Denkverbot
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Denkverbot
Šta ti mene pitaš kad ja tebe pitam?!aben wrote:ne zun, koja?mativka wrote:Koja je prava riječ?aben wrote:
pa "znoči li to ujedno..."
Guest- Guest
Ne valja odgovor :)aben wrote:dobar odgovor:)kic wrote:mativka wrote:Tko je tko? :))))kic wrote:
mativka i aben xD
A, dijete drago, razmisli dobro što ćeš reći :)))
well, ocito je :^^
Mene se dojmila ona priča iz Biblije ili odakle li je...ali sam ju čula, pričao je jedan stari djed, ide nekako ovako, mislim da je Solomon u pitanju...ali nisam sigurna, ispravite me: mala beba je bila u pitanju i pojavile se dvije majke, obje tvrde da je njezino...on reče nešto (jebemu zaboravila sam sve) kao rasjeći će dijete na pola, i u to se jedna javi i reče: nemojte, dajte dijete ovoj drugoj...i on reče: ovo dijete je vaše....
Kic, usro si motku! :)
Guest- Guest
A, ja nisam kao Kic...ja se držim pravila 3 :) Tj. nešto u banci, nešto u investicijskim fondovima i nešto kod kuće :Daben wrote:dobro, valjo i ti ko mativka ne veruješ ljudima..
meni se sef čini dobar jedino možda protiv požara, ali, jo baš nemun vridnih stvori ke bi tribalo sačuvati..osin onoga ča ionako ne stane u sef, ko kauč recimo:)
i danas su došli jeftini, oni po pevecu. ni to neka investicija bijesna..
Meni peć na drva.....
Meni Kic djeluje kao budući Trump :)
Guest- Guest
je, dovro je, ali nemo smisla.mativka wrote:Dobro, cjepidlači...ali ako ćemo tako postaviti stvari..čovječanstvo proizlazi iz najmanje jedinice...jel sad to nekako u redu? :)aben wrote:
jo sun piso o nojmanjoj jedinici, a ne postavki. a nojveća je čovječansto, a ne obitelj.
ke dvosmislene izjave? jo ne dojen dvosmislene izjave, osin u alfa male modu, kad je poanta zacrniti, a ne bistriti vodu.
eto na, promjena svijesti...
ko da sa sokraton tipkun...
Joooj, ti i alfa mode mi nekako ne idete skupa :) (za mene si ipak za jedinicu iznad toga:))
Od nekuda se mora krenuti, i krenulo se :D
nemo nišće iznad alfe, osim alfa stealth, ali to je svaki alfa ki je aktivan. jo sa morin reći da je to afa, jer je ovo teoretiziranje.
2014-04-16
Prvo se pita objašenjenje pa se onda eventualno kaže da netko lupa.)aben wrote:Nisu škole krive za slabo obrazovanje nego situacija u društvu koja nije poticajna...)
lupaš bezveze.
i dare you to explain this.
Ako netko želi učiti, i naučiti može i danas, ako ne želi nitko ga ne može natjerati..
a da bi puno učenika to željelo, trebaju misliti da će im znanje pomoći u životu...
Kako se danas ne cijeni znanje , ni obrazovanje , nego pretežu druge stvari, nema ni motiva...
Ja barem jasno pišem:)
Maria- Posts : 519
2016-09-20
Da, zbog starog drveta...aben wrote:
je, dovro je, ali nemo smisla.
nemo nišće iznad alfe, osim alfa stealth, ali to je svaki alfa ki je aktivan. jo sa morin reći da je to afa, jer je ovo teoretiziranje.
Kralju teoretiziranja, od kada je to tebi problem...ili možda nisi našao adekvatnog glasnogovornika za ovu temu?
Guest- Guest
ne ne, prvo se temeljito pripremi o nekoj temi, prečita se baren karijola knjig na tu temu, i unda se komodno more reći da neko lupa jer je evidentno da je to prvoloptaško lupanje, puno tautologija, niske informativne vrijednosti i apsolutno krivih tvrdnji.Maria wrote:Prvo se pita objašenjenje pa se onda eventualno kaže da netko lupa.)aben wrote:Nisu škole krive za slabo obrazovanje nego situacija u društvu koja nije poticajna...)
lupaš bezveze.
i dare you to explain this.
Ako netko želi učiti, i naučiti može i danas, ako ne želi nitko ga ne može natjerati..
a da bi puno učenika to željelo, trebaju misliti da će im znanje pomoći u životu...
Kako se danas ne cijeni znanje , ni obrazovanje , nego pretežu druge stvari, nema ni motiva...
ovu rečenicu mogu detaljno dekonstruitrati ako želiš, ili te mogu samo uputiti na literaturu, ili nišće, ne zun ča bi ti radije, biroj.
2014-04-16
ok, ne razumin to sa storin drivun..mativka wrote:Da, zbog starog drveta...aben wrote:
je, dovro je, ali nemo smisla.
