Denkverbot
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Denkverbot
pogledaj koja ti je time zone ovdje u postavkama, i ispravi vrijeme na svom racunalu mozda?
kic wrote:
pogledaj koja ti je time zone ovdje u postavkama, i ispravi vrijeme na svom racunalu mozda?
na mom je računalu vrijeme ok, a vrijeme postova na forumu se konstantno mijenja tako da bi ispalo kako se netko igra mojim profilom u što baš ne vjerujem.. mislila sam da se ti možda zabavljaš a što se fotki tiče .. ne znam .. možda je neka greška u radu foruma, ne mogu staviti fotku sa svog računala na moju poetsku temu na kultnima.. je li se što mijenjalo? prekjučer je sve bilo kako treba.. ili trebam sačekati dok se ne uspostavi kozmički red...
Guest- Guest
ovak, nisam stvarno ništ dirao kod te, nit na forumu, odjutros sam kod doktora što kaže moja baba, tako da..
šta prikaže kad hoćeš sliku staviti?
kic wrote:
ovak, nisam stvarno ništ dirao kod te, nit na forumu, odjutros sam kod doktora što kaže moja baba, tako da..
šta prikaže kad hoćeš sliku staviti?
sve je u redu, chrome mi šteka, firefox radi dobro, a na laptopu sve ko švicarska urica.. računalo mi je očito za otpad, ali teško mi se odvojiti od njega... ime mu je Egon...
ozdravi što prije...
Guest- Guest
Vremena se mijenjaju. Tehnologija, tj. radna snaga se mijenja, u skladu s tim i varijacije na temu...kic wrote:
postoji li uvjereni marksist.
Guest- Guest
FB je postao ubojica.aben wrote:
postali ste prijatelji, a to je ubojica rasprava. moro postojati sukob u tako zatvorenin zajednicama. pa, upravo zoto njegujen hostile attitude:)
a zarobljavanje..jebiga, svaka strast nas more zarobiti...jo imun ženu koja me
brutalnin udarcen u glavu dovlači svijesti,
ako ne slušan, ne ću ni jesti:)
Na neki skriveni način postavljaju se granice otvorenosti. Zbog toga i ne volim s ljudima koje upoznam na internetu sklapati posebnija poznanstva, osim ako smo baš postali jako, jako bliski. Pokušala sam par puta dogovoriti kavice ali čisto jer me zanimao osjećaj...Ali se uvijek izjalovilo :)
Za rasprave i čisto mišljenje je bolje održavati distancu jer ona u tom slučaju daje prostor..
Ehh, da je samo do hrane :D
Guest- Guest
Na žalost, nije...Uhvatila me tolika depresija, neopisiva...Pored svega što osjećam, još osjećam da ću se lošije osjećati jer pišem same gluposti i ne osjećam se niti malo bolje :)kic wrote:
I hope it's a boy
Al nema veze, proći će, kao što sve prolazi :)
Guest- Guest
Ja se uvijek smijem :)kic wrote:
ako se možeš smijati, ic oke, believe it..
Ne želim dozvoliti životu da mi oduzme ono što je moje, najmanje od svih nas, a to je osmijeh :)
Guest- Guest
Čim vidim tebe i Abenda,meni sunce grane :Dkic wrote:
a onda je ok, kad ne osjetiš nit malo svijetla iznutra, e onda je zajebano..
Guest- Guest
aj igra, svak nek napravi svoj meme s citatom i slikom, pa će aben reći koji ima više smisla..
nema krađe, sve se sazna na netu..
tema i sve, po vlastitom izboru
Što da napravimo?
Ajd polako objasni mi...Ja sam uvijek za izazove i kreativnost..
Što je meme?
Ajd polako objasni mi...Ja sam uvijek za izazove i kreativnost..
Što je meme?
Guest- Guest
a možda bolje zadat temu, recimo: jedna stvar koja bi se uvela, koja bi popravila svijet?
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Page 21 of 50