Denkverbot
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Denkverbot
tek je 6 uri,
uhljebi posli posla petkon ostanu vunka na piću.
2014-04-16
ja imam dojam, da preko tjedna bookmarka sve postove na koje hoće odgovoriti, ali joj se sad nakupio čitav folder da ozbiljno premišlja nije li to sve malo prešlo neke granice i ima li trud smisla :D
more biti,
ali ki zno, ne zaburavi da su cure ljudi dok ne nojdu mladića-> nakon toga su žene pa matere.
sve ostalo down the drain.
ali ki zno, ne zaburavi da su cure ljudi dok ne nojdu mladića-> nakon toga su žene pa matere.
2014-04-16
Et me :) Došla sam vas podsjetiti da je petak, stoga opušteno ;)barry_lyndon wrote:
gdje je mate..
Guest- Guest
Ma, umori me tjedan. Nije lako biti uhljeb :Daben wrote:tek je 6 uri,
Ali ne vrijedi objašnjavati jer takve su vam postavke :) Osobno sam sretna za svaku osobu koja ima posao, redovitu plaću..Ispada da je tako samo u državnim organizacijama. Zašto tako nije i drugdje?
Guest- Guest
uhljeb ni jednoko sinekura, ne mišati te dvi stvori.mativka wrote:Ma, umori me tjedan. Nije lako biti uhljeb :Daben wrote:tek je 6 uri,
Ali ne vrijedi objašnjavati jer takve su vam postavke :) Osobno sam sretna za svaku osobu koja ima posao, redovitu plaću..Ispada da je tako samo u državnim organizacijama. Zašto tako nije i drugdje?
to ni tako ko nos jer ..you really wanna go that way?!
:)
2014-04-16
Pratim ja vas, no ionako se ovotjednoj raspravi ne bih mogla priključiti jer doista o računovodstvu i ekonomiji gotovo ništa ne znam. Ajd znala bih nešto o swot analizi, viziji, misijama...al to je više nekako prepušteno zapažanju i mašti. S brojevima sam na Vi :)barry_lyndon wrote:
ja imam dojam, da preko tjedna bookmarka sve postove na koje hoće odgovoriti, ali joj se sad nakupio čitav folder da ozbiljno premišlja nije li to sve malo prešlo neke granice i ima li trud smisla :D
Ma od svega pročitanog Abend me podsjetio na crtani A je to. U prilogu slijedi audio-vizualni doživljaj :) :
Guest- Guest
A, nisam ljud :Daben wrote:more biti,
Guest- Guest
A, što znači?aben wrote:uhljeb ni jednoko sinekura, ne mišati te dvi stvori.mativka wrote:Ma, umori me tjedan. Nije lako biti uhljeb :Daben wrote:tek je 6 uri,
to ni tako ko nos jer ..you really wanna go that way?!
:)
Nekako mi ti djeluješ sinekuran :)
Meni je svaki way dobar, osim računovodstva :)
Guest- Guest
Složila bih se s tim. Nametanje nekih osobina koje se cijene u poslu, primjerice: oholost, samouvjerenost (odglumljena), bezdušnost, konkurentnost koja ne razvija osobine koje bi trebala već upravo one pretpovijesne...i dosta toga, što se meni ne sviđa.metilda wrote:naše je društvo u stanju potpunog rasula vrijednosti.. pri tome mislim na one emocionalne i moralne ili etičke vrijednosti.. što moderne države podržavaju i propagiraju..
Ja sam za razvoj temeljen na znanju, zalaganju uz razvijen osjećaj za osjećaj :)
Guest- Guest
mativka wrote:Pratim ja vas, no ionako se ovotjednoj raspravi ne bih mogla priključiti jer doista o računovodstvu i ekonomiji gotovo ništa ne znam. Ajd znala bih nešto o swot analizi, viziji, misijama...al to je više nekako prepušteno zapažanju i mašti. S brojevima sam na Vi :)barry_lyndon wrote:
Ma od svega pročitanog Abend me podsjetio na crtani A je to. U prilogu slijedi audio-vizualni doživljaj :) :
obojica nose majicu s brojem 13 :D
Što to znači? :) (podsjeća me na vic kojem poanta ide: e, baš si neki majstor :D) :)barry_lyndon wrote:
obojica nose majicu s brojem 13 :D
Guest- Guest
Pa ne može svatko biti baš za sve :)
Oni imaju ideju, malo im realizacija ne ide, ali u konačnici sve počinje od ideje :)
Oni imaju ideju, malo im realizacija ne ide, ali u konačnici sve počinje od ideje :)
Guest- Guest
Kažu za stare da su mudri, valjda zbog svega toga, no ako nemaju snage, vrijedi li im mudrost?barry_lyndon wrote:
ali nauče kroz praksu i pokušaj..
Guest- Guest
mnogi i imaju snage, baš kad smo ja i aben pričali o tom vrednovanju starijih ljudi, zaboravio sam dodati, kako su oni često, barem ono što ja vidim, puniji optimizma nego njihovi potomci, valjda pokušavaju prenijeti zadnje valove pozitivne energije prije nego otplove na vječno more, ali da.. ugl mnogi su duhom prilično živi i pokušavaju nešto prenijeti, ako prenose mudrost, pa vrijedi to, zašto ne bi..
Jer na kraju puta shvaćaju kako su se često puta stresirali bespotrebno. Zamarali se tako površnim stvarima da na kraju osjećaju žal za izgubljenim vremenom. Postoji li kakva studija vezana uz depresiju i godine?
Ono što me bode je činjenica da smo svi napsram mađih - mudri.
Ono što me bode je činjenica da smo svi napsram mađih - mudri.
Guest- Guest
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Page 11 of 50