Kvalifikacije za SP 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Kvalifikacije za SP 2018.
najbolji brazilski igrac nemilo trpa, kakav posao barce transfer desetljeca
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:kako će messi hattrickom odvesti gaučose u rusiju, utakmica godine
2015-08-25
Kako si zaspa sinoć?scorpion wrote:Ne trebam ja ništa gledat, sjećam se ja dobro. Prošao je jednog igrača (nikakav slalom nije u pitanju) i dao je loptu u stranu Di Mariji, a gol je plod isključivo Di Marijine genijalnostifridrih_niche wrote:Pardon, ne Belgije, nego Švicarske u knock out utakmici SP...
Pogledaj, Skorpijo, malo na YouTube...
;)
Hahahahahah
Guest- Guest
Endstradamus!End wrote:End wrote:kako će messi hattrickom odvesti gaučose u rusiju, utakmica godine
:D
Guest- Guest
Kako bi se Bracala i mala Skorpija sinoć raspisali da je Najveci ispa hahahahahahaaha...
:p
Bez zajebancije, s utakmicom od sinoć i svim sta je prikaza u ovoj godini, Messi zaslužuje Zlatnu loptu...
;)
Bez zajebancije, s utakmicom od sinoć i svim sta je prikaza u ovoj godini, Messi zaslužuje Zlatnu loptu...
;)
Guest- Guest
po cemu zasluzuje zlatnu loptu, sto je dream team argentine odveo jedva na mundijal?
koliko su narkokarteli platili da ekvadorci puste sinoc?
Guest- Guest
prvak južne amerike ne ide na svjetsko kakav fail a možda i veći ono šta su ameri napravili
Braća wrote:po cemu zasluzuje zlatnu loptu, sto je dream team argentine odveo jedva na mundijal?
nisu platili ekvador je ispodprosječna momčad koja je igrala bez impeativa. ako koga zanima prava utakmica jučer je aktualna i buduća zlatna lopta sa kapetanskom vrpcom predvodila svoju zemlju u izravnom dvoboju za kdlazak na svj protiv momčadi sa devet pobjeda u nizu koja ide u dodatne sa 27 bodova od mogućih 30 šta je nezapamćeno. za usporedbu argentina ima bod više sa osam utakmica viška kakva komedija a i ostali osim brazila su maksimalno klošarili
to je bila potvrda, čak i za one debile koji su i malo sumnjali samo za klošare mostarca i nišanina nema nade...fridrih_niche wrote:Kako bi se Bracala i mala Skorpija sinoć raspisali da je Najveci ispa hahahahahahaaha...
;)
2015-08-25
Komorna tišina nakon Messijevog svršavanja hejterima po faci hahaha...
Sad, na profilu Očevom, raspravljan s Messi hejterima hahah...
<3
Sad, na profilu Očevom, raspravljan s Messi hejterima hahah...
<3
Guest- Guest
na kraju nije moglo bolje ispasti, kako dolikuje najvećem igraču u povijesti, ove kvale su njegove, sam protiv svih...
2015-08-25
Sam vodi Argentinu već duži period, ne samo ove kvake...End wrote:na kraju nije moglo bolje ispasti, kako dolikuje najvećem igraču u povijesti, ove kvale su njegove, sam protiv svih...
Pa on je Higuaina dovea do tri velika finala, alo!
;)
Guest- Guest
Messi je najbolji nogometas u pivijesti. Nemoze mu se pripisati pridjev Najveci jer tu titulu moze nositi samo Adol Hitler.
A od messija su veci i Roger i Michael Schumacher
A od messija su veci i Roger i Michael Schumacher
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Gary Lineker:
He's only gone and scored a hat-trick. If Messi is not the GOAT then I'm a fucking chicken.
He's only gone and scored a hat-trick. If Messi is not the GOAT then I'm a fucking chicken.
2015-08-25
messi je kara na bicikli. fenomenalan igrac, ali nikada nije bio lider. ni igracki, ni ljudski...
uvek je failovao i chokeovao, sve ekipne uspehe su mu donosili drugi.
Guest- Guest
End wrote:Gary Lineker:
jos jedna senilna budala koja je igrala za cergu...
Guest- Guest
Jorge Sampaoli (selektor Argentine): "Messi ne duguje titulu Svjetskog prvaka Argentini, nego čitav nogometni kolektiv duguje tu titulu njemu. On je najbolji u historiji."
2015-08-25
Braća wrote:SIN je kara na bicikli. fenomenalan igrac, ali nikada nije bio lider. ni igracki, ni ljudski...
Guest- Guest
Bog!End wrote:Jorge Sampaoli (selektor Argentine): "Messi ne duguje titulu Svjetskog prvaka Argentini, nego čitav nogometni kolektiv duguje tu titulu njemu. On je najbolji u historiji."
<3
Guest- Guest
Braća wrote:po cemu zasluzuje zlatnu loptu, sto je dream team argentine odveo jedva na mundijal?
Dream team. Bez Messia nema šanse da bi vidili Rusiju, ali to je to. Ne može on sam protiv ozbiljnijih ekipa.
Guest- Guest
Slažem se s ovim. On ne duguje apsolutno ništa više Argentini!End wrote:Jorge Sampaoli (selektor Argentine): "Messi ne duguje titulu Svjetskog prvaka Argentini, nego čitav nogometni kolektiv duguje tu titulu njemu.
Last edited by isključivi krivac on 11/10/2017, 11:40; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije - Euro 2016
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP