među onin velikin i uobraženin ekskluzivnin forumskin filozofima, to je bila njegova triska njima.
but i think, it doesnt apply here.
ne tribo posebno dokazivati da nis ekskluzivist, elitist i sl, pa pobogu pobornik san prakseologije koja je aprioristička.
jo volin misli svake šorte. problijem je ča su joko jeftine pa ih ljudi štancaju ko merikunci šoldi. unda mativka ili marija toliko toga paušalno reču, a refuting je sladak ali i težok poso, a da bi unda one prošle preko te analize sljedećon prvoloptaškon mišlju:)
jo stvarno uživun u polemikami, al u takvin uvjetima nemo polemik, jer se ljudi ne referiraju na tuje misli.
i, još jedno, vode je i dobrin dijelu rič o stilu; moj stil je bociti rukavicu u lice, i staviti se omoh na jenu stronu. jo ću ti reći lažeš prvo, ili lupaš, a unda danima i bez ljutnje ili sukoba (potpuno laički, ovo nišće ni moje područje:) dokazivati zoč tako mislin.
2014-04-16
mativka wrote:Hahahahah, to neka engleska fora a, priznaj? :)
ma žurilo mi se pa sam improvizirao hah
pa buffetimativka wrote:Danas dakako u naprednijm zemljama poput Japana postoje prostorije za psovke, lomljenje stvari, za malo nježnije čak i karaoke :Daben wrote:overrated,mativka wrote:Neki dan gledam neku seriju i scena gdje onako, jest da je snobovski al sam se zapitala vrijednosti tih trenutaka, sjede u valjda plaćenom klubu starci u svojim foteljam, čitaju novine u tišini...i plaćaju tišinu i taj trenutak :)aben wrote:
pa bi bi u knjižnici.
Zanimljivo, zar ne? :)
moreš biti bilodi sun,
ono ča je dobro su saloni. hrpa ljudi, jedna tema i udri <3
https://en.wikipedia.org/wiki/Salon_(gathering)
Što je kod nas? :)
2014-04-16
pa mora ti se priznati volja na debatiranju, i kako se resetiraš, to još nisam nigdje viđao..
i ja volim biti u kontaktu s "ideološkim neprijateljima" iako nemam toliko snage ni volje izmijenjivati cerebralne sokove, ali dobro..
Auć, auć....ovo boli. Doista boli.aben wrote:
iznogud je bi majstor, voli sun ga čitati, ali je retko piso. i imo je jenu smirenost u slovima, bar ga jo nika nis vidi da popizdi.
mislin da sun čak i prečito ot njegov post. znoš, un je piso među onin velikin i uobraženin ekskluzivnin forumskin filozofima, to je bila njegova triska njima.
but i think, it doesnt apply here.
ne tribo posebno dokazivati da nis ekskluzivist, elitist i sl, pa pobogu pobornik san prakseologije koja je aprioristička.
jo volin misli svake šorte. problijem je ča su joko jeftine pa ih ljudi štancaju ko merikunci šoldi. unda mativka ili marija toliko toga paušalno reču, a refuting je sladak ali i težok poso, a da bi unda one prošle preko te analize sljedećon prvoloptaškon mišlju:)
jo stvarno uživun u polemikami, al u takvin uvjetima nemo polemik, jer se ljudi ne referiraju na tuje misli.
i, još jedno, vode je i dobrin dijelu rič o stilu; moj stil je bociti rukavicu u lice, i staviti se omoh na jenu stronu. jo ću ti reći lažeš prvo, ili lupaš, a unda danima i bez ljutnje ili sukoba (potpuno laički, ovo nišće ni moje područje:) dokazivati zoč tako mislin.
Ne znam da li se sjećaš, ali sam ti rekla ovdje sugovornika kojeg želiš - nećeš naći. Isto tako sam se zahvalila na vremenu koje odvajaš na nas "obične", koji ti možemo samo ubiti vrijeme.
Vi koji sebe smatrate ili smatrate druge elitistima filozofije ste u velikoj zabludi. Filozofija, kao i sve drugo je ovo, ostalo su samo indoktrinirane osobe. Sve što teče, poput misli, čiste, je filozofija.
Filozofija je danas, ne od prije Solomona....
Filozof je za mene osoba od prostranstva osjećaja i znanja...spoznaje...
Ostali su, samo pokušaji....
