Denkverbot
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Denkverbot
pitoj isusa ča je mativka mislila,
hrpa mislilaca bi tribala roditi po celi dun da dešifriraju ča znoči ono ča ona zapiše:)
hrpa mislilaca bi tribala roditi po celi dun da dešifriraju ča znoči ono ča ona zapiše:)
aben- Posts : 35492
2014-04-16
aben wrote:pitoj isusa ča je mativka mislila,
ja se uz mativku osjećam sigurno, ka dite uz mater...
Guest- Guest
i jo isto,metilda wrote:aben wrote:pitoj isusa ča je mativka mislila,
osin kad imun šoldov u takulinu, unda me je stroh
2014-04-16
sad bi ti ja nešto smiješno odgovorila ali kad je Bog dijelio smisao za humor ja sam bila na wc-u a i to je davno otrcano... možda i zato jer sam danas bila kod zubara :( a kako si ti?kic wrote:
i ja isto, odem onda ranije leć :^^
Guest- Guest
aben wrote:i jo isto,metilda wrote:aben wrote:pitoj isusa ča je mativka mislila,
osin kad imun šoldov u takulinu, unda me je stroh
:p insinuiraš nešto protiv mativke.. nesrićo...
Guest- Guest
ne insinuirun, ona je soma rekla da bi mi uzela šoldi za neku glodnu dicu, ili ništo drugo..
2014-04-16
metilda wrote:sad bi ti ja nešto smiješno odgovorila ali kad je Bog dijelio smisao za humor ja sam bila na wc-u a i to je davno otrcano... možda i zato jer sam danas bila kod zubara :( a kako si ti?kic wrote:
otišao baš prileć haha, ah vi žene i vaš magical touch xD
jel gnjavio zubar puno? monsters!
In any specific action we always have the choice between the most audacious and the most careful solution. Some people think that the theory of war always advises the latter. That assumption is false. If the theory does advise anything, it is the nature of war to advise the most decisive, that is, the most audacious. Theory leaves it to the military leader, however, to act according to his own courage, according to the spirit of the enterprise and his self-confidence. Make your choice, therefore, according to this inner force; but never forget that no military leader has ever become great without audacity.
—CARL VON CLAUSEWITZ,
Die Grundsätze des Kriegführens
(PRINCIPLES OF WAR), 1812
I divide my officers into four groups. There are clever, diligent, stupid, and lazy officers. Usually two characteristics are combined. Some are clever and diligent — their place is the General Staff. The next lot are stupid and lazy — they make up 90 percent of every army and are suited to routine duties. Anyone who is both clever and lazy is qualified for the highest leadership duties, because he possesses the intellectual clarity and the composure necessary for difficult decisions. One must beware of anyone who is stupid and diligent — he must not be entrusted with any responsibility because he will always cause only mischief.
*
Chief of the Army High Command, Hammerstein-Equord.
općenito, uvjeti za proglašavanje vojnih vođa velikima su upitni. nešto ko natjecanje za nojboljeg silovatelja..
2014-04-16
heretic
iako se slažem djelomično, no povijest priznaje veličinu bez obzira s koje strane svijeta dolazila, iz Mongolije ili Švicarske.. često se govori o oksimoronu: military intelligence, ali često su vojnici trezveniji i skloniji hladnim činjenicama nego političari..
kic wrote:
heretic
iako se slažem djelomično, no povijest priznaje veličinu bez obzira s koje strane svijeta dolazila, iz Mongolije ili Švicarske.. često se govori o oksimoronu: military intelligence, ali često su vojnici trezveniji i skloniji hladnim činjenicama nego političari..
veliki vojskovođa je za povijest un ki dobro ubijo, true?
moja vojska bi se regrutirala po obrascu danon u onon odlomku, ali bogami mi, glovni uvjet za greatness bi tribo biti fg% i assist/ turnover ratio, a ne fgm i triple double.
2014-04-16
Vise je razloga.metilda wrote:pa mativka je napravila meme yoda abend
U njemu je jaka sila, on kao vrhovni učitelj, pokretač borbe protiv mracnih sila koje vladaju u Republici a i star je
Guest- Guest
Pa dobro, ostavila bih nešto i za sebeaben wrote:ne insinuirun, ona je soma rekla da bi mi uzela šoldi za neku glodnu dicu, ili ništo drugo..
Guest- Guest
A pokusaj, uvjerena sam da bi se nasmijale. Ovi muski misle samo da su smiješni, a zapravo su zaglavili na wc-umetilda wrote:
sad bi ti ja nešto smiješno odgovorila ali kad je Bog dijelio smisao za humor ja sam bila na wc-u a i to je davno otrcano...
Guest- Guest
I prepustiš tati borbu s mamomkic wrote:
Guest- Guest
mativka wrote:A pokusaj, uvjerena sam da bi se nasmijale. Ovi muski misle samo da su smiješni, a zapravo su zaglavili na wc-umetilda wrote:
sad bi ti ja nešto smiješno odgovorila ali kad je Bog dijelio smisao za humor ja sam bila na wc-u a i to je davno otrcano...
Guest- Guest
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Page 25 of 50