serie A 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: serie A 2015/2016
muckodjubre wrote:A messi je odigrao utakmicu kakvu ronaldo nikada nije dok messi ima takvih na desetkeEnd1899 wrote:opet brozović sramoti onu lopovsku prevaru iz reala, u jednoj utakmici napravi više nego ovaj cijele sezone.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Boka je bija prvak Europe kad su mogla igrat samo 3 stranca i to ka glavni igrač...operw wrote:boka je pojam tehnike. zato je i zabio cijela 3 ligaška gola za Juventus.amper1950 wrote:Siguran sam da za Boku nikad nijedan trener nije rekao slično...amper1950 wrote:Mandžukića je zamijenio oporavljeni Paulo Dybala...
"Zašto sam zamijenio Mandžukića? Može se on ljutiti, ali to je bila moja odluka jer mi je u tom trenutku trebao tehnički kvalitetniji igrač."
Sta znaci da, po kvaliteti, Mandzo ne bi moga igrat niti za Crotone...
;)
A danas hrvati nisu stranci u italiji jer smo svi skupa u EU...
Guest- Guest
vidim da se nosata neznalica nadrndala sto ga trener izbacio. koji umisljeni smrad, boze dragi...
Guest- Guest
“Nesretno smo primili prvi pogodak jer je lopta zapravo u petu pogodila Marija Mandžukića i pretvorila se u asistenciju. Ah, što možete?”, rekao je Mihajlović.
Guest- Guest
Nisan gleda sažetak...Sto'jan wrote:“Nesretno smo primili prvi pogodak jer je lopta zapravo u petu pogodila Marija Mandžukića i pretvorila se u asistenciju. Ah, što možete?”, rekao je Mihajlović.
Al s gustom cu pogledat to na Stadionu...
:D
Guest- Guest
I od drva neka korist-ume nekada da se odbije lopta od njega u pravom smeru...
Guest- Guest
broj hejtera se iz utakmice u utakmicu povećava. mandžo kakav šampion, predodređen za Juventus.
Guest- Guest
„Momčad mi je na prvom mjestu i kao sportaš uvijek želim doprinijeti ekipi da ostvari dobar rezultat. Stoga mi je bilo krivo kada sam izašao iz igre jer više nisam mogao pomoći suigračima na terenu pri nepovoljnom rezultatu 1:1. Dobro raspoloženje zbog nove pobjede mi neće pokvariti oni koji u uspjesima pokušavaju naći nešto negativno“, napisao je hrvatski napadač.
Guest- Guest
"DA NEMA Mandžukića, Higuain bi zabio već 20 golova ove sezone. Hrvat samo smeta Juventusu u kojem ima puno boljih igrača od njega. Da sam ja na njihovom mjestu, ponudio bih ga Napoliju u zamjenu za Callejona i to već u siječnju. Nema smisla duže čekati", rekao je legendarni napadač Rome Robero Pruzzo nakon što je Mandžukić ljutito reagirao u zadnjoj utakmici kad ga je Allegri izvadio iz igre.
"Njegovo ponašanje u tom trenutku uopće neću komentirati, ali i to je jedan od razloga zašto ga se Juventus mora riješiti. Tu je i Dybala, koji je puno bolji igrač od njega. Uz njegovu veću minutažu i dolazak, recimo, Callejona Juventus bi bio zastrašujuće jaka momčad", rekao je Pruzzo.
"Njegovo ponašanje u tom trenutku uopće neću komentirati, ali i to je jedan od razloga zašto ga se Juventus mora riješiti. Tu je i Dybala, koji je puno bolji igrač od njega. Uz njegovu veću minutažu i dolazak, recimo, Callejona Juventus bi bio zastrašujuće jaka momčad", rekao je Pruzzo.
Guest- Guest
zvijer,najboolji hrvatrski napadačoperw wrote:„Momčad mi je na prvom mjestu i kao sportaš uvijek želim doprinijeti ekipi da ostvari dobar rezultat. Stoga mi je bilo krivo kada sam izašao iz igre jer više nisam mogao pomoći suigračima na terenu pri nepovoljnom rezultatu 1:1. Dobro raspoloženje zbog nove pobjede mi neće pokvariti oni koji u uspjesima pokušavaju naći nešto negativno“, napisao je hrvatski napadač.
nekad je bio zamjena lewandowskom i torresu, a sad mu je partner u napadu higuain, mandžo je uistinu dotakao dno
End- Posts : 21177
2015-08-25
kakva klasa,iz godine u godinu ga omalovažavaju a on uredno zabija i osvaja trofeje
http://www.rezultati.com/utakmica/dxq0DIF3/#video
Tako jednostavno to izgleda kad je Nikola Kalinić u pitanju...
Pohvale i Badelju za asist...
Tako jednostavno to izgleda kad je Nikola Kalinić u pitanju...
Pohvale i Badelju za asist...
Guest- Guest
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Similar topics
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016