Guest- Guest
Uvijek postoji reset..kic wrote:
pa mora ti se priznati volja na debatiranju, i kako se resetiraš, to još nisam nigdje viđao..
i ja volim biti u kontaktu s "ideološkim neprijateljima" iako nemam toliko snage ni volje izmijenjivati cerebralne sokove, ali dobro..
Guest- Guest
theres nothing to it,kic wrote:
nemo gubitnika u polemikami, ako izgubiš, nešto si nauči, zoto je emocionalna komponenta nebitna.
a, da nisi ostari?
2014-04-16
auč, oca mu jeben, ne auć!mativka wrote:
Auć, auć....ovo boli. Doista boli.
Ne znam da li se sjećaš, ali sam ti rekla ovdje sugovornika kojeg želiš - nećeš naći. Isto tako sam se zahvalila na vremenu koje odvajaš na nas "obične", koji ti možemo samo ubiti vrijeme.
Vi koji sebe smatrate ili smatrate druge elitistima filozofije ste u velikoj zabludi. Filozofija, kao i sve drugo je ovo, ostalo su samo indoktrinirane osobe. Sve što teče, poput misli, čiste, je filozofija.
kako ne ću nojti ka sun vas našo?
ti ne razumiš mativka da jo svaki dun baš vode s foruma pokupin neku novu temu za čitanje. ti i marija postavljate elementarno krive tvrdnje, ali takove je nojtežje opovrgnuti. zoto se moro puno prečitati da bi se našo nočin.
jo sebe ne smatran eliton, majkumu, jo sun apsolutno vanka mainstreama, a elita je samo krema mainstreama. ali ni to kriminal biti, neke ljude smatran eliton, i to zoto ča ih jo to my best abillity smatran da su zaslužni tako se zvati. bogati, neko dobro kuvo, a neko odlično kuvo. neko dobro delo, neko odlično delo. isto tako, neko dobro misli a neko i odlično misli. oti odlični su elita.
to s osjećajima me jedino posićo na seks
2014-04-16
uh, imun grješku u tekstu:(
2014-04-16
aben wrote:theres nothing to it,kic wrote:
nemo gubitnika u polemikami, ako izgubiš, nešto si nauči, zoto je emocionalna komponenta nebitna.
a, da nisi ostari?
ko da jesam, nosim ekg aparat sad na sebi do sutra, ko da mi je 60jbt..
Pa ja što se tiče sexa, maštam o njemu...Isto tako, jednako utječe na moje biće kao i onaj prethodni post. Dirne me, jako. Poput nenadane riječi.aben wrote:auč, oca mu jeben, ne auć!mativka wrote:
Auć, auć....ovo boli. Doista boli.
kako ne ću nojti ka sun vas našo?
ti ne razumiš mativka da jo svaki dun baš vode s foruma pokupin neku novu temu za čitanje. ti i marija postavljate elementarno krive tvrdnje, ali takove je nojtežje opovrgnuti. zoto se moro puno prečitati da bi se našo nočin.
jo sebe ne smatran eliton, majkumu, jo sun apsolutno vanka mainstreama, a elita je samo krema mainstreama. ali ni to kriminal biti, neke ljude smatran eliton, i to zoto ča ih jo to my best abillity smatran da su zaslužni tako se zvati. bogati, neko dobro kuvo, a neko odlično kuvo. neko dobro delo, neko odlično delo. isto tako, neko dobro misli a neko i odlično misli. oti odlični su elita.
to s osjećajima me jedino posićo na seks
Iskrena sam, zbilja iskrena u iznošenju misli. Nema kalkulacija, nema ičega. Samo želim, kad riknem, da ide na bolje. Možda sam priprosta, nenačitana, ali se smatram osobom sposobnijom, utjecajnijom, nego svih onih koji su vjesili danima u knjižnici ili na internetu i kopirali tuđe misli jer su nesposobni stvoriti svoje. Za mene osoba nije osoba koju ću smatrati osobom ako nema svoje misli, bez obzira na knjižnicu.......
Guest- Guest
urica kuca brže ili neravnomjerno?kic wrote:aben wrote:theres nothing to it,kic wrote:
a, da nisi ostari?
ko da jesam, nosim ekg aparat sad na sebi do sutra, ko da mi je 60jbt..
2014-04-16
Ja
ja stavim par kockica leda kad mi se zuri :-)kic wrote:mativka wrote:Hahahahah, to neka engleska fora a, priznaj? :)
ma žurilo mi se pa sam improvizirao hah
2014-04-12
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Page 42 of 50