Kralju teoretiziranja, od kada je to tebi problem...ili možda nisi našao adekvatnog glasnogovornika za ovu temu?
ča mi je problijem? ku temu? reci reci
2014-04-16
Draga Mare, ja razumijem što želiš reći.Maria wrote:
Prvo se pita objašenjenje pa se onda eventualno kaže da netko lupa.)
Postavimo tezu ovako: gdje se Abend školovao? od kud mu toliki inat? od kud tolika ogorčenost?
:D
Guest- Guest
u zadru, do 7 razreda sun uvika bi nojgluplji u razredu, unda je učini rat a jo sun se poče drogirati, i namo nider kolo 25 godine, kad mi je završilo školovanje, otrizni sun se i poče obrazovati u gradskoj knjižnici i posli na internetu.mativka wrote::DMaria wrote:gdje se Abend školovao? od kud mu toliki inat? od kud tolika ogorčenost?
2014-04-16
To s starim drvetom je više od alfe....to moraš osjetiti :Daben wrote:
ok, ne razumin to sa storin drivun..
Primjer, napisao si da se slažeš da je mudar odgovor, onaj Kicov. A ja smatram odgovorom koji ne vodi nikamo...Ne k rješenju problema već k zaštiti sebe. Podržao si to, što je za mene, za moja promišljanja sebično, i ne vodi k boljitku ičega...
Guest- Guest
Što bi bilo s tobom da nije interneta?aben wrote:
u zadru, do 7 razreda sun uvika bi nojgluplji u razredu, unda je učini rat a jo sun se poče drogirati, i namo nider kolo 25 godine, kad mi je završilo školovanje, otrizni sun se i poče obrazovati u gradskoj knjižnici i posli na internetu.
Ja mogu i bez njega s tobom....
Guest- Guest
jebiga, zapritila si mu, a diplomacija je oružje inteligentnih.mativka wrote:To s starim drvetom je više od alfe....to moraš osjetiti :Daben wrote:
ok, ne razumin to sa storin drivun..
Primjer, napisao si da se slažeš da je mudar odgovor, onaj Kicov. A ja smatram odgovorom koji ne vodi nikamo...Ne k rješenju problema već k zaštiti sebe. Podržao si to, što je za mene, za moja promišljanja sebično, i ne vodi k boljitku ičega...
da si ti bila mudrija, i lipo ga pitala ki je ki, un bi ti možda i reko, i unda ga napadeš, razumiš, otkrila si bokove..
2014-04-16
pa bi bi u knjižnici.mativka wrote:Što bi bilo s tobom da nije interneta?aben wrote:
u zadru, do 7 razreda sun uvika bi nojgluplji u razredu, unda je učini rat a jo sun se poče drogirati, i namo nider kolo 25 godine, kad mi je završilo školovanje, otrizni sun se i poče obrazovati u gradskoj knjižnici i posli na internetu.
Ja mogu i bez njega s tobom....
2014-04-16
Dala sam mu prostor da dobro razmisli....aben wrote:
jebiga, zapritila si mu, a diplomacija je oružje inteligentnih.
da si ti bila mudrija, i lipo ga pitala ki je ki, un bi ti možda i reko, i unda ga napadeš, razumiš, otkrila si bokove..
Tko je inteligentan - shvatio bi :D
Guest- Guest
Neki dan gledam neku seriju i scena gdje onako, jest da je snobovski al sam se zapitala vrijednosti tih trenutaka, sjede u valjda plaćenom klubu starci u svojim foteljam, čitaju novine u tišini...i plaćaju tišinu i taj trenutak :)aben wrote:
pa bi bi u knjižnici.
Zanimljivo, zar ne? :)
Guest- Guest
pa svati je, zoto i je odgovori tako da mu ni vlos ne otpade s glove..mativka wrote:Dala sam mu prostor da dobro razmisli....aben wrote:
2014-04-16
Ovisi tko pita.....aben wrote:pa svati je, zoto i je odgovori tako da mu ni vlos ne otpade s glove..mativka wrote:Dala sam mu prostor da dobro razmisli....aben wrote:
Guest- Guest
overrated,mativka wrote:Neki dan gledam neku seriju i scena gdje onako, jest da je snobovski al sam se zapitala vrijednosti tih trenutaka, sjede u valjda plaćenom klubu starci u svojim foteljam, čitaju novine u tišini...i plaćaju tišinu i taj trenutak :)aben wrote:
pa bi bi u knjižnici.
Zanimljivo, zar ne? :)
moreš biti bilodi sun,
ono ča je dobro su saloni. hrpa ljudi, jedna tema i udri <3
https://en.wikipedia.org/wiki/Salon_(gathering)
2014-04-16
kic wrote:
ajme tražim jedan post, stari forum se raspada i pojeo ga je izgleda
izmisli novi
2014-04-16
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Page 41 of 50