Denkverbot
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Denkverbot
u vezi onog, pc culture..
mislim, velike korporacije imaju te tvornice po svijetu u raznim zemljama, mislim da je jedan od glavnih razloga da budu prisutni na tom tržištu i da privole tu državu tj da joj se umile, evo zapošljavamo vam narod, vidite da smo dobronamjerni..
oko specijalizacije nisam puno razmišljao, ali nekako je to poznati već, zar nisu npr govorili da Marx nije mogao pojmiti otkud plaća opernoj pjevačici npr..
a, to:)kic wrote:
u vezi onog, pc culture..
mislim, velike korporacije imaju te tvornice po svijetu u raznim zemljama, mislim da je jedan od glavnih razloga da budu prisutni na tom tržištu i da privole tu državu tj da joj se umile, evo zapošljavamo vam narod, vidite da smo dobronamjerni..
oko specijalizacije nisam puno razmišljao, ali nekako je to poznati već, zar nisu npr govorili da Marx nije mogao pojmiti otkud plaća opernoj pjevačici npr..
je, poznato je,
ali kako kome:)
2014-04-16
Rules are often incredibly detailed, such as the state of New York’s requirement about spacing coat hooks such that outer garments don’t touch each other.
nice
2014-04-16
nis razumi, ča je zaključi da politički zatvorenici..?
2014-04-16
ma on je bio politički osuđenik, a "obični" kriminalci bi ih napadali jer su mislili da su ovi soft..
a, i zaključi je da politički z. uvika moraju pobjediti over allies..?
2014-04-16
ma ne razumin ča to znoči:(
...a win over, a ne over allies...jebiga, diksleksija...
...a win over, a ne over allies...jebiga, diksleksija...
2014-04-16
nisam to planirao, ali istovremeno citam knjigu o mladom Staljinu, te drugu s pricama iz Gulaga :^^
know thy enemy:)
2014-04-16
2013. godina kad si popi red pill:)eh, zlatno doba povijesti dok je on pisao, ali moram priznati da s vremenom sve više razumijem ono o čemu je on (henok) pisao, poglavito da je svaka republika u latentnom ratu s crkvom i da je francuska revolucija bila trenutak kad je europa počela okretati leđa svom naslijeđu, mislim - nisam rojalist, ali tako to dođe.
malo sun pretumbo arhivu iskona, isuse- koliko nikova je nuder prošlo..lesij, admiral, a ljudi moji, bauer, zuikaku, pozojski, dono, mark, drimalo, joeglas..
2014-04-16
si vidio kak sam se ja trudio kao mod povijesti, napravio im arhiv i iskopao sve kvalitetne i zanimljive teme jer trazilica nije radila pa sam "rucno" sve trazio, onda istovremeno vadio dobre postove iz tih tema, samo, vec je bilo gotovo, iako je cak bjelov pisao onda i admiral, nije vise bilo volje za raspravama, svi su poceli slicno razmisljati pa nije bilo sukoba i inercije vise, kao ja i ti mozda, ugl, know thy enemy da..
to mi je jedan od najdirljivijih trenutaka u Grofu Monte Kristo, kad Dante leži na podu zatvorske ćelije, on vitalan ali ipak neuk mornar pun života no bez znanja, nije imao gdje pobjeći u mislima svojim osim razmišljanja o svom ocu, nije čak shvaćao ni da su mu smjestili, nije mogao pobjeći u povijest, razmišljati o prošlim stoljećima, ljudima koji su možda slično prošli kao on..
a onda postaje Abbe Fariev učenik, i sve se mijenja, shvaća da su ga zeznuli i javlja mu se želja za osvetom..
pitanje je dakle, u kojoj mjeri ga je širenje povijesne i intelektualne svijesti oslobodilo, a koliko opteretilo, it does both u mom mišljenju, previše brijanje na povijest i postajemo oruđa nekih drugih vremena, prošlosti, a ako ne brijemo na povijest, teško se možemo izdignuti iz ovih par godina što smo tu na zemlji i vidjeti što se događalo i zašto se događalo u prošlosti..
kic wrote:
to mi je jedan od najdirljivijih trenutaka u Grofu Monte Kristo, kad Dante leži na podu zatvorske ćelije, on vitalan ali ipak neuk mornar pun života no bez znanja, nije imao gdje pobjeći u mislima svojim osim razmišljanja o svom ocu, nije čak shvaćao ni da su mu smjestili, nije mogao pobjeći u povijest, razmišljati o prošlim stoljećima, ljudima koji su možda slično prošli kao on..
a onda postaje Abbe Fariev učenik, i sve se mijenja, shvaća da su ga zeznuli i javlja mu se želja za osvetom..
pitanje je dakle, u kojoj mjeri ga je širenje povijesne i intelektualne svijesti oslobodilo, a koliko opteretilo, it does both u mom mišljenju, previše brijanje na povijest i postajemo oruđa nekih drugih vremena, prošlosti, a ako ne brijemo na povijest, teško se možemo izdignuti iz ovih par godina što smo tu na zemlji i vidjeti što se događalo i zašto se događalo u prošlosti..
si vidio kak sam se ja trudio kao mod povijesti, napravio im arhiv i iskopao sve kvalitetne i zanimljive teme jer trazilica nije radila pa sam "rucno" sve trazio, onda istovremeno vadio dobre postove iz tih tema, samo, vec je bilo gotovo, iako je cak bjelov pisao onda i admiral, nije vise bilo volje za raspravama, svi su poceli slicno razmisljati pa nije bilo sukoba i inercije vise, kao ja i ti mozda, ugl, know thy enemy da..
a, trud se uvika nekako isploti, to je je bi temelj za ov forum, a vidi sun da vridi iljadu dolarov!
jebiga, postali ste prijatelji, a to je ubojica rasprava. moro postojati sukob u tako zatvorenin zajednicama. pa, upravo zoto njegujen hostile attitude:)
jo sun prije vrimena foruma bi na studiju povijesti, ne morin ti opisati koliko entuzijazma sun imo, i kako su mi ga ubili..a unda je došo forum, i te žive rasprave..više sun tote nauči nego u sve te jalove godine školovanja.
a zarobljavanje..jebiga, svaka strast nas more zarobiti...jo imun ženu koja me
brutalnin udarcen u glavu dovlači svijesti,
ako ne slušan, ne ću ni jesti:)
2014-04-16
iljadu dolara, mrtvi kapital :D
i meni su zanimljivije bile rasprave, profesori su uglavnom čudaci koji siluju svoje razdoblje ili detalje koji su im fetiš iz povijesti..
komentar o ženi ću ostaviti mativki :^^
isti ti čudaci su često privatno joko zanimljivi ljudi, s fantastičnin perspektivama, ali ko nastavnici jednostavno nemaju incentive biti dobri- a i studenti su tu samo zbog potpisa. jebiga, kad se cele studijske grupe a kamoli predmeti ne biraju dobrovoljno, a svi troškovi socijalizirani...
2014-04-16
uvik isto..
ovo je u stvari razlog zašto ljudi govore da komunizam nikad nije postojao, Staljin je u osnovi bio Bonapartist, tj hijacko je revoluciju..
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Page 19 of 50