Denkverbot
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Denkverbot
mativka wrote:Da ne razumiješ...aben wrote:
ča lažin?
borami, ne lažin.{@=210}mativka{/@} wrote:-id='210' class='mentiontag' title='Viewing profile: mativka'>@mativka wrote:[/mention] wrote:Obitelj je temelj svih odnosa. Sve kreće od obitelji. Prve postavke malog pojednica koji će danas-sutra izrasti u nekog većeg, manje većeg ili velikog. Pojedinca koji će donositi odluke za većinu....No, nisam to željela reći, već riječ je o tvom velikom paketu. Ti bi htio mijenjati ostarjelo drvo, a ja želim posijati novo, mlado stablo...U tome je razlika u našem promišljanju...@aben wrote:
s čin se ne složeš? da je obitelj defakto nojmanja društvena jedinica?
prvo, jo sun prvi reko ovo ča govoriš o obitelji, i pito te s čin se ne složeš a mti mi odgovoriš ono ča sun jo reko. tako da je sasvim kredibilna moja tvrdnja da to ne razumin.
a ovo s drvima ne razumin uopće, i bez obzira ča nemun dokaza da ne kužin, uložen kviska- objosni mi anyway.
aben- Posts : 35492
2014-04-16
mativka wrote:Kako bi ti to napisao?aben wrote:
a, to- fola. no, to je samo jedun razlog više da se kulturološki distancirote od njih, ne?
ali ni to problijem, to je sva lipota te religije.
pa "znoči li to ujedno..."
2014-04-16
Ti si pisao o najmanjoj postavci, a ja sam nadodala da je najveća. I obrazložila na tvoje dvosmislene izjave. (bez potrebe za iznalaženjem nekih tamo govornika jer sam sama svoj govornik).aben wrote:
borami, ne lažin.
prvo, jo sun prvi reko ovo ča govoriš o obitelji, i pito te s čin se ne složeš a mti mi odgovoriš ono ča sun jo reko. tako da je sasvim kredibilna moja tvrdnja da to ne razumin.
a ovo s drvima ne razumin uopće, i bez obzira ča nemun dokaza da ne kužin, uložen kviska- objosni mi anyway.
Tu smo gdje jesmo, no ima nade ako se usmjerimo na bit. Znaš onu izreku: željezo se kuje dok je vruće....Promjena svijesti, za nas većinu je kasno, no ima nade...uvjerena sam da nas dvoje nećemo to doživjeti....ali uvijek može bolje...i bit će :)
Iskoristimo svoje vrijeme...
Guest- Guest
jo sun piso o nojmanjoj jedinici, a ne postavki. a nojveća je čovječansto, a ne obitelj.mativka wrote:Ti si pisao o najmanjoj postavci, a ja sam nadodala da je najveća. I obrazložila na tvoje dvosmislene izjave. (bez potrebe za iznalaženjem nekih tamo govornika jer sam sama svoj govornik).aben wrote:
borami, ne lažin.
Tu smo gdje jesmo, no ima nade ako se usmjerimo na bit. Znaš onu izreku: željezo se kuje dok je vruće....Promjena svijesti, za nas većinu je kasno, no ima nade...uvjerena sam da nas dvoje nećemo to doživjeti....ali uvijek može bolje...i bit će :)
Iskoristimo svoje vrijeme...
ke dvosmislene izjave? jo ne dojen dvosmislene izjave, osin u alfa male modu, kad je poanta zacrniti, a ne bistriti vodu.
eto na, promjena svijesti...
ko da sa sokraton tipkun...
2014-04-16
ne zun, koja?mativka wrote:Koja je prava riječ?aben wrote:
2014-04-16
mativka wrote:Tko je tko? :))))kic wrote:
mativka i aben xD
A, dijete drago, razmisli dobro što ćeš reći :)))
well, ocito je :^^
dobar odgovor:)kic wrote:mativka wrote:Tko je tko? :))))kic wrote:
mativka i aben xD
A, dijete drago, razmisli dobro što ćeš reći :)))
well, ocito je :^^
2014-04-16
ali imoš toliko šoldov da ih tribo u sef staviti?kic wrote:
ugl, meni je kupnja mini-sefa usla na listu buducih ulaganja..
2014-04-16
dobro, valjo i ti ko mativka ne veruješ ljudima..
meni se sef čini dobar jedino možda protiv požara, ali, jo baš nemun vridnih stvori ke bi tribalo sačuvati..osin onoga ča ionako ne stane u sef, ko kauč recimo:)
i danas su došli jeftini, oni po pevecu. ni to neka investicija bijesna..
meni se sef čini dobar jedino možda protiv požara, ali, jo baš nemun vridnih stvori ke bi tribalo sačuvati..osin onoga ča ionako ne stane u sef, ko kauč recimo:)
2014-04-16
snimke, cd-ovi..kic wrote:
uostalom, u sefu se može svašta svašta držati..
oružje, dokumenti, fotografije.. itd
2014-04-12
aben wrote:dobro, valjo i ti ko mativka ne veruješ ljudima..
pa požari, poplave i sl katastrofe također, well bolje imati nego nemat nekako, a neću baš najeftinije uzet jer kako sam skužio, ne može svaki sef puno izdržati vatre, što više sati, to cijena raste npr..
maggie13 wrote:snimke, cd-ovi..kic wrote:
uostalom, u sefu se može svašta svašta držati..
oružje, dokumenti, fotografije.. itd
hrana
ček to je frižider
dođu lopovi, odnesu sef, kad ono bečke šnicle unutra..
meanwhile, u opljačkanom domu slavodobitno otvaram frižider, kad tamo, isto šnicle :^^
https://www.scribd.com/document/147243100/A-Long-Term-Survival-Guide-Hidden-Storage-and-Secret-Compartments
odlično za oružje i home invasion!
2014-04-16
Dobro, cjepidlači...ali ako ćemo tako postaviti stvari..čovječanstvo proizlazi iz najmanje jedinice...jel sad to nekako u redu? :)aben wrote:
jo sun piso o nojmanjoj jedinici, a ne postavki. a nojveća je čovječansto, a ne obitelj.
ke dvosmislene izjave? jo ne dojen dvosmislene izjave, osin u alfa male modu, kad je poanta zacrniti, a ne bistriti vodu.
eto na, promjena svijesti...
ko da sa sokraton tipkun...
Joooj, ti i alfa mode mi nekako ne idete skupa :) (za mene si ipak za jedinicu iznad toga:))
Od nekuda se mora krenuti, i krenulo se :D
Guest- Guest
Šta ti mene pitaš kad ja tebe pitam?!aben wrote:ne zun, koja?mativka wrote:Koja je prava riječ?aben wrote:
Guest- Guest
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Page 40 of 50