Denkverbot
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Denkverbot
uspi u čemu?[/quote]aben wrote:
O, Bože...o, Bože...samo ću reći da mi je žao što Kic nije uspio kao ovi Posavljaci u nas :
Kapitalizmu, sve drmaju Slavonijom, ko da su obranili Bosnu...
Guest- Guest
a, ne zun kako uspjevate. mene je stroh pojti u bosnu. jo mislin da bi jo digo sidro.kic wrote:aben wrote:mi smo loši? ti si u hr ili je hb neslužbeno hr teritorij?kic wrote:
i izručit im mativku u znak dobre volje da nas puste na miru.. xD
a bar je principijelan prijatelj haha, mi smo loši, ali bosna je u nekoj drugoj vremenskoj zoni.. tamo je sve sporije..
prije nego me uvatila ekonomija, bi sun na bosni, tj na ratu u bosni. ali nikako nis uspi skužiti mentalitet vos ozdol, kako zapravo politički dišete.
mi smo tamo i preživjeli jer smo apolitični, moj stari je nekad najveći katolik, a nekad zaziva socijalizam, navikao sam na to od njega..
2014-04-16
Ti prvo ionako moraš pitati ženu jel smiješ igdje :daben wrote:
a, ne zun kako uspjevate. mene je stroh pojti u bosnu. jo mislin da bi jo digo sidro.
Guest- Guest
pa, ne zun, jo se noj bolje osićun u šporkome, gumene čižme, radno odijelo i lopata, ali da me bog obdori is nekin gay osobinama, je...mativka wrote:Vas dvojica mi djelujete gay :)aben wrote:
borami, moda je, ali stil ni.
2014-04-16
herceg bosna,mativka wrote:
Dobro, a što je HB?
sa znun kako se kic osićo ka jo ne zun ča je yolo i rofl
2014-04-16
aben wrote:a, ne zun kako uspjevate. mene je stroh pojti u bosnu. jo mislin da bi jo digo sidro.kic wrote:aben wrote:mi smo loši? ti si u hr ili je hb neslužbeno hr teritorij?kic wrote:
a bar je principijelan prijatelj haha, mi smo loši, ali bosna je u nekoj drugoj vremenskoj zoni.. tamo je sve sporije..
prije nego me uvatila ekonomija, bi sun na bosni, tj na ratu u bosni. ali nikako nis uspi skužiti mentalitet vos ozdol, kako zapravo politički dišete.
mi smo tamo i preživjeli jer smo apolitični, moj stari je nekad najveći katolik, a nekad zaziva socijalizam, navikao sam na to od njega..
kad ljudi pričaju o multi-kulti danas, uglavnom misle na kozmopolitski grad, Beč, francuska kavana, turska slastičarna, mađarska pekara..
ali ruralni multi kulti je neš drugačije, jedno selo, pa drugo tuđe, isprepleteno..
Opet se izvlačiš, Abende..joj, joj :)aben wrote:pa, ne zun, jo se noj bolje osićun u šporkome, gumene čižme, radno odijelo i lopata, ali da me bog obdori is nekin gay osobinama, je...mativka wrote:Vas dvojica mi djelujete gay :)aben wrote:
Il jesi il nisi...:D
Guest- Guest
aben wrote:herceg bosna,mativka wrote:
Dobro, a što je HB?
e e
mativka wrote:Ti prvo ionako moraš pitati ženu jel smiješ igdje :daben wrote:
a, ne zun kako uspjevate. mene je stroh pojti u bosnu. jo mislin da bi jo digo sidro.
pa to je točno. jo znun da postoju dijelovi moje osobnosti ki mi štetu, inteligentno je imati objektivnog arbitra pri ruci.
2014-04-16
Pa to te ja pitam....!!!!!!! :)aben wrote:herceg bosna,mativka wrote:
Dobro, a što je HB?
Moj rođo :))))
E, sad mi je još draži..i obećajem da neću tolko na njega :D Možda! :)
Guest- Guest
Jebemu, sad kad smo još i rod...kic wrote:
kad ljudi pričaju o multi-kulti danas, uglavnom misle na kozmopolitski grad, Beč, francuska kavana, turska slastičarna, mađarska pekara..
ali ruralni multi kulti je neš drugačije, jedno selo, pa drugo tuđe, isprepleteno..
Guest- Guest
isprepleteno, a opet nasuprot, dva razreda 8g i 8f će se potuć, a kamo li đaci iz Han Bile i Brajkovića..
da, to je teže, takovi su celi ravni kotari.kic wrote:aben wrote:a, ne zun kako uspjevate. mene je stroh pojti u bosnu. jo mislin da bi jo digo sidro.kic wrote:aben wrote:mi smo loši? ti si u hr ili je hb neslužbeno hr teritorij?kic wrote:
2014-04-16
A, ovi Hanovi me baš podsjećaju na Bosnu.....Ja sam od onih: široko ti polje :))))
Guest- Guest
Čuj, svaki gay koji nije izašao iz ormara mora imati arbitra :Dkic wrote:
aben je dakle malo gej, to objašnjava dosta tog xD
Guest- Guest
ne izvločin se, volin gljedati muške ki imoju stila, volin razmišljati o modi (nemun šoldov za praksu), volin interior design, nemun instinkt za sukob, ni mi važan ulični respekt, ne navijun za sport. to su sve netipične rodnje za hetroroseksualce,mativka wrote:Opet se izvlačiš, Abende..joj, joj :)aben wrote:pa, ne zun, jo se noj bolje osićun u šporkome, gumene čižme, radno odijelo i lopata, ali da me bog obdori is nekin gay osobinama, je...mativka wrote:Vas dvojica mi djelujete gay :)aben wrote:
Il jesi il nisi...:D
ali kad me žena natiro da iznesin smeće, vozin ga po sedmicu dun u autu, ne perin se, ne brijen, ne pazin je li mi majca iznapok, u stanju sun isti konzerve misecima, volin se tući ispod koša, i žene me volu toliko da mi dun danas šalju poruke, nakon ča me ni na tržištu skoro dvodeset godin. to su sve netišične rodnje za pederi.
pa ti vidi.
2014-04-16
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Page 31 of